Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 19:30, και ο Στάικος Βεργέτης πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αφήνοντας εκτός τον τραυματία Γιάννου και τον Σκούρτη.
Στόχος του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί καθώς μετράει τρεις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Λούι, Τσοκάνης, Τορμένα, Δημούτσος, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Μάσα, Λανθαρότε, Φούντας, Νίκο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το ματς είναι ντέρμπυ και ο Πογετ αν έχει μυαλό θα το αντιμετωπίσει ως τέτοιο. Ο Αστέρας κατάφερε ως εξέχων μέλος της Παραγκας να γιγαντωθει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Είναι καλύτερη ομάδα και από βαζελο και από ΠΑΟΚ φέτος.