Το Ισλαμικό Κράτος επανέρχεται στο φως της ρίψης του ρωσικού αεροπλάνου της Metrojet και δημοσιεύει στο περιοδικό, Νταμπίκ, που εκδίδουν μία φωτογραφία που -όπως ισχυρίζεται η οργάνωση- δείχνει τον εκρηκτικό μηχανισμό που χρησιμοποιήθηκε για τη συντριβή του αεροσκάφους.
Όπως λένε, εκμεταλλεύτηκαν ένα κενό ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου για να τοποθετήσουν στο αεροπλάνο τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε ως αποτέλεσμα τη συντριβή του αεροσκάφους και τον θάνατο των 224 επιβαινόντων.
«Θέλαμε να χτυπήσουμε δυτικό αεροσκάφος, αλλάξαμε γνώμη μετά την έναρξη των επιδρομών από τη Ρωσία», σημειώνει η οργάνωση.
Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό δείχνει ένα κουτάκι αναψυκτικού με έναν πυροκροτητή και διακόπτη.
Παράλληλα, δημοσίευσε φωτογραφίες διαβατηρίων που ισχυρίζεται ότι ανήκουν σε Ρώσους πολίτες που επέβαιναν στο αεροσκάφος.
Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αρρωστημένα μυαλά......