Quantcast
NEWS
94 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πογιέτ: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες και ζήτησε σκληρή δουλειά στη διακοπή

Απογοητευμένος αλλά και αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το ματς με τον Αστέρα. Ο Ουρουγουανός δεν θέλησε να πει πολλά στους παίκτες και τους τόνισε ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να διορθώσουν τα λάθη τους.

 «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Έγιναν πολλά λάθη, αλλά ό,τι έγινε έγινε. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και σε αυτό πάνω θα δουλέψουμε. Εκεί θα επικεντρωθούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συνέχεια» τόνισε ο Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ουρουγουανός ποντάρει πολύ στο χρόνο που του δίνεται λόγω της διακοπής ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ