Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας και περιμένει ένα μαγικό EURO 2016.
Μετά την πρόκριση επί της Εθνικής Δανίας, ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: “Θα είναι μαγικό για όλους. Και θα είναι πιο μαγικό για μένα που θα βρίσκομαι εκεί. Λογικά θα είναι η τελευταία μου μεγάλη διοργάνωση στην Εθνική και είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.
Για το μέλλον του, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: “Είναι πολύ αργά για να αγωνιστώ στα γήπεδα της Αγγλίας. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Παρί, έχω ακόμα έξι μήνες και θα δούμε τι θα συμβεί. Το απολαμβάνω κάθε μέρα”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
