Quantcast
15 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι λύσεις για τον «αντί – Σιμόες»

Ποιες επιλογές έχει ο Δέλλας αν δεν καταφέρει να παίξει ο Πορτογάλος στη Βέροια

Η αποθεραπεία του Αντρέ Σιμόες πηγαίνει καλά, καθώς το πρήξιμο στο γόνατο έχει υποχωρήσει αισθητά. Ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς της Βέροιας θα κριθεί στην απογευματινή προπόνηση, όταν μετά το πέρας αυτής ο Τραϊανός Δέλλας θα ανακοινώσει την αποστολή.

Εφόσον τελικά ο Σιμόες δεν αγωνιστεί τη Δευτέρα λύσεις υπάρχουν. Και αρκετές μάλιστα… Λογικά ο Δέλλας θα γυρίσει ξανά το σύστημα σε 4-2-3-1. Έτσι αν δεν παίξει ο Σιμόες αναζητούμε τον παρτενέρ του Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ. Υπάρχει ως σοβαρή πιθανότητα να δούμε εκεί από την αρχή τον Μάνταλο.

Να τοποθετήσει ο Δέλλας εκεί τον Πέτρο ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική πνοή στην ομάδα, ελπίζοντας να παίξει η ΑΕΚ περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο.

Εκτός του Μάνταλου υπάρχει και η λύση του Ανάκογλου, μία θέση που είχε παίξει τα δύο τελευταία χρόνια. Επίσης, είναι φυσικά και ο Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός δεν μπορεί βέβαια να βγάλει 90λεπτο, ωστόσο έχει επανέλθει εδώ και καιρό στις προπονήσεις και δείχνει έτοιμος να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μία άλλη λύση είναι και ο Ανδρεόπουλος για παρτενέρ του Γιόχανσον, όμως ο Μάνταλος δείχνει πιο προσιτή λύση για να μπει από την αρχή η ΑΕΚ φουριόζα για τη νίκη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ