Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι Γερμανοί διεθνείς κοιμήθηκαν στο «Σταντ Ντε Φρανς»

Σήμερα το πρωί και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα μέλη της αποστολής πήγαν στο αεροδρόμιο και επέτσρεψαν στη Γερμανία

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με εντολή της γαλλικής αστυνομίας, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Γερμανίας διανυκτέρευσαν στα αποδυτήρια του “Σταντ Ντε Φρανς”.

Υπενθυμίζεται πως οι τζιχαντιστές εξαπέλυσαν επίθεση και έξω από το στάδιο που βρισκόταν σε εξέλιξη η φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο η αποστολή των Γερμανών να μείνει στο Παρίσι μέχρι το πρωί της Κυριακής, αλλά τα τραγικά γεγονότα της Παρασκευής άλλαξαν τον σχεδιασμό.

Έτσι, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής πέρασαν όλο το βράδυ στα αποδυτήρια του “Σταντ Ντε Φρανς” και σήμερα το πρωί κατευθύνθηκαν, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο αεροδρόμιο “Σαρλ Ντε Γκολ”.

Στις 10:00 το πρωί, τοπική ώρα, το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή προσγειώθηκε στη Φρανκφούρτη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ