Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η ΑΕΚ που «αγριεύει» και ο Πογιέτ που έπιασε δουλειά

Πρώτο θέμα η Ένωση: Η νίκη-πρόκριση στην Ξάνθη και η άφιξη του Πογιέτ στην Ελλάδα

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη νίκη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της, έχοντας κοινό τίτλο: «Αέρα, ΑΕΚάρα μου» και συμπληρώνοντας: «οι κιτρινόμαυροι ήρωες της 8ης Οκτωβρίου. Σάρωσε τα πάντα ο δικέφαλος αετός». Φυσικά, αναφορά γίνεται και στην άφιξη του Πογέτ στην Ελλάδα, με την «Ωρα» να αναφέρει: «Τρέλα Πογέ. Ήρθε στην Ελλάδα πανέτοιμος και δεν βλέπει την ώρα να πιάσει δουλειά ο μεγάλος Ουρουγουανός τεχνικός. Σαν οπαδός της από καιρός παρακολούθησε την ομάδα στην Ξάνθη, ενώ μετά ακτινογράφησε και τον ΠΑΟ».

SPORTDAY

Στην άφιξη του Πογέτ στην Ελλάδα στέκεται κατά κύριο λόγο η εφημερίδα, η οποία εξηγεί τους λόγους που ο Ουρουγουανός τεχικός ήρθε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ενώ γίνεται αναφορά και στη νίκη στα Πηγάδια με το γκολ του Κρισάντους.

LIVESPORT

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει ως βασικό τίτλο: «Επιασε δουλειά» και προσθέτει: «Ήρθε για να μείνει. Είδε τη νίκη επί της Ξάνθης και κατασκόπευσε τον Παναθηναϊκό. Λύση τριετίας για την Ένωση ο Ουρουγουανός. Σήμερα το ραντεβού με Μελισσανίδη για να υπογράψει για 8 μήνες + 2 χρόνια. Βοηθός του θα είναι ο Μαουρίτσιο Ταρίκο και γυμναστή θέλει τον Αντόνιους Πίντο με θητεία σε Γιούβε,Τσέλσι». Από εκεί και πέρα, για το ματς με την Ξάνθη, η εφημερίδα επισημαίνει: «Καθάρισε ο Κρισάντους. Το γκολ του Νιγηριανού ήταν αρκετό για να φύγει η Ενωση με διπλό πρόκρισης από τα Πηγάδια», ενώ προσθέτει: «Αγωνία για Μπαρόχα και Σιμόες ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο».

GOAL

Βασικό θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα η οποία έχει ως τίτλο: «Αγριεύει», με φωτογραφίες του Γκουστάβο Πογιέτ και του Κρισάντους, ενώ προσθέτει: «Σήμερα οι υπογραφές του Γκουστάβο Πογιέτ για τον πάγκο… ενόσω η ΑΕΚ με τον Κρισάντους ξεδιψούσε Κυπελλικα στα Πηγάδια». Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά σε κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον 48χρονο τεχνικό, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι θα έρθει με δύο συνεργάτες και έχει συμφωνήσει στις 500.000 ευρώ, μέχρι το τέλος της σεζόν. Αναφορά γίνεται επίσης στο χρονικό από το ραντεβού στο Βελιγράδι μέχρι χθες, οι «πόρτες» που έριξε σε Αστον Βίλα και Λεβάντε, αλλά και τα πρώτα συμπεράσματα του από την ομάδα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ