ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 5η αγωνιστική
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές
Με πρωταγωνιστές τους Μπενζεμά και Κέιλορ Νάβας η Ρεάλ πέρασε από το Μπιλμπάο με 2-1 και έπιασε κορυφή. Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό όταν ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος στην άμυνα της Μπιλμπάο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σαν Χοσέ επιχείρησε να γυρίσει στον Ιραϊθόθ χωρίς να έχει δει τον Γάλλο και αυτός τον τιμώρησε. Ο Αντουρίθ στο 41' είχε ένα πολύ καλό σουτ όμως ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 62' οι Βάσκοι ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Πέπε όμως ο διαιτητής δεν θεώρησε πως υπήρξε παράβαση. Τρία λεπτά μετά η πίεση της Αθλέτικ απέδωσε καρπούς καθώς μετά το λάθος του Πέπε ο Σουσαέτα έδωσε στον Σαμπίν Μερίνο που έκανε το 1-1. Η απάντηση όμως της Ρεάλ ήταν άμεση καθώς στο 70' ο Μπενζεμά της έδωσε εκ νέου προβάδισμα. Πέντε λεπτά μετά ο Νάβας είπε για μια ακόμα φορά "όχι" στον Αντουρίθ ενώ στο 87' σταμάτησε και την κεφαλιά του.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Μπαλενσιάγα, Ετσέιτα, Λαπόρτα, Σαν Χοσέ (72'Μικέλ Ρίκο), Μπενιάτ (85'Σόλα), Ραούλ Γκαρθία, Σουσαέτα (80'Ιμπάι), Αντουρίθ, Σαμπίν Μερίνο.
ΡΕΑΛ Μ.: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κόβατσιτς (89'Λούκας), Κρόος, Ίσκο (71'Χεσέ), Κριστιάνο, Μπενζεμά (80'Κασεμίρο).
ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 4-1
ΓΗΠΕΔΟ: Μπαλαΐδος
Σφαλιάρα μεγατόνων για την Μπαρτσελόνα που έφυγε με τέσσερα γκολ από τη Γαλικία όπου η Θέλτα επικράτησε με 4-1. Ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 10' με τον Σουάρες και τέσσερα λεπτά μετά με τον Νεϊμάρ. Στο 25' όμως ο Νολίτο βρέθηκε σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι κάνοντας το 1-0. Στο 29' μετά από λάθος του Πικέ στο κέντρο η ομάδα του Βίγκο έφυγε στην αντεπίθεση και ο Άσπας εκτέλεσε και πέτυχε το 2-0. Μόλις στο 52' στο δεύτερο μέρος ο Μέσι εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά η Θέλτα "χτύπησε" και πάλι στην κόντρα κάνοντας με τον Άσπας τον 3-0. Τελικά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να μειώσει στο 79' με τον Νεϊμάρ αλλά οι Γαλιθιανοί είχαν και πάλι την απάντηση καθώς τρία λεπτά μετά ο Τζιουντέτι έκανε το 4-1.
ΘΕΛΤΑ Β.: Σέρχιο, Ούγκο Μάγιο, Σέρχι Γκόμεθ, Καμπράλ, Τζόνι, Αουγκούστο, Ραντόγια, Βας (84'Πλανιάς), Ορεγιάνα, Άσπας (77'Τζιουντέτι), Νολίτο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ματιέ, Μπούσκετς (65'Ράκιτιτς), Σέρχι Ρομπέρτο (59'Μουνίρ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΕΪΜΠΑΡ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια
Χωρίς νίκη παραμένει η Λεβάντε που έμεινε στο 2-2 με την Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 10ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπαστόν. Ο ίδιος παίκτης στο 48' έκανε το 0-2. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μοράλες μείωσε για τη Λεβάντε που έσωσε τον έναν βαθμό με το γκολ του Ντεϊβέρσον στο 93'.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Ρουμπέν, Μοράλες, Τρουχίγιο, Φεντάλ, Χουανφράν (39'Καμαράσα), Τόνιο, Καμαράσα, Βέρθα (39'Ρουμπέν Γκαρθία), Λέρμα (67'Ντεϊβέρσον), Γκιλάς, Κασαντέσους.
ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγο, Κάπα, Ντος Σάντος, Πάντιτς, Χουνκά, Εσκαλάντε, Ντάνι Γκαρθία, Αντριάν, Κέκο (61'Μπερχόν), Ινούι, Μπόρχα Μπαστόν (65'Ενρίτς).
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας
Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ράγιο που επικράτησε 2-1 της Χιχόν. Η ομάδα του Βαγέκας κέρδισε πέναλτι στο 40' με τον Μπερνάρντο να αποβάλεται. Ο Τρασόρας το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ. Στο 48' ο Γκέρα έκανε το 2-0 με τη Χιχόν να μειώνει στο 50' με τον Τζόνι.
ΡΑΓΙΟ Β.: Τόνιο, Νάτσο, Αμάγια, Γιορέντε, Ρατ, Τρασόρας, Μπαένα, Γιοζαμπέντ, Μπεμπέ, Πάμπλο Ερνάντεθ, Χάβι Γκέρα (74'Μανούτσο).
ΣΠ.ΧΙΧΟΝ: Αλμπέρτο Γκαρθία, Λουίς, Μερέ, Μπερνάρντο, Κανέγια, Χαλίλοβιτς, Μασκαρέλ, Ρασίντ (63'Σέρχιο Άλβαρεθ), Τζόνι, Γκερέρο (74'Κάστρο), Σανάμπρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Να φύγει ο Μέσσι,Νευμάρ,Ινιέστα και λοποί τωρα!!!! Και ο προπονητής!!!!! Μονο τους δικούς μας παίκτες και προπονητή να διώχνουμε;;