Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 200 παιδιά!

Ξεπέρασαν κάθε όριο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πάνω από 200 παιδιά εκτέλεσαν οι τζιχαντιστές σε μια από τις μεγαλύτερες θηριωδίες που έχουν διαπράξει.

Το φρικιαστικό βίντεο δείχνει τα παιδιά να ξαπλώνουν το ένα δίπλα στο άλλο με πρόσωπα στραμμένα στο έδαφος, ενώ πίσω τους στέκονται σε ετοιμότητα με τα όπλα στα χέρια οι δήμιοι τους. Στη συνέχεια οι τζιχαντιστές άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τα παιδιά που βρίσκονται ξαπλωμένα μπροστά τους.

Το βίντεο φαίνεται να έχει γυριστεί εντός της Συρίας, ωστόσο δεν έχει ακόμη αποδειχθεί η αυθεντικότητά τους. Οι τζιχαντιστές ωστόσο ανέφεραν ότι οι μαζικές εκτελέσεις μικρών Σύρων αποτελούν αντίποινα για τους βομβαρδισμούς των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους.

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί που μελετούν την αυθεντικότητα του βίντεο, τονίζουν πως αν είναι αληθινό τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου στην περιοχή και απαιτείται άμεση επέμβαση από όλες τις δυτικές δυνάμεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ