Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Ιμπραϊμα Τουρέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δείχνει τούτη την ώρα κοντά στα στάνταρ της ΑΕΚ και μάλιστα σύμφωνα με την Ώρα σύντομα αναμένεται να υπάρξει μία πρώτη ουσιαστική επαφή της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη. Ακόμη βέβαια δείχνει λίγο νωρίς για το τελικό ξεκαθάρισμα, καθώς πάντα στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Νορβηγός, Σέντερλουντ, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο 29χρονος Τουρέ εμφανίζεται πιο ψηλά στα μεταγραφικά «θέλω» του δικεφάλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ena stoiximataki me opoion thelei oti tha erthei o laferti.
Με την υπόθεση πρωτάθλημα να έχει λήξει και το στοίχημα Τζιμπουρ στα πιτς, δύσκολο να έρθει ακριβός επιθετικός, εκτός αν είναι κανένας δανεικός με option κτλ. Για μένα προέχει ένας σέντερ μπακ κλάσης να κατευθύνει όλη την αμυντική μας γραμμή, όσο για την επίθεση, αυτή μπορεί να περιμένει έως το καλοκαίρι.
den uparxei logos na apokthseis epithetiko an einai idiou epipedou me djebbour. paidia einai kalos paixths o jdebbour mh geliomaste alla oxi gia vasikos. omws gia ton epithetikos sugekrimena den prepei na psaksoume lavraki gt exoume hdh 3 an den vgei tha exoume 4 epithetikous pou den kanoun gia vasikoi. prepei na apokththei kalos paixths sthn epithesh kai sto kentro ths amunas symfwnoume apoluta opws kai enas hgeths prwtoklasatos pou leipei apo thn omada. me autes tis 3 prosthikes h omada tha einai para polu antagwnistikh tou xronou thewrw giati ton kormo ton exei
Αδελφε μην το λες, χρειαζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σεντερ φορ. Εχεις κυπελλο Ελλαδας και play off να παιξεις, με τον Τζιμπουρ μονο ΔΕΝ φτουρας !!
μονο ελευθερο παικτη μπορεισ να βρεις η κανεναν δανεικο για να παρει παιχνιδια στα ποδια του αυτην την εποχη.ας ελπισουμε οποιος και να ερθει να δεσει με την ομαδα
Παιδιά, δεν είμαστε οι μόνοι έξυπνοι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Δυστυχώς και οι κουτόφραγκοι γνωρίζουν τον επαγγελματισμό των Σκανδιναβών και για να βρεις Σκανδιναβό με βιντεάκι σαν του Τουρέ πρέπει να στάξεις από τάληρο και πάνω ή να έχεις την κωλοφαρδία του Αλαφούζου με τον Μπέργκ. Κι εγώ αν με ρωτήσετε από την Σκανδιναβία θέλω και θα σας πω και όνομα, Γκούσταβ Ένγκβαλ από Γκέτεμποργκ, αλλά το θέμα είναι και να μπορούμε...
Φίλε και εγώ θα έκανα κολοτούμπες αν ερχόταν ο Engvall ή και ο Strandberg που είναι κάτι αντίστοιχο.
Δυστυχώς όμως τουλάχιστον φέτος δεν πιστεύω να γίνουν τέτοιου είδους ενέργειες γιατί απαιτούν και κάποια χρήματα.
Μιλάμε για παίκτη που έχει παίξει σε Κίνα, Μαρόκο, Ιράν, ΗΑΕ, Γαλλία και Ντουμπάι. Και στα 29
έμεινε ελεύθερος και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς. Παρά μόνο εμείς. Ρε τίγρη, έλεος...
Κυριε Ντουσαν.Γιατι δεν προωθουνται οι Βασιλαντωνοπουλος,Ανδρεοπουλος,Βλαχομητρος,Σβαρνας και γιατι ο παικτης που κινησε ηδη το ενδιαφερον ευρωπαικων ομαδων,ο Τζανετοπουλος ειναι εκτος 18αδας?
Αλήθεια ρε φίλε τώρα... Ας βάλουμε τον Ανταμ μέσα αλλά ας τρώμε σε κάθε αγώνα γκολ σαν να μην υπάρχει άμυνα? Μας δουλεύετε ώρες ώρες? Κόλλημα ο Δέλλας, με το που άλλαξε προπονητής εξέδρα... Δεν κάνει το παιδί ακόμα τι να κάνουμε?
den einai oti den kanei apla htan arxarios k auto ftaiei pou den uparxei k enas empeiros kentrikos amuntikos na mathei dipla tou. einai megalo talento alla to na ton vazei sse megalo mats einai aparadekto den einai mono na paiksei kalla ena ik na s vgei k na mhn kaei
Αν είσαι έφηβος τότε δικαιολογώ ότι γράφεις για τον Τζανετόπουλο σε όλα τα θέματα. Αν είσαι -άντα+ αποκλείεται να κόβεις φλέβα με αυτόν.Θέλει πάρα πολλά ψωμιά για να φτάσει σε αξία ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ που είχαμε είτε στα χαφ είτε πιο πίσω.Και σιγά την διαφορά είτε παίζει είτε όχι,αυτό είναι το πρόβλημα της άμυνας μας,Κολοβέτσιος,Λαμπρόπουλος,Τζανετόπουλος πάνω κάτω στα ίδια είναι με χτυπητές αδυναμίες όλοι τους.
Καλώς να έρθει ο Τουρέ,να αγοράσει το εισιτήριο του και να δει την ΑΕΚάρα.
Μας τα έχετε πρήξει με τον Λάφερτι, ούτε για τον Σκόκο δεν κάνενε έτσι. Αν τον θέλετε κάντε έναν έρανο και πάρτε τον. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!
Πάρτε μπλάνκο κ αφήστε τα λαχεία κ τα ξυστό κανένας απο τους δυο κατι ιδιαίτερο κ πάρτε καλοκαίρι σκάστε τα κ φέρτε μιραλας
https://www.youtube.com/watch?v=Fs6_J2ySFl0
σαδιστης τυπε ?
παιζεις με τον πονο μας ρε αδερφε???
Ας βαλουμε τα πραγματα στην σωστη τους βαση.Αν στην θεση της ομαδας μας ειναι η Μπαρτσελονα,θα μπορεσει με ολο το γνωστο παρασκηνιο να παρει πρωταθλημα?Θα το πω κι αλλοιως.Αν εσεις ησασταν προεδροι,θα τα χωνατε για πρωτοκλασατους παικτες που το πολυ θα κερδιζες την δευτερη θεση?Λεω....
ΝΑΙ ! ....θα τάχωνα φιλε,
ηδη τα χωνω φιλε 35 χρονια τωρα ακαταπαυστα σε διαρκειας και σε διαφορα αθληματα.......
Ο προεδρας ???????????????
Θυμασαι που χασαμε επι Ριβαλντο δυο πρωταθληματα στα χαρτια?Ο προεδρος εχει να κανει και γηπεδο
aderfe as ton kanei prwta giati apo agwnistiko epipedo mono diaxeirhsh kanei k gipedo akoma na ksekinisoun ta erga edw k 2 xronia. otan ginei tote tha krithei
οκ,....εχει βαλει πολλα ως τωρα ?
Πρωτα ο Κρισαντους, τωρα θελουν αυτον, ο τζεμπουρ... οκ... φερτε πισω μπρεσεβιτσ καλυτερα
πάρτε παίχτες ρε!!!! και αφήστε το δούλεμα εκεί στη διοικηση....
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ,ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΧΕΙΑ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΣΙΜΟΕΣ Κ ΟΣΟΥΗΔΟΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
Δε χτίζεις ομάδα με ελεύθερους. Δεν είναι λογική αυτή. Υποτίθεται βιώσαμε τόσα για να γίνουν οι επενδύσεις και να γίνουν και σωστά όπως ισχυριζόταν ο "μεγάλος ευεργέτης" μας το 2013. Είδαμε καμιά επένδυση;
Προφανώς, οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι, κάποιο λόγο θα έχουν οι ομάδες και δεν τους θέλουν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δηλαδή από ολόκληρη Ευρώπη, δε βρίσκουν club να παίξουν και εμείς είμαστε εδώ να μαζεύουμε τον καθένα; Δε μιλάω για το συγκεκριμένο όνομα, απλά ΔΕ γίνεται να χτίσεις ομάδα με τέτοιες πρακτικές.
Και θα τα σπρώξεις και θα τα χάσεις και κάποια θα σου επιστραφούν από πωλήσεις κτλ κτλ. Ξενερώνεις και τον κόσμο μια ζωή με τέτοιες κινήσεις και χάνεις πχ στα εισιτήρια και τις φανέλες κτλ. Πώς γίνεται ο χοντρός να παίρνει παίκτες και να τους πενταπλασιάζει την αξία; Ποιον έχει και προωθεί τους ποδοσφαιριστές του σε τέτοια ποσά κι εμείς λυσσομανάμε με τους ελεύθερους να φτιάξουμε σύνολο; Ποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του στην ΠΑΕ κι έχει μείνει στο 1990; Το Τζόκερ δεν κληρώνει κάθε μέρα δυστυχώς. Το επιχειρείν απαιτεί και επένδυση.
γινομαι ΤΖΕΡΕΜΙΚΟΣ....τελος !!!
Εγώ έχω δεις, γράφω ψύχραιμα και τεκμηριωμένα, χωρίς προσβολές και α και ου και ούγκα όπως διάφοροι θερμόαιμοι εδώ μέσα. Κι όχι μόνο εγώ, αρκετός κόσμος και τους τραβάνε αρνητικές συνέχεια.
Θέλει ωρίμανση σε μερικά πράγματα και ο (νεο)ΑΕΚτζής δεν την έχει. Μερικοί παλιοί που ζήσαμε την ΑΕΚ μεγάλη, έχουμε άλλα στάνταρντς, δε συμβιβαζόμαστε με μεσοβέζικες λύσεις κτλ κτλ. Πότε είδαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ΑΕΚ στο -13 από Νοέμβριο και το ανεχτήκαμε; Έστω και να μην έπαιρνε πρωτάθλημα, η ομάδα πάλευε ως το τέλος. Τώρα....
γράφεις ωραία αλλά να ξέρεις ούτε η Ρεάλ δεν παίρνει πρωτάθλημα στη Σούπερ Κλίκα..
συνεπώς βάζεις όσα χρειάζεται για να πάρεις τη δεύτερη θέση
Τον Τουρε δεν τον ξερω , και ουτε μου κανει κλικ.... Θυμαμαι ομως τα μηνυματα για τον Λαφερτι οταν πρωτογραφτηκε. Ξυλοκοπος, ξενυχτης και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις. Το 90% αρνητικα.
Τωρα πολλοι τον αποθεωνουν. Τι εγινε ρε παιδια;
Απλούστατα ο ένας (Λάφερτι) έχει 2.1 εκατομμύρια αγγλικές λίρες χρηματιστηριακη αξία και ο άλλος (Τουρε) 840 !! Ο,τι δίνεις, παίρνεις ...
Αυτή η πολιτική στις μεταγραφές φίλε μου είναι επιπέδου Αστέρα,Ξάνθη και Παναιτωλικού.
Προφανώς θεωρείς ότι μεταξύ του άβαταρ σου και του Ιμπραιμοβιτς δεν υπάρχουν άλλοι επιθετικοί.όπως και ότι ανάμεσα στις 200.000 Ευρω και στα 15.000.000 ευρώ δεν υπάρχουν άλλα ποσά.
Μάλλον έτοιμο το είχαν το μύριο το καλοκαίρι για να τον πάρουν το Λάφερτι αλλά δεν τους άφησε το κακό Ντέλλα που δεν τον ήθελε.....με ταβάνι τα 250 χιλιάρικα, ούτε καν 700 χιλ. διαφορά δεν είχαν με τον παίκτη.....!!
πόσο σανό να αντέχει ακόμα ο ανθρώπινος οργανισμός! !
Αν μας φερουν παικτη ξεχασμενο καπου στην Αραβια δινω σε οποιον θελει τζαμπα το διαρκειας μου. Να συνεχιζω να πηγαινω και να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου δεν μπορω να το ανεχτω αλλο. Μεγαλε, βρες τροπο να ριξεις χρημα στην ομαδα αλλιως στο γηπεδο θα εισαι εσυ, ο ''πριγκηπας''... και το ασπρο αλογο.
Δεν έρχεται αυτός...καπνός και σκόνη στα μάτια των δημοσιογράφων...χειρότερος του Τζεμπούρ δεν μπορεί να έρθει...
Πολυ φοβαμαι αδελφε οτι τελικα αυτος που θα ερθει θα ειναι χειροτερος του, ακριβως για να στηριχτει και να βγει το στοιχημα !... Μακαρι να διαψευσθω.
Δυστυχώς όμως οι προβλέψεις σου ενδέχεται να βγουν αληθινές.
Πρώτη φορά βλέπω σχεδιασμό ομάδας, που "υποτίθεται" έχει μάθει και βαδίζει σε σωστά βήματα και προγραμματισμό, να επιχειρεί να στηρίξει έναν παίκτη, που ήταν επιλογή του προέδρου και αμφιβάλλω αν τον ήθελε ο προπονητής το καλοκαίρι, που έχει χάσει το 1/3 της σεζόν, που είναι μυστήριος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαρακτήρας και όλα αυτά, εις βάρος της ΑΕΚ. Απλά φέρνοντας παίκτη που θα έχει 2η προτεραιότητα για να στηρίξουμε όπως λες με το στανιό κι ας αποβεί επιβαρυντικό κάτι τέτοιο για την υπόλοιπη ομάδα.
Αντί δηλαδή να κοιτάμε να ενισχυόμαστε με ό,τι καλύτερο μπορούμε να βρούμε, να ενισχυόμαστε με παίκτες από "χαμηλότερο ράφι", για να μην στενοχωρηθούν μερικά πουλέν μας. Λες και τους υπογράψαμε και τους δώσαμε φανέλα βασικού στο σπίτι. Κατά τ'άλλα, ο πρόεδρας θα έβαζε μυαλό στον Τζιμπούρ και δε θα επαναλάμβανε τα γούστα του παρελθόντος ο Αλγερινός, αλλά οκ, έμεινε γυμνή μια ομάδα το καλοκαίρι, για να μην στενοχωρηθεί ο "παικταράς".
.εχεις 52 εμφανισεις 2012-13 στη μονακο με 28 γκολ και λες σαυτη την ηλικια φευγω στο ντουμπαι ...μπαι μωρο μου μπαι...δεν ξερω εκτος απο παραδοπιστος τι αλλο θαναι....και αν τα χρονια ειναι αυτα που δηλωνει ....χαος με τις ηλικιες των αφρικανων παιχτων.....και αφου τα κονομησαμε σου λεει ελλαδα ωραια χωρα και για χειμερινες και για καλοκαιρινες διακοπες....μακαρι να βγω ψευτης ....γνωμημου ειναι οτι τα χωνεις για παιχταρα αλλιως εχε το τζιμπουρ
"αυτή τη στιγμή ο 29χρονος Τουρέ εμφανίζεται πιο ψηλά στα μεταγραφικά «θέλω» του δικεφάλου" Εμ αφού είναι τζάμπα πως να μην είναι ψηλά στην λίστα. Ενώ ο Λάφερτι που κοστίζει και κανένα εκατομμύριο πχ είναι απλησίαστος. κύριοι ακόμα να το καταλάβετε βάλτε χρήματα στην ομάδα αν θέλετε κάποια στιγμή να πάρετε πίσο το κέρδος οικονομικό και αγωνιστικό. όσο πιο πολύ αργείτε να το καταλάβετε τόσο θα βλέπουμε την πλάτη του γαύρου στο πρωτάθλημα και θα τους βλέπουμε Ευρώπη να κάνουν πορείες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζοντας ουσιαστικά μόνοι τους χωρίς αντίπαλο και παίρνοντας όλο το οικονομικό πακέτο απο την Ουέφα
Πως γινεται να βγαζουν ορισμενοι παιχτες αχριστους χωρις να τους ξερουν οπως τον Τουρε και την ιδια ωρα τα ιδια ατομα να αποθεωνουν τον Αρμστεντ που δεν ειναι ουτε καν μπασκετικοι και εννοειτε πως ουτε και αυτον τον ξερουν η τον εχουν δει καπου. Το αν ειναι παιχταρας η σπαπακι αφηστε να το δουμε στο χαρταρι η στο παρκε .
Άλλο 1 λαχείο.Τόσα λαχεία ούτε στο προποτζήδικο της γειτονιάς μου δε βρίσκω.
λαχείο ήταν και οι Σιμόες Γιόχανσον..
αλλά εσύ θέλεις φτασμένους παίκτες οπότε αναγκαστικά θα πάμε σε λύσεις τύπου Ίμπρα Φαλκάο και Μέσσι
Ο Γιόχανσον ίσως να ήταν λαχείο, όχι ο Σιμοες. Αλλά όντας στη Β εθνική, είχαμε το περιθώριο να παίρνουμε ρίσκα. Τώρα δεν έχουμε τέτοια περιθώρια.
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω!!οι Σιμοες,Γιοχανσον δεν ειναι λαχεια γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να τους παρεις και να μη σου βγουν.ηταν σιγουρακια και κελεπουρια!!
λαχειο ειναι ο Κρισαντους που τον πηραμε και δεν βγηκε οσο και αν δε σου αρεσει !!
Δε φτανει μονον να πονταρεις σε λαχεια !!
Ποιος μιλησε για Μεσι ή Φαλκαο, ενδοιαμεσες κοστολογιακα περιπτωσεις παιχτων δεν υπαρχουν ?!...
Καλημέρα σε όλους,
καταρχήν, τον συγκεκριμένο παίχτη δεν τον γνωρίζω και δεν έχω άποψη ( αν και δεν πολυ πιστεύω τους αφρικανούς παίχτες )
έχω όμως μια απορία,
γράφουν πολλοί για τον Λάφερτι, ρε παιδιά, τι έχετε δει σε αυτόν?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
η μόνη αξιοπρεπής χρονιά που έχει κάνει είναι με την Παλέρμο στην Β κατηγορία, που έβαλε 11 γκολ
μακάρι αν τον πάρουμε να κάνει θαύματα, αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός.
Στη Ρέιντζερς τι έκανε, μπρίκια κολλούσε ?!...
στη Ρέιτζερς φίλε έβαλε σε 4 χρόνια 6, 7, 11, 7 γκολ
με αντιπάλους που πήγαινε 5-0
*στους Rangers . Ο Λάφερτι είναι σεντερφορ-άρα δε το συζητάμε και θα έχει και τρομερό κίνητρο να παίξει στο Euro το καλοκαίρι . Μεγάλο λάθος που δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι , τώρα όντως θα πρέπει να πάρει παιχνίδια για να βρει ρυθμό . Μεγάλος άμπαλος όποιος αποφάσισε το καλοκαίρι να μην τον πάρει ...
Στα προκριματικά του Euro με την Ιρλανδία ?!... Τέτοιο φορ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, εδώ είμαστε και θα το δείτε !!
Πάρτε έναν επιθετικό καλό που να μην είναι λαχείο και ρίσκο όσον αφορά επιδόσεις και συμπεριφορά για να ζεσταθεί ο κόσμος. Έγραφα τον Αύγουστο ότι τα μισά χρήματα ένος καλού επιθετικού θα τα πάρουμε πίσω από την προσέλευση του κόσμου ιδιαίτερα στα ντέρμπι τον δεύτερο γύρο αν δεν μείνουμε πολύ πίσω σε βαθμολογία από τον πρώτο γύρο. Και έγραφα ότι το τελευταίο θα γίνει σχεδόν σίγουρα χωρίς σοβαρή επίθεση και με όλα τα ντέρμπι εκτός. Επιβεβαιώθηκα 100%. Ρε συ Μελ μυαλό έχεις, από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδόσφαιρο ξέρεις, μην συνεχίζεις τα ίδια λάθη.
Καλημερα παιδια, θεωρω οτι καλυτερη περιπτωση ειναι ο LAFFERTY γιατι ο παιχτης εχει κινητρο, το Euro. Θελει να παιξει και να τα δωσει ολα για να τον παρει μαζι στην αποστολη της εθνικης. . . Οσο αφορα τον Νορβηγο εμενα δεν με αφησε με το στομα ανοιχτο, αντιθετως. . τωρα οσο για τον τουρε στη μονακο γαζωνε, τωρα εκει που πηγε και για 2 χρονια δεν ξερω σε τη θεση θα ειναι για να προσφερει αμεσα. . . Ελπιζω να μην δουμε κανα νεο Κρισαντους και να ερθει ενας παιχτης με ορεξη και κινητρο για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιξει μπαλα . . .
Αδελφέ, προφανώς ο ΛΑΦΕΡΤΙ κοστίζει ενώ για τον Τουρε εκτιμούν ότι θα τους στοιχίσει λιγότερο. Κρίμα!
Για αυτο θα αποκλειστεις καλοκαιρι απο το ΟΥΕΦΑ! πριν παιξεις δηλαδη.
Από τον Νορβηγό σίγουρα καλύτερος, αν και προτιμώ τον Λάφερτι !!
Μεταξύ ενός Σκανδιναβου με γεμάτη σαιζόν και ένα τσουβάλι γκολ κι έναν Σενεγαλέζο που εχει παίξει στη Β Γαλλίας και τον αφήνει ελεύθερο η Αλ Νασρ, δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης στο δικό μου μυαλό, ειδικά αν θυμηθώ ποσό πετυχημένοι ανέκαθεν ηταν οι Σκανδιναβοί στην ΑΕΚ. Ο Τουρέ για μένα θα ηταν έγκλημα αλλά μάλλον πολλά λέμε γιατι μυρίζομαι οτι θα ερθει ακόμα χειρότερη περίπτωση, αν ερθει τελικά κανεις.
Ειναι δυνατον να εχει ο μπαοκ το μπερμπατοφ και εμεις,ενω ηδη εχουμε το μακη,να παιρνουμε εναν παικτη που το καλυτερο που εχει να δειξει ειναι η β'γαλλιας;;;;;Ντροπη ρε συ!!!!
Το ότι είσαι πάνω από τον παοκ του μπερμπατοφ Με τον Μάκη δεν σου λέει τίποτα εσένα ε?
μου λες δλδ οτι ειναι επιτυχια για σενα που ειμαστε 5οι και περναμε τον παοκ και γω σου λεω οτι με τον μακη ειμαστε πισω απο πανιωνιο και αστερα που καταληγουμε;δεν ειπα οτι θελω τον μπερμπατοφ αλλα ειμαστε αεκ και απαιτουμε να θελουμε εναν ολοκληρωμενο σεντερ φορ που ξερει μπαλα και βαζει γκολ....
ούτε εγώ τον θέλω στην ΑΕΚ...αλλά για ποιον Μπερμπάτοφ μου λες? για του ΠΑΟΚ η τον Μπερμπάτοφ πριν του ΠΑΟΚ? αν μιλάς για τον Μπερμπάτοφ του ΠΑΟΚ θα σου πω ότι έχει ίδια γκολ με τον Μάκη με περισσότερο χρόνο ενώ είναι τραυματίας...η ΑΕΚ δεν θέλει ούτε τον Τουρέ ούτε έναν Μπερμπάτοφ η ΑΕΚ θέλει ένα ΦΟΡ που να έχει όλο το πακέτο και να έχει μέλλον...απλά τέτοια ΦΟΡ χρειάζονται και λεφτά
οι Αφρικανοί δεν μας βγαίνουν..
γινονται και μαϊμουδιες με της ηλικίες τους (μπορεί να ειναι και 34αρις πραγματικά..)
Δεν πάμε καλυτερα σε κάτι ποιο βατό.; ας πάνε να πάρουν καλυτερα τον 1ο σκόρερ της Β αργεντινής όπως είχαν κάνει με τον Μπλανκο..
https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/
Εδω τα εισιτηρια για το ματς με την Γαλατασαραϊ οπου πρεπει το ΟΑΚΑ να ειναι καμινι!Παιζεται η προκριση,η Βασιλισσα θελει τον κοσμο διπλα της!Περι τους 15.000 πρεπει να ειμαστε!Τα εισιτηρια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξεκινουν απο 5 ευρω(!!!) και μπορειτε να τα προμηθευθειτε ηλεκτρονικα απο την παραπανω διευθυνση!!!
Προβλεπω...sold out για την ΑΕΚαρα μας!!!
o kaluteros epithetikos ths superleague...makari na ginei.. einai to mpam p xreiazomaste..ferte ton xthes..!!!
Ρε παιδιά είμαστε σίγουροι για το χαρακτήρα του διότι ακούγεται ότι έχει υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα.Όχι ότι είναι και βαρβάτο όνομα αλλά τέλος πάντων.
Περυσι ξερει κανεις τι εκανε? Γιατι στο transfermarkt(αναξιοπιστο για τις αξιες, αξιοπιστο για στατιστικα), μονο με χρι το 2012-2013 βρισκω. Απο το 2009, εχει παιξει 2 χρονιες στα Αραβικα Εμιρατα και 2 στη Β Γαλλιας. Στη Β Γαλλιας ηταν βεβαια στη Μονακο και σκοραρε αρκετα, αλλα αυτο δε μου λεει κατι. Εκει ηταν βασικος και ο Τζαβελλας. Δε γινεται να παρουμε 29χρονο που το καλυτερο του ηταν η Β Γαλλιας. Φαινεται οτι μυαλο ακομα δεν εβαλαν. Μπορει τελικα να μην παρουμε ουτε αυτον ουτε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Νορβηγο. Αλλα μετα απ οσα περασαμε, ειναι ντροπη μονο κια μονο που ακουγονται τετοιοι παιχτες.
ενώ ο Παυλής ε;
Δεν είσαι ΑΕΚ.
Εσυ τον Κρισαντους τον εχεις, επειδη θες να τον βλεπεις να παιζει. Εγω τον Παυλη τον εχω προφανως για αλλους λογους και οχι επειδη μου αρεσε ως παιχτης(ταλεντο ειχε οταν ηταν μικρος αλλα ποτε δε θα μαθουμε πως θα μπορουσε να εξελιχθει). Και θα πρεπε να ντρεπεσαι.
και γιατί να ντραπεί ? μα ο ρόλος των γαυροτρόλλλ αυτός είναι!
βάζω στοίχημα ότι ούτε καν ξέρει την περίπτωση του Παυλή!!!....και τον Μάκη δεν τον έχει εκεί επειδή θέλει να τον βλέπει να παίζει, αλλά επειδή απλά σπάει πλάκα να μας εκνευρίζει με τον άΜΠΑΛΟ !!!
Ντροπή δε λες τίποτα! Χάθηκε ο κόσμος να πάνε να πάρουν έναν εντινιο έναν μπαχα
Αυτα ειναι. Χαιρομαι να μου απαντουν με επιχειρηματα. Οπως οι αλλοι που οταν ελεγα δε θελω τον Κρισαντους, μου λεγαν "περιμενε να σου φερουν τον Ιμπραιμοβιτς". Επισης, σε χαλουσε ο Εντινιο? Σε σχεση με αυτους που ακουγονται, καλυτερος ηταν. Μεχρι εθνικη Πορτογαλιας εφτασε. Εννοειται βεβαια οτι θελω καλυτερον και απο αυτον.
Ε λοιπόν θα σου απαντήσω! Ελπίζω μόνο το 21 να έχει να κάνει με τη θύρα και όχι με την ηλικία σου.Θα σου αναφέρω κάποια ονόματα και θα μου πεις με το χέρι στη καρδιά όμως αν τους έχεις ακουστά .Πιάς,Διντσικος,Καραγιάννης,Πατικας,Φαμελης,Σταμάτης,.Σε πληροφορώ λοιπόν ότι έχουν πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ Αυτά για τα περί ντροπής και δεν είναι παίχτες επιπεδου αεκ αυτοί που ακούγονται
Αν εισαι πάνω από γυμνάσιο και εγραψες αυτό το πράγμα κλείσε υπολογιστές και τηλεορασεις , πήγαινε σε ένα δωμάτιο να σκεφτείς λιγο (για ότι θέμα θες) γιατί όσο το αφήνεις τόσο σε αφήνει.
2ος σκόρερ - πίσω από τον Βούτσινιτς - με 18 γκολ πέρσι , έτσι για την συζήτηση απλά ... γενικά όπου πάει τα έχει παστελώσει , αλλά σε κανένα πρωτάθλημα που να μοιάζει έστω λίγο με το Ελληνικό .
μ'αρέσει που βάζετε και dislike όχι σε γνώμες , αλλά σε γεγονότα ...
Στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι παίζει εδώ και 2 χρόνια Μήτσο, έχει σκοράρει αρκετά γκολ εκεί αλλά δε λέει τίποτα αυτό σε ένα Αραβικό επίπεδο της πλάκας, μιλάμε για πρώην ποδοσφαιριστή με μαξιμουμ καριέρας τη Β Γαλλίας όπως τό πες!!!! είναι μεγάλη κατάντια να ακούγονται έστω τέτοια ονόματα για την ΑΕΚ,
ΦΕΡΤΕ ΛΑΦΕΡΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΧΘΕΣ !!!!!!!
Ενω ο Λαφερτυ παιχτουρα και απο ποδοσφαιρομανα χωρα θα τρελαθουμε με αυτα που ακουμε ο Λαφερτυ παιζει καθε εξι μηνες με την εθνικη και μονο ειναι φουλ ανετοιμος!!!
Στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι παίζει εδώ και 2 χρόνια Μήτσο, έχει σκοράρει αρκετά γκολ εκεί αλλά δε λέει τίποτα αυτό σε ένα Αραβικό επίπεδο της πλάκας, μιλάμε για πρώην ποδοσφαιριστή με μαξιμουμ καριέρας τη Β Γαλλίας όπως τό πες!!!! είναι κατάντια να ακούγονται τέτοια ονόματα για την ΑΕΚ,
ΦΕΡΤΕ ΛΑΦΕΡΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΧΘΕΣ !!!!!!!
Παρτε τον ετοο να κανει πλακα στις αμυνες των αντιπάλων!!!
Παλι τα ιδια εκει στη δοιηκιση, τα παιδια που πανε γηπεδο καθε κυριακη τι φταινε να βλεπουν μια ομαδα χωρις στοχο.Πλεον χρειαζομαστε ποιοτητα οχι ποσοτητα,3 παιχτες να κανουν τη διαφορα στις γνωστες θεσεις.ζουμε που ζουμε μακρια απο την ομαδα τουλαχιστον τωρα εχουμε την ευκαιρια να δουμε την ΑΕΚ στην κορυφη.Αντε ρε Μελ ξυπνα επιτελους.Πρεπει του χρονου η κουπα να παει φιλαδελφεια.
Ο Τουρέ αν δείτε στατιστικά σχεδόν κάθε χρόνο βάζει πάνω από 10 γκολ όπου και αν έχει παίξει,ενώ 2 χρονιές στη Μονακό έβαλε σύνολο 28 γκολ.Και χωρίς τραυματισμούς.
Ο τύπος είναι πολύ καλή περίπτωση παίχτη,κρίμα που δεν είναι λευκός ή Νορβηγός να σας τον πασάρουν σαν μέγαλο φορ.
Ρε ανθρωπε μου εισαι σοβαρος; Δηλαδη μας αποκαλεις ρατσιστες; Δηλαδη σου λεμε ότι θελουμε έναν καλυτερο και πιο σιγουρο επιθετικο και συ ντε και καλα να μας πεισεις ότι μας φταιει το χρωμα; Από που προεκυψε αυτό; Τι αναιτια κατηγορια είναι αυτή;
Δηλαδη πρεπει να κρατησουμε τον αμπαλο Κρισαντους για να μη μας πεις εσυ ρατσιστες; Υπαρχουν κι αλλοι παιχτες που δεν είναι μαυροι και εχουν ακουσει πολλα μπινελικια εδώ μεσα λογω απειθαρχιας η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι παιζουν με νευρα και χανουν την συγκεντρωση τους. Βλεπε Τζεμπουρ, Μπαρμποσα, Μπουονανοτε, Βαργκας κτλ. Ο Σοιλεδης που επισης δεν είναι μαυρος δεν ακουει μπινελικια εδώ μεσα;
Ο καθενας κρινεται απ την αποδοση του. Επισης οι Σκανδιναβοι ΝΑΙ είναι γνωστοι για την πειθαρχια τους και τον επαγγελματισμο τους, εχουν μεγαλωσει με αυτόν τον τροπο, τι να κανουμε τωρα; Όπως και οι Λατινοαμερικανοι τα παιρνουν συχνα στο κρανιο, είναι παθιασμένοι. Όπως και οι μαυροι είναι γνωστο ότι εχουν μεγαλύτερες αντοχες και πνευμονια. Κάθε λαος η φυλη εχει και καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, δεν είναι στανταρ βεβαια αλλα σε γενικες γραμμες ισχυουν, εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια και τη νοοτροπια των ανθρωπων σε κάθε τοπο.
Κατά τ'αλλα ο συγκεκριμένος παιχτης φαινεται καλυτερος απ τον Νορβηγο και εννοείται και τον Κρισαντους αλλα δεν είναι το οπλο που πολλοι περιμεναμε με την ανοδο στην Α Εθνικη. Αλλα συμφωνω ότι είναι αρκετα καλη εντυπωση.
Από κει και περα να μη μας αποκαλεις ανευ λογου ρατσιστες. Εγω θα ηθελα να ζητήσεις συγγνωμη και αν το κανεις, θα τη δεχτω
Εκτός από αντοχές και πνευμόνια έχουν και άλλα πράγματα μεγαλύτερα...
To 2012 ebale 28 gkol apo 52 stin Monaco, simera paizei stin Al-Nasr Dubai SC
Eno o Norbigos exei bali 22 gkol se 27 agones
Pisteuo oti kai i dio isos boithisoun tin AEKARA mas aplos pisteuo poio poli ton Norbigo logo tin psixologia pou exei enas skandinabos. Kai isos pistueo oti einai poio... ΣΥΝΕΧΕΙΑ formarismenos apo ton Toure ... O toure paizi min ksexname sto Dubai pou gia na paizeis ekei bazeis isos ta lefta ssan proti mira...
NIkos apo Stockholm
Να έρθει ο παιχταράς μπας και ξαναδούμε την φανέλα με το 11 να ματώνει δίχτυα........
Νταξει μαγκες αρα το ξεχναμε το κυπελλο φετος. Ας βγουμε τουλαχιστον Γιουροπα με τετοιες μεταγραφες. Αν ειναι να φερουμε αμφιβολου ποιοτητας παικτη στην επιθεση ας φερουμε Μπακασετα που εχει παρει απο το χερι τον νιονιο. Οπως και το καλοκαιρι που πηγαμε και φεραμε Τζεμπουρ ενω και Γιαννου ελευθερος ηταν. Και Γιαννου, Μπακασετας εχουν και μεταπωλητικη αξια εν αντιθέση με Τζεμπουρ, Τουρε.
Αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος παίχτης στην Ευρώπη έχει παίξει μόνο μιάμιση σαιζόν στη Μονακό όταν είχε πέσει η ομάδα στη Β' Γαλλίας. Στην Α' Γαλλίας δεν έχει παίξει καθόλου. Από κει και πέρα στα 29 του έχει παίξει μόνο σε Αραβία, Περσία, Μαρόκο και Κίνα.
Μπορεί μεν να τον έχουν παρακολουθήσει και να είναι όντος καλύτερος από αυτούς που έχουμε τώρα, άραγε ενισχύεται η ομάδα. Αλλά πως να το κάνουμε, δεν μπορώ να πιστεύσω ότι μαζί του μπορεί να γίνει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποια υπέρβαση. Μόνο για έξι μήνες μήπως το καλοκαίρι βρούμε κάτι καλύτερο...
Αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος παίχτης στην Ευρώπη έχει παίξει μόνο μιάμιση σαιζόν στη Μονακό όταν είχε πέσει η ομάδα στη Β' Γαλλίας. Στην Α' Γαλλίας δεν έχει παίξει καθόλου. Από κει και πέρα στα 29 του έχει παίξει μόνο σε Αραβία, Περσία, Μαρόκο και Κίνα.
Μπορεί μεν να τον έχουν παρακολουθήσει και να είναι όντος καλύτερος από αυτούς που έχουμε τώρα, άραγε ενισχύεται η ομάδα. Αλλά πως να το κάνουμε, δεν μπορώ να πιστεύσω ότι μαζί του μπορεί να γίνει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποια υπέρβαση. Μόνο για έξι μήνες μήπως το καλοκαίρι βρούμε κάτι καλύτερο...
Πλησιάζει ο καιρός που το μπάσκετ θα μαζεύει περισσότερο κόσμο από το ποδόσφαιρο...Οι λόγοι γνωστοί !
Μια ζωή μέσα στην γκρίνια...ξερόλες όλοι..ασχετοι
giannis
H AEK ειναι μια, ενιαια σε ολα τα αθληματα. Και μην παραβλεπεις οτι με τον διωγμο Ανασικε , Ορτον εχουμε 2 αποτυχημενες μεταγγραφες. Παλι καλα που στο μπασκετ μπορεις να το διορθωσεις....
Το γραφω για να τονισω, οτι παντου γινονται λαθη, αλλα παντου πρεπει η στηριξη μας να ειναι δεδομενη
afev
δεν νομίζω ότι γκρινιάζουν πολλοί για τα λάθη εδώ βλέπουμε 2 ανθρώπους που μπήκαν μπροστά σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο με εντελώς διαφορετική νοοτροπία .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
βλέπεις στο μπάσκετ έναν άνθρωπο που επενδύει μπροστά για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και μελλοντικά έσοδα στην ομάδα του . χωρίς δηλώσεις , μόνο με κινήσεις . ακόμα και ο Δουβής παίζει τον ρόλο του για όποιον ξέρει .
Αντίθετα βλέπεις έναν άνθρωπο στο ποδόσφαιρο που πήρε την ΑΕΚ καθαρή , με τον κόσμο γεμάτο ενθουσιασμό και ήδη στο γήπεδο να ακολουθεί την ομάδα παντού και στη Γ Εθνική . και με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις . και μας έμεινε στο τέλος το έσοδα - έξοδα και το αόριστο ''το γήπεδο θα γίνει κάπου , κάποτε ... '' . και ο κόσμος ξενερωμένος . προσωπικά έδωσα τα πάντα 2 χρόνια στο κάθε χωριό που παίξαμε έτρεχα ... αν δε δω αλλαγή νοοτροπίας λυπάμαι δε θα πάρω άλλο .
Για το μπάσκετ δε βλέπω κανέναν να γκρινιάζει ...
Ναι καλά, είδα όταν φάγαμε την 30ρα από τη Γαλατά, ή οταν ζοριζόμασταν με το Λαύριο, πόσο δεν γκρίνιαζε κανένας. Υπομονή μηδέν σε όλα τα αθλήματα.
Μιλάς ρε φίλε στον Αεκτζή φίλαθλο για υπομονή; Με τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και την υπέρτατη ξεφτίλα της Β και Γ εθνικής;
μόνο κράξιμο για τον προπονητή έχω δει στο μπάσκετ ... το οποίο εν μέρει είναι και δικαιολογημένο .
Γι'αυτό εξάλλου το γήπεδο είναι γεμάτο στο μπασκετ!!! Μίζερε νεοέλληνα.....
εγώ κουμπάρε δε σκαμπάζω από μπάσκετ και παρόλα έχω πάει σε όλα τα εντός , εννοείται με διαρκείας ... όλοι βλέπουν την προσπάθεια εκεί ... και 3οι να βγούμε , μπράβο θα λέμε στον πρόεδρο ... τώρα για την προσέλευση στο γήπεδο πιστεύω να μεγαλώσει , αλλά και 4 χιλιάδες κόσμο με τον Απόλλωνα δεν είναι και άσχημα για μπάσκετ ...Δες και σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πόσοι πάνε σε αντίστοιχα ματς και θα καταλάβεις.
Οι περισσότεροι δεν τον έχουν δει καν τον παίκτη.τι ψάχνεις να βρεις?ο άλλος λέει φέρτε Σκανδιναβούς ότι να 'ναι.
Απ το να κράζεις τους υπολοίπους πες και την δική σου άποψη. Πες εσυ που δεν γκρινιαζεις, ποσο ευχαριστημενος εισαι;
Ο σκανδιναβος θα ναι σιγουρα πιο επαγγελματιας και σταθερος στην αποδοση του. Ο Σενεγαλος ξερει περισσοτερη μπαλα αλλα σε συνδιασμο με τον Αλγερινο θα χουμε μια μολοτοφ στα αποδητηρια. Παμε για αλλα.....
ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΒΟΛΙΔΑ ΧΘΕΣ
ΜΑΚΗΣ-ΤΟΥΡΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ενταξει κλασεις ανωτερος ο τουρε αποσους εχουν ακουστει και απο λαφερτι αλλα προς θεου οχι παλι κλειστο τριετες οπως τη πατησαμε με χρυσανθο ,καντε ενα εξαμηνο με οψιον της ΑΕΚ για ανανεωση.Οι μαυροι συνηθως ειναι χαβαλεδες οπως ο δικος μας ο χρυσανθος αλλα τουτος εδω φαινεται σοβαρος,επιθετικος ψηλος τεχνιτης με τρομερα γκολ προσωπικων ενεργειων κλαση μπεργκ θα ελεγα σιγουρα θα παιρνει παιχνιδια μονος του,αλλα δεν το κοβω ναρχεται αφου δεν ειναι για τα βαλαντια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας εκτος κιαν πηγε να τα τσεπωσει και βλεπει την ΑΕΚ σαν τροπο να ξαναχτισει την ευρωπαικη του φημη....
μου αρεσει ρε μπαγασες που λεμε ολοι να παρουμε επιθετικους που θα ανεβασουν την ΑΕΚ,να παρουμε πρωταθληματα και να ειναι καλυτεροι απο τον Χρυσανθο και τον Τσιμπουρη και εχετε κολλησει οι περισσοτεροι να παρουμε τον Λαφερτι λες και ειναι ο Φαν Περσι ή ο Μιλερ !!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Δεν παιζεστε !!!!
Οχι Αφρικανους ρε,ελεος.Δεν ταιριαζουν στην ΑΕΚ.Φερτε απο Σκανδιναβια,αιντε,ξυπνατε εκει στην ΠΑΕ!
Τι εννοείς δεν ταιριάζουν? Στο χρώμα?
Παιδιά αν είναι να κάνετε ρατσιστικά σχόλια πηγένετε σε κανένα φόρουμ της Χ.Α.
τον Κρισάντους γιατί νομίζεις τον κράζανε;
Τον παπα μπουμπα τον εκραζε κανεις;;;φιλε αν προσφερει ο αλλος δεν θα τον κραξει κανεις..
Κοίτα, ότι δεν είναι κανας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Μάκης, δεν ειναι. Αλλά ότι έχουν περάσει πολύ χειρότεροι και πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας, λευκοί, και δεν έχουν φάει τέτοιο κράξιμο, ισχύει. Άρα κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.
Να συννενοουμαστε ρε αδελφια!!!Εννοειται οτι οταν γραφω οτι στην ΑΕΚ δεν ταιριαζουν Αφρικανοι δεν το λεω για το χρωμα του δερματος,αν ειναι δυνατον!!Απλα οι Αφρικανοι γενικα στην ΑΕΚ δεν τις βγαινουν αγωνιστικα,δεν ειναι αξιοπιστοι!
ρε συ Fabian ελεος...εχουμε λιωσει με αυτα που γραφεις!!μονος σου δημιουργεις θεμα για ρατσισμο.επειδη ειπε ο αλλος οτι δεν ταιριαζουν ειναι δυνατον να εχει να κανει με το χρωμα ?? και μονος σου το αναφερεις και το τραβας !!
αν ειναι να δημιουργεις προβλημα απο το πουθενα πηγαινε εσυ αλλου !!
AEKARAFORZA Και με το Κρισάντους τυχαίο είναι ότι κράζουν μόνο αυτόν από τους 30 παίχτες που έχουμε?
Μας ταιριάζουν σκανδιναβοί λέει και δεν μας ταιριάζουν οι Αφρικάνοι.
Σκανδιναβός ήταν και ο Τσάνκο και απο την αφρικάνική ήπειρο ήταν και ο Ντανιέλ Μπατίστα(Cape Verde).
@Fabian o Μακης ετσι που παιζει και λευκος να ηταν παλι θα τον κραζαμε!!δεν ειναι θεμα χρωματος
Μαϊστοροβιτς,Γιοχανσον αρα 4/5 ειναι καλοι (δεν θυμαμαι να ηρθαν αλλοι στην ΑΕΚ.Ο Χελγκανσον δεν επαιξε καν) ενω για Αφρικανους να σου θυμισω τους Ουντεζε,Αμπονσα,Ενσιαμπαφουμου,Γιαχαγια.
οσο για τους Σκανδιναβους να σου θυμισω τους Σαντμπεργκ,Νιλσεν,
Γενικα αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δεν υπαρχει καποια εθνικοτητα που δεν ταιριαζει καθολου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι παντου υπαρχουν καλοι οπως στην Κορεα υπηρχε ο Παρκ που πηγε στην Μαντσεστερ και στο Ιραν ο Μασουντ που τελικα δεν μας ηρθε.απλα υπαρχει φιλοσοφια παικτων που ταιριαζει περισσοτερο στην ομαδα.θα τους βρεις στη χωρα που τους εχει πιο ευκαιρους.
@Fabian o Μακης ετσι που παιζει και λευκος να ηταν παλι θα τον κραζαμε!!δεν ειναι θεμα χρωματος
Μαϊστοροβιτς,Γιοχανσον αρα 4/5 ειναι καλοι (δεν θυμαμαι να ηρθαν αλλοι στην ΑΕΚ.Ο Χελγκανσον δεν επαιξε καν) ενω για Αφρικανους να σου θυμισω τους Ουντεζε,Αμπονσα,Ενσιαμπαφουμου,Γιαχαγια.
οσο για τους Σκανδιναβους να σου θυμισω τους Σαντμπεργκ,Νιλσεν,
Γενικα αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δεν υπαρχει καποια εθνικοτητα που δεν ταιριαζει καθολου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι παντου υπαρχουν καλοι οπως στην Κορεα υπηρχε ο Παρκ που πηγε στην Μαντσεστερ και στο Ιραν ο Μασουντ που τελικα δεν μας ηρθε.απλα υπαρχει φιλοσοφια παικτων που ταιριαζει περισσοτερο στην ομαδα.θα τους βρεις στη χωρα που τους εχει πιο ευκαιρους.
το θέμα είναι καθαρά ρατσιστικό..
οι ίδιοι που βρίζουνε τον Μάκη αποθεώνανε πριν λίγα χρόνια τον Γκερέιρο
@φονικο χαμογελο μην το τραβας κι εσυ στο ασχετο.δεν ειναι ρατσιστικο το θεμα.ο Μακης τους δινει δικαιωματα να τον βριζουνε και να γελανε μαζι του.
και εσυ αν ειναι να ψαχνεις τον ρατσισμο με μγεθυντικο φακο σε καθε σχολιο πηγαινε σε κανενα αναρχικο φορουμ που βγαζουν ανακοινωσεις επειδη εδειραν λαθος ανθρωπους...ο ανθρωπος δεν ανεφερε πουθενα κατι για χρωμα ουτε κατι ρατσιστικο..απλα εσυ οπως κ πολλοι αλλοι θελετε να το παιξετε αντιρατσιστες και το κανετε οπου να ναι..φυσικα αμα ελεγε δεν ταιριαζουν αργεντινοι δεν θα ειχες πει κατι..οποτε μηπως εσυ ο ιδιος γεννας τον ρατσισμο εκει που δεν υπαρχει οταν απο πουθενα χωρις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να εχει αναφερθει δημιουργεις θεμα για το χρωμα των ανθρωπων??
Σου μυρίζουν οι Αφρικανοί? Σα τον λουει τσανκο τους θες τους Σκανδιναβούς?
Οι Σκανδιναβοι ειναι πολυ πιο σιγουρες λυσεις. Συνηθως παιζουν αυτο που περιμενεις. Και ο Τσανκο αυτο που περιμαναν επαιξε. Δεν περιμεναν κατι παραπανω. Αρα αν τα ριξεις και φερεις καποιον καλο απο εκει, θα βοηθησει χεδον σιγουρα(ο Νορβηγος βεβαια δε συγκαταλεγεται στους καλους).
Like για το avatar σου!
Τώρα αυτό γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι!! Δεν ξέρω άλλα έχω αμφιβολίες για τις δυνατότητες που έχει! Δεν νομίζω να είναι μια ενδεδειγμένη λύση, λογικά δεν πρέπει να κοιτάμε παίχτες που πλέον έχουν τελείωση ποδοσφαιρικά. Πότε δεν ξέρεις άμα των πάρουν ίσως και να παίξει καλά, άλλα και πάλι είναι ρίσκο να περιμένεις έναν παίχτη να αναστηθεί από το πουθενά. Θεωρώ ότι πρέπει να πάμε σε ποιο σίγουρες επιλογές. Δεν είναι να παίρνουμε τέτοια ρίσκα αυτές τις εποχές και κύριος να ξοδεύουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρήμα τσάμπα και να ελπίζουμε. Αυτά είναι για μικρές ομάδες. Θέλουμε κάτι ποιο σίγουρο κάτι χειροπιαστό και σίγουρα υπάρχουν παίχτες που έχουν δυνατότητες και μπορούν να το αποδείξουν άμεσα δεν ξέρω ποιοι μπορεί να είναι άλλα σίγουρα υπάρχουν.
ΜΑΚΗΣ-ΤΟΥΡΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29χρονος βετεράνος...
Ναι και Αφρικανός. Δεν είναι ξανθός ψηλός με γαλανά μάτια βαρβάτο φορ δηλαδή
Τι γίνεται ρε γα...το δωδεκάχρονα γράφουν εδώ μέσα?
O παικταράς από 'ολους αυτούς είναι ένας και ονομάζεται ΛΑΦΕΡΤΙ, οι υπόλοιποι είναι μπαλώματα ....
Και 'σενα μιλάμε κόβει το μάτι σου παααααρα πολύ ε?
αν κοβει λεει, μαλλον για βραζιλιανο σκαουτερ τον κοβω 1!!!!! χαχαχαααα
που ειναι εκεινος ο τυπος που μας ελεγε οτι γερνει το κτιριο με τα νεα γραφεια της ΑΕΚ??
com/a-427856/sta-xrwmata-th-gallia-fwtisthke-o-purgo-tou-aifel.htm
χαχαχαχαχαχαχα!!!!
οριστε και ο Πυργος του Αϊφελ γερνει :
http://www.aek365.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παιδιά έτσι ΔΕΝ γίνετε δουλεία. Δεν μπορούμε να στηριχθούμε σε τετειου είδους παίκτες που παίζουν στα 30 τους στην Αραβία. Τί να πω;; Δεν περίμενα να ξενερώσω ετσι από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ και να με τρελάνει τόσο πολύ η μπασκετική! Δεν χάνω πάντως την ελπίδα μου μου για την μπάλα, επειδή πιστεύω πως θα αντιστρεπτεί κάπως το κλίμα!
ΥΓ. Στο μπάσκετ εχθές έκλεισε άλλη μια πολύ καλή μεταγραφή, ας κοιτάξουμε λοιπόν τον Γενάρη να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλείσουμε ένα βαρβάτο φορ με προοπτική να βγούμε Γιουρόπα και να παίζει βασικός( προσωπικά θα ήθελα Λάφερτι)
Mαζι σoυ φιλαρακι και γω αλλα περιμενα απο την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ , αλλα ειναι ατοπο να συγκρινουμε το ενα αθλημα με το αλλο που το ενα χρειαζεσαι 25-30 παιχτες και αν κανεις συμβολαιο 200000 λες λιγα λεφτα με βαση τα δεδομενα και αλλο το αλλο αθλημα που θες 12-15 παιχτες και ενα ιδιο συμβολαιο ειναι σχετικα καλο, αν και εκει βεβαια για να κανεις την υπερβαση πρεπει να ανεβεις..Μπραβο στον Αγγελοπουλο οπως και να χει παντως!
Ναι ρε φιλε αλλα τι εσοδα εψει το ενα κ τι το αλλο!!
ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟ....παρε-παρε-παρε-παρε-παρε....
Και δώσε-δώσε-δώσε (κάνα Χρύσανθο).
χαχαχααααα
Στη Μονακό στη Λιγκ 2 ήταν σούπερ. Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Θα προτιμούσα να κινηθούμε για πιο σίγουρη λύση ή αν τελικά επιλέξουμε τον Τουρέ να τον φέρουν πιο νωρίς από τον Ιανουάριο για δοκιμή πριν του δώσουν συμβόλαιο.
Αν μιλάμε για τον Τουρέ της Μονακό τότε ναι κλείστε τον με κλειστά μάτια. Η θητεία του εκτός Ευρώπης μας προβληματίζει λίγο. Βέβαια και ο Σκόκο είχε πάει στους Άραβες και όταν γύρισε μια χαρά ήταν. Νομίζω ότι δείχνει πού τίθεται ο πήχης για φορ. Σίγουρα οι πιο πολλοί θα λένε τα ίδια για φορ,στόπερ,εξτρέμ με 1 εκ. συμβόλαιο τουλάχιστον, αλλά όπως βλέπω η ΑΕΚ θα κινηθεί στη λογική Σιμόες, Γιόχανσον. Ναι μεν η ομάδα ίσως χρειάζεται τις προσθήκες που ζητούν όλοι, αλλά αυτό θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έρθει σιγά σιγά, όχι 4-5 παίχτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Τι να λέμε τώρα εδώ η ΑΕΚ δεν έχει βασικό κορμό από τη μέση και μπροστά, απλά παίζει ο πιο φορμαρισμένος. Η ομάδα θέλει χρόνο, ελπίζω πι υπεύθυνοι να το βλέπουν.
Τα θελω του δικεφαλου ποια ειναι ακριβως αν μπορουν να μας πουν ? εμενα μου φενετε οτι τα θελω μας ειναι να παιρνουμε ελευθερους πρωην ποδοσφαιριστες με την ελπιδα οτι ισως και να αναστηθουν σε εμας , φερτε Λαφερτι που ειναι παιχταρα τι Τουρε , πουρε και αλλοι τελειωμενοι.
Παλι παιχταρα θα φερουμε!!!
Ο σαντερλουντ στο παγκο χθες σε ολο το ματς της νορβηγιας..αλλος παιχταρας αυτος!!
Ελπιζω να παρουν τον καλυτερο και οχι τον φθηνοτερο και ελευθεροτερο
Σοβαρα τωρα? Καλυτερα να μείνουμε με αυτούς που είμαστε...