Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιτσιρικάδες στη Κρήτη έδωσαν μαθήματα Fair Play (VIDEO)

Νεαροί ποδοσφαιριστές έδειξαν πώς πρέπει να είναι ο αθλητισμός


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι ομάδες παίδων Ρεθύμνου και Λασιθίου τέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που οι πιτσιρικάδες παρέδωσαν μαθήματα FairPlayστους μεγάλους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ρεθύμνου βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίας, και ο συμπαίκτης του πέταξε τη μπάλα πλάγιο.

Τα πιτσιρίκια της ομάδας του Λασιθίου εκτέλεσαν το πλάγιο κανονικά και στην εξέλιξη της φάσης σκόραραν.

Τότε ο προπονητής των ομάδων της ΕΠΣ Λασιθίου, ο Ιορδάνης Τσίρκινης, έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να χαλαρώσουν στην άμυνα προκειμένου η ομάδα του Ρεθύμνου να ισοφαρίσει.

Μόνο που οι πιτσιρικάδες του Ρεθύμνου δεν θέλησαν να βάλουν γκολ με αυτό τον τρόπο, όπως φάνηκε και από την ενέργεια του Θανάση Κώτσιου, ο οποίος βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά επέλεξε να πετάξει τη μπάλα άουτ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ