Εντελώς απροετοίμαστη για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στην Τούμπα. Σε ένα ματς που θα έπρεπε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο έντεκα «κομάντο», ο μοναδικός που έσωσε την… παρτίδα, ήταν ο Αλεν Μπαρόχα, ο οποίος σε όσα σημεία του ματς χρειάστηκε (και μπορούσε) να επέμβει, το έκανε και κρατούσε τον ΠΑΟΚ μόνος του. Μια ΑΕΚ άνευρη, χωρίς πάθος και -σε πολλά σημεία- αδύναμη να ακολουθήσει τον αντίπαλο (ο ΠΑΟΚ είχε και ενδιάμεσο παιχνίδι), έμεινε… θεατής για ένα ημίχρονο. Και ενώ κατάφερε να σκοράρει με τον Αραβίδη, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, στη συνέχεια κλείστηκε αψυχολόγητα στην άμυνα της (με ευθύνη και του προπονητή), με αποτέλεσμα να δούμε πάλι το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο 45λεπτο. Και η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου, αφού ο Μπαρόχα δεν μπορούσε να τα… κατεβάζει όλα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στο 64’ και συνέχισαν να πιέζουν για την ολική ανατροπή. Ωστόσο, για να έρθει αυτή, χρειάστηκαν δύο… εγκλήματα. Το πρώτο από τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Σιμόες από τον Κάτσε και το δεύτερο από ένα εντελώς αψυχολόγητο πέναλτι που έκανε ο Σοϊλέδης στον Τζιόλη, σε φάση που δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την εστία της ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά η Ένωση θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς, όταν στο τελευταίο 10λεπτο βγήκε όλη μπροστά (με σύστημα 4-2-3-1) και έκανε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Κάτι που φανέρωσε και την ευθύνη που είχε ο Δέλλας, αφενός στην χρησιμοποιήση του 4-3-3 (ο ίδιος είχε δηλώσει πως οι παίκτες του δεν το έχουν αφομοιώσει σωστά) και αφετέρου για την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της ομάδας, μετά το 0-1.
Το ματς
Ό,τι δοκίμασε στις προπονήσεις, αυτό παρέταξε και στο γήπεδο ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος επέλεξε το 4-3-3, ως διάταξη και τους Ανάκογλου, Σιμόες, Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή, με τον Μπουονανότε και Βάργκας να παίζουν μπροστά από την τριάδα και όχι στα άκρα της επίθεσης.
Με αυτόν τον τρόπο ο Δέλλας, παρότι είχε τονίσει πως οι παίκτες του δεν έχουν αφομοιώσει απόλυτα αυτή τη διάταξη, θέλησε να πάρει το κέντρο από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στο πρώτο μέρος περισσότερο φάνηκε να «ψάχνονται» οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παρά η συγκεκριμένη διάταξη βοηθούσε (έστω ανασταλτικά) την ομάδα. Μία ομάδα που παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμη για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Δημιουργικά, στα πρώτα 45 λεπτά, η ΑΕΚ δεν παρουσιάσε απολύτως τίποτα. Ο Ανάκογλου που είχε οδηγίες να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης, είχε «εξαφανιστεί» από το γήπεδο, ο Σοϊλέδης που έπαιρνε μέτρα από τα αριστερά, δεν κατάφερε να βγάλει σωστή σέντρα, ο Γκάλο δεν ανέβαινε τη μεσαία γραμμή (είχε την επίβλεψη του Ροντρίγκες και του Μακ), ενώ Μπουονανότε και Βάργκας, δεν είχαν καθαρό μυαλό, αλλά και επιλογές, στην τελική τους πάσα.
Οχι, βεβαίως, πως ανασταλτικά η ΑΕΚ έδειξε κάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο γήπεδο και έβγαζε επιθέσεις όποτε ήθελε και εντελώς ανενόχλητος. Από τους παίκτες της Ενωσης, στο σύνολό τους, έλειψε το πάθος και η δύναμη, κάτι που έβγαζε νικητές σε όλες τις μονομαχίες τους γηπεδούχους. Και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έφτανε με όποιον τρόπο ήθελε απέναντι από τον Μπαρόχα, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός διασωθέντας του πρώτου ημιχρόνου.
Η πρώτη φορά που ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ έσωσε την εστία του, ήταν στο 10’ σε σουτ του Σάμπο, μέσα από την περιοχή, ενώ στο 21’ ο Μακ πέρασε τρεις παίκτες της ΑΕΚ και απέναντι από τον Μπαρόχα, σούταρε ψηλά άουτ. Στο 29’ ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι, με μακρινό συρτό σουτ του Ροντρίγκεζ, ο Μπαρόχα έπεσε στη γωνία του και έδιωξε δύσκολα, ενώ στην επαναφορά ο Μακ έστειλε και πάλι τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να γυρνάνε τη μπάλα γύρω από την περιοχή της ΑΕΚ, με τη μεγάλη φάση του ματς να έρχεται στις καθυστερήσεις. Ο Μάκ έγινε αποδέκτης της μπάλας με μακρινή μπαλιά, ξέφυγε από τον Κολοβέτσιο που τον κυνήγησε αναποτελεσματικά από το κέντρο, με τον Μπαρόχα όμως να τον «κερδίζει» σε ένα ασύλληπτο τετ α τετ.
Διπλό... έγκλημα
Στο δεύτερο μέρος, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να αλλάξει είναι το πάθος των παικτών. Ο Δέλλας όφειλε να τους ξυπνήσει στα αποδυτήρια, με δεδομένο ότι αλλαγή συστήματος δεν υπήρξε. Και η ΑΕΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Στο 47’ ο Βάργκας εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Αραβίδης πετάχτηκε προ του Όλσον και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Και πλέον η ψυχολογία πέρασε αμέσως στην ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και από την σπουδαία ευκαιρία που έχασε στο 51’ ο Αθανασιάδης, όπου μόνος του απέναντι από τον Μπαρόχα, σηκώθηκε ανενόχλητος και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Όλα λοιπόν συνηγορούσαν πως η Ενωση ήθελε ένα… κλικ για να μπορέσει να φέρει το ματς τούμπα, βάσει της εικόνας του πρώτου μέρους. Και στο 57’ είχε μία μεγάλη ευκαιρία να «σφραγίσει» το ματς. Ο Τζανετόπουλος βρήκε υπέροχα τον Αραβίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και αντί να σπάσει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μπουονανότε, προτίμησε να κάνει προσωπική ενέργεια, με τον Ολσεν τελικά να τον σταματάει.
Ο Τούντορ άλλαξε αμέσως τη διάταξη της ομάδας του και γύρισε το σύστημα σε 4-4-2, με τους Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη να παίζουν στην κορυφή. Ο Μακ πέρασε στο δεξί άκρο και από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Μακ έκανε ό,τι ήθελε τον Σοϊλέδη από εκείνη την πλευρά και από τα πόδια του ουσιαστικά ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης. Στο 64’ έγινε η σέντρα από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κολοβέτσιου και στρώθηκε στον Ροντρίγκεζ, όπου με αριστερό διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η εξέλιξη αυτή αποσυντόνισε ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν τη μπάλα και πάλι γύρω από την περιοχή του Μπαρόχα, ο οποίος με κάθε τρόπο κρατούσε το παιχνίδι σε αυτό το σκορ. Ο Δέλλας αφού πρώτο αντικατέστησε τον Βάργκας με τον Μπαρμπόσα και εν συνεχεία πέρασε στο γήπεδο τους Μάνταλο (αντί του Μπουονανότε) και Πλατέλλα (αντί του Ανάκογλου), μετέτεψε το σύστημα σε 4-2-3-1. Και η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκοράρει, στη μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι εκείνο το σημείο.
Στο 78’ ο Σιμόες βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ολσεν, έκανε όμως ένα παραπάνω κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τη φάση. Ωστόσο, ο Κάτσε ήταν αυτός που στην συνέχεια τον ανέτρεψε, με τον Σιδηρόπουλο να μην δείχνει το σημείο του πέναλτι. Η ΑΕΚ έφτασε σε ένα ακόμα σημείο κοντά σε ένα ακόμα τέρμα, όταν ο Τζανετόπουλος κέρδισε τους πάντες στον αέρα, μετά από κόρνερ του Μάνταλου, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Και τελικά, φτάσαμε στο 84’ οπου ένα… χαζό μαρκάρισμα τυ Σοϊλέδη στον Τζιόλη, μέσα στην περιοχή, ανάγκασε τον Σιδηρόπουλο να δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Αθανασιάδης ανάλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1. Από εκείνο το σημείο και μετά όλη η ΑΕΚ βγήκε μπροστά και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης. Και έχασε την τεράστια ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Γκάλο έπιασε ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα πριν καταλήξει στα δίχτυα, ο Μάνταλος πήρε το ριμπάουντ, όμως και το δικό του σουτ σταμάτησε σε σώματα. Και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Όλσεν έγινε ο ήρωας του ματς. Ο Αραβίδης σέντραρε από αριστερά, ο Μάνταλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έκανε την επέμβαση του αγώνα, διώχνοντας σε κόρνερ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (58' Μπερμπάτοφ), Τζιόλης, Σάμπο (46' Κάτσε), Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (89' Μαλεζάς)
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου (76' Πλατέλλας), Σιμόες, Μπουονανότε (67' Μάνταλος), Βάργκας (56' Μπαρμπόσα), Αραβίδης
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΕΚ365 ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
20.26. Όλα έτοιμα και οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στο γήπεδο
20.21 Δεν έχει γεμίσει η Τούμπα λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις σε όλες σχεδόν τις θύρες εκτός της θύρας 4.
20.13 Τώρα ο ΠΑΟΚ μέσα σε επιδοκιμασίες φυσικά ολοκληρώνει το ζέσταμα και οι παίκτες του πάνε στα αποδυτήρια
20.12 Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες η ΑΕΚ τελειώνει την προθέρμανσή της και οι παίκτες της πηγαίνουν στα αποδυτήρια.
20.03 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φτάνει στο γήπεδο και πηγαίνει στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό. Αξίζει να τονιστεί πως ο Σαββίδης φοράει τη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ
20.01 Τους Κορδέρο και Άρθο άφησε ο Δέλλας τελευταία στιγμή εκτός αποστολής
19.59 Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη εκτός γηπέδου. Όλα προς το παρόν κυλούν ομαλά, με τη θύρα 4 να έχει γεμίσει και στις υπόλοιπες εξέδρες σιγά - σιγά να αυξάνεται η προσέλευση.
19.55 Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βαγγέλης Ασλανίδης είναι στο μπουθ που φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ την επίσημη ΑΕΚ. Με τη σειρά του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας μία βόλτα μαζί με τους παίκτες. Στην Τούμπα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου
19.50 Η σειρά του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του να χειροκροτούν τον κόσμο
19.49 Η ΑΕΚ βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο...
19.45 Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Όλσεν, εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο
19.39 Πρώτος βγαίνει ο Μπαρόχα για ζέσταμα και αποδοκιμάζεται. Είναι η πρώτη φορά που ακούγονται συνθήματα εις βάρος της ΑΕΚ.
19.31 Αρχίζει και γεμίζουν οι θύρες στην Τούμπα. Λιγοστός σχετικά κόσμος αυτή την ώρα, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο απόψε.
19.03 Φτάνει και η ομάδα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο
19.00 Αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, με τους λιγοστούς φιλάθλους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εξέδρες να αποδοκιμάζουν. Γενικά πάντως όλα κυλούν ήρεμα στο γήπεδο και με άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
18.58 Η αποστολή της ΑΕΚ φτάνει χωρίς προβλήματα στην Τούμπα.
18.56 Χωρίς προβλήματα και με ταξί στο γήπεδο της Τούμπας φτάνουν οι διαιτητές
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ρε παιδια ας σοβαρευτουμε ΑΕΚ ειμαστε.ωραια ηταν πεναλτυ και? Απο εκει κ περα τι? Η ομαδα απειλεισε μονο ενα 8λεπτο στο τελος.μην ψαχνουμε δικαιολογιες.δεν ειμασταν καλη τελος.με βεροια νικη οπωςδηποτε γιατι αλλιως σκουρα πολυ τα πραγματα.
ο παοκ εριξε λεφτα και μας επαιξε μπαλιτσα χτες..απλα τα πράγματα δεν εχουμε 1990 ..αμα δε ριξεις λεφτα δε κανεις ΤΙΠΟΤΑ....
ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ..
και για να παρεις στα ισια πρωταθλημα απο γαυρο πρεπει να κανεις ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ-ΓΗΠΕΔΟ-ΝΟΟΤΡΟ
Αυτη τη στιγμη δεν εχουμε κανένα απο τα τρία ..καλά τα έλεγε ο ζήκος αλλα πεσατε να τον φάτε
Καλά, άσε τον ΠΑΟΚ.. Δεν έγινε υπερομάδα... Μας κέρδισε και νομίζει οτι πάει για πρωτάθλημα... Έλα όμως που μια καλή θέση για τα πλει-οφ κυνηγάει, απλά δεν το παραδέχονται...
Γραφω σπανια εδω μεσα αλλα τωρα δεν μπορω παρα να εκφραστω οσα πραγματικα αισθανομαι και ζω.Εχω διαβασει ενα σωρο αναλυσεις ο ταδε, εκεινος φταιει, το κορακι κτλ.Τα πραγματα ειναι πιο απλα αρκει να γνωριζεις τα στοιχειωδη περι μπαλας.Βλεπω μια ΑΕΚ ατολμη φοβισμενη χωρις προσανατολισμο στοιχεια μικρης ομαδας.Συγκεκριμενα στο 75 ο μπαροχα καθυστερει να εκτελεσει απο αουτ ελευθερο και ειμαστε 1-1 ρωταω ειναι δυνατον?εγω δεν μεγαλωσα με αυτη τν ΑΕΚ δεν μπορω να το αποδεχθω με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανενα θεο.Δεν θα αλλαξει κανενας το dna μιας ομαδας 90+ ετων επειδη ετσι γουσταρει αυτο ειναι ιστορικα καταγεγραμενο τελος.Δεν μπορει να εχω τετοια αλλοιωση οταν την δκαετια του 90 παρακαλουσα να μην τελειωσει το παιχνιδι και σταματησει η ομορφια που εβλεπα και να λεω ποτε θα περασει μια εβδομαδα να σε ξαναδω.Δεν μπορει να εχω τετοιο μεγαλο χασμα απο τοτε μεχρι σημερα δεν αρμοζει σε ενα τεραστιο μεγεθος.Τελος θα σας πω οτι ολα αυτα τα χρονια εχω επενδυσει πανω της συναισθηματικα σε χρονο και χρημα και η σχεση μας πρεπει να ειναι αμφιδρομη οτι και να γινει κατι πρεπει κατι να παρω να χαρω δεν γινεται μονο να δινω.Νομιζω αυτα ειναι ψιλα γραμματα γι αυτους που οριζουν τις τυχες της ομαδας ας ειναι καλα τα εσοδα-εξοδα και δυστυχως δεν ελπιζω σε πολλα πραγματα για το μελλον.Αυτα τα λιγα για τη αγαπημενη μου ΑΕΚΑΡΑ
παιχτες με....κακαλα θέλουμε,παιχτες που δεν καταλαβαίνουν απο ζούγκλες, έδρες κτλ.Κάποτε είχαμε τέτοιους ποδοσφαιριστές...Τώρα??? Υ.Γ η ομάδα θέλει εναν "σκοκο",παίχτη που να μπει μέσα και με μια ενέργεια θα τους κανει να κλαίνε παλι...
Κλειστε την ωρα για σπορ!!!!με το σημερινο πρωτοσελιδο γελαει ο κοσμος!!!
ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ)
Τι λες ρε παιδί, σοβαρά; Το λέει κάποιος κανόνας αυτό γιατί εγώ δεν το νομίζω...για ισιωστε λίγο ρε!!!
Σωστά κλείστε την ώρα, για να μαθαίνουμε ειδήσεις από τον γαύρο και τον πρωταθλητή !!! ααα ξέχασα υπάρχει και sportDay...
Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκαιο, ήταν δύσκολο το πρώτο ντέρμπι μετά απο 2 χρόνια να το δίνεις μέσα στον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά θα ήταν αν παίζαμε στο ΟΑΚΑ. Νομίζω κανένας από τους παίχτες μας εχθές δεν έχει παίξει σε ντέρμπι. Πρέπει η ομάδα να ξανααποκτήσει στόφα μεγάλης ομάδας.
Απλά ... από εδώ και πέρα πρέπει να ξεκινάει η ομάδα από τον Μάνταλο.- Έιναι η μόνη ελπίδα για να δούμε ανταγωνιστική την ομάδα μας.-
η αληθεια ειναι οτι ο Δελλας εχει βελτιωθει ως προπονητης και εχει εξελιχθει δουλευοντας. αποδεικνυει ομως οτι εχει πολλα "κολληματα" ειτε σε παικτες ειτε σε τροπο και διαχειριση παιχνιδιων!!! ποιος προπονητης δεν εχει αλλωστε! και δε δειχνει να τα αλλαζει και να τα διορθωνει! ομως....δε μπορει να τα πληρωνει αυτα μια ομαδα σαν την ΑΕΚ. δε μπορει να κατεβαινεις με τη νοοτροπια μιας μεσαιας ή μικρομεσαιας ομαδας, να παιζουμε αμυντικογενως, να παιζεις πιστευοντας οτι εχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ταβανι και να δειχνεις ή να πιστευεις με την εναρξη κιολας οτι εισαι κατωτερος και φοβισμενος! αυτα γινονται σε ομαδες τυπου ατρομητου κλπ και ισως εκει να ηταν πολυ καλος ο προπονητης της ΑΕΚ. εκτος και αν εχει πιστωση χρονου να βελτιωθει και αλλο και να πειραματιστει και τη φετινη χρονια και απο του ...χρονου να διεκδικουμε πρωταθλημα. ετσι να το δεχτω! ---επισης, η νοοτροπια και το συστημα του προπονητη, πολλες φορες αναδεικνυουν τις ικανοτητες των παικτων... και αντιστοιχως, οπως χθες, τους δειχνουν "μικρους" , αμπαλους, αδυναμους, ανικανους ή μετριους! εξαιρεσεις θα υπαρχουν οπως ο Πετραν που δεν καταλαβαινει απο αυτα, αλλα αν το συνολο δεν ακολουθει, τις περισσοτερες φορες δεν ερχεται το αποτελεσμα μονο απο τον καλυτερο σου παιχτη και ηγετη.
η αληθεια ειναι οτι ο Δελλας εχει βελτιωθει ως προπονητης και εχει εξελιχθει δουλευοντας. αποδεικνυει ομως οτι εχει πολλα "κολληματα" ειτε σε παικτες ειτε σε τροπο και διαχειριση παιχνιδιων!!! ποιος προπονητης δεν εχει αλλωστε! και δε δειχνει να τα αλλαζει και να τα διορθωνει! ομως....δε μπορει να τα πληρωνει αυτα μια ομαδα σαν την ΑΕΚ. δε μπορει να κατεβαινεις με τη νοοτροπια μιας μεσαιας ή μικρομεσαιας ομαδας, να παιζουμε αμυντικογενως, να παιζεις πιστευοντας οτι εχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ταβανι και να δειχνεις ή να πιστευεις με την εναρξη κιολας οτι εισαι κατωτερος και φοβισμενος! αυτα γινονται σε ομαδες τυπου ατρομητου κλπ και ισως εκει να ηταν πολυ καλος ο προπονητης της ΑΕΚ. εκτος και αν εχει πιστωση χρονου να βελτιωθει και αλλο και να πειραματιστει και τη φετινη χρονια και απο του ...χρονου να διεκδικουμε πρωταθλημα. ετσι να το δεχτω! ---επισης, η νοοτροπια και το συστημα του προπονητη, πολλες φορες αναδεικνυουν τις ικανοτητες των παικτων... και αντιστοιχως, οπως χθες, τους δειχνουν "μικρους" , αμπαλους, αδυναμους, ανικανους ή μετριους! εξαιρεσεις θα υπαρχουν οπως ο Πετραν που δεν καταλαβαινει απο αυτα, αλλα αν το συνολο δεν ακολουθει, τις περισσοτερες φορες δεν ερχεται το αποτελεσμα μονο απο τον καλυτερο σου παιχτη και ηγετη.
Απαράδεκτες δηλώσεις κυριε πρόεδρε...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...Σε ενα ματς που όπως και να έχει γίνει, όσο και χάλια να είσαι, δεν παίρνεις ενα κανονικό πεναλτυ, φαουλ του μπερμπατοφ αμεσως πριν το πεναλτυ του Σοιλεδη(δεν είδα να το αναφέρει κανείς!) και φυσικά το εγκληματικό τακλιν για κόκκινη κάρτα του Τζαβέλα στον Πέτρο(επίσης δεν το ανέφερε κανείς)...δηλαδή αν δεν είναι αυτό αλλοίωση αποτελέσματος ποιό είναι κύριε πρόεδρε, εε;;;
Αυτο ειναι το προβλημα σου ή το οτι εισουν ανυπαρκτος σε ολοκληρο παιχνιδι! Σε πατησε ο ΠΑΟΚ σε γλεντησε μπηκες χωρις τσαγανο και χεσμενος αλλα το προβλημα σου ειναι το πεναλτι που δεν πηρες...
Ρε μας δουλευουν ολοι, προπονητης διοικηση και βαλε και εσυ εντοπισες το κυριο προβλημα!!!!!! Ρε για ενα παιχνιδι κανενας μας να μη παει στο γηπεδο (οχι να πας και να γιουχαρεις, αυτο ειναι απαραδεκτο) για να παρουν ολοι το μηνυμα. Οχι αλλη ψηφος ανοχης, οχι αλλα πειραματα στη πλατη αυτης της ομαδας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δεν κουραστηκατε πια. Διαφορετικα περναμε το μηνυμα "καντε μας ο,τι θελετε και δεν υπαρχει προβλημα". Αν συμφωνειται σε αυτο συνεχιστε με την ιδια συμπεριφορα μαγκες...
Σου ειπα οτι η ομάδα ηταν χαλια..δεν φταιει κανεις που ο μπαροχα και η αστοχία τους εφεραν 0-0 το ημιχρονο...απο κει και περα αν νομιζεις οτι σε καθε ματς κερδιζουν μονο οι ευκαιρίες της καλυτερης ομαδας και οτι αυτες οι τρεις φασεις που προ ανεφερα δεν αλλοίωσαν το αποτελεσμα, τι να πω, μαλλον δεν μπορουμε να μιλαμε αληθινα ποδοσφαιρικα...
Απαράδεκτη η ΑΕΚ. Ανύπαρκτη πραγματικά. Με την επιλογή του Ανακογλου, δεν υπάρχει παίκτης Ανακογλου, άπλωσε το κέντρο μας και πέρναγαν αέρα σε κάθε φάση. Παίζαν 7-8 αυτοί εναντίων 5 αμυντικών δικών μας σε κάθε κατεβασιά τους. Εμπνευση Δελλα ο Ανακογλού με Μπουονανότε από κει με αποτέλεσμα ο Γκαλο συνεχώς μόνος του να πρέπει να πιάσει τον Ροντρίγκεζ και ότι άλλο κατεβαινε...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σοιλέδης επίσης. Τι περίπτωση και αυτή. Οριακά ο 12ος παίκτης του αντιπάλου κάθε φορά.
Πολύ ατυχής η επιλογή να μην πάρουμε έμπειρο αμυντικό, Δεν πρέπει να κόψανε ούτε έναν αντίπαλο σήμερα.
Για το τέλος απο περιέργεια, ακούμπησε πάνω από 3-4 φορές την μπάλα ο Ανάκογλου?
p.S: Βάζεις και γκολάκι από το πουθενα και αντι να δαγκώνεις σίδερα συνεχίζεις αόρατος
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ !!!
Πηραμε εμπειρη αμυντικαρα τον αρθο!!!!χαχαχα
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (19 ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΟΚ) ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ (Π.Χ. 'Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Γ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 'Η ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ "ΘΟΛΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ... ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΈΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ??? ΜΑ 19 ΤΕΛΙΚΕΣ Ο ΠΑΟΚ ???
Δυο εγκλήματα λέει ο τίτλος αλλά πιστεύω πως το έγκλημα είναι ένα και έχει όνομα ....Μπάγιεβιτς.
Όλες τις αποφάσεις τις παίρνει αυτός αφού επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον ΜΕΛ.
Λυμπε, Ζήκος, μεταγραφές, Ιατρικό τιμ και γυμναστές....
Θέλω να πιστεύω ότι δεν επεμβαίνει και στον Δέλλα για τεχνικά θέματα, αλλά μάλλον κάνω λάθος.
Σιγα ρε φιλε εφυγε ο Λυμπε κ ο Ζηκος οι μανατζερ της Αρσεναλ κ της Μπαγερν κ δεν μπορεις να νικησεις τον ΠΑΟΚ....Το ιατρικο τημ επανεφερε πληρως τον Μανταλο μετα απο τετοια στραωη κ σενα δεν σου κανει...αν οι προδιαγραφες σου ειναι να κανεις 5 κουρσες κ να ρεταρεις κ ο Προπονητης του Μπολτ δεν σε κανει να βγαζεις 10 κουρσες οποτε τι να λεμε;;;και τελος παντων ας σταματησουμε ολα να τα ριχνουμε στον Μπαγεβιτς...σε λιγο αν δεν μας κατσει καμμια γκομενα στον Σερβο θα τα ριξουμε.Το παν ειναι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φυγει η νοοτροπια της καρπαζιας ...ΑΕΚ εισαι οχι Μπαουκ κ Σκουληκι.....κ ο Δελλας δεν το χει τελος.....
Να βγουν τα πάνω απο 100 dislike μου που με έλεγαν Τσακωνούλα επειδή τους ειχα θίξει τον προπονηταρα, να τοποθετηθούν παρακαλώ!!
Ράνια δεν ξέρεις ποδόσφαιρο. Ετσι απλά. Οπως κ' πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Σιγά μην σου ζητήσουμε και συγγνώμη που γράφεις ανακρίβειες στα όρια της ανοησίας.
Αφήνω τα γεγονότα να με επιβεβαιώνουν κ μεχρι στιγμής αυτό συμβαίνει...
Ενω εσυ ξερεις; (για να σε προφυλαξω προσεξε τι θα απαντησεις).
Ρανια πρεπει να εισαι "αρσενικο" για να ζητησεις συγνωμη... Ψαξε αλλου για τετοιους...
Δέλλα ΦΥΓΕ!
Τους έχει πει ο Δέλλας να δίνουν τη πάσα με τη μία
και αυτοί μπερδεύτηκαν και έδινα μόνο μία πάσα....
δεν αλλάζαμε δεύτερη........
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 2-0
. (εν τω μεταξύ, τα έργα του γηπέδου δεν ξεκινούν γιατί πάνε απο τον Σεπτέμβρη στα Χριστούγεννα, απο τα Χριστούγεννα στο Πάσχα, απο το Πάσχα στου Αγίου Πνέυματος, και απο του Αγίου Πνέυματος στον Σεπτέμβρη, γιατί το καλοκαίρι είναι παχιές οι μύγες... Και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα....)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ 2-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ 1-1
και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός το πολύ μία ισοπαλία, και πάμε στον Β' γύρο στο -11... Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων... Κάνουμε δήθεν καλές μετγραφές για να κυνηγήσουμε δήθεν την 2η θέση των πλει-οφ και το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κύπελλο, πάμε πλει-οφ και παίρνουμε καμια τριτοτέταρτη θέση με κακές -αλα σημερινές- εμφανίσεις, πέφτουμε με κανα γαύρο στο κύπελλο και πάμε σπίτι μας, και τελειώνει η σεζόν με πολύ μεγάλη μετριότητα, και υποσχέσεις για μία καλύτερη επόμενη σεζόν οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν..
Ωραία κατάσταση...
γιατι τοσο απαισιοδοξια ρε μαν?
τι ειναι αυτα που λες?
το συστημα εφταιξε σημερα και δεν νομιζω να ξαναδουμε τετοια χαλια εμφανιση
ουτε βαργκας και μπουονανοτε θα ξαναδεις εξτρεμ
μανταλος απο δω και περα θα ειναι βασικος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ντιτακ επεισης θ αρχισει να παιζει τζιμπουρ θα γυρισει(ουτε εγω τον γουσταρω αλλα τι να κανουμε) μπρεσεβιτς θα γυρισει(που τον γουσταρω πολυ και ειναι παιχταρας)
ουτε πανιωνιο προκειτε να χασεις
ουτε με βαζελο προκειτε να χασεις και με γαβρο θα τα δωσεις ολα αφου θα χει φαει και σφαλιαρες στην ευρωπη ουτε ο γαβρος θα περασει μεσα απο τουμπα και εχει κι αυτος βαζελα
πως τα βγαλες τα -11 ρε?
εισαι αεκ εσυ?
για χαλαρωσε.ναι κι εγω σπαστηκα πολυ πιο πολυ γιατι προηγηθηκαμε αλλα οκ εκτος παιζαμε με μια απο τις 4 δυνατες ομαδες ρε αδερφε
και μην ξεχνας χασουμε κερδισουμε στα αλλα 2 ντερμπυ στο β γυρο θα ναι μεσα σε μας και τοτε θα ειναι αλλη αεκ και στρωμενη και με μεταγραφες
ξαναλεω ναι χασαμε ξενερωσαμε αλλα δεν ηρθε η καταστροφη
Το αν είμαι ΑΕΚ εγώ, αφήστε το γιατί μόνο εμένα αφορά αυτό.... Όσο για το αν είμαι απαισιόδοξος, αυτό είναι κάτι που είναι απολύτως λογικό... Βλέπω την ομάδα μου να παίζει άσχημα και να γλυτώνει 3-4 γκολ στο 1ο ημιχρονο, και παρ'ολα αυτά, ενώ μπορεί να πάρει κάτι απο το παιχνίδι, να μην της δίνεται πέναλτι καθαρό, την ώρα που ο βασικός ανταγωνιστικής περνάει αέρα απο την Ξάνθη χωρίς να τον ακουμπά κανείς... Γιατί λοιπόν να είμαι αισιόδοξος οτι τα πράγματα θα αλλάξουν; Δεν αργεί να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δοθεί ένα πέναλτι εις βάρος μας με τον Παναθηναικο, και σε συνδυασμό με μια αισχρή διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πάει η σεζόν... (ακόμα και αν κερδίσουμε τον Πανιώνιο είμαστε στο -9...) Γιατί λοιπόν να αισιοδοξώ;;; Δεν μας θέλουν για διεκδικητικές και αυτό είναι φανερό...
στα εξηγησα τοσο ωραια κι εσυ εκει το δικο σου
το στησιμο της ομαδας φταιει για χτες δηλαδη ο δελλας για τις επιλογες του
ασε το πεναλτι δεν ξερεις αν θα εμπαινε
παιξε τα σκορ που υποστηριζεις με 1000ρικα τοτε να βγαλεις κανα φραγκο
προς,ismaelblanko18,και,γω,καπως,ετσι,τα,βλεπω,αλλα,ας,ελπισουμε,οτι,κανουμε,λαθος
Φιλε ισμαελ μπλανκο το 2-0 απο τον γαυρο μου φαινεται λιγο!!!!μην ξεχνας οτι ο σοιλεδης δρν βγαινει ουτε με αιτηση...ε να μην παιξει κ το πουλεν του ο ανακογλου στο καραισκακη;;οποτε βαλε κατι παραπανω!!
Ηρεμήστε όλοι, στην Τούμπα παίζαμε, κατευθείαν να φάτε προπονητή και παίκτες. Κάποια παιχνίδια θα τα χάσουμε, πως να το κάνουμε. Εδώ η Μπάρτσα χτες έφαγε τεσσάρα από τη Θέλτα που μπορούσε να βάλει 10. Λέτε οι Καταλανοί να κράζουν σήμερα διοίκηση, παίκτες και Luis Enrique, δεν το νομίζω. Αλλά όχι, εμείς είμαστε οι έξυπνοι και οι ξύπνιοι.
Δεν διαφωνώ , ψυχραιμία , ήττα ήταν και πέρασε , πρέπει να μάθουμε από τα λάθη γιατί έρχονται δύσκολα ματς.
Χθες , οι περισσότεροι παίκτες ήταν σε κακή κατάσταση ωστόσο ακόμα και έτσι με το που έγινε το 0-1 , αν ανέβαζε στα χαφ μαζί με Γιόχανσον και Σιμόες τον Τζανετόπουλο , και με δύο αλλαγές Ανάκογλου έξω μέσα πίσω Λαμπρόπουλο και Σοιλέδη (που ήταν έτοιμος να κλατάρει από την κούραση) με Ντίντακ ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιστεύεις θα χάναμε ?
Το έχασε στο κοουτσάρισμα χθες ο Τραι , δεν λέω να κράξουμε αλλά η καλοπροαίρετη κριτική δεν κάνει κακό .
Σαν δεν ντροπομαστε ολοι εδω μεσα λεω εγω;;;;;;;;;;;τι αυτα που διαβαζω συνεχεια ρε;;;τι απαξιωτικα σχολια ειναι αυτα;;;ναι δεν παιξαμε καλα αλλα δε βλεπετε τι γινεται;;;;ρε ο σιμοες επαθε κακωση απο το χτυπημα!!!!δων κιχωτιδες γιναμε ρε;;;;ξεχασατε τι μας εχουν κανει ολα αυτα τα χρονια;;;;;;;;;;;;;ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε!!!!!κ κυριως ξυπνα εσυ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ και ασε τις αγκαλιτσες!!!!μας σφαζουν σε καθε παιχνιδι και μουγκα ε;;;;;;;;;;δωσε ρε το πεναλτακι και θα σου λεγα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εγω μετα τι θα γινοταν!!κατα τ αλλα ομορφαινουν το πδοσφαιρο τετοιες διαιτησιες!!!ρε οι λιμανισιοι με τα τοσα εκατομμυρια,ενα ανποδο φαουλ να τους δωσουν,παραιτουντε αρχιδιαιτητες και πεφτει η κυβερνηση!!!εμεις τπτ κυριε ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;;;;ομορφυνε το ποδοσφαιρο ο σιδηροπουλος ε;;;;;μια χαρα!!!!!!κριμα.....και παλι κριμα.....ναι ο αεκτζης δεν αντεχει αλλο την ηττα....αλλα θα την δεχτει.....εγω ομως πρωσοπικα,δεν αντεχω αλλο να μη με υπολογιζουν!!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχεισ τα δικια σου...αλλα η μαζα των οπαδων μας δεν θελει να γινουμε γαβροι στη θεση των γαβρων.....και σωστα σκεπτεται,,,
Απαράδεκτες δηλώσεις κύριε πρόεδρε...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...
Ντιντακ στοιχημα λογω τραυματισμων. Μπουονανοτε στοιχημα λογω ψυχολογικων. Βαργκας στοιχημα λογω χιαστων. Κολοβετσιος Τζανετοπουλος διδυμο στοιχημα λογω απειριας. Τζιμπουρ στοιχημα αν θα επανελθει στα παλια επιπεδα. Γιοχανσον στοιχημα αν θα παιζει το ιδιο στην Α εθνικη (τελικα ειναι παρα πολυ αργος, ακομα και ο Τζιωλης μπροστα του φιανοταν πυραυλακι). Τελικα προεδρε αυτη δεν ειναι ομαδα ειναι το νεο κουπονι του ΟΠΑΠ. Ειπαμε οτι με Πλατελλα Αραβιδη Μπαρμποσα δεν πας Α... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εθνικη...και τελικα παλι με αυτους παιζουμε. Θα παιρναμε βασικα εξτρεμ, φορ, και κεντρικο αμυντικο, και τελικα πηραμε Βαργκας Μπουονανοτε που μαζι με Μανταλο παιζουν σε μια θεση. Πολυ καλος προγραμματισμος. Α ναι πηραμε και τον Αρθο και εμεινε και ο Κριασντους. Ακομα εχω πονοκεφαλο απο τις τριπλες. Τετοια φαπα δεν ειχαμε φαει ποτε απο τον ΠΑΟΚ. Τελικα ενας παικτης κανει για την ΑΕΚ και αυτος ειναι ο Μανταλος. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ο μονος τον οποιο αγορασαμε με μεταγραφη και πληρωνοντας λεφτα. Με ελευθερους κελεπουρια των 100 χιλιαδων απο τα αζητητα, δεν φιαχνεις ομαδα λεμε.
ηρεμια και κριτικη την επομενη. Απο την ηττα πρεπει να μαθαινουμε ολοι και να διορθωνομαστε!!Πρωτος και καλυτερος ο Δελλας(που τον συμπαθω σαν προπονητη) για τον τροπο που παρεταξε την ομαδα...μετα η αμυντικη λειτουργια που ηταν για κλαματα...μαθαινουμε πως ο Ανακογλου δεν ειναι καλα ψυχολογικα γιατι παραγκωνιζεται...πως να μην ειναι παγκο μετα απο τετοιες εμφανισεις....δυστυχως, η αεκ δεν εχει μπατζετ πρωταθλητισμου και το καταλαβαμε καποιοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο την αρχη....κακως καποιοι δημοσιογραφοι προσπαθουσαν να μας πεισουν για το αντιθετο...στον πονεμενο 21 χρονια αεκτζη της γ εθνικης πρεπει να λες την αληθεια απο την αρχη...δεν ερχομαστε λοιπον...προσπαθουμε να ερθουμε...εχουμε 3 παικτες για την ιδια θεση(βαργκας,μπουονανοτε και μανταλο)...η ομαδα στηθηκε λαθος και εχασε δικαια γιατι απλως οι αλλοι ηταν καλυτεροι...υπομονη και προχωραμε...κραταμε τα καλα (μπαροχα,μανταλος) και δεν ξανακανουμε τα ιδια λαθη
τυ ναι,οπως το ειδαμε απο το δευτερο ριπλευ,αλλα κανεις διαιτητης δεν θα το εδινε με τον τροπο που επεσε αν δεν ηταν απολυτα σιγουρος!!
ΥΓ Μην ακουω για διαιτησια...πεναλν
καλημερα , με καφεδακι και αεκ365.... δεν θα σχολιασω για τον αγωνα , θα σχολιασω τις ψευτομαγκιες ολων των ντεμεκ οπαδων, κυριως βεβαια των γαβρων του βορρα, με απλωμενα οτι κιττινομαυρο βρηκαν, για να αποδειξουν οτι ειναι τα αφεντικα στο βορρα...μια αηδιαστικη ρικονα που τη βλεπουμε τακτικα στα γηπεδα , και απο τους δικους μας.., λοιπον αν δεν φυγουν η αν δεν τους φυγουν απο τα γηπεδα , ο σωστος οπαδος θα μεινει πρωτα συνδρομητης της tv και μετα θα πηγσινει με τα φιλαρακια του για μπυρες...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλεποντας μονο champ league kai premier..,για αυτο εμεις οταν ερθουν οι ουνοι σπι τον βορρα θα πρεπει να κανουμε το εντρλως αντιθετο.. ουτε μια βρισια, 2000 εισητηρια, ονομαστικα με ταυτοτητα.., και να απολαυσουν αυτο που παμενα ξεχασουμε ολοι μας.. το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα.. με συναισθημα.. αλλα θεαμα...καλημερα αδερφια..,
Καλημέρα σε όλους. Το ματς δεν το είδα λόγω δουλειάς. Αλλά για να να μείνουν μακριά από το πληκτρολόγιο ο μήτσος και οι γιώργηδες θά φαγαν πολύ πίκρα............. Δυστυχώς μας μίκρυναν τα όνειρα. Και την ομάδα μας θα την βολοδέρνει ο κάθε τυχαίος. Είτε λέγεται Σιδηρόπουλςο, είτε λέγεται Πανόπουλος, είτε λέγεται ................... Και χωρίς όνειρα δεν πας πουθενά. Buona Note..........
ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΓΩ ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!
με το δικο σου σκεπτικο τρακαραν και τα ποδια του Σοιλεδη με τον παιχτιη του παοκ... πεναλτυ απο τα καραμπινατα ηταν.
1. Ένα εύκολο συμπέρασμα από το χθεσινό παιχνίδι, είναι και ότι η ομάδα θα πρέπει να τελειοποιήσει το 4-2-3-1 και να μην αλλάζει σύστημα ανάλογα με τον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε με 4-3-3 και τον Ανάκογλου στο κέντρο, με σκοπό να είμαστε πιο συμπαγείς (ουσιαστικά δείξαμε στον αντίπαλο ότι φοβόμαστε το παιχνίδι) και χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια! Οι αντίπαλοι θα πρέπει να προσαρμόζονται στο παιχνίδι μας και όχι εμείς στο δικό τους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2. Δεν μας φταίει η διαιτησία που δεν έχουμε καθαρόαιμα εξτρέμ επιπέδου ΑΕΚ (είδαμε όλοι χθες τον Ροντρίγκεζ και τον Μακ) και πολύ περισσότερο δεν φταίει η διαιτησία που έχουμε 3 καλούς παίκτες που παίζουν στην ΙΔΙΑ θέση (Μάνταλος, Μπουονανότε, Βάργκας).
3. Με την επιστροφή του Μπακάκη και την επιτυχή ενσωμάτωση στην εντεκάδα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ του Μάνταλου και του Μπουονανότε (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω πώς θα το καταφέρει ο προπονητής, είναι δικό του πρόβλημα) η ομάδα θα ανέβει 1 επίπεδο τουλάχιστον.
4. Νίκη στη Βέροια και συνεχίζουμε. Οι ομάδες δεν καταστρέφονται από μια ήττα. Αν ήταν έτσι, θα είχαμε εξαφανιστεί από το χάρτη από τις 10 Νοεμβρίου του 1998.
Ψυχραιμος κ ωραιος.Συνεχιζουμε.
Ειμαι απο τους πιστους που πηγαινα στο γηπεδο τη προηγουμενη διετια βιωνοντας τη τραγικη εμπειρια-δοκιμασια της β και γ εθνικης.Οταν το καλοκαιρι ακουγα και διαβαζα οτι ο Δελλας θα παραμεινει,οπως και ο κορμος των παιχτων ανεβασαν την ομαδα,μουδιασα,οργιστηκα και απεφυγα να παρω διαρκειας,αντιλαμβανομενος οτι η ομαδα παει για χαμηλες πτησεις.Δε θα ασκησω κριτικη στους διοικουντες,γιατι εκεινοι γνωριζουν περισσοτερα,που ενδεχομενα εγω αγνοω.Ομως λυπαμαι και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμπαραστεκομαι στο επερχομενο δραμα που θα ζησουν τα αδερφια-οπαδοι μας που δυστυχως μασησαν ταραμα και πιστεψαν οτι με αυτο το ελλιπεστατο-ανεπαρκες ροστερ θα ηταν δυνατον η ομαδα να πρωταγωνιστησει!!!!!!!!Μεγαλη ευθυνη φερουν και οι στρατευμενοι κονδυλοφοροι που κανουν τη νυχτα-μερα και συσκοτιζουν τη πραγματικοτητα με οδυνηρα για τους οπαδους αποτελεσματα.Το χειροτερο ολων ειναι οτι για να φτειαξεις πλεον ανταγωνιστικη ομαδα θα χρειαστεις τουλαχιστον 2 ακομη χρονια,αφου ειναι δεδομενο οτι η φετινη σεζον ειναι χαμενη.
Δηλαδή εσύρε φίελ θα πάρεις διαρκείας μόλις η ΑΕΚ πα΄ρει πρωτάθλημα? Ωραίος ΑΕΚτζης είσαι....άραξε σπίτι και όταν πάμε τελικό Ευρώπης θα σε φωνάξουμε...δε σε χρειαζόμαστε....
Φίλε Barlos71, ο καθένας κοιτάει πλέον το σπίτι του.
2015 έχουμε, Μνημόνιο 3, ακολουθεί η χειρότερη φορολογία ever κι ο άλλος θα τα σκάει για διαρκείας να πληρώνει τα καβούρια του Μελισσανίδη, μετά από μια ξεφτίλα 3ετίας; Είπαμε ΑΕΚτζήδες, αλλά τέτοιες εποχές είναι όλα ΔΥΣΚΟΛΑ να τα έχεις και βάζεις προτεραιότητες σιγά σιγά. Ειδικότερα, όταν με τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δικά σου διαρκείας και μόνο, πας να στελεχώσεις ομάδα κι οι έχοντες κοιτάνε μόνο τη μπίζνα (του γηπέδου κιόλας) και σε ταϊζουν παραμύθια.
Mprabo file makari na htan oxi oloi oi misoi etsi.ksereis topi
ποιά ἐγκλήματα ρε παιδιά κατά ΄ρχην καλημερα σέ ὄλους ἐδῶ μᾶς ἐκαναν 6 φάσεις στό 1ο ἠμίχρονο τό παιχνίδι τό ἔχασε ὁ Δέλλας μέ τό στήσημο τῆς ὁμἀδας 4-3-3 ποῦ τἀ εἵδε αὐτά.Ἔλέος
Μην μου κατηγορείτε τον προπονηταρα τον Δελλα. ΑΕΚ ΟΛΕ
Πες το καθαρά. Ζηλεύεις την Μαστοκώστα, γι'αυτό του την πέφτεις, ε?
Οτι την θαυμάζω ειναι σίγουρο!!
Συμφωνώ με την συντριπτική πλειοψηφία των αεκτζήδων εδώ μέσα που αναφέρονται στην άθλια εικόνα μας χθες που δείχνει καθαρά το πόσο ¨σοβαρή" ήταν η καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση... Κρίμα για το εκτός τόπου και χρόνου τίτλο θέματος, και κρίμα για τον Καρβουνιάρη που θεωρεί ότι μασάμε ότι γράφει και το πιστεύουμε....Λυπάμε κε Καρβουνιάρη μα εκτός από τον τίτλο του άρθρου σας, και το περιεχόμενο ήταν εκτός χρόνου και τόπου, διότι η αλήθεια είναι ότι αξίζαμε μία πανωλεθρία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλάχιστον επιπέδου 7-2 βάση κλασικών ευκαιριών...
ο τιτλος εκτος θεματος...ποια εγκληματα ειδατε εσεις που δεν ειδαμε εμεις?ειδα μια ομαδα στην πιεση,που δεν εβγαινε μπροστα με τιποτα,που ηταν συνεχως σε θεση αμυνας,με μια τελικη στο πρωτο μερος και ενα γκολ απο τραγικο λαθος του αστειου ολσεν στην αρχη του δευτερου...καμια σιγουρια πισω,καμια σοβαρη απειλη μπροστα και οσο περνουσε η ωρα περισσοτερο ειχαμε την αισθηση οτι θα το φαμε παρα οτι θα το κρατησουμε...συνολικα λιγη η ομαδα για τετοιο ματς,ακινδυνη επιθετικα,το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλυτερο μας σημειο-δηλαδη το κεντρο-δεν επιβεβαιωθηκε πουθενα,εφταναν στην περιοχη μας οποτε ηθελαν και γενικα αν μπορουσε κατι να παρει η ομαδα απο αυτο το ματς ηταν μαξ η ισοπαλια.
urs studer ...... Να σου απαντησω για τον τιτλο :
Σωστος ειναι ο τιτλος !!!! 1ο εγγλημα ο Δελλας : και το 2ο : ... ο Σο'ι'λεδης , οπου εφεραν και την ηττα !!!!
Ετσι τον εξηγω εγω τον τιτλο μαυτα που ειδαμε απ την ΑΕΚ !!! Οποτε σαν τιτλος ... για μενα ειναι σωστος !!!!
Είναι ντροπή να μιλάμε γιά το πέναλτυ που δεν δόθηκε. Ναι, ήταν πέναλτυ. Και λοιπόν; Ας πούμε ότι μας το έδινε και κερδίζαμε. Θα άλλαζε κάτι στην τραγική εικόνα της ομάδας; Αντί να δούμε τα χάλια μας και να προβληματιστούμε, ασχολούμαστε με το πέναλτυ. Δε μπορούσαμε να αλλάξουμε περισσότερες από 2 πάσες. Σε κάθε πάσα μέχρι να φτάσει η μπάλα στον παίχτη μας, είχαν πέσει πάνω του 2-3 καμικάζι και η μπάλα χανόταν. Οποτε ήθελαν έφταναν έξω από την περιοχή χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας και τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερες φορές από αυτές έμπαιναν σε αυτήν και γίνονταν απειλητικοί. Αν δεν ήταν εκνευριστικά άστοχοι και δε βρισκόταν στη μέρα του ο Μπαρόχα, θα μιλάγαμε γιά πρωτοφανή διασυρμό. Οσο γιά εμάς; Δυσκολευόμαστε να περάσουμε τη σέντρα. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε κάποια φάση μόνο από στημένα. Η άμυνα ήταν γιά κλάματα, όπως και η ανασταλτική (εκτός της επιθετικής) λειτουργία των μέσων. Και όταν κόβαμε τις επιθέσεις, η μπάλα έφευγε από την περιοχή άναρχα, χωρίς οργάνωση, συνήθως με μιά κλωτσιά στο γάμο του καραγκιόζη, απλά και μόνο γιά να φύγει μακρυά και σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν πάλι πίσω. Ενα συνονθύλευμα χωρίς αρχή και τέλος που θύμιζε ερασιτεχνική "ομάδα". Ντροπή και μόνο ντροπή γιά αυτή την εικόνα. Και 10 φορές ντροπή που τολμάμε να αρθρώνουμε τη λέξη "αδικία" και να μλάμε γιά το πέναλτυ. Αν κάποιος πρέπει να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα, αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ, επειδή ο αριθμός των γκολ που σημείωσε ήταν μονοψήφιος.
ΦΙΛΕ συμφωνω απολυτα σε όλα με καλυψες !
Και εγω παραλιγο να πιστεψω οτι αδικηθηκαμε! Μετα καταλαβα τι παιζει... Η διαφορα μεγαλης ομαδας με μικρη παραλιγο να φανει! 18 τελικες καναν οι ανικανοι και μεις 3 και βαλανε 2 γκολ και το ενα με πεναλτι! Στην χειροτερη μερα μας με 3 τελικες στην εστια : ενα γκολ. ενα πεναλτι και παραλιγο γκολ στο 93'. Δωσαμε δικαιωμα αυτο ειναι το χειροτερο να ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μπορουν εκει το χασαμε! ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ! Μαζεψε τα κομματια σου Δελλα και συμμορφωσε την ομαδα... δεν μπορεις να εχεις μεσα τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χειροτερο παικτη(ανακογλου) για 70' ουτε να πετας τα ημιχρονα ετσι.. Σου χαμογελασε η τυχη(γκολ αραβα) και την χαραμισες! Τι διαχειρηση ηταν αυτη ρε γαμωτο.... Δεν μας εχεις συνηθησει ετσι!
Δελλα παραιτησου. Μονο εσυ θα τα εκανες αυτα τα εγκληματα σε ξανοη κ τουμπα. Τα εντος τα κερδιζω κ εγω. Τα εκτος ειναι το ποσα απιδια πιανει ο σακος. Φυγε για να δουμε καμια ασπρη μερα.
Σήμερα η ομάδα έχασε καθαρά και ξάστερα. Αξίζαμε να χάσουμε και χάσαμε. Άποψη μου ότι έφταιγε ο Δέλλας 100%. Σαφώς και οι παίκτες έχουν ευθύνη, άλλα τους εξέθεσε ο Δέλλας με την τακτική του, το στήσιμο, και την προσέγγιση. Παρόλα αυτά, επειδή χτίζουμε ομάδα, άλλα και προπονητή, οι ήττες και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Χάσαμε, αξίζαμε την ήττα, δουλειά από εδώ και πέρα ακόμη περισσότερη και σίγουρα αυτή η ήττα (και ενδεχομένως οι μελλοντικές) να είναι μαθήματα ώστε να βελτιωθούν όλοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (παίκτες, προπονητές). Συνεχίζουμε...
Otan legame oti den ehoume pektes katholou kai oti o dellas den kanei to palikari trogame ta deslikes vrohi.
na ksanapoume ta vasika
1on oi metagrafes pou kaname den kanoun oute gia tin Xanthi... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2on den ehoume extrem! plateles barboses ktl den kanoun gia A ethniki
3on Pezoume me epithetiko ton Aravidi kai ton Krisantous! apo ekei kai mono katalavenoume to epipedo mas einai gia gelia
4on Oi kentrikoi mas amuntikoi tha kaoun adika horis kapion hgeti dipla tous
5on ta amantika half pou ehoume den kanoun gia AEK protathlitismou den einai oute Katsouranis oute zikos oute emerson oute tipota. kaka ta psemata me to na oreopioume ton Johanson pou to paidi stin B kentage alla mehri ekei!!
6on oi back pou ehoume o galo kalos gia omadoules tupou panegialeo kai o soiledis otan fugei apo tin AEK den tha ton parei kamia alli omada oute na plironei na pezei
7on Plin tou mantalou den ehoume allon pehti AEK auti tin stigmi kai isos ton Jebour otan gurisei kai an
8on O proponitis dellas to palikari to agapame alla prepei na fugei monos tou. Akoma kai me autous tous pehtes eprepe na parei toulahiston to X. proti niki tou paok stin touba fetos kai ton eidame oloi me tous voskous tis Kampala! Ton ekane ton paok o dellas na fenete Real!
9on Tha tou ta sunhorousa ola tou Della an oi pehtes vgenane kai pezane me pathos kai mporousan na sikosoun tin varia fanela alla autoi pezane fovismena les kai antimetopizane tin mikti kosmou kai kanane kathisteriseis sto 1-1 na paroun to X! Oi pektes autoi prepei na gnorizoun apo ton proponiti oti kathe apotelesma ektos nikis gia tin AEK einai apotuhia!!
10on Melisanidi ego an eperna tin AEK horis hreei tha evaza perisotera gia metagrafes apo 160k den katalava to erhomaste? O hontros vasileuei stin EPO de ehoun kanei merokamato, sto stoihima se vgalane kai gia to gipedo o vasilopoulos sou kanei kalampouri!
Aurio to proi perimeno antidraseis tis dioikisis.
Euharisto kai parakalo na perasei. den vrizo leo apopsi.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!
Παιδιά, η ομάδα είναι αστεία........!!!!! Δυστυχώς .....
Δυστυχως ο Δελλας πηρε μια πολυ λανθασμενη αποφαση. Πηγε κοντρα και στο προφιλ που δημιουργησε ο ιδιος στην ομαδα παρουσιαζοντας ηττοπαθεια. Το καλο ειναι οτι το καταλαβε. Ωστοσο αργησε να αλλαξει τον Ανακογλου. Οσον αφορα τον τελευταιο η μοναδικη μα η μοναδικη θεση που μπορει να καλυψει ειναι αυτη του οχταριου. Και φυσικα δεν ειναι επιπεδου Γιοχανσον Σιμοες ουτε καν Κορδερο. Κατα τ αλλα συνεχιζουμε. Δυστυχως απο το -5.
Αγαπητοί συναγωνιστές, με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω για την μπάλα. Την μια Κυριακή αποθεώνουμε παίκτες διοίκηση και προπονητή, και την επόμενη είναι όλοι για την Γ εθνική. Όσοι γνωρίζουν από μπαλίτσα καταλαβαίνω ότι η ομάδα αυτή έχει αρκετό ταλέντο αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμη ούτε από πλευράς χημείας των παικτών, ούτε από πλευράς φυσικής κατάστασης , βασικών ατού, όπως Βάργκας, Ντιέγκο, Μανταλος, Ντιντακ. Από την άλλη ο Τζιμπουρ είναι τραυματίας,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπως και ο Μπακακης, που όταν θα επιστρέψει θα δέσει την δεξιά πλευρά. Η ομάδα γύρισε από ένα στραπάτσο, οικονομικό και αγωνιστικο στην μεγάλη κατηγορία και χρειάζεται υπομονή για να χτίσει ομάδα και νοοτροπία μέσα από τα παιχνίδια. Το μόνο που απαιτείται είναι στήριξη 100% στην ομάδα από τον κόσμο , ώστε η ομάδα να αποκτήσει εμπιστοσύνη στα πόδια της. Είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην καρδιά μας, αλλά τα τελευταία χρόνια μίκρυνε σε νοοτροπία και εχασε επαφή με τους βασικούς ανταγωνιστές της. Ευτυχώς είναι σε πολύ καλά χέρια διοικητικά και αυτό που χρειάζεται και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα το πράξει. Οι νίκες θα χτίσουν χαρακτήρα στην ομάδα και σας υπογράφω ότι σε 2 μήνες η ομάδα θα παίζει πολύ καλά και θα είναι μέσα στους στόχους της. Το πρωτάθλημα για φέτος ήταν και είναι δύσκολη υπόθεση και αν γίνει κανένα θαύμα θα τρελαθώ από χαρά αλλά δεν παύει να είναι έκπληξη κάτι τέτοιο. Για μένα πολύ θετικό είναι πως ήδη από την ομάδα αυτή έχει τροφοδοτηθεί η εθνική με 4 παίκτες και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που επιτέλους η ομάδα θα αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει και δεν θα είναι αστεγη , γιατί χωρίς γήπεδο δεν μπορείς να έχεις μέλλον. Αυτά, ήθελα να πω και συγνώμη αν κούρασα. Υπομονή και εμπιστοσύνη και όλα θα γίνουν. ΜΌΝΟ ΑΕΚ!
καλα ολα αυτα που λες φιλε μου, αλλα να μην λενε μεγαλα λογια "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" κλπ...θα το δεχομουν ολο αυτο αν μας λεγανε πως για φετος παμε να κανουμε μια αξιοπρεπη πορεια...
είδες πουθενά φίλε καμία "αξιοπρέπεια" στο χθεσινό αγώνα..??
Παιδια να σας πω την αληθεια τον πιστευω τον Δελλα αλλα εκανε τραγικα λαθη και η Αεκ ητανε μαυρα χαλια.... Επιτρεπετε η Αεκ να μην κανει ουτε μια φαση για γκολ σε ολο το 1ο ημιχρονο...... Επιτρεπετε απο την αρχη του αγωνα να μην βλεπει ο Δελλας οτι ειχε η Αεκ σοβαρο προβλημα απο την πλευρα του γκαλο και απο την πλευρα του σοιλεδη.... Παιδια απο τα ακρα ο παοκ εκανε οτι ηθελε... Δελλα εγω σε πιστευω και σε παω και πολυ αλλα ρε Δελλα η Αεκ δεν ειναι η ομαδα για μαθητευουμενους προπονητες....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Αεκ ειναι μια μεγαλη ομαδα που θελει καλους ψημενους προπονητες.......
Κατ' αρχήν...ηρεμία.
Με τόση ένταση δεν βγαίνουν σαφή συμπεράσματα.
Οι δικές μου απόψεις:
1-Η -όποια- γύμνια της ομάδας, ΔΕΝ φάνηκε σήμερα, αλλά με την Ξάνθη, που όπως είχα πεί στοίχησε -5 βαθμούς (2 που δεν πήραμε και 3 που θα έπαιρνε ο gay no matter what...).-... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2-Παρά την απεριόριστη εκτίμηση που έχω στο Δέλλα, έχω να επισημάνω, πως ξαφνικά και από το πουθενά, μαθαίνω από χτες πως προορίζει για κουμανταδόρο τον ...Ανάκογλου.
Αλήθεια είναι πως του έχω μεγάλη συμπάθεια. Αλήθεια επίσης είναι, πως ο Δέλλας ΚΑΤΙ παραπάων θα ήξερε για να τον χρησιμοποιήσει, εγώ γιατί να φέρω αντίρρηση.
Θα σας πω,
Αν το ματσάκι έβγαινε στον Τραϊανό, κανείς μας δεν θα μιλούσε.
Τώρα όμως που δεν βγήκε και σημειώστε πως δεν έβγαινε ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ,
τώρα λοιπόν, ο Δέλλας είναι υποχρεωμένος να μας πεί πως γίνεται και τον προτίμησε, στη θέση του Μάνταλου, που τον προετοίμαζε για το ματς εδώ και 15 μέρες;;;
Από που βρέθηκε ο Ανάκογλου; Πόσο παιχνίδι passing game έκανε, πόσο μαρκάρισε και πόσες ατομικές έκανε σκορπόντας πανικό στον αντίπαλο;
3-Γιόχανσον. Ντεφορμέ εδώ και 1 μήνα. Δεν του έβγαινε τίποτα.
4-Μπουονανόττε, μπορούσε πολύ καλύτερα να τον χρησιμοποιήσει στο β', αφού έβγαζε τα χρήσιμα συμπεράσματά του. Ήταν λάθος η μη χρησιμοποίηση του Πλατέλλα σε ένα τόσο "δικό του" παιχνίδι.
Φάνηκε από το λίγο που έπαιξε!
Βάργκας, ξαφνικά στα πλάγια.
Αραβίδης: να παλεύει μόνος του.
Άμυνα...με μια λέξη: ΠΑΘΗΤΙΚΗ!
Γενικότερα, μια ομάδα φοβισμένη που και μετά το 0-1 κοίταξε να κλειστεί (!) δίνοντας χώρους, ενώ ΤΟΤΕ θα έπρεπε να σημάνει φουλ επίθεση!
Τραϊανέ, αν ακολουθήσεις παθητική τακτική και στα άλλα ντέρμπυ, τότε θα έχουμε χάσει ΟΛΑ τα ματς και μάλιστα εύκολα.
4-Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Διότι ο ΠΑΟΚ είναι ΛΙΓΗ ομάδα, ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ στο 2-1 που γύρισε πίσω και η ΑΕΚ χτύπησε το Χ ή και το 2πλό ακόμα!
Διότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τη Γκαμπάλα και κέρδισε εμάς;
Διότι ο ΠΑΟΚ, είναι μιά ομάδα που έπαιζε μόνο με το συναίσθημα και το πάθος, χωρίς τακτικές, χωρίς γνώσεις, χωρίς κάτι που να σ' έκανε να πείς..."καλή ομάδα" -ασχέτως αν εμείς φαινόμασταν χειρότεροι.
Όταν λοιπόν δεν μπορείς να χτυπήσεις αυτά τα παιχνίδια, αυτόματα οι στόχοι σου περιορίζονται σε σποραδικές και ανούσιες επιτυχίες που το πολύ-πολύ να σε φέρουν μέχρι τα play-offs.
Είχα γράψει πριν λίγο καιρό (μετά το ματς στην Ξάνθη) πως η ομάδα είναι καλή, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα για να κάνει πρωταθλητισμό.
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Αν μη τι άλλο, ΔΙΨΑ για ΜΑΧΗ, για αυταπάρνηση, για να μη βγεί ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ μέσα απ' τον αγωνιστικόχώρο, ΑΛΛΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Σήμερα, το χαρίσαμε.
Σήμερα δείξαμε πως ΔΕΝ ξεχάσαμε τη μπάλλα που ξέραμε, αλλά αφήσαμε ΤΗΝ ΨΥΧΗ και ΤΟ ΜΥΑΛΟ μας στην...Αθήνα.
Που ήταν το αστείρευτο pressing ψηλά;
Που ήταν η πίεση για απανωτές κάρτες με αποτέλεσμα τις πιθανές αποβολές των αντιπάλων;
Που ήταν η εξυπνάδα και η ποδοσφαιρική ευφυϊα των παιχτών μας, όταν εμφανίστηκαν τα δύσκολα;
Που ήταν ο Τραϊανός, όταν είδε πως το εγχείρημά του ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ;
Τις προσωπικές μου απόψεις είπα, τονίζοντας πως ΚΑΙ στον Δέλλα έχω εμπιστοσύνη ΚΑΙ στον Δημήτρη (Ανάκογλου) τρέφω απεριόριστη εκτίμηση.
Ελπίζω, ΟΝΤΩΣ η σημερινή μεγαλοπρεπής σφαλιάρα, να μας διδάξει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και να μη ξαναγίνουν τα ίδια εγκλήματα.
Χρόνος υπάρχει.
Τίποτα δεν τελείωσε.
Καλό βράδυ σε όλους και ψύχραιμα.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ 4-3-3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΛΠ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΤΡΑΙ??
Μια πολυ κακη εμφανιση της ομαδας μας που δεν την περιμενα.Το τελευταιο οκταλεπτο ομως με κανει να νιωθω πιο αισιοδοξος γι αυτην αφου σε αυτο το διαστημα καναμε οσες ευκαιριες δεν καναμε σε ολο τον αγωνα και παραλιγο να κλεψουμε ενα βαθμο.Παμε δυνατα ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Τελικά εμείς ναι εμείς θα φάμε μόνοι μας την ομάδα.Ποτέ μα ποτέ δεν βγάλαμε το σκασμό σε τίποτα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ είτε μεταγραφές είτε άλλους προπονητές είτε άλλους τεχνικούς διευθυντές σε οτιδήποτε δεν μας πέφτει λόγος γιατί δεν κατέχουμε την θέση για να κάνουμε εμείς αυτές τις κινήσεις ανοίγουμε το ρημάδι μας και σπέρνουμε γκρίνια και καταστροφή. Στα καλα όλοι μαζί και στην στραβή μοιράζουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά λες και μας δώσανε την δικαιοδοσία.Αφήστε την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα ήσυχη να πορευτεί με το πλάνο που έχει.Μα κι αν αποτύχει;Αν αποτύχει τι;Τι τι κύριε γκρινιαρη ; Θες να σε πούμε τίτζίνιους ; Ότι είστε πεφωτισμένοι ; Στηρίξτε την ομάδα μέχρι τέλους.Ένα ντέρμπι ήταν χάσαμε, τι να κάνουμε μπάλα είνα. Παίξαμε άσχημα οκ τι να κάνουμε δηλαδή;Θα φάμε σε ένα βράδυ τα πάντα;Από τον Δέλλα μέχρι τον Σοιλέδη;Επειδή δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτά που εμείς ζητάμε απο τον καναπέ μας;Μα εγώ πληρώνω και μάλιστα ακριβά το διαρκείας και έχω απαιτήσεις.Για αρχή , δεν σε πίεσε κανείς να το αγοράσεις .Το έκανες για την αγάπη σου και Καλά έκανες αλλά μέχρι εκεί.Στήριξε την ομάδα φίλε μου.Αν θες να γκρινιάζεις και να κανείς τον Καίσαρα παίρνοντας κεφάλια κάντο σπίτι σου στον υπολογιστή σου στο παιχνίδι σου.Ευτυχώς που δεν κάνουμε όντως εμείς κουμάντο.Ελάτε χωστε dislike.ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
Τελικα ειναι να τρελενεσαι με καποιους εδω μεσα ....ακουω να τα χωνουν στον Σοιλεδη και στον Ανακογλου και δεν ακουω τιποτα για τους τραγικους Βαργκας και Μπουανονοτε που τους θεοποιησαν καποιοι ειτε για καποια θεαματικη ντριπλα (Βαργκας) ειτε για γκολ με τον Πας (Μπουανανοτε) χωρις να κοιτουν τι εκαναν σε ολοκληρο το παιχνιδι (οσο αγωνιστηκαν). Για να μην πω τιποτα για την αποδοση ολοκληρης της ομαδας πλην ελαχιστον εξαιρεσεων που δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ζητουσαν απο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το παιχνιδι...επρεπε να ειχαμε φαει 3 απο το πρωτο ημιχρονο απλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ και με αυτη την νοοτροπια δυστηχως οχι πρωταθλημα ουτε Ευρωπη.
Αν δεν παρουμε παικτες με α....... τοτε δεν προκειται να κερδισουμε τιποτα οσο και ας μας ποναει
φίλε οι Βάργκας , Μπουανανότε σκάσανε !!
Έτρεχαν στο χώρο του κέντρου μπας και μαζέψουν το ασυμάζευτο, πράγμα το οποίο δεν είναι η δουλειά τους .
τι γραφεις παληκαρι μου ...τα νευρα βαργκας μπουονανοτε γιναν τσαταλια με το να γυριζουν σε θεση στοπερ ....
Μάλιστα...
Ο Μπουανανοτε ετρεχε να δινει βοηθειες στον Γκαλο και ο Βαργκας στον Σοιλεδη ...
Σκασανε ....
οχι απλα δεν ξερεις μπαλα η ομαδα ηταν Κομμενη και μεσσι νευμαρ να ειχες στην θεση τους το ιδιο θα καναν που λεει ο λογος. μου συγκρινεις δυο παιχτες που δεν τροφοδοτηθηκαν και οποτε τροφοδητηθηκαν επρεπαι να παιξουν με πλατη + 2 συμπαιχτες και +6-7 αμυντικους με αυτους που απλα εκαναν λαθη και λαθη χωρις λογο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΜΕΡΑ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΑΤΑΚΤΩΣ....ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ.....ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...
ΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ.....ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ( ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ....) ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚ ΜΑΣ.....ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ...Ο ΓΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΑΝ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΙΛΕΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΤΑΚ......ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ - ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ....ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΙ.....ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΤΡΑΝ....20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ....ΜΠΑΡΟΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.....ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ...ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΜΕΤΡΙΟΣ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ...
..ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ.....ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ....ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ....Ο ΠΕΤΡΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ....ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΜΕΡΑ....
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΣ - ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.....
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥς ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 4-3-3....ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.....ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ...ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΞΕ ΨΗΛΑ...ΠΙΕΣΕ....ΣΗ
ΠΑΙΚΤΕΣ......ΜΠΑΡΟ
ΦΙΛΑΘΛΟΙ - ΟΠΑΔΟΙ.......ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ....
Ετσι....
Ολα τα dislike τ προηγούμενου μήνα, που με έλεγαν Τσακωνούλα, εχουν να πουν κατι τωρα;;
780 σχόλια... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ... Δέλλας κακός, μπακ ανύπαρκτα, παίκτες φοβισμένοι, χοντρά λάθη που δε διορθώθηκαν μέσα στο παιχνίδι. Τα καλά χαρτιά Βάργκας και Ντίεγκο πέθαναν από το άσκοπο τρέξιμο του 4-3-3, και όταν παίξαμε αυτό που ξέραμε, με τον τρόπο που ξέρουμε ήταν αργά.
Θετικά: α) ήμασταν μέσα στο παιχνίδι (σε ντερμπυ) με τέτοιο κοουτσάρισμα, και τέτοια εμφάνιση, έστω κ κατά τύχη ! β) Μπαρόχα. Γενικά ο Δέλλας ακόμα μαθαίνει - ελπίζω το γερό αυτό χαστούκι να το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκμεταλλευτεί. Κατά τα άλλα είδαμε ότι η ομάδα είναι καλή (70 - καθυστερήσεις) , αλλά έχει πολλές τρύπες, δεν έχει παίκτες διαφοράς, και θέλει εξυπνότερο κοουτσάρισμα με γρηγορότερη αντίληψη παιχνιδιού. Μη φέρνουμε την καταστροφή παρόλα αυτά.
Μεγάλη πίκρα. Περισσότερο σοκαρίστηκα από την εμφάνιση. Τουλάχιστον απέκτησα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Μπαρόχα, γιατί τον φοβόμουν, αλλά στάθηκε στο ύψος του και μας γλύτωσε από διασυρμό.
Από την άλλη, αν έδινε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς, θα το κλέβαμε όμως το παιχνίδι.
Λάθος σύστημα εντελώς και αχρήστεψε Μπουονανότε, Βάργκας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επηρέασε η έδρα. Ανέτοιμη εκεί η ομάδα.
Τα μπακ που τα γυρίσανε ταινία, ποιος έπρεπε να τα καλύψει;
Ανάκογλου, Σοιλέδης... ΤΡΑΓΙΚΟΙ . Θα πρέπει να ξεκουράζουν τους βασικούς, αν και ο Σοιλέδης μάλλον για χαφ κάνει.
Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να υποστηρίζει τις αποφάσεις του, δείχνει προσωπικότητα, αλλά εξίσου σημαντικό, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να δουλεύεις για να τα διορθώσεις. Ο Σοιλέδης για παράδειγμα δεν το κάνει, για αυτό θα μείνει μικρομεσαίος παίκτης. Οι ενέργειές του, με λάθη που επαναλαμβάνονται, δείχνει ανωριμότητα, για να μην πω χαζομάρα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δέλλας φοβάται στα μεγάλα παιχνίδια να παίξει την μπάλα του, τα φοβάται. Προφανώς του λείπει η αυτοπεποίθηση. Όταν έπαιξε το παιχνίδι της η ομάδα τους κλείσαμε στην περιοχή. Κρίμα.
Στην κόντρα δεν φαίνεται να την έχει δουλέψει την ομάδα.
Από την άλλη σε επαγγελματίες παίκτες, τι μπορεί να κάνει ο κάθε Δέλλας για να κάνουν σωστή πάσα στα τρία μέτρα ή να μην πατάνε την μπάλα όταν την έχουν μπροστά τους χωρίς πίεση
Τα εκτός έδρας παιχνίδια τα φοβάμαι, γενικώς. Ο Μάνταλος θα βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι.
Θέλει δουλειά η ομάδα και ψυχολογία νικητή, αυτά είναι τα άσχημα κατάλοιπα από τις χαμηλές κατηγορίες και τώρα φαίνεται το κακό που συνέβη. Θαύματα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Δες και τον Σαββίδη, τόσο χρήμα έχει ρίξει και τρώει 3 από τον ΠΑΣ.
Προχωράμε, στηρίζουμε, αγαπάμε ΑΕΚΑΡΑ.
Και η Μπάρτσα 4 έφαγε, οι μεγάλες ομάδες χάσανε σήμερα.
Συμφωνώ..
Μπράβο Μήτσο πολύ σωστά τα λες !!!
Kακή ομάδα-προπονητής δεν το συζητάμε.........ελπίζω να μάθουν από τα λάθη τους!
Με πορδές και με μπάτζετ 4-5 εκ. δε βάφεις αυγά τα έχουμε πει αυτά, τι να σου κάνει κι ο Δέλλας, λάθη θα κάνει κι αυτός όπως όλοι. Οι άλλοι πάντως δεν είναι κορόιδα που έχωσαν λεφτά... Εμάς φέτος δε μας ενδιαφέρει το κανονικό πρωτάθλημα αλλά το πρωτάθλημα καθαρού ισολογισμού και το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, τα εχουμε πει αυτά.... όπως και να ικανοποιήσουμε κάποιες γεροντοπαραξενιές των 90s...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Καλύτερος ο ζμπάοκ... τριπλάσιο μπάτζετ έχει, έδρα δυνατή είχε, κακό αντίπαλο είχε (εμάς) αλλά και σιδηρόπουλο κυρίως είχε και το κέρδισε το ματσάκι.
Γιατί εγώ ξέρω ότι το σκορ είναι 1-1 κι άμα είχε δώσει το πεντακάθαρο πεναλτι στο 78' το ματς ήταν σίγουρο διπλό και άλλα θα λέγαμε τώρα.... γιατί έχουν κερδηθεί ματς και με πολύ χειρότερες εμφανίσεις.... Μπαίνω και σε άλλα site μήπως δεν είμαι αντικειμενικός και παντού γράφουν για το πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε μπροστά του, κι εδώ οι οπαδοί μας βλέπω ούτε καν ασχολούνται.... Λες και άμα είναι κακή η ομάδα δικαιούται να μας κλέψει ο κόρακας... απίστευτα πράγματα.
Σήμερα έγινε η κλοπή του αιώνα, μιλάμε για πεντακάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος ...αν ήταν κάνας γαύρος θα είχε γυρίσει τον κόσμο ανάποδα κι εσύ ραγιά ΑΕΚτζή κάτσε και κλάψε! και δώσε και το δικαίωμα όταν δεν παίζεις καλά να σε σφάζουν και με το νόμο. Κι εσύ τίγρη πάσο ! Vamos bien....
Σιγά ρε φίλε μη μας πήραν και το Ευρωπαϊκό μέσα από τα χέρια που θα πεις καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Σιγά το σκάνδαλο του αιώνα. Που αν υπήρχε δικαιοσύνη, έπρεπε να μετράμε τάληρο.
Παρόλα αυτά, αν είμαστε ΑΝΤΡΕΣ, θα παραδεχτούμε πώς ναι μεν ίσως υπάρχει πέναλτυ, αλλά αν το έδιναν στο γαύρο, θα σκούζαμε για τη διεφθαρμένη διαιτησία και ότι ήταν ψεύτικο κτλ. Ενώ τώρα, το βρήκαμε..!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Άλλοθι"!!!
Και στο κάτω κάτω, δε γουστάρω να κλαίγομαι για διαιτησία όταν δεν υπάρχει εξώφθαλμη φάση και δεν έχω κάνει ευκαιρία στο παιχνίδι. Δεν είμαι γαύρος να φέρω τον κόσμο ανάποδα. Δεν έχει σχέση τι κάνουν αυτοί, αλλά εμείς. Όσο ψάχνουμε δικαιολογίες, τόσο δε φτιάχνουμε ομάδα και τόσο περισσότερο κοιμόμαστε. Άντε μπας και ξυπνήσουν μερικοί με τα κολλήματά τους και τα καβούρια.
Ποιά δικαιοσύνη ρε μεγάλε? ΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΦΑΣΗ ???? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ???
Βγηκαν παγανιά τα γνωστά γαυροτρόλ και χαμόγελα και μας λέτε φτηνές ροζέ πειραιώτικες γελοιότητες ??? μου αρέσει που κάνεις και συγκρίσεις ΑΕΚτζήδων -γαύρων μετά από 20 ολόκληρα χρόνια χούντας.... αν φαινόταν πεντακάθαρα το πέναλτι όπως φάνηκε σήμερα στην tv και το έπαιρνε ο γαύρος, δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα λέγαμε απολύτως τίποτα!!! Για τα ανύπαρκτα πέναλτι που παίρνει ο γαύρος φωνάζουμε τόσα χρόνια.... όχι για τα υπαρκτά.
Ήταν έγκλημα που δε δόθηκε το καθαρό πέναλτι μπροστά στα μάτια του και μια χαρά τα λέει ο φίλος και τα γράφει το 365, και όχι μόνο αυτό αλλά όλα τα site.....η απόδοση των ομάδων δεν έχει καμιά σχέση με τον διαιτητή, που πρεπει να σφυρίζει ότι βλέπει. Η κακή απόδοση της ομάδας μας είναι δικό μας θέμα να το λύσουμε κι όχι του κόρακα! μας έκλεψαν 1000% το ματς... τη νίκη, όχι απλά την ισοπαλία. όλα τ άλλα.....
3πλο ποστ φίλε Nik-ge;
Ποια πεναλτάρα του αιώνα ρε μεγάλε; Σου ξαναείπα: τέτοια πέναλτυ αν έπαιρνε ο γαύρος, θα βρίζαμε εδώ μέσα για βδομάδες. Έτσι θες να παίρνεις ματς; Σε αγώνα που σε πατήσανε κάτω στις τελικές και φαινόταν λες και έπαιζε η Μπάγερν με τη Μάϊνζ και μου λες σου κλέψανε κιόλας το ματς; Επίσης μου λες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "όπως φάνηκε πεντακάθαρα στην tv". Άρα, σαν να λες κι ο διαιτητής πώς ήταν πολύ δύσκολο να κρίνει. Πώς ξέρεις ότι υπάρχει άμεσα δόλος; Εγκλήματα είναι οι Παπουτσέληδες, οι Ποντίκηδες, οι Σπάθες κτλ. Μια χαρά ήταν πάνω κάτω χτες η διαιτησία και στην Ελλάδα Β Ο Λ Ε Υ Ε Ι όποτε αποτυγχάνουμε, να βρίσκουμε άλλοθι αλλού. Εγώ να γίνω γαύρος, δε θέλω. Να κάνω όσα κάνανε αυτοί. Θέλω να παίζουμε μπάλα.
Εμείς θα κλέβαμε τον αγώνα, αν κερδίζαμε και θα είχαμε και την ψευδαίσθηση ότι είμαστε ομάδα. Και θα είχαμε μεγάλους τίτλους για την "ΑΕΚάρα που απέδρασαε" και άλλα κουλά όπως πχ γράφουν χρόνια ο γαύρος κι ο Πρωταθλητής. Τρίχες είμαστε. Καλύτερα που χάσαμε, μπας και διορθωθούμε.
Το ΛΑΘΟΣ σου είναι πώς εστιάζεις σε μια φάση που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δίνεται-δε δίνεται, αλλά μάλλον είναι παράβαση, ωστόσο ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΗ την ουσία. Μας ξεπατώσαν στις τελικές, εμείς 2-3 με το ζόρι, παίξαμε ίσα ίσα 7-8 λεπτά στο τέλος, μας παιρνούσαν σαν σταματημένους, όποτε θέλανε κατεβαίνανε για πλάκα, ο Ντούσαν κοι μόταν στον πάγκο κι αν δεν είχαμε Μπαρόχα, θα μετρούσαμε τάληρο επάνω. Όχι που νομίζαμε ότι εμείς έχουμε υπερσύνολο και θα περνούσαμε για πλάκα τις έδρες, ενώ οι άλλοι έχουν καφενεία. Ε σκέψου, άμα χάνουμε από καφενεία, πόσο πίσω είμαστε ακόμη...
Εστιάζω σε μια φάση που είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ παράβαση-γονατιά και με την οποία μας έκλεψαν το ματς! Γι αυτό άλλωστε θα τιμωρηθεί κι ο διαιτητής που το είδε μεν, αλλά φοβήθηκε να το δώσει.
Άλλο πράγμα η διαιτησία, εντελώς άλλο η απόδοση της ομάδας.... το καταλαβαίνει μέχρι κι ένα δεκάχρονο, απλά Ελληνικά είναι... μην τα ξαναλέω. Η κλοπή της νίκης όμως δεν απαλάσσει την ομάδα και τον προπονητή από τις ευθύνες τους για την κακή απόδοση. Και ίσα ίσα το χθεσινό έγκλημα εκθέτει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακόμα περισσότερο τη διοίκησή μας, γιατί εκτός από το φτωχό μπάτζετ φαίνεται δυστυχώς ανήμπορη (ως τώρα) να προστατέψει την ομάδα ! Τόσο απλά.
Ποιά δικαιοσύνη ρε ? ΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΦΑΣΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ???
Βγηκαν παγανιά τα γνωστά γαυροτρόλ και χαμόγελα και μας λέτε φτηνές ροζέ πειραιώτικες γελοιότητες ??? μου αρέσει που κάνεις και συγκρίσεις ΑΕΚτζήδων -γαύρων μετά από 20 ολόκληρα χρόνια χούντας.... αν φαινόταν πεντακάθαρα το πέναλτι όπως φάνηκε σήμερα στην tv και το έπαιρνε ο γαύρος, δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα λέγαμε απολύτως τίποτα!!! Για τα ανύπαρκτα πέναλτι που παίρνει ο γαύρος φωνάζουμε τόσα χρόνια.... όχι για τα υπαρκτά.
Ήταν έγκλημα που δε δόθηκε το καθαρό πέναλτι μπροστά στα μάτια του και μια χαρά τα λέει ο φίλος και τα γράφει το 365, και όχι μόνο αυτό αλλά όλα τα site.....η απόδοση των ομάδων δεν έχει καμιά σχέση με τον διαιτητή, που πρεπει να σφυρίζει ότι βλέπει. Η κακή απόδοση της ομάδας μας είναι δικό μας θέμα να το λύσουμε κι όχι του κόρακα! μας έκλεψαν 1000% το ματς... τη νίκη, όχι απλά την ισοπαλία. όλα τ άλλα.....
Ποιά δικαιοσύνη ρε ? ΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΦΑΣΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ??? Βγάλε τα μαύρα γυαλιά και το ροζέ κασκόλ... νύχτωσε!
Βγηκαν παγανιά τα γνωστά γαυροτρόλ και χαμόγελα και μας λέτε φτηνές ροζέ πειραιώτικες αρλούμπες??? μου αρέσει που κάνεις και συγκρίσεις ΑΕΚτζήδων -γαύρων μετά από 20 ολόκληρα χρόνια χούντας.... αν φαινόταν πεντακάθαρα το πέναλτι όπως φάνηκε σήμερα στην tv και το έπαιρνε ο γαύρος, δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα λέγαμε απολύτως τίποτα!!! Για τα ανύπαρκτα πέναλτι που παίρνει ο γαύρος φωνάζουμε τόσα χρόνια.... όχι για τα υπαρκτά.
Ήταν έγκλημα που δε δόθηκε το καθαρό πέναλτι μπροστά στα μάτια του και μια χαρά τα λέει ο φίλος και τα γράφει το 365, και όχι μόνο αυτό αλλά όλα τα site.....η απόδοση των ομάδων δεν έχει καμιά σχέση με τον διαιτητή, που πρεπει να σφυρίζει ότι βλέπει. Η κακή απόδοση της ομάδας μας είναι δικό μας θέμα να το λύσουμε κι όχι του κόρακα! μας έκλεψαν 1000% το ματς... τη νίκη, όχι απλά την ισοπαλία. όλα τ άλλα.....
σωστή παρατήρηση και για το γκολ του μπάοκ που θα μπορούσε να το μετρήσει..
δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο σημερινό ματς..
και αφήστε τον γαυροReBo να σκούζει..
το ματς το έχασε ο Δέλλας
Ετσι..
+1924
δε μου αρέσει που λες ραγιάς γιατί ρατσιστικό μου ακούγετε αλλά πες τα ρε αδερφέ πες τα την τρέλα μου εδώ μέσα, με το κάθε χτυπημένο. Νομίζουν όντως ότι πάμε για πρωτάθλημα όσο για τις τελευταίες 2 παραγράφους με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!!!!!
rebo+1924
1000% σωστός, όσο κακοί κι αν είμαστε το ματσάκι μας το κλεψαν στο 78'.
Μήπως ακυρώθηκε λανθασμένα ένα γκολ του ΠΑΟΚ ως off-side για το 1-0 ?
Ο ΡΕ ΚΩΣΤΑ, ΤΙ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Η ΑΛΛΗ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!?
ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Οταν ΟΛΟ το πρωτο ημιχρονο φευγουν σαν βελη απο αριστερα και δεξια δυο παικτες παραπανω του παοκ και ο Δελλας περιμενει να δει τι θα γινει ηταν αναμενωμενο αυτο που εγινε....
ς και ειχες ολα τα φοντα να το κρατησεις αν αλλαζες τροπο παιχνιδιου ΑΠΛΑ.....
Οταν ο αλλος σε παιζει με 5 χαφ που σου εχουν παρει το κεντρο και στις αντεπιθεσεις ειναι κινδυνος τοτε εσυ βαζεις Πλατελλα που μαρκαρει στα χαφ κι εχεις εναν παραπανω να κοψεις το κυμα....
Η ΑΕΚ δεν ηταν κακη...ηταν ασχημα στημενη και ΔΕΝ αντεδρασε οταν πιεστηκε να αλλαξει τροπο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδιου....αυτο ηταν το λαθος.... Τωρα αν δεν σου εδωσαν ενα πεναλτυ....τι ναπω....Προηγηθηκε
Δε νιωθετε ολοι μια τεραστια απογοητευση;;; Δε νιωθετε οτι εχουμε μικρυνει ως ομαδα; Εγω παντως ετσι νιωθω. Δυο χρονια και μια τεραστια μαυρη κηλιδα στην ιστορια της ΑΕΚ για το τιποτα τελικα. Καληνυχτα και καλο ξημερωμα.
Τα πράγματα είναι απλά και απορώ γιατί πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Η ομάδα έχει τρομακτικά κενά και αυτό ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ. Τρεις μεταγραφές να είχαν γίνει έγκαιρα (αριστερό μπακ, σέντερ φορ και στόπερ) η εικόνα της θα ήταν πολύ καλύτερη. Αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να πέσουν και ΧΡΗΜΑΤΑ. Μεταγραφές και συμβόλαια. Όταν παίζουμε με Σοϊλέδη, ο κάθε Μακ θα γίνεται Κριστιάνο Ρονάλντο. Ε, όταν βλέπει και όνειρα ο Δέλλας δένει το γλυκό...
Να πιεσουμε θελουμε επιθετικο και οχι μονο γεμιζουμε τα γιπεδα γιατι?? Θελω την αεκ 1 δεν συμβιβάζομαι με την τεταρτη θεση λεσ ακομα δεν ανεβηκεσ θελεισ και προταθλημα σου απαντω θελω εσυ ποτε θεσ το 2050??
το παιχνίδι το έχασαν 2 άτομα.
. Με τα χωριά όταν παίζω και εγώ μπορώ να στήσω την ομάδα. Γιαυτό ας το πάρουμε όλοι απόφαση. ΔΕΝ ΉΡΘΑΜΕ ! όχι ακόμη. Μελλοντικά σίγουρα, όχι προς το παρόν.
1. ο Μελ που πηρε μια ομάδα χωρίς χρέη και δεν αγόρασε παίκτες εκεί που πονάει η ομάδα. Έτσι κύριε Μελ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
2. ο Δελλας που έδειξε σήμερα ότι ειναι λίγος για την ΑΕΚ. Οι καλοί προπονητές στα δύσκολα ματς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαίνονται, εκεί που πρέπει να στήσει την ομάδα για να πάρει το παιχνίδι η με τις αλλαγές συστήματος/παικτών
δυστυχως δεν πετυχε το πειραμα με μπουονανοτε και βαργκας στα φτερα
κακως δεν χρησιμοποιησε μανταλο πιο νωρις
πολυ κακος ο σοιλεδης
και το περιεργο ειναι που διαολο ηταν τα 3 χαφ που ειχαμε
απο κει και περα μη στηριζομαστε στο πεναλτυ που κακως δεν εδωσε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
η ομαδα ηταν τραγικη κ ευτυχως δεν φαγαμε κι αλλα γκολ στο πρωτο
Το αλλο παλι..τι ηταν αυτο με τις μπορντωκοκκινες φανελες; εεελεος
Λαθος το στησιμο του Τραιανου αποψε
Αλλα δεν ειναι αυτο το μεγαλυτερο προβλημα.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι αρχιζουν να φαινονται τα μεγαλα λαθη των μεταγραφων
του καλοκαιριου.
Γκρινιαζαμε καποιοι και μας λεγατε τρολ κτλπ. Ο Αρθο που ειναι?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Ντιντακ τα τελευταια 3 χρονια εχει παιξει 30 ματς. Εχει περασει 2 πολυ μεγαλους τραυματισμους.
Για αυτο και ηρθε σε εμας ειδαλλως θα ηταν ακομη στην ΜΙλαν.
Σεντερ φορ??? Κρισαντους και Τζιμπουρ Με τις υγειες μας.. Μονο τον Μανταλο περιμενω αυτος ειναι οτι καλυτερο εχουμε μαζι με Γιοχανσον και Σιμοες.
Οι παλιοι λενε το φτηνο το κρεας τα σκυλια το τρωνε. Μελισσανιδη λουσου τον Σοιλεδη τωρα.
Βαλτε Πεταυρακη ρε χαμηλο ταβανι μεν,αλλα τιμιος και φιλοτιμος. Τουλαχιστον το παλευει οσο μπορει.
Ο Μακ έχει θητεύσει στις ακαδημίες της City ( συμμαθητής του Ομάρ από ΟΣΦΠ κ έχουν πάρει κ τίτλο ). Η ΑΕΚ επενδύει στις ακαδημίες του Θρασύβουλου. Οτι θα παίζαμε με Αραβίδη Ανάκογλου Σοιλέδη στην Τούμπα κ θα έφταιγε ο προπονητής δεν το περίμενα.
Για το πέναλτι που έπνιξε το κοράκι κανείς???Αλλά ξέχασα, είμαστε ΑΕΚ, πρέπει να νικάμε και τα κοράκια, καληνύχτα σας..............
ΥΓ: Δέλλας τραγικός, Σοϊλέδης τραγικότερος, Κολοβέτσιος γελάει ο κόσμος....πού πάμε ρεεεεεεεε!!!
ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.......... ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ Χ ???? ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ !!!!
δικαιούταν ο gayρος την νίκη με τον Λεβαδειακό;; την πήρε όμως με 2 τελείως τυχερά γκολ ... τι λογική είναι αυτή δεν την καταλαβαίνω ;;;
Κάκιστη η ομάδα αλλά τι σημαίνει αυτό;; να μην πάρει αυτό που δικαιούται; (δλδ το πέναλτι) και γιατί να μην κάνει το 1-2 και να πάρει την νίκη ή έστω την ισοπαλία;; και όχι τίποτα άλλο αλλά μιλάτε για την διαφορά που έκανε ο gayρος χωρίς να λέτε πως ... αν άξιζε ή όχι δλδ τους βαθμούς που πήρε ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ίσως να μην αξίζαμε την νίκη με την εμφάνιση που κάναμε ... ίσως όμως να μην την άξιζε και ο παοκ ... με τόσες ευκαιρίες αν δεν καθαρίσεις το παιχνίδι ... δικαιούσαι και να το χάσεις ...
toni δε δικαιούματε το Χ, αλλά το διπλό φίλε μου ! δεν κατάλαβα....είμαστε κακοί και τυχεροί στο ματς και δε φάγαμε παραπάνω γκολ, έπρεπε να αποδώσει "δικαιοσύνη" ο διαιτητής με το να κλέψει το πέναλτι? έγκλημα έγινε....
Πολλά συμπεράσματα από το ματς και κυρίως κακά.
Μεγάλη η ευθύνη του Δέλλα.4-3-3 δεν υπάρχει για την ΑΕΚ,το ξέρουν όλοι.Η ομάδα έπαιξε παθητικά όσο δεν πάει και ποτέ δεν πάτησε γκάζι ούτε έδειξε τσαμπουκά.Η επιλογή συστήματος και η απάθεια με την οποία μπήκαμε στο ματς είναι λάθη προπονητή.
Το ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα μας το έδειξε η διοίκηση με την πολιική της στις μεταγραφές.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν είχαμε πάρει σεντερ μπακ ηγέτη δεν θα αδειάζανε 3 φορές τον Κολοβέτσιο μέσα στην περιοχή.
Αν δεν ψωνίζαμε αριστερό μπακ στοίχημα από τα αζήτητα τόσο ανέτοιμο,δεν θα έπαιζε η πηγή κινδύνων Σοιλέδης.
Αν παίρναμε σέντερ φορ δεν θα τα περίμενες όλα από τον Αραβίδη που ήταν από τους λίγους διασωθέντες μαζί με Μπαρόχα.
Αν δεν τσιγκουνευόμασταν στα εξτρέμ δεν θα μέναμε μόνο με Πλατέλλα-Μπαρμπόσα που από πέρσυ έχουν δείξει το ταβάνι τους.
Αντίθετα γεμίσαμε 10αρια γιατί τα βρίσκαμε σε τιμή ευκαιρίας.Οι Βάργκας-Ντιέγκο σαν εξτρέμ δείξανε πως είναι εκτός κλίματος και δεν μπορούν εκεί.Ειδικά ο πρώτος ήταν εκνευριστικός.
Για το ότι η ομάδα είναι χαμηλών δυνατοτήτων δεν ευθύνονται οι παίχτες σε καμία περίπτωση,οι οποίοι αξίζουν την στήριξή μας.
Ο Δέλλας είναι μαθητευόμενος και δικό μας παιδί.Κάνει λάθη,κάνει και καλά αλλά δεν παύει να είναι άγουρος.Και αυτός εννοείται αξίζει στήριξη.
Το συντριπτικό ποσοστό των ευθυνών βαραίνει την διοίκηση η οποία έμεινε μόνο στα ΘΑ για να τα αρπάξει από τα διαρκείας.
Καλοχόνευτο το ερχόμαστε.
Το ότι μια ομάδα θα κάνει και ήττες είναι γεγονός, είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, όμως μια ομάδα σαν αυτή που είδαμε σήμερα όταν βγαίνει από το ΟΑΚΑ και παίζει σε τέτοιες έδρες πάντα θα χάνει.
Και εξηγούμε:
Δυστυχώς το DNA του νικητή δεν υπάρχει στην ομάδα και γιαυτό είναι υπεύθυνος ο προπονητής και μόνο.
Στον τομέα ψυχολογίας που είναι το Α και το Ω σε τέτοια παιχνίδια, είδαμε παίχτες άνευρους χωρίς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάθος να παίζουν φοβισμένα σαν να έπαιζαν με την Μπάρτσα. Παράδειγμα στο τετ α τετ του Παοκ που διώχνει ο Μπαρόχα η μπάλα πάει στον Κολωβέτσιο στο σημείο του πέναλτυ και εκεί αυτός παγώνει, σαν κάποιος να του έκλεισε τον διακόπτη. Το παλικάρι ήταν φοβισμένο και δεν ήξερε τι να κάνει.
Σήμερα είδαμε μια μικρή ομάδα με έναν μικρό προπονητή που δεν ήξερε που βρισκόταν και σε καμία περίπτωση δεν "μπήκε" στο παιχνίδι.
Σαφώς και τέτοια παιχνίδια είναι μάθημα για τον προπονητή όμως μας στοιχίζουν ήττες, ας ελπίσουμε να μάθει γρήγορα.
Η προπόνηση πέρα από την τεχνική περιλαμβάνει και ψυχολογικό ανέβασμα στους παίχτες για αυτά τα δύσκολα ματς και ειδικά όταν έχεις παίχτες που έπαιζαν σε μικρές ομάδες και έχουν στο DNA την ήττα. Μια μεγάλη ομάδα θέλει και μεγάλους παίχτες με την στόφα του νικητή και όχι παιδάκια σαν τον Σοιλέδη τον Ανάκογλου τους Πλατέλλες, Κολωβέτσιους και σία. Εντάξει καλοί είναι για να κερδίσουν τον Πλατανιά και την Βέροια, αλλά στα ντέρμπι θα παίζουν σαν χεσμένοι.
Μια μεγάλη ομάδα χτίζεται σιγά - σιγά αρκεί να έχει και τα κατάλληλα εφόδια από την διοίκηση και εδώ δυστυχώς και πάλι η διοίκηση είναι απούσα μέχρι στιγμής, ας ελπίσουμε στο μέλλον να εμφανιστεί.
Ποτέ η ΑΕΚ στα ντέρμπι δεν έπαιζε τόσο χάλια και γιαυτό σήμερα είμαι απογοητευμένος, γιατί φοβάμαι ότι η κατάσταση για φέτος είναι μη αναστρέψιμη, μακάρι να κάνω λάθος....
Είναι σίγουρο ότι ο ΜΕΛ ξέρει μπάλα και πιστεύω ότι και αυτός θα είναι πληγωμένος από αυτή την εμφάνιση, μακάρι να κάνει αυτό που πρέπει τον Γενάρη.
Υ.Γ. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει πόσοι θα κάνουν like ή dislike, το μόνο που ήθελα είναι να γράψω αυτά που νοιώθω....
Το ρεζουμε των πρωτων αγωνιστικων ειναι οτι υπολειπομαστε αγωνιστικα αλλα δυστυχως ...και εξωαγωνιστικα...δυστυχως και με τον Μελισσανιδη αρχηγο ..
Η ομαδα μας δυστυχως δεν ειναι φτιαγμενη για μεγαλα πραγματα φετος. Ειναι τραγικο αυτο, αλλα δυστυχως ετσι ειναι. Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι επρεπε να περασουμε την ξεφτιλα του υποβιβασμου για να εχουμε μια ομαδα χωρις χρεη αλλα με μπατζετ Ατρομητου/Αστερα. Ντροπη!
Tο 4-3-3 κακιστη επιλογη επισης παιζαμε σαν μας αρκουσε να φευγαμε με ισοπαλια... κ πολυ φοβισμενα. ΑΕΚ ειμαστε παντα και παντου παιζουμε για νικη!!
Λοιποοον περαστικά μας και προς γνώση και συμμόρφωση!!!το 4-3-3 δεν το ξέρουμε.....τουλάχιστον ακόμα. πρώτον αν θες να παίξεις αμυντικά ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΟΙΛΕΔΗ το παιδί δεν ξέρει άμυνα αν σωνι και καλά τον θες μέσα παίξε το γνωστό 4-2-3-1 για να τον αξιοποιήσεις κάπως καλύτερα αλλιώς ξεκινά ντιντακ και βάλτον στο β ημίχρονο . δεύτερον εδώ δεν βάζεις τις καλές μέσα τον ανακογλου πως τον ξεκινάς τώρα βασικό??(!!!)βάλε τον κορδερο στην τελική ρε παιδί μου και κανε τον αλλαγή με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μανταλο στο β ημίχρονο. τρίτον και σε αυτό κρατώ μια επιφύλαξη γιατί δεν έβαζε βασικο έναν εκ των πλατελλα-μπαρμποσα έστω και με 4-3-3 χωρίς ανακογλου και να πέρναγε στο κέντρο ο ελ νανο??Πιστεύω δεν το αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε το ματς..Με το 4-2-3-1 θα πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο...Ο Δελλας φέρει μεγάλη ευθύνη σήμερα αλλά δεν χρειάζεται κρέμασμα...Ο Μάνταλος έπρεπε να μπει στην ανάπαυλα και να παίξει λίγο με τον ελ νάνο...τώρα τι έχει πάθει ο thor με τον iron man(να κάνουμε και λίγο πλάκα)δεν ξέρω στα 2 τελευταία παιχνίδια δεν πατάνε πολύ καλά...ΊΔΩΜΕΝ από εδώ και πέρα..ΌΧΙ άλλη γκρίνια μάγκες!!!καληνυχτα
t_i_a, συμφωνω απο την 1η μεχρι την τελευταια λεξη σου!Και στο αγωνιστικο κομματι και στον τροπο που το αντιμετωπιζεις!
Παιδια ολοι το ειδαμε οτι δεν παιξαμε καλα...οτι εχει ευθυνη ο Δελλας,ο Χ,ο Ψ...και εννοειται οτι θα φερουμε και αποψη και κριτικη...ομως μεχρι εκει...ψυχραιμια και στα καλα και στα κακα αποτελεσματα(γιατι με τις νικες ειμαστε Μπαρτσελονα και στις ηττες ολοι κοτες)...οχι αλλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκρινια(οπως ειπε και ο προλαλησας) και αναμενουμε να μας γινει μαθημα και να δουμε το 100% της ομαδας στα επομενα....γιατι σημερα δεν...παμε παρακατω λοιπον!
Καληνυχτα!
Aek365 o sidiropoulos itan kalos den epekse katholou edra!an to ixe kani..kalinixta!as paradextoume tin anoterotita tou paok kai as min stekomaste se mia fasi!kai na isofarizame sto telos antikimenika den to aksizoume..
Να τα μας..ξεκηνησαμε..η μαλλον εγινε αυτο που θελουν να καταφερουν και αυτοι που ειναι εξω και μερικοι των εσω..να διχαστει ο κοσμος μας..με την πρωτη ηττα ηρθε και η γκρινια και η διχονια στον κοσμο μας..δεν χρειαζεται αυτο γιατι ειναι το μεγαλυτερο κακο που μπορει να γινει στους φιλαθλους στην προσπαθεια της ομαδας τους για ανναγεννηση..η ομαδα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ καθως και πιστωση χρονου..ολοι θα κρινονται μα στο τελος και οχι τωρα που απλα ειναι η αρχη!!!
βλεπεις ρε Δελλα οτι απο φαρδος δεν χανεις 2-0 στο ημιχρονο και η ομαδα ειναι χαλια, σου χαμογελαει η τυχη γινετε το 0-1 απο στημενη φαση αλλα η ομαδα τα ιδια χαλια και αντι να ξυπνησει και να κανει 2 αλλαγες και οτι αλλο χρειαζετε περιμενει την ισοφαριση σαν χανος για να παρει μπρος...... τραγικος οπως και στο ματς με τον γαυρο και την Ξανθη....Ο Σοιλεδης ειναι χωνι , βγαλτον η περνα τον μπροστα αρ χαφ και βαλε Ντιντακ πισω, Ο βαργκας χαμενος στο ματς (την δουλεια του την εκανε με το φαουλ ασσιστ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον Αραβα) αλλα βγαλτον καπακι με τα το γκολ και βαλε Μανταλο να κρατησει μπαλα και μετα απο λιγο Βαλε Λαμπροπουλο στην θεση του Ανακογλου (οπου φαινετε οτι τον επηρεαζει ο παραγκωνισμος του απο τν εντεκαδα- αλλα πρεπει να προσπαθησει παραπανω και σημερα ηταν μια μεγαλη ευκαιρια για αυτον που την εχασε) και ανεβασε Τζανετ στα χαφ οπου οι Γιοχαν και Σιμοες ειχαν κλαταρει.
Στην μπαλα ολα γινονται ακομα και στην χειροτερη σου μερα εχεις δικαιωμα να φυγεις με τους 3 βαθμους, οπως σημερα επρεπε να χασουμε απο το ημιχρονο το ματς αλλα δεν εγινε αυτο και στο 1-1 δεν σου δινει το πεναλντι να ξαναπαρεις ισως το προβαδισμα...... φετος παει η χρονια απο την αρχη της σεζον, αλλα εμενα πιο πολυ με απασχολει το θεμα του γηπεδου οπου συντομα τελειωνουν τα ψεματα ειτε με την αδεια και το ξεκινημα των εργασιων που ειναι οτι πιο σημαντικο στην ιστορια της ΑΕΚ και το οποιο θα την αλλαξει επιπεδο ακομα και απο το να παρουμε φετος το πρωταθλημα ειτε με αρνητικη εξελιξη του προτζεκτ .
τι γκρινια ειναι αυτη ρε??? στηριξτε την ομαδα και σταματηστε την κλαψα που περιμενετε μια κακη εμφανιση για να κλαιτε σαν τις χηρες στο κρεβατι!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΝΟ ΑΕΚ
και αλλάξτε τίτλο για εγκλήματα και αηδίες..
αν υπήρχε έγκλημα αυτό είχε γίνει τώρα και μια βδομάδα με την έμπνευση του Sir Δέλλα..
Δελλα....εχεις τιναξει την μπαγκα στον αερα !!!!!!!! 688 (!!!!!) σχολια και συνεχιζουμε !!!! Ειναι μολις ... μια μιση ωρα απο τη ληξη του μαρτυριου !!!! Εσυ και το πουλεν σου ο ...Σο'ι'λεδης !!!
)
Αν ακομα και αυτο (688 σχολια) ...δε σε προβληματιζει ....τοτε....(?????
Σιγά μη διαβάζει ρε φίλε το 365 ο Δέλλας. Και καλά κάνει. Όσο κι αν θεωρώ πώς για μια πρωταθληματική ΑΕΚ δεν ταιριάζει, δεν έχει λογική να παίρνει αποφάσεις βάσει σχολίων. Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν είναι για κούπα και το ξέρουν οι από πάνω καλά. Αυτοί άλλωστε την επέλεξαν. Δεν τον προτιμώ τον Δέλλα στην ΑΕΚ, αλλά τώρα που οι στόχοι απομακρύονται, ποσώς με ενδιαφέρει. Αρκεί μη μας ζαλίζουν με μπούρδες ότι ερχόμαστε, είμαστε μεγάλοι, θα, θα, θα. Ούτε στο μέλλον, ή θα κάνουν την ΑΕΚ μεγάλη ή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα παίζουν τους μικρούς λογιστές στην ΠΑΕ κι ο Δέλλας τον μαθητευόμενο μάγο. Ως τότε, είτε ασχολούμαστε εμείς, είτε όχι, μυαλό δε βάζουν.
το πουλέν του ο Ανάκογλου να λες..
Κακό στήσιμο, κακή συνολικά απόδοση, έλλειψη κλασκού ποιοτικού επιθετικού, δίκαιη ήττα. Όταν ο Μάνταλος έρθει στο 100% και χωρέσει μαζί με τον κοντό στην 11αδα θα ανέβουμε ένα κλικ στην απόδοση και τα γκολ θα έρχονται ευκολότερα. Το πρωτάθλημα έχει ήδη χαθεί. Ρεαλιστικός στόχος η 2η θέση. Το Γενάρη 2 ποιοτικές προσθήκες οπωσδήποτε. Γενικά μη τρελαινόμαστε σύντροφοι.
Προσπαθω να ηρεμησω για να εξηγησω τα ανεξηγητα. Πραγματικα, δεν εχει ξαναυπαρξει στην Ιστορια ομαδα, που να προσφερε τοσο απλοχερα τη νικη στον αντιπαλο. Τραγικες επιλογες συστηματος και παιχτων. Μερικες σκορπιες, τσαντισμενες σκεψεις. Λοιπον εχουμε και λεμε:
1) Τα εξτρεμ σου ειναι ο Μπαρμποσα κι ο Πλατελλας. Αυτοι. Οι αλλοι Βαργκας και Μπουονανοτε δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι. Αυτους εχεις, με αυτους θα πορευτεις. Αν θελεις δοκιμες, με την Καλλονη στο ΟΑΚΑ
2) Δεν υπαρχει εντεκαδα της ΑΕΚ που να μην ξεκιναει ο Μανταλος. Τελος. Ουτε ο Βαργκας, ουτε, προς το παρον, ο Μπουονανοτε ειναι το αστερι σου. Ο Πετραν ειναι. Δεν ειναι γατακι, δεν κρυβεται, ειναι παιχταρας. Βαλ' τονε ακομα κι αν ειναι 80% ετοιμος
3) Ξεχναμε το 4-3-3. Το ξεχναμε. Αν δεν το ξεχασεις, θα χεις μεσα Μανταλο
4) Μπουονανοτε ποτε στα πλάγια. (Το ξαναγραψα αλλά δεν πειραζει)
5) ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. Καποιος πρεπει να κατσει στον παγκο. Νομος
6) Τελος τα πειραματα. Τελος ομως. Φτασαμε Οκτωβρη. Πρεπει επιτελους να βρεθει μια σταθερη ενδεκαδα. Ουτε Ευρωπη παιζουμε ουτε τιποτα. Μια εντεκαδα, ενας κορμος. Δε γινεται καθε βδομαδα απο τη μεση και κατω να παιζουν αλλοι, σε αλλες θεσεις. Ελεος
7) Ντιντακ. Τιποτα αλλο. Ο Σοιλεδης μετα το 70 θελει οξυγονο. Σημερα ο Μακ τον περνουσε σα σταματημενο
8) Καλα ολα με τα χρηματιστηρια και τους ισολογισμους αλλά η ΑΕΚ θελει παιχτες. Αξιας. Προσωπικοτητες. Καντε κατι
9) Ξεχαστε τα μεγαλεια για φετος.
Αυτα. Κουραγιο, παμε για νικη στη Βεροια γιατι αλλιως χαθηκαμε
τα ειπες ολα.
Διδαξες!!!
Πολλά συμπεράσματα από το ματς και κυρίως κακά.
Μεγάλη η ευθύνη του Δέλλα.4-3-3 δεν υπάρχει για την ΑΕΚ,το ξέρουν όλοι.Η ομάδα έπαιξε παθητικά όσο δεν πάει και ποτέ δεν πάτησε γκάζι ούτε έδειξε τσαμπουκά.Η επιλογή συστήματος και η απάθεια με την οποία μπήκαμε στο ματς είναι λάθη προπονητή.
Το ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα μας το έδειξε η διοίκηση με την πολιική της στις μεταγραφές.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν είχαμε πάρει σεντερ μπακ ηγέτη δεν θα αδειάζανε 3 φορές τον Κολοβέτσιο μέσα στην περιοχή.
Αν δεν ψωνίζαμε αριστερό μπακ στοίχημα από τα αζήτητα τόσο ανέτοιμο,δεν θα έπαιζε η πηγή κινδύνων Σοιλέδης.
Αν παίρναμε σέντερ φορ δεν θα τα περίμενες όλα από τον Αραβίδη που ήταν από τους λίγους διασωθέντες μαζί με Μπαρόχα.
Αν δεν τσιγκουνευόμασταν στα εξτρέμ δεν θα μέναμε μόνο με Πλατέλλα-Μπαρμπόσα που από πέρσυ έχουν δείξει το ταβάνι τους.
Αντίθετα γεμίσαμε 10αρια γιατί τα βρίσκαμε σε τιμή ευκαιρίας.Οι Βάργκας-Ντιέγκο σαν εξτρέμ δείξανε πως είναι εκτός κλίματος και δεν μπορούν εκεί.Ειδικά ο πρώτος ήταν εκνευριστικός.
Για το ότι η ομάδα είναι χαμηλών δυνατοτήτων δεν ευθύνονται οι παίχτες σε καμία περίπτωση,οι οποίοι αξίζουν την στήριξή μας.
Ο Δέλλας είναι μαθητευόμενος και δικό μας παιδί.Κάνει λάθη,κάνει και καλά αλλά δεν παύει να είναι άγουρος.Και αυτός εννοείται αξίζει στήριξη.
Το συντριπτικό ποσοστό των ευθυνών βαραίνει την διοίκηση η οποία έμεινε μόνο στα ΘΑ για να τα αρπάξει από τα διαρκείας.
Καλοχόνευτο το ερχόμαστε.
Ποιο πεναλτι μωρε;;;παμε να κουκουλωσουμε τα χαλια της ομαδας μετ ην διαιτησια;;;;;μονο μπαροχα κ μανταλος ειχαν τσαμπουκα σημερα!!!ο αλλος εβαλε τον υπνο τον ανακογλου σε ματς που βραζει!!
Ο Λάφερτι ήθελε 100κ παρπανω ακριβος ο ιμπισεβιτς ακριβος ο ντεβιτς ΦΑΤΗΝ ΤΩΡΑ
φίλε αστο ,οπου και να το πιάσεις εχεις δικιο.....αλλά ποιος ακούει?
Ο Πεταυράκης είναι χειρότερος απο τον Σοιλέδη???
οχι και τόσο όσο νομίζουν μερικοί
Ναι!
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΕΛΛA ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ?!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ MATΣ?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΛEΔΗ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤEΒΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΚΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ!!
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ FIFA15 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ DERBY.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ?
ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ.
Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΠΟΙΟΣ? Ο ΠΑΟΚ!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ MATΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΝΟΥΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΕΚ.
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ...
Θα σου πω εγω γιατι. Επειδη ειναι ξεροκεφαλος κ ασχετος.
Μάλιστα..
Το 80% των κομητών μετά τον αγώνα στο Καραισκάκη δεν μπήκαν καν στον κόπο να σχολιάσουν θετικά την εμφάνιση (τέτοια ποιότητα οπαδών μόνο εμείς έχουμε).Περιμένουν σαν τα κοράκια στην γωνία την γκέλα. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και όλοι θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς ,εκεί κάνεις το ταμείο.Μία κακή εμφάνιση ,λάθος επιλογες στην 11άδα δεν είναι το τέλος της χρονιάς.
Από εμένα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ (ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ) , θετικοί οι Μπαρόχα , Μπαρμπόσα και Μάνταλος .
Όλοι οι άλλοι παικτές κάτω του μετρίου και ο Τράι το έχασε το ματς στο κοουτσάρισμα . Παρόλα αυτά , η κακή σε απόδοση ΑΕΚ σήμερα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το Χ , ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάσαμε αρκετές ευκαιρίες . Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας σήμερα και να βελτιωθούμε .
δεν με νιαζει η ηττα μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο αλλα σημερα δεν παλεψαμε για την νικη ολο λεγαμε οτι παμε για το διπλό...οχι πολλά λογια .. παμε παρακατω ελπιζοντας καλύτεροι
ΣΤΟ 0-1 ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ....... ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ
Aδελφε, ψιλα γραμματα αυτα !!...
δεν με νιαζει η ηττα μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο αλλα σημερα δεν παλεψαμε για την νικη ολο λεγαμε οτι παμε για το διπλό...οχι πολλά λογια .. παμε παρακατω ελπιζοντας καλύτεροι
Μάγκες πάμε για ρεκόρ σήμερα. 700 σχόλια σε 1,5 ώρα, απορώ πως δεν έχει πέσει ακόμα το site...
Πολυ κατω των περιστάσεων αυτο το ροστερ (συστημα) για το σημερινο ματς.Οπως αποδείχθηκε περιτρανα ο προπονητης δεν ειχε δουλεψει καθολου στη ψυχολογια των παιχτων του.Ειδαμε μια ομαδα φοβισμενη, αδυναμη κ ανευρη.Παρ ολα αυτα βρεθηκαμε μπροστα στο σκορ αλλα στο τελος δ πειραμε τιποτα.Τεραστεια ευθύνη απο διοίκηση κ τεχνικο τιμ που δεν ενισχυσαν την ομαδα με (αριστερο μπακ,κεντρικο κφορ.ΚΡΙΜΑ
Έχεις αριστερό μπακ το Ντίντακ. Απλώς δεν τον βάζει να παίξει. τους λόγους τους ξέρουν οι ίδιοι
Ο Ντίντακ ήρθε μέσα Αυγούστου και είχε να παίξει μπάλα 2 χρόνια. Το ξέραμε ότι θα έπρεπε να τον περιμένουμε όταν τον πήραμε, το ξέραμε ότι ήταν ρίσκο, αλλά όταν δεν τα σκας λίγο παραπάνω για να φέρεις έτοιμο και αξιόλογο αριστερό μπακ αυτά παθαίνεις
αντίποινα για τον γκασόλ
δεν βλέπω άλλο λόγο.
αντίποινα για τον γκασολ...
Πήραμε Ντίντακ για αριστερά αλλά λένε οτι είναι ανέτοιμος. Είδαμε και τον Σοϊλέδη που είναι έτοιμος!!!
Βάρκας ανυπαρκτος στα πλαγια, πριν το ματς το γνωριζαμε. Για Ντιέγκο υπάρχουν ερωτηματικά αν μπορεί να αποδώσει εκει θέλω να πιστεύω ότι μπορεί. Με Πέτραν γερο όπως τον ειδαμε και με δεδομένο ότι δεν αλλάζει θεση μιας και ειναι καθαρο 10αρι ,ο Βάργκας τρωει πάγκο. Μάθετε μπάλα δεν ειναι παίχτης γραμμης και δεν μπορεί να αποδώσει καλά εκεί.
Τι να πω αυτος ο Σοιλεδης ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ τι δοντι εχει δεν μπορω να καταλαβω τουλαχιστον απο εδω και περα να δουμε Ντιντακ και Πεταυρακη που χιλιες φορες πιο καλος
Λοιπόν θα το γράψω όπως το νιώθω : ΑΕΚάρα μου μας πίκρανες απόψε. Σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι εδώ μέσα. Επίσης νομίζω οτι οι αμφιβολίες πολλών για τον Μπαρόχα πρέπει να μπουν στην κατάψυξη, το παιδί ειναι τερματοφύλακας. Α ρε Δέλλα.... Α ρε Δέλλα, γιατί το προσέγγισες τόσο λάθος το παιχνίδι; Βάργκας και Μπουονανοτε δεν κάνουν για πτέρυγες σε τέτοιο σύστημα, ο δε Ανάκογλου ήταν άφαντος. Στο α ημίχρονο αυτός ο Ροντρίγκεζ μονίμως με 20 μέτρα χώρο μπροστά του, πόσα να κάνει και ο Γκάλο;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Και περνάει το α ημίχρονο με το απίστευτο τετ α τετ στο τέλος και λέω δεν μπορεί θα αλλάξουμε σύστημα και θα μπει Μπαρμπόσα ή Πλαττέλας. Ο Δέλλας είχε αντίθετη άποψη... Βάσει απόδοσης νομίζω ότι ο Μπαρμπόσα έπρεπε να ξεκινήσει, δυστυχώς σε κακή μέρα Βάργκας, Μπουονανότε ενώ ο Γιόχανσον αν και καλός έχει παίξει και καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα γιατί άλλαξε το σύστημα για τον παοκ, μήπως παίξαμε καλύτερα; Τέλος πάντων, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, προχωράμε γιατί ετσι ειναι η ζωή και ο αθλητισμός. Λογικές αποδόμησης των πάντων ειναι λανθασμένες και δεν μας βοηθούν να προχωρήσουμε ούτε σαν φίλαθλοι, ούτε σαν ομάδα γενικότερα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε από την 4η αγωνιστική, έχουμε χάσει στο παρελθόν απο ΠΑΟΚ, Άρη έχοντας πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα πρέπει να δέσει και ο προπονητής θα έχει όλο και πιο πολλές εμπειρίες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, πάμε Βέροια για το διπλό. Υ.Γ. Όταν ο Τζιόλης είναι απο τους καλύτερους παίχτες του αντιπάλου κάτι στο κέντρο έχει πάει πολύ λάθος.
Οσοι εδω και καιρο τα λενε οτι η ομαδα εχει αδυναμιες πολλες και με το ροστερ αυτο δεν πας για πρωταθλημα κλεινετε τα αφτια σας και τους βαφτιζετε γαυροτρολλ και δεν ξερω και γω τι αλλο. Φαγωθηκαμε με τον επιθετικο ολο τον αυγουστο κοιταζαμε το δεντρο και χασαμε το δασος η ΑΕΚ επρεπε να ενισχυθει και σε αλλες θεσεις και φανηκε σημερα!! Ο Δελλας εχει επισης τεραστια ευθυνη για την σημερινη ηττα!!δεν κατεβαινεις με 4-3-3 αλλαζεις ολο σου το συστημα λες και παιζεις με καμια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπερομαδα!και πες οκ βλεπεις πως η ομαδα στο ημιχρονο απο θαυμα δεν χανει δεν κανεις καμια αλλαγη?τοσο σε παιχτες οσο και στο συστημα?? 23 σεπτεμβρη εχουμε τεσσερις αγωνιστικες μετα ειμαστε πεντε βαθμους πισω απο τον πρωτο και δυο πισω απο τον δευτερο..τι να πω...
έτσι είναι φίλε όποιος λέει την αλήθεια εδώ μέσα είναι τρολ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ 'Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ!ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Κ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Κ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΟΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ.Ο ΣΟΙΛΕΔΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Κ Ο ΜΑΚ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.Ο ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΑΝ Κ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ,ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ Κ ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜ.Ο ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Κ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΡΓΚΑΣ Κ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΟΙΚΟΙΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ,ΣΤΟΠΕΡ,ΕΞΤΡΕΜ,ΦΟΡ Κ ΑΣ ΔΩΣΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΤΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ 600-800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ Κ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ Κ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΟ!!!ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΜΕΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑ(!) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ.ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ Κ ΙΤΑΛΙΑ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΚΥΡΟΣ.Κ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!!!ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
1ον. Το πεναλτυ στον Σιμοες ηταν καθαρο (το Γονατο μετραει για παραβαση)
2ον. Σοϊλεδης, Γκαλο, Ανακογλου, Πλατελλας, Μπαρμποσα εκτος παιχνιδιου 3ον. Κακος Γιοχανσον και Σιμοες
4ον : Μην εκθειαζετε και μην μηδενιζετε τους παιχτες μας. Στο τελος θα γινει ταμειο.
Υπεύθυνοι & υπόλογοι ολοι για το σημερινό χάλι.διοικηση που χωρις χρήμα δεν έθεσε στόχους και άφησε τον διψασμένο αεκτζη να ονειρεύεται πρωτάθλημα,προπονητής που καταδίκασε την ομαδα με σχήμα και παικτες και ακομη πειραματίζεται,παικτες λίγοι που δεν δίνουν το 100% και δεν ματώνουν την φανέλα,μερίδα οπαδών που εχει ως εικόνισμα τους παραπάνω και εκτίθετε με την "τυφλή" εμπιστοσύνη.αν παίζαμε σημερα στο τηγάνι τι θα γινόταν;τρέμω να φανταστώ
Κριμα με αυτην την ομαδα δεν παμε πουθενα ελεοσ ο μελισανιδησ δεν κανει τιποτα στο καραισκακι ποσα θα φαμε?? Καναμε αγωνα να ανεβουμε α και τορα τι?? Ασ μου πει καποιοσ εγω φιλε μου δεν ειμαι ευχαριστιμενοσ τεταρτοσ θελω την αεκ 1 παντα αν εσυ γουσταρεισ να μασ γυρνανε εργο ολοι και να τερματιζουμε 5 δικαιωμα σου
Τα συστήματα μαθαίνονται. Δυστυχώς ο τσαμπουκάς και το πάθος δεν μαθαίνονται. Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις.
Και γω δυστυχώς είδα σήμερα, πλην 2 άντε 3 εξαιρέσεων, παίκτες που δεν είχαν τσαμπουκά και δεν πρόκειται να αποκτήσουν σε 100 χρόνια...
απο δευτερα βασικος ντιντακ, μανταλος, ευκαιριες στον κορδερο. σοιλεδης βασικος μονο στο οακα σε ευκολα ματς, πλατελλας μονο για αλλαγη μεσα εξω, 27 στα 28 πρωτη χρονια Α εθνικη. για τον ανακογλου δε λεω τπτ, το παιδι επαιζε χεσμενο απο το πρωτο λεπτο.
Και που στε, η Μπαρτσα έφαγε 4 από τη Θέλτα. Σίγουρα θα κατέβηκαν σαν κότες και φοβήθηκαν το Θελτάκι. Και ο Ντάνι Άλβες δεν θα πρεπει να μας ταλαιπωρεί άλλο; Φαντάζομαι και πως πρέπει να φύγει ο Ενρικε, χθες,και να πάει ένας κανονικός προπονητής ε;
Κ αφού η μπαρτσα έφαγε 4 άρα η ΑΕΚ πρέπει να παίζει όπως σημερα...
Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον δελλα κ ενα τεράστιο μπραβο στους παίκτες που φάγανε μονο δυο...κ αν όλη την χρονια δεν φάνε 4αρα θα έχουν αποδείξει οτι ειναι καλύτεροι από την μπαρτσελονα κ ο σοιλεδης καλύτερος από τον ντανι αλβες!!!
Χαχαχ, δεν υπάρχεις... +1924!
Μόλις πάρουμε κι εμείς 2-3 Τσ.Λιγκ ας φάμε και 10 από τον ΠΑΟΚ. Από τη Γ ερχόμαστε συνέλθετε...
Φίλε μου ας φάει και 14, δεν μας ενδιαφέρει η Μπαρτσελόνα. Η ΑΕΚ μας ενδιαφέρει τι κάνει.
Φιλε σωστο το σχολιο σου αλλα αν ο Ενρικε ειναι προπονητης τοτε ο Νιομπλιας πρεπει να προπονει την Ρεαλ.....
Απλα αναφέρω,ότι οι ομάδες που είναι μεγάλες,νοικοκυρεμένες,με υποδομές και σχέδιο,δεν ξαποστέλνουν τον προπονητή εύκολα,ακόμα κι αν είναι ο Ενρίκε.
Αλλα τι ψάχνω,εδώ υπήρχε κόσμος που ήθελε για βασικο προπονητη τον Κωστενογλου,επειδη εριξε 4 στον Ολυμπιακο.
Και παλι σωστος για τον παπα Νικολα.....και βεβαιως οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες δεν αλλαζουν προπονητη μετα απο μια στραβη.......υπο την προυποθεση οτι εχουν προπονητη......εμεις εχουμε;;;;γιατι με τον ΠΑΣ κ γω ο αμπαλος κατι θα κανω!
admiral
Προπονητή για 10 χρόνια έχουμε φίλε μου, το θέμα είναι να (ξανα)αποκτήσουμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας
το κωστενογλου τον θελαμε ως δικο μας παιδι.......αυτο θα μας φαει
για δες βαθμολογία της λα λίγκα και τρόπαια(εγχώρια) τα τελευταία χρόνια.
μετην ευγενικη χορηγια του σοιλεδη
Έκανε πέναλτυ α)σε αμυντικό παίκτη β)που έπεφτε στο χορτάρι μόνος του γ)ενώ η μπάλα έβγαινε άουτ!!!
Αφού σκέφτομαι ότι έτσι και δεν σφύριζε ο Σιδηρόπουλος, θα έπιανε στη συνέχεια την μπάλα πρώτα με το δεξί χερι και μετά με το αριστερό...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπήκαμε με 4-2-3-1 να κάνουμε το παιχνίδι μας...δηλαδή έλεος με τον μπαοκ παιζαμε..με τον ανακογλου τι όνειρο είδε ο Δέλλας;;Πλατέλλας έπρεπε με κλειστά μάτια..όλοι βλέπαμε ότι μπαζαμε απο τις πτέρυγες ... γιατι δηλαδή δεν κανείς αλλαγή τον Πλατέλλα στο ήμιχρονο φέρνεις και Αραβίδη αριστερά και κλειδώνουν...Με λίγα λόγια το ματς αυτό κατάφερε να το χάσει μόνος του ο Δέλλας,μπήκαμε φοβισμένοι χωρίς λόγο και δεν άλλαξε αυτά που έπρεπε που τα είδαν και οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυφλοί..το μόνο θετικό είναι πως θα τελειώσουμε επιτέλους με αυτό το 4-3-3 που δεν βγαίνει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται
και κάτι ακόμα σταμάτιστε τα πισογυρίσματα αμα θέλετε να πάρετε παίχτες πάρτε άλους ο μόνος για μένα που θα είχα κάψα να γιρίσει είναι ο παπασταθόπουλος πρέπει να σταματίσει η νεοτροπεία να αναζητούμε παίχτες απο το παρελθόν
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τον αντικειμενικό και δίκαιο σχολιασμό του αγώνα. Χαίρομαι επίσης με τη γενναιότητα των περισσοτέρων σχολιαστών να αναγνωρίσουν την ανωτερότητα του αντιπάλου. Επιβεβαιώνεται ότι πολλά αδέρφια πραγματικά πιστεύουν ότι "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ". Λυπάμαι όμως και μάλιστα βαθύτατα, γιατί, από ότι φαίνεται, πολλοί παίκτες δεν το πιστεύουν. Δεν είναι ντροπή να χάνεις στην Τούμπα. Είναι όμως ντροπή να χάνεις με κατεβασμένα τα παντελόνια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βεβαίως και δεν "βγήκε" το 4-3-3, βεβαίως και δε δόθηκε το πέναλτι, αλλά πάνω από όλα φταίει η αγωνιστική συμπεριφορά (δυστυχώς σχεδόν όλων) των παικτών. Κρίμα για την τιμημένη φανέλα, κρίμα για τον πληγωμένο κόσμο, κρίμα, κρίμα, κρίμα. Δε θέλω να κράξω κανέναν, θέλω να πενθήσω σιωπηλός.
Δεν θα σχολιασω το αποψινο ματς δεν εχω κουραγιο. Ενος λεπτου σιγη μονο για τον διαχειριστη του σαιτ που εχει πολυ δουλεια σημερα
φυγετε,τιγρη,βατραχι,τσιμπουρ,σοιλεδης,κρισαντους,οχι,αλλοι,μ@@ες.
Θα συμφωνήσω μαζι σου αν στην θεση του Τιγρη εβαζες , Πλατελα - Μπαρμποσα
Πολυ πικρα απο τη μια. Απο την αλλη ομως δικαιο το αποτελεσμα.
Το ματς δεν το διαβασε καλα ο Δελλας σημερα. Επρεπε να αρχισει με Ντιντακ και Μανταλο αντι Σοιλεδη, Ανακογλου. Και αυτα τα λεγαμε πριν καν αρχισει το παιχνιδι. ΔΕΛΛΑ ξεκολλα με τις εμμονες σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Πάμε για ολονυχτία. Τι κρίμα να μην κερδίσουμε, θα είχαμε καθαρίσει με 100 σχόλια.
Άξια νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και άδικη... Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και σήμερα μπορούσαμε να το πάρουμε αν μας έδινε το πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό , θέλω να πιστεύω ότι φταίει το λάθος σύστημα και όχι η ποιότητα των παικτών μας. Μην είστε αφοριστικοί, θα στρώσουμε και με την επάνοδο του Μάνταλου, Μπακάκη και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τζεμπούρ θα παίζουμε καλύτερα.
εγώ θα πω ένα, απ το πλήθος των σχολίων πλέον σε κάθε στραβή, είναι προφανές πως ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέχει άλλο, δεν τρώει κουτόχορτο, έριξαν την ομάδα στη Γ και τον γέμισαν με μεγάλα λόγια για ομαδάρα απ την πρώτη χρονιά για πρωτάθλημα... οι υπεύθυνοι να απολογηθούν, όχι ο κόσμος!!!
100% ευθυνη δελλα σημερα η ηττα. Εχεις 10 μερες να εκτιμησεις τον παοκ που παιζει 3-5-2 και κατεβαινεις με το 4-1-2-3 που δεν το εχουμε ξαναπαιξει σε επισημο ματς, χωρις δεκαρι υποτιθεται για να ανακοψεις το κεντρο του παοκ. Οχι μονο δεν το ανακοπτεις γιατι εχεις φλωρο ανακογλου μεσα που χανεται μεσα στα κορμια εκει στο κεντρο αλλα βαζεις και φτερα σε ντερμπυ τους βαργκας και μπουονανοτε που δεν μαρκαρουν με αποτελεσμα τα ακρα του παοκ να κανουν παρτυ στο πρωτο ημιχρονο! Αποτι φαινεται και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ντιεγκο δεν μπορει σαν φτερο παρα μονο σαν δεκαρι και θα εχουμε σοβαρο προβλημα με μανταλο στα δυσκολα ματς! Μολις γυρισε το συστημα σε 4-2-3-1 στο τελος με μανταλο δεκαρι και παγκο ντιεγκο τους καναμε πλακα αλλα ηταν ηδη αργα...
Δυστυχως μειναμε στο -5 απο γαυρο και ολα δειχνουν να εχουν τελειωσει για τον τιτλο αφου ακολουθουν καραισκακη και λεωφορος. Αλλα με την νοοτροπια δελλα στα εκτος βλεπω να ειμαστε ανυπαρκτοι ακομα και με τη βεροια εκτος την δευτερα...
Κριμα και πιστεψα στον τιτλο απο φετος. Δεν ειναι τοσο θεμα μεταγραφων οσο επιλογων προπονητη στα εκτος εδρας ματς. Το ειχα πει και πριν κατι μηνες. Η ομαδα βλεπω να κανει 15 νικες εντος, αλλα δυστυχως εκτος εδρας θα εχουμε προβλημα σε ολα τα ματς...
Και κακά τα ψέμματα, αν είμαστε ΑΝΤΡΕΣ και ΑΕΚτζήδες πραγματικοί, οκ, δε μας έδωσε το πέναλτυ, αλλά αν το έπαιρνε ο γαύρος, θα φωνάζαμε μια βδομάδα. Γι'αυτό φίλε Κέτσε, άλλαξε τίτλο και μη χρυσώνεις το χάπι με τα δήθεν εγκλήματα και το ένα και το άλλο και αν δινόταν και αν δεν έκανε ο Σοϊλέδης και αν και αν. Σε άκουσα και στο ράδιο. Μοιράστε ευθύνες επιτέλους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ψευδές αποτέλεσμα θα ήτανε και θα κοιμόμασταν και ήσυχοι στην ΠΑΕ, ότι κάτι θα είχαμε κάνει. Έπρεπε να χάσουμε με τέτοια εμφάνιση. Άντε μπας και ξυπνήσουμε και βάλουμε λίγο μυαλό.
Ό,τι παίξαμε ήταν από το 88' ως το 94'. Αυτό τα λέει όλα.
Η άμυνά μας 1ης ποιότητας σκυρόδεμα. Ακούνητοι. Κατά τ'άλλα, δε θέλαμε αμυντικό σύμφωνα με τους "γνώστες" της ΠΑΕ. Ο Κολοβέτσιος στο τετ α τετ του Μακ, παραπατάει πριν το τάκλιν. Ό,τι να'ναι. Ο Τζάνε πολλά βαρύς.
Κάθε μεταβίβαση και λάθος. Κάθε μαρκάρισμα μας σε παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν σαν σχολικό μπουλούκι που τα παιδάκια κλωτσάνε τενεκεδάκι. Γι'αυτό είχαν άπειρους χώρους οι άλλοι.
Μας περνούσαν οι πάντες. Τα ΠΑΟΚια βγαίνανε με τέτοια ταχύτητα, που νόμιζα πώς όταν έβλεπα Ροντρίγκεζ αριστερά και Μακ δεξιά, ότι έβλεπα να κατεβαίνει η Μπάγερν με Ριμπερί και Ρόμπεν.
Τελικές ούτε για αστείο. Ούτε τροφοδοτήσεις του επιθετικού.
Κρεμόμαστε από τα @@ ΕΝΟΣ παίκτη. Του παικταρά μας Μάνταλου. Μπήκε και κρατήσαμε λίγο μπάλα. Αλλά άμα στηρίζεις μια ομάδα ΜΟΝΟ σε αυτόν, όταν δε θα τον έχεις για τον χ ψ λόγο, δε θα είσαι ομάδα; Αυτό μας λέτε;
Άγιος Μπαρόχα, πηγαίναμε για τετράμπαλο άνετα.
Κερδίζουμε έστω κόντρα στο ματς. 0-1. Αντί να μπει Μάνταλος να κρατήσει μπάλα, περιμένει ο άλλος να το φάμε και μετά. 20' οδηγίες έδινε. Επαληθεύτηκε ότι "άλλος" προπονεί την ομάδα...Αλλαγές αφού και αν...
Καλός, χρυσός ο Δέλλας, αλλά για την ΑΕΚ δεν....Άμα είναι να μάθει στην ΑΕΚ, να το πάρουμε απόφαση να περιμένουμε καμιά 5ετία. Χωρίς στόχους βέβαια. Ειδάλλως, αλλάξαμε όλο το ρόστερ στη Γ'. Το ξαναλλάξαμε στη Β'. Το ξαναλλάξαμε στην Α'. Ε αυτό θα έχουμε κάθε χρονιά; Ομάδα θα φτιάξουμε ποτέ;
Μην ευελπιστούμε ότι ο Τζιμπούρ είναι το παικτρόνι που μόλις έρθει θα χτυπάμε 20 τελικές και 5 γκολ. Πάλι στα ίδια θα είμαστε....
Ο παίκτης Ανάκογλου, απλά δεν υπάρχει. Φιλόδοξη κίνηση όταν ήρθε προ 3-4ετίας, αλλά δεν κάνει.
Μας έκαναν πλάκα οι Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Μακ κτλ κτλ. Αυτό ήταν που λοιδορούσαμε τους πάντες, "ποιος ΠΑΟΚ, ποιος βάζελος κτλ κτλ". Ενώ εμείς ε; Υλικό πρωταθλητισμού. Άλλο υλικό για κούπα, άλλο απλά ένα καλό υλικό. Ασύνδετο κιόλας ακόμα. Συνεπώς, αλλάχτε μυαλά στην ΠΑΕ και φέρτε κανά παίκτη.
Ήδη 4η αγωνιστική και -5. Κάτσε το Δεκέμβρη μην είμαστε και -15 με τόσο δύσκολο πρόγραμμα.
Δέλλας λίγος ΚΑΙ στις δηλώσεις. Ξανά.
Όποιος λέει αλήθεια, κατακεραυνώνεται εδώ μέσα. Μας αρέσει να ζούμε στο ψέμα...Ρεαλισμός δεν υπάρχει.
Κύριε Μελ, ερχόμαστε;
Αψογος σε ολα σου! Μπραβο γιατι δεν σου αρεσει να ζεις μεσα στο ψεμα.
Σωστός κ πολύ ωραίος.
Τρεις μεγάλοι στόχοι τέθηκαν πριν από 2 χρόνια, από τον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του. Το καλοκαίρι του 2013.
1. Ξεβρώμισμα του ποδοσφαίρου από τον καρκίνο που το λυμαίνεται εδώ και χρόνια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2. Ομαδάρα και παικταράδες από την πρώτη σεζόν, με στόχο τις αλλαγές δεδομένων στη Σούπερ Λίγκα και αλλαγή του σκηνικού.
3. Το κυριότερο. Το γήπεδο.
Πάμε να δούμε τι έχουμε το Σεπτέμβρη του 2015.
1. Ο Ολυμπιακός και ο χοντρός συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο στο παρασκήνιο σε όλους τους τομείς. Ο Ολυμπιακός παίζει κανονικά Τσου Λου, παίζει κανονικά Σούπερ Λίγκ, ο χοντρός κυκλοφορεί κανονικά ελεύθερος και πανίσχυρος και θα σηκώσει και το φετινό πρωτάθλημα.
2. Η ομάδα είναι λίγη ακόμα. Έχει έλλειψη από ποιότητα και παίκτες διαφοράς. Τα χρήματα που επενδύθηκαν το καλοκαίρι ήταν 150.000 ευρώ, ήρθαν αρκετοί παίκτες που δεν κάνουν για πρωταθλητισμό και ο μόνος ρεαλιστικός στόχος για φέτος, είναι η πεντάδα.
3. Το γήπεδο παραμένει ακόμα στη μακέτα. Θα τελειώσει και το 2015 και εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου δεν θα έχει σημειωθεί καμία σοβαρή εξέλιξη για την έναρξη των εργασιών. Υπενθυμίζω πως η παρουσίαση του γηπέδου όταν υποτίθεται ήταν όλα έτοιμα να τρέξουν, έγινε το 2013!
Σήμερα που μιλάμε, έχουμε 0/3. Και από την άλλη οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ, που δυο χρόνια φούσκωναν τα μυαλά του κόσμου, έχουν κάνει αβαβά και απλά συνεχίζουν (αρκετοί εξ αυτών) να "ταϊζουν" αλαζονεία τον κόσμο της ΑΕΚ, με άρθρα του στυλ "αυτοί τελειώνουν" και τα λοιπά και τα λοιπά.
Όλη η πραγματικότητα αυτή είναι. Αρέσει ή όχι. Η ΑΕΚ που βιώνουμε αυτή τη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που μας λέγανε να περιμένουμε δυο χρόνια τώρα.
ΥΓ: Αυτά τα έχω γράψει από τον Αύγουστο. Δεν τα γράφω τώρα μετά από μια ήττα όπως ίσως κάποιοι σπεύσουν να πουν.
ΥΓ2: Ελπίζω να ανέβει το σχόλιο. Λέω απλά την αλήθεια μου χωρίς ύβρεις και προσβολές.
Βάργκας όχι μόνο ανύπαρκτος, αλλά και προκλητικά αδιάφορος. Συνεχή λάθη, δεν κέρδισε μία προσωπική μονομαχίας, τον κοιτάγανε και έπεφτε.
Αυτος ειναι που εστειλε το συμβολαιο με κουριερ? Οχι οτι δεν ειναι καλος.. διαφωνω μια χαρα φαινεται αλλα .... με ψιχουλα ομαδα...
Τα σαλιγκάρια βγαίνουν μετά την βροχή..............Η λίστα με τους κομήτες του σάιτ μεγαλώνει.........
acherontas1972 αν δεν είδες το ματς δικαιολογείσαι..
εμείς που είδαμε το ματς και πονέσαμε ψυχικά εξαιτίας ενός μαθητευόμενου μάγου γνωρίζουμε καλύτερα..
Εγώ είδα σήμερα ένα ναυάγιο με μοναδική εξαίρεση τους Μπαρόχα και Μάνταλο.Είδα καλά ή όχι; Θες να σου αριθμήσω πόσες μεγάλες ομάδες έχουν κάνει γκέλες ή κακές εμφανίσεις τις πρώτες αγωνιστικές ; Αν νικήσουμε τον γαύρο στο Καραισκάκη θα έχετε τα κότσια να βγείτε στο σάιτ ή θα σκάτε μύτη μόνο στα αρνητικά αποτελέσματα; Άλλο κριτική κι άλλο απαξίωση.Το 1ο είναι θεμιτό και βοηθάει το 2ο είναι γελοίο
ΑΕΚ είμαστε ξυπνάτε.
ακριβως φιλε...
εγω,λεω,να,παμε,στο,σπιτι,του,τιγρη,να,του,σφιξουμε,τα,λουρια,για,το,γηπεδο,μην,μας,κοροιδευει,γιατι,με,την,ομαδα,τα,χουν,κανει,σ@@α.
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΛΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΣΕ......Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ 2-3 ΓΚΟΛ......ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.......ΑΡΓΗΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ........ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΝΑΜΕ 2-3 ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ......ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙ.....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ (ΑΡΑΒΙΔΗΣ) ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΠΟΥΦΟΥΣ( ΔΕΛΛΑΣ ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.......5ΝΤΑΔΑ ΚΙ ΑΝ...........
Δεν μπορεσα να καταλαβω το σκεπτικο Δελλα ως πως το πρωτο ημιχρονο..ενταξει καλως η κακως ξερουμε ποιους εχουμε βλεπουμε τι δυνατοτητες εχει ο καθενας με καθε ματς που περναει αλλα ειλικρινα δε μπορεσα να καταλαβω τι σκεφθηκε ειλικρινα και εξηγουμε...
δεν γινεται κυριε Δελλα να εχεις απαιτηση απο βιρτουοζους παιχτες τυπου βαργκας και νανου που θα σε μαγεψουν με ενεργεια τεχνικου σουτ η ντριμπλας να οργανωσουν και να βρουν και τη δυναμη να σηκωσουν το κεφαλι για να βρουν εναν Αραβιδη χαμενο σε 3-4 αμυντικους...οσο για το επιχειρημα του Ανακογλου δε φενεται να πειθεται κανεις κυριε Δελλα οταν η μπαλα καιει ποσο μαλλον σε τετοια ντερμπυ...για το οακα με μικρομεσαιες και σκορ ασφαλειας μια χαρα ειναι κατα τ αλλα ο Μανταλος στο ημιχρονο που παρακολουθουσαμε τα αμπαλα του Μπαοκ να κατεβαζουν τη μπαλα σφαιρα και μετα να κλεινουν τα ματια και να βαρανε στο οπου λαχει θα ειχε ξεκουρασει-ελευθερωσει-δημιουργησει φασεις και ισως δε σπαταλουσαμε ενα ημιχρονο στην τουμπα...ουτε κα8αρο 4-3-3 ειδαμε να μπορουμε να το ευχαριστηθουμε ουτε τις επιθετικες αρετες κανενος αλλου...υποτιθεται το 4-3-3 ειναι επιθετικο σχημα...
α δε θελω να πω κατι γιατι ακριβως ετσι ξερουμε τον Μπαοκ ετσι περιμεναμε ολοι να παιξει και ετσι επαιξε με τους αμπαλουσ γρηγορους που διαθετει...και τυχεροι ειμαστε που δεν εχει πιασει ακομη τα στανταρτς του ο βουλγαρος...
1) παιχταραδες κατα τη προσωπικη μου αποψη και ο βαργκας και ο νανο...παιχταρας με παιχταρα ομως διαφερει και στις αρετες και στο στυλ παιχνιδιου και απο οσα ξερω και βλεπω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εγω ο αμπαλος ουτε ο ενας ουτε ο αλλος δεν διακρινονται για τα πνευμονια τους...δεχομαι την εξαιρετικη ντριμπλα την αντιληψη και το διαβασμα κινησεων δεχομαι την αισθηση του χωρου και τα καλα τελειωματα και των 2 αλλα δε δεχομαι να τους βλεπω να χαραμιζονται κουβαλωντας μπαλα χαννωντας δυναμεις και καθαρο μυαλο για τους τομεις που διακρινονται...και εδω θελω να ριξω ευθυνη στο Δελλα μπαινοντας στο κεφαλαιο 2...
2) ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ κυριε Δελλα...δεν εχει αντοχες να βγαλει ημιχρονο-φοβαστε και υποτροπη...να το δεχθω κυριε Δελλα...βαλτε τον στο πρωτο κυριε Δελλα και ας μη βγει 4-3-3...να εχει η ομαδα μια προοπτικη ενα πλανο και κυριως πνευμονια απο τους προαναφερθεντες...
Οσο για τον Μπαοκ εχω να πω οτι θα πατωσει γρηγορα και θα σας εκθεσει ακομη περισσοτερο για τη σημερινη ηττα...Ενας Μακ τον οποιο τυχαινει να τον ξερω απο οταν επαιζε στη Νυρεμβεργη ακομη (απο πιτσιρικας τρεχει τρεχει κοβει μια χαρα την τριπλα του και το τελειωμα ειναι απογοητευτικο) και ενας Ροντριγκεζ μας εκαναν ενα ημιχρονο να μετραμε τελικες στα περιστερια και το Μπαροχα ηρωα οπου χρειαστηκε...
Ειμαι υπερ σας κυριε Δελλα και γενικως της αποψης να παραμεινετε και να καταξιωθειτε ομως ενα ημιχρονο πεταμενο στην Τουμπα κοστισε και οχι τιποτα αλλο δε δειξαμε τιποτα απολυτως στο κεντρο που υπερτερουμε κατα πολυ τουλαχιστον απο το Μπαοκακι...Αμυντικ
Η τεραστια απογοητευση μου ηταν να μη δω σημερα ενα κεντρο δημιουργικο να ελευθερωνει πτερυγες η επιθετικο...οτι φαση καναμε στημενο ηταν...Πετραν να σαι γερος θα μας δωσεις πολλες χαρες ακομη..
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
DEITE DHLWSEIS SOILEDH..PAIXTHS POLY LIGOS ..NA FUGEI XTES «Εμείς σήμερα δεν ήμασταν τόσο κακοί. Αν και προηγηθήκαμε, βρεθήκαμε και πάλι στην ισοπαλία μετά την ισοφάριση και μετά δεν είχαμε δυνάμεις.
Απ’ ότι με ενημέρωσαν τα παιδιά στα αποδυτήρια η φάση με τον Σιμόες ήταν πέναλτι και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να βρούμε δυνάμεις. Πάντως και μετά το γκολ που δεχτήκαμε κάναμε φάσεις, τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποοίες έσωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
Έπαιξε ρόλο η έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως μετά το 1-1 λόγω του κόσμου και των παικτών του ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας, μια ήττα ήταν σε μια δύσκολη έδρα, που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες»...
Το αποτελεσμα αδικει τον παοκ ξεκαθαρα. Εμεις χασαμε τελειως το κεντρο. Επρεπε να μην φοβηθουμε και να παιξουμε το 4-2-3-1 που το ξερουμε καλα. Πιστευω θα παιζαμε πολυ καλυτερα με αυτο. Δευτερον ο Μανταλος επρεπε να ξεκινησει απο την αρχη.Παικτης Σοιλεδης δεν υπαρχει απλα. Σημερα ο Δελλας φερνει μεριδιο ευθυνης για την ηττα. Το κυριοτερο ομως ειναι το οτι εχουμε μεινει 5 βαθμους πισω και αν δεν νικησουμε τον γαυρο τοτε απλα μενουμε εκτος διεκδικησης τιτλου απο τον Οκτωβριο.Ποσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαφορετικος θα ηταν ο σημερινος αγωνας αν ειχαμε ενα φορ πολυ καλο και ενα σεντερ μπακ αξιοπιστο πισω στην αμυνα.
Τι ονειρο εχεις δει; τι ειναι αυτο που αποκαλεις "τιτλο"; να παρακαλας να εισαι πενταδα φετος και πολυ σου ειναι. Θα χασεις βαθμους για να μαθει ο Δελλας, για να μαθουν καποιοι παιχτες, για να καταλαβουν ολοι αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις ποιες ειναι οι πραγματικες ελλειψεις στο ροστερ, και συνεχιζω θα χασεις βαθμους γιατι θα εισαι καποια στιγμη καλυτερος αλλα και ατυχος, γιατι ολο και κατι θα σου κοψουν οι διαιτητες....
Φίλε ο Δέλλας δεν κάνει τίποτα .........αν δεν του πεί ο Μπάγεβιτς.........................
Μα γιατί γκρινιαζουμε;;;; αφού έχουμε τίγρη=σωτήρα που εκθειαζετε συνεχώς....
ι αν ο λαος λέει δείξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος είσαι....απλα να σας υπενθύμιση οτι το φιλαρακι του είναι ο bajevic.....
Που θα μας φτιάξει γήπεδο με δικά του λεφτά... Που θα φέρει μεγάλους παίχτες και θα κανει υπερομάδα την ΑΕΚ με δικά του λεφτά και αυτούς...κτλ....κα
Lucy εσύ είσαι ρε φιλε;
Πες τα!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ (ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ). ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑΝ ΓΑΥΡΟ. ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΜΑΓΚΕΣ ΦΕΤΟΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΩΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 6-7 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ
Στην πρωτη σοβαρη εξοδο μας εκτος φανηκαμε που λιγοι.... Η θα διορθωθουμε ή θα παλεψουμε για την 5αδα.
Με 4-3-3 στην τουμπα και ανακογλου και ο μανταλος στον παγκο ; παλι καλα που ηταν και αστοχοι...
Εγω λεω παλι καλα που δεν πηραμε το πεναλτυ να νικησουμε και να μην φανουν τα λαθη! Προλαβαινουμε να διορθωθουμε οσο ειναι νωρις. Και ξαναρωταω ...τον Ντιτακ γιατι δεν τον βαζει , γιατι τον πηραμε ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αυτος δεν ειναι ετοιμος; Ποιος διαολο απο αυτη την ομαδα ειναι ετοιμος , μονο ο μπαροχα; (να ναι καλα το παληκαρι).
Ο Δέλλας και οι συνεργάτες του βλέπουν κάθε μέρα τα παιδιά στην προπόνηση και ξέρουν καλύτερα απο όλους μας απο εδώ μέσα ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να παίζει. Εσείς που τους βλέπετε κάθε Κυριακή βγάζετε συμπεράσματα.... Μουρίνιο την έχετε δει όλοι σας.
Η αλήθεια είναι ότι ο ένας από τους δύο προέδρους έχει σπρώξει πολλά εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει και τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα (Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Κάτσε)...
ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕΣ???? Ε??? Ε???? Ε????
Εως οτου μαθουμε απο τα λαθη μας η ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ καθε εβδομαδα θα κανει και γενεθλεια Δελλα....Και αν μεγαλωσει πολυ δεν πεθαινει με τιποτα.
ΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΣ ΑΠΟΨΕ
Προσωπικα πιστευω οτι σημερα παρεταξες την ομαδα με τετοιο τροπο ωστε να παρεις το 0% απο καθε παιχτη..και δεν μπορεις να πεισεις οτι ο Μανταλος ειναι για παγκο και δεν ειναι ετοιμος ακομα.αλλωστε αν δεν ηταν ετοιμος δεν θα τον εβαζες να παιξει στο 2-1.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μετα λυπης μου...ΤΡΑΓΙΚΟΣ...Μ
Α και κατι ακομα...
Αντεπιθεση στο 0-1 και ο Μπουανανοτε δεν δινει την μπαλα εξω απο την περιοχη να γινει το 0-2.. Πρωτιμησε την τριπλα και το σουτ...το αναφερω γιατι δεν ειδα πουθενα να σχολιαζετε.
Κύριε Μελισσανίδη πώς σας φάνηκε το δημιούρημά σας;Ξέρω,ξέρω δεν έχουμε ανάγκη στόπερ,ούτε εξτρέμ,ούτε επιθετικό.Και τα αμυντικά μας χαφ,ειναι τα καλύτερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Τώρα σπάζεστε Ελληνάρες ε ;;;; Τώρα καταλάβατε που υστερεί η ομάδα ; Άμπαλοι μόνο dislike ξέρετε να βάζετε σε όσους σας ανοίγουν τα μάτια...
Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά και καταλάβετέ το επιτέλους. Ο στόχος της διοίκησης ήταν η 5άδα...Να έχετε και εσείς τον ίδιο στόχο για φέτος για να μη σπάζεστε...Εγώ το πήρα απόφαση από τον Αύγουστο...
ΟΧΙ ΦΙΛΕ δεν το παιρνω αποφαση γιατι δεν γινεται να βλεπω την ομαδα τριτοτεταρτη θελω να τα παιρνω και αν δεν τα παρω τα πρωταθληματα να τα χανω στα χαρτια ή στο τσακ φιλε! Τραγικα λαθη απο διοικηση(μεταγραφεσ) και προπονητη σημερα.. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ να μας γ..... ετσι μετα απο τετοια ξεφτιλα 2 χρονων! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ Γ... ΚΥΠΕΛΛΑ και να θες να τα ξεχασεις δεν μπορεις!
Ετσι..
Ετσι ακριβως , παικτες ταβανιασμενοι και προπονητης στο γυψο ...
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ( ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑ...ΚΑΣ ΟΚΡΗΤΙΚΟΣ ???? ) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!
sostos.
πες τα gold mouth
στην πρωτη μεγαλη μαχη η αεκ ηταν απαραδεκτη ...κατωτερη των περιστασεων και των απαιτησεων, πηρε αυτο που της αξιζε, αυτα για τον ρεφερι ειναι χαζομαρες .με εμφανηση σαν την σημερινη δεν πας πουθενα, μα πουθενα
Ομαδα χωρος νευρο. Παικτες αργοι και ατεχνοι. Βγαλαμε απτα φιλικα οτι εχουμε ομαδαρα. Τωρα στα δυσκολα εσκασε η φουσκα. Καλα τον βλεπαμε τον Γιοχανσον στην β εθνικη αλλα στην α εθνικη φαινεται πιο αργος και απο νταλικα σε ανηφορα. Πλατελας Μπαρμποσα Αρβαιδης θα τους ειχαμε για αλλαγη. Τελικα παιζαμε με την τριπλετα της β εθνικης και στην τουμπυ. Δυστυχως θελουμε 9 παικτες.
ηθελες μια καθαρη απο χρεη ΑΕΚ.
την πηρες.
γιατι την πηρες?
εσυ δεν μας δηλωνες στη Γλυφαδα τον Φεβρουαριο του 13 οτι οταν την παρεις θα γινει χαμος?
Ελα ντε; Πραγματικα σκεφτομουν τι ειχε να ζηλεψει η ΑΕΚ του Ντεμη (ως προεδρο) με την σημερινη...πιστευω τιποτα!! στην 5ετια του η ομαδα μας εκανε πολλες φορες περιφανους, εφτασε μια φορα στο παρατσακ απο το πρωταθλημα και της αφαιρεσαν στα χαρτια ενα αντρικιο και πεντακαθαρο το 2008...τωρα χωρις χρεη χωρις τιποτα με μια ομαδα πεντακαθαρη απο προβληματα χορτασαμε με λογικα και περηφανα "ερχομαστε" και απο ουσια μηδεν...
Εκανες την ερωτηση της χρονιας νομιζω...κριμα που δεν θα σου απαντησει κανεις
τρελαινομαι γιατι τον εχω ακουσει πολλες φορες απο κοντα κ ξερω οτι ειναι αρρωστος αλλα δεν ξερω γιατι βαστιεται κ δεν κανει οτι μπορει γιατι σιγουρα μπορει
να σας πώ το σοβαρότερο ομώς αεκ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ το γεγονός οτι χάσαμε ενα ντερμπι πρέπει να μασ κάνει δυνατότερους και όχι γκρινιάριδες το γεγονός οτι είχαμε άσχημη είκονα στο γήπεδο είναι άλο θέμα όσο αναφορά το αγωνιστικό κομάτι πρέπει να αλλάξουν πολλά παίζαμε με τον πάοκ και τα παιδία παίζανε φοβισμένα σαν να παίζαμε με τιν μπαγερ αν είναι δυνατόν!!!
O MΑΝΤΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ,
ΣΣΣΣ...................!!!!!
Ο ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΕΞΩ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ, Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ...ΒΟΥΒΑ ΣΙΩΠΗΛΑ..ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΧΑ --ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ-ΗΤΑΝ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ !!ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ!!Ο ΣΙΜΟΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.....Ο ΔΕΛΛΑΣ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ!!ΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
Ενα μεγαλο μπραβο στο Μπαροχα.η ομαδα μεσα ηταν καφενειο.εμπαιναν απ οπου ηθελαν κι οπως ηθελαν .μονοενας αμπαλος δεν το καταλαβαινει αυτο.αληθεια ρε τιγρη με πριτς πριτς πας να βαψεις αυγα?????...να ζητησετε συγγνωμη ολοι σας, κι εσυ δελλα απο τον κοσμο που πηρε 8500 διαρκειας.καιμια τελευταια ερωτηση. Στοπερ, ακραιο και φορ πηραμε?......εεεε αντε και γ@@@@@@@...!.Με σοιλεδηδες κι ανακογλου παικτες μονο για β' ,δεν πας ουτε μεχρι τα Σουρμενα !!!!
Πήραμε δυο αναπληρωματικούς του μάνταλους...Καλοί μεν αλλά εξτρεμ με μπαρμποσα και πλατελλα μειναμε....
Αυτο ακριβώς.Κανεις απο τους βαργκας και μποθονανοτε μπορει να παιξει σαν extrem με αποτελεσμα να εχουμε μεινει με 2 καθαρα εξτρεμ,barbosa και πλατελα.
Δυστηχως σημερα φανηκε ο κακος μεταγραφικος σψεδιασμος του καλοκαιριου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για μερικες εκατονταδες χιλιαδες euro δεν πηραμε καλυτερους του Σοιλεδη,καθως και δωσαμε σαρρη για να παρουμε αρθρο,απλα για να γυαλιζει ενας νεος παιχτης παγκο και εξεδρα.
Δηλωσεις Δελλα που ειπε οτι φεραμε το παιχνιδι στα μετρα μας....αν μια ευκαιρια μεχρι το 88 τον ικανοποιει τι να πω..
akrivos auto,distixos simera fanike o asximos metagrafikos sxediasmos tis omadas.
ουτε ο βαργκας ουτε ο
Τσαμπουκάς μηδέν, πάθος ανύπαρκτο.
Όλοι οι παίκτες πρέπει να βγάζουν τσαμπουκά, αλλά ο αρχηγός της ΑΕΚ πρέπει να πατάει τη γη και να βγαίνει νερό.
Το παιδί που φόραγε σήμερα το περιβραχιόνιο (καλό παιδί και φιλότιμο, δεν λέω) φαινόταν έτοιμο να κλάψει σε κάθε φάση. Δεν πήρε μιά πρωτοβουλία, μιά καλή ενέργεια. Όχι δύο ρε παιδιά, μία...
Καλησπερα! μεγαλη πικρα η σημερινη! οχι γιατι χασαμε απο τον μπαοκ αλλα οτι χασαμε απο εναν πολυ κακο μπαοκ και ο λογος ειναι οτι ειμασταν χειροτεροι!!!! αν κερδιζαμε απλα θα το κλεβαμε γιατι σιγουρα επρεπε να ειχε ληξει με 4-1 αντι 2-1! στη προσπαθεια λοιπον για να χασουμε το παιχνιδι βοηθησε το πεναλτυ που δεν δοθηκε σε μας, το πεναλτυ που ΧΑΡΗΣΑΜΕ στο μπαοκ και αυτο ειναι το λιγοτερο το σοβαροτερο ειναι οτι ειμασταν πουθεναδες (σιγουρα δεν το λες ΑΕΚ αυτη την ομαδα) και οτι ο (καποιος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουντορ) προπονητης του μπαοκ πηρε την ταυτοτητα του Δελλα!!!! ευθυνες φερουν ολοι αλλα τη μεγαλυτερη ο προπονητης! 70% εφταιγε ο Δελλας. οπως επισης και οτι μας λειπουν παιχτες (οχι εξτρα παιχτες) βασικοι σε θεσεις που δεν εχεις κανεναν!!! αδελφια μονο ΑΕΚ!!! και ηρεμια...
ποση,ηρεμια,ρε,φιλε,ουτε,ενα,γηπεδακι,δεν,μας,φτιαχνουν,οι,μ@@ες
εγω σημερα ειδα ΚΟΤΕΣ.
Παρ΄ ότι τον πιστεύω πάρα πολύ, σήμερα έκανε λάθος. 4-3-3 με βάργκας από τη μία και μπουονανότε από την αλλη δεν έχεις άμυνα στα άκρα. Γι αυτό κάνανε πάρτυ οι παίχτες του ΠΑΟΚ από τα άκρα. Δεύτερο λάθος το πείραμα με τον Ανάκογλου. Χάσαμε το κέντρο.
Έχεις και το Σιδηρόπουλο που δεν σου δίνει το πέναλντι (ενώ αντίστοιχα εχθές στη βούτα του Ντουρμάζ δίνει απευθείας πέναλντι) οπότε μοιραίο ήταν να χάσουμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Με τα δειδάγματα όμως είμαστε 5 βαθμούς πίσω. Σε δύσκολες έδρες μεν (Ξάνθη & Τούμπα) αλλά εκτός έδρας με αυτή την εμφάνιση δείχνουμε φόβο και ηττοπάθεια.
Δεν λέω ότι πρέπει να καταφύγουμε σε αλλαγή προπονητή αλλά ο Δέλλας πρέπει να καταλάβει ότι το σύστημα 4-2-3-1 που έχει μάθει στους παίχτες με τις παραλλαγές του είναι αυτό που κάνει την ομάδα επιθετική και ικανή.
Το 4-3-3 το παίζεις με μεγάλες ομάδες όπως η Ιντερ αλλά στα άκρα τοποθετείς παίχτες που μαρκάρουν και καλύπτουν τα μπακ. Και τα μπακ σου είναι πιο αμυντικά (όπως ντιντακ).
Τι τα ήθελες τα πειράματα στη Τούμπα?
δεν γουσταρω γκρινια..πειραζει αλλα παμε μπροστα.....περιμενω μεταγραφες τον χειμωνα για να τους ξεσκισουμε ολους 2ο γυρο.....
υγ με τετοια ομαδα παμε για νικη στο καραισκακι;;
Πιστεύεις ότι με γαύρο πρωτοπόρο και ΑΕΚ -10 πίσω, θα ανατρέψεις διαφορά στο Ελλαδιστάν; Αφού ο γαύρος παντού θα κερδίζει κι εμείς εκεί αφήνουμε βαθμούς.
ΣΟΙΛΕΔΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΣΕ ΠΑΓΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΛΟΙΠΌΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ..
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ...ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΤΣΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ.
ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΘΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ. ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ Κ ΧΑΣΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΧΑΣΩ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ...ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΎΤΗΣ. ...ΑΛΛΑ. ...
Ας δούμε το παιχνίδι συνολικά. Από το 1ο ημίχρονο έπρεπε να είσαι πίσω στο σκορ τουλάχιστον με 2-0. Προηγείσαι από το πουθενά και αυτό αντί να σε ανεβάσει ψυχολογικά , συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό και ακόμη χειρότερα. Παίζεις μπάλα όταν είσαι πλέον πίσω στο σκορ , και στο επιτρέπει ο αντίπαλος που βλέπει μόνο το χρονόμετρο. Εγώ αυτά είδα και μη μου πείτε για το πέναλτι! Έλεος ! Δηλαδή θα σας άρεζε με αυτή την εμφάνιση να φεύγαμε και νικητές. Εμένα προσωπικά που θέλω πρώτα να βλέπω "μπάλα"... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από την ομάδα μου, φυσικά όχι. Αυτά και συνεχίζουμε. Ελπίζω σε καλύτερα πράγματα για το μέλλον.
Ενω ο Τουντορ ειναι Γκουαρντιολα.. Φταιει ο προπονητης .. το πεναλτι.. γλυστραγε το γηπεδο.. ενα μονο δεν φταιει.. οτι εχεις βασικους Κολοβετσιο..Σοιλεδη.. Ανακογλου κτλ αυτη την αγωνιστικη.. την αλλη Πλατελλα.. Μπαρμποσα και σε καμμια αγωνιστικη δεν θα εχεις επιθετικο.. Το οτι εχουμε φαει την κοροιδια του αιωνα και με 3 προσθηκες που φωναζαμε ολοι .. Cb.. Lw.. Fw απο πανω ραφι χτυπαγες πρωταθλημα ειχες αλλη ψυχολογια ειχες εισητηρια κτλ δεν φταιει?.. οτι δεν υπολογισε η διοικηση την πικρα μας 3... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονια και μας συμπεριφερθηκε σαν τις δεδομενες γκομενες δεν φταιει?.. το οτι Μακ και Ροντριγκες σημερα εκανα παρτι και επιθετικο ειχαν τον Μπερμπατοφ που οταν μπηκε η ψυχολογια κοσμου και παιχτων ανεβηκε στα υψη (σε μια ομαδα που την πηρε χρεωμενη πριν 3-4 χρονια δεν την εριξε κατηγορια και την παει χωρις φραγκα... ετσι?)...δεν φταιει?
,Γκαλο (αλλαγη), Μπακακης, Σιμοες, Γιοχανσον, Μπουανανοτε (θα δειξει... ειναι και θεμα ψυχολογιας εδω..), Μανταλος, Τζιμπουρ (αλλαγη), Αραβας (αλλαγη), Βαργκας αντε και Κορδερο (αλλαγη) κανουν σε μια κανονικη ΑΕΚ ως καλοι παιχτες και μερικοι ως αναμενομενα εξελιξιμοι .. οι υπολοιποι που θα συμπληρωσουν ομαδα πρεπει να ειναι οι περισσοτεροι πανω ραφι .. ηγετες.. ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε..
Αυτο που ειδα σημερα το εχω ξαναδει και το ξεραμε και απο πριν..χωρις να περιμενω διοικηση και σε συνεχεια προπονητης να μου κανουν το ασπρο μαυρο ειναι το εξης...
Μπαροχα απλα οκ .....Τζανετοπουλος
η ευθύνη για την ήττα είναι αποκλειστικά του Δέλλα..
όλη τη βδομάδα φωνάζω ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεκινήσεις με 4-3-3 και 3 αμυντικά χάφ και τον Ανάκογλου μέσα..
επιλογή σου να περιμένεις τον αντίπαλο και να παίξεις με αντεπιθέσεις λες και παίζεις με την Μπαρτσελόνα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ανέλαβε τις ευθύνες σου επιτέλους!!
αν είχε κατέβει με 4-2-3-1 όπως παίξαμε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια και με Μάνταλο - Μπουονανότε - Βάργκας θα τους είχαμε ξεσκίσει..
κατέβηκες φοβισμένα με αποτέλεσμα να μας παίζουν μονότερμα όλο το πρώτο ημίχρονο και να γλυτώσουμε από 5 γκολ..
βλέπεις το λάθος σου και αντί να το διορθώσεις στο ημίχρονο συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο..
θέμα χρόνου καθαρά να χάναμε το ματς..
για μένα ανοίγει θέμα προπονητή..
καλό κουράγιο..
Αδερφε η μοναδικη περιπτωση να παιξεις με 4-3-3 ειναι μονο εαν η τριπλετα του κεντρου σου ειναι Σιμοες Γιοχανσον Κορδερο...Ποτε με Ανακογλου ομως
Συγγνωμη για το μακροσκελες του μηνυματος και την ουδετεροτητα του υφους του,απλα προπαθησα να προσεγγισω τα πεπραγμενα του παιχνιδιο οσο πιο ψυχραιμα γινεται.
ως το συστημα αυτο δεν εχει αφομοιωθει απο την ομαδα)εκανε την ΑΕΚ ιδιαιτερα ευαλωτη.Στο 1ο ημιχρονο η ομαδα σταθηκε πολυ τυχερη,οπως και στην αρχη του δευτερου με το γκολ-σημα κατατεθεν-του Αραβιδη.Στη συνεχεια,η ομαδα οπισθοχωρισε πιο πολυ,η ισοφαριση ηρθε πολυ λογικα,οπως και η αλλαγη του συστηματος.Εδω πρεπει να τονιστει πως με τον τροπο που εστησε ο Δελλας την ομαδα,αχριστευσε τους Μπουονανοτε και Βαργκας.Οταν αλλαξε το συστημα στο γνωστο 4-2-3-1 η ομαδα ισορροπησε πιο πολυ.Εκει ομως,σε μια αντεπιθεση της ΑΕΚ,ο διαιτητης στερηθηκε πεναλτι στον Σιμοες(δε θα φωναξω,εξ'αλλου δε θεωρω οτι μας αξιζε η νικη).Στη συνεχεια,ο ΠΑΟΚ πηρε ενα πεναλτι εξ'αιτιας μιας απερισκεψιας του τραγικου Σοϊλεδη.Ο ΠΑΟΚ προηγηθηκε δικαιως,καθως ο πολυ καλος Μπαροχα δεν καταφερε να κρατησει το σκορ στα επιπεδα του 1-1.Στα τελευταια λεπτα,το 4-2-3-1 απεδωσε πολυ με την ΑΕΚ να κυριαρχει στο γηπεδο με αποκορυφωμα την ευκαιρια του Μανταλου,ομως ηταν πολυ αργα.Ο ΠΑΟΚ κερδισε δικαια,η ΑΕΚ και ο προπονητης της φοβηθηκαν το ματς.
Κατ'αρχας,η κυρια αιτια της ΑΕΚ σημερα ηταν η κακη της αποδοση.Η ομαδα στηθηκα ασχημα απο τον Δελλα καθως το 4-3-2-1 δεν απεδωσε.Ο Τουντορ το ειχε διαβασει αυτο και τοποθετωντας τον Τζαβελλα αριστερο στοπερ και τον Ροντριγκες(MVP για εμενα)δημιουργησε ρηγματα στην αμυνα της ΑΕΚ.Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γκαλο,χωρις καμια βοηθεια ηταν αντιμετωπος με εναν και πολυ συχνα με δυο παιχτες.Συν τοις αλλοις,τα 5 χαφ του ΠΑΟΚ επρεπε να αναχαιτιστουν απο Γιοχανσον,Σιμοες και Ανακογλου.Ομως η κακη αποδοση του Ανακογλου σε συνδυασμο με την ανεπαρκεια αλληλοκαλυψεων(καθ
Απίστευτη ποιότητα αυτός ο Μάνταλος ρε παιδιά και δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του!!! Ο Βάργκας φάνηκε και σήμερα πως είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση.
Απ το σημερινό ματς καταλάβαμε ότι η ομάδα πρέπει να παίξει μόνο το 4-2-3-1 που έχει μάθει να παίζει. Τίποτα άλλο.. τα άλλα δεν της ταιριάζουν.
Και γω πίστευα θα πάμε καλά με σφιχτό κέντρο αλλά τελικά αποτυχία βγήκε. Απ τα λάθη μαθαίνεις.. συνεχίζουμε.
έπρεπε να ξεφτιλιστούμε για να μάθει ο μαθητευόμενος μάγος..
Δε νομίζω οτι πρέπει να κριτικαρουμε την ομάδα οσον αφορά το μπάτζετ και τον σχεδιασμό...
...
σήμερα 2 λαθη έγιναν και αυτα έχουν ονόματα
Σοιλέδης-Ανάκογλου
Ας κανουμε μια καινουρια αρχη στη Βεροια για την ανηφόρα που ακολουθεί και ας δουμε επιτέλους Ντιντακ-Μανταλο βασικους
Ο παοκ αξιζε τη νικη σημερα, αλλα ο Σιμοες επαθε ρηξη εσω πλαγιου απο την ανατροπη του κατσε που δεν δοθηκε πεναλτι. Εδω θα υπαρξουν συνεπειες για το διαιτητη, οπως στο ματς ΑΕΚ - Γιαννενα;;; Ρητορικη η ερωτηση
Με ΜΑΝΤΑΛΟ υγιεί δεν φοβόμαστε Τ Ι Π Ο Τ Α !!!
Αδερφια ηρεμια... Το παιχνιδι δυστυχως χαθηκε απο 2 λαθη του Δελλα ...1. Η αλλαγη συστηματος που φανηκε οτι δεν ειχε δουλευτει σωστα απο τους παικτες και κυριως 2. το γεγονος οτι για μια ακομα φορα επελεξε τον Ανακογλου ως συνδετικο κρικο κεντρου -επιθεσης με αποτελεσμα να προσπαθουν να κανουν παιχνιδι τα αμυντικα χαφ και να βλεπεις Βαργκας Μπουονανοτε συχνα κατω απο την σεντρα να παρουν μπαλλα...και τον Μεσι να χες παλι την ιδια εικονα θα χες...Ασε που ο Ανακογλου δεν συγκλινε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προς την μερια του Γκαλο αφηνοντας ολη την δεξια πλευρα με μειονεκτημα στις επιθεσεις του Παοκ... Εαν η πρωτη αλλαγη ηταν Μανταλος στην θεση Ανακογλου με αλλαγη συστηματος το παιχνιδι θα το ειχαμε παρει ανετα... Αυτα ειδα εγω σημερα και θεωρω τοσο λανθασμενες και τις τρεις αλλαγες...Βαζεις Μανταλο στην θεση Ανακογλου και μετα διορθωνεις τους πλαγιους εαν χρειαζεται με Μπαρμποσα ή Πλατελλα... Μονο το γεγονος οτι αμυνομενος θα ειχες 2 αμυντικα χαφ στις θεσεις τους και εναν τριτο σκυλο ( Μανταλος) μπροστα τους θα ειχες ανακοψει τις περισσοτερες επιθεσεις του Παοκ απο την σεντρα... Δεν χρειαζεται στεναχωρια...
Απαράδεκτη εμφάνιση. Ομάδα και προπονητής φοβισμένοι. 90' παθητικό ποδόσφαιρο, χάσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες.
100% πέναλτι στον Σιμόες, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζαμε ούτε το Χ.
αληθεια ....τον ντιατακ γιατι δεν τον βαζει , υπαρχει προβλημα;.... Αφου δεν μπορει ο σοιλεδης
Εγω βλεπω 100% ευθυνη του Δελλα σημερα. Ντροπη αν ξαναπαιξει τετοιο συστημα. Ντροπιαζει την ΑΕΚ.
τε-Μπαρμποσα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αυτο που μπορουν να παιξουν οι παικτες ειναι το 4-2-3-1 και στο κατω κατω ειναι μια χαρα συστημα και για την αμυνα και για την επιθεση. Παρακαλω, επισης, να μην ξαναδω ποτε τον Σοιλεδη με φανελα της ΑΕΚ και απο εδω και περα η μεσοεπιθετικη τριαδα να ειναι Μανταλος-Μπουονανο
ΥΓ. Και το πεναλτι (που ηταν) να το σφυριζε για μενα δεν λεει τιποτα. Αξιζαμε να χασουμε και χασαμε. Εγω ΑΕΚ ειδα απο το 85 εως το 95.
Μια χαρά ειναι η ομάδα ρε γκρινιάρηδες!φανηκε εξάλλου στα φιλικά οτι δεν χρειάζεται παίκτες και ειναι έτοιμη.Ποιος ΠΑΟΚ,Ξάνθη και γαβρος τωρα!;!Εδώ γονάτισε η Σεβίλλη και η Ίντερ!Πάμε για πρωτάθλημα!
ΤΙΓΡΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ 666 ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ
Μεταγραφές εκεί που συζητάγαμε όλο το καλοκαίρι.Αρθο για αντικαταστάτη του σαρρη, Ντιντακ για αντικαταστάτη του πεταυράκη..Κανένα εξτρέμ ,και ένα καλό επιθετικό που οταν τον έχασες για 2 μήνες έχασες το πρωταθλημα με το καλημέρα....Αντε να ρθεί το καλοκαίρι να πάρουμε τον αμυντικό τα εξτρέμ που λέγαμε....και κανεναν αμυντικό μεσο γιατί ο σιμόες ο παιχταράς που κλεψαμε απο την πόρτο δε μ φαινεται αρκετά καλος ..
Κριτικάρουμε μεν στηρίζουμε δε! Πάντα ΑΕΚ!
Εγώ πάντως μετά το (0-1) είπα στον πιτσιρικά μου που βλέπαμε μαζί το ματς: Δες μικρέ τώρα τι θα πει.....ταμπούρι. Ας έπαιζε μπάλα και ας έχανε γαμώ το κατενάτσιο μου γαμώ. ΑΕΚ είμαστε και ΟΧΙ Πλατανιάδες.....
Αδελφε μακαρι να το επαιζε σωστα και το αμυντικο κομματι . Η ομαδα εμπαζε απο παντου. 80λεπτα δεν υπηρχε καποιος απο εμας να δωσει βοηθειες στον Γκαλο τι να λεμε τωρα
γερμανος,,,,,το ιδιο και χειροτερο...ειπα και γω στον δικο μου πιτσιρικα :
''Νωρις το βαλαμε ...και θα χασουμε !!! Θα γυρισουν πισω ολοι και στην αμυνα ειμαστε χωνι '' !!!!
Το σημερινο παιχνιδι το εχασε ο Δελλας μονος του! Καναμε το παοκ να μοιαζει Μπαρτσελονα!
Το ματς σημερα το εχασε 100% ο Δελλας. Μπηκαμε στο γηπεδο χεσμένοι. Οι χειρότεροι παικτες και των 22 Σοιλεδης και Ανακογλου φωναζαν με την αποδοση τους απο προηγουμενα παιχνιδια οτι δεν υπάρχουν τετοιοι παικτες. Ο Σοιλέδης επαιξε και στα 95’, μπας και κατορθωσει επιτέλους να κανει το πεναλτυ. Ο δε Ανακογλου ήταν η τελευταία αλλαγη.
Με Ντιτακ και Κορδέρο, ακομα και αυτη η ΑΕΚ με την σημερινη αθλια εμφανιση θα κερδιζε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και σαν κερασακι στην τουρτα εκανε και την περιφημη δηλωση οτι η ΑΕΚ σημερα επαιξε καλα και το πιο δικαιο αποτελεσμα ηταν η ισοπαλία. Οχι κυριε Δελλα η ΑΕΚ σημερα επαιξε αθλια και το πιο δικαιο αποτελεσμα συμφωνα με την αποδοση των δυο ομαδων θα ηταν μια καθαρη ηττα. Συμφωνα ομως με την ροη του αγωνα η ΑΕΚ επρεπε να κερδισει αφου της ηλθαν ολα δεξια. Παρ’ ολα αυτα κατορθωσε η ΑΕΚ και εχασε το παιχνιδι. Κατορθωσες δηλαδη Κυριε Δελλα το ακατορθωτο. Χασαμε!!!!! Μπραβο!!!!!!
Δύστυχως αδελφέ εχεις απόλυτο δικιο !! Με πονάει αλλα εχεις δικιο ...!!
Η ομάδα είναι πλήρης. Δε χρειαζόμαστε επιθετικό, δε χρειαζόμαστε σέντερ μπακ. Ο βασιλιάς είναι γυμνός, δυστυχώς. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον προπονητή. Οι παίχτες δε φέρουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη. Δε φταίνε αυτοί που το ταβάνι τους είναι ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος.
Αλλά δεν πειράζει, είμαστε εισαγμένοι στο χρηματηστήριο του Λονδίνου.....
Να πατε να....... κανετε ερωτα (μη το γραψω αλλιως) ολοι σας σκατο ξεφτιλες !!!! Απο Δελλα....μεχρι Πλατελλα !!!!
Ολοι σας ...εκτος το Μπαροχα !!!! Το παλικαρι σας (μας) εσωσε απο διασυρμο !!! Που πας ρε καρα μητρο Δελλα με τα παιχτακια σου ???? Ξερε που ειστε ??? Κανατε το παοκακι....ομαδαρα !!!! Μας εκανε....25 φασεις για γκολ !!!!!!!! Οτι εκανε σημερα το παοκακι ...ειχε (λενε οι σπικερς) να τα κανει κοντα ενα μιση χρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... και τα εκανε με σας !!!! Απο ανατροπη μεχρι ...δυο γκολ !!! Ακομα και η Ξανθη πηρε -Χ- ανετα !!!! Και σεςι φυγατε με μονο 2-1 και με ανατροπη !!!! Σο'ι'λεδη .... Αντε αγορι μου ...βγαις συνταξη !!! Στην περιπτωση σου ... δε σε πιανει κανενας νόμος !!! Δε μας τα πονεσες τα ματια ....μας τα εβγαλες !!!! Αμυνα για γελια με μπροσταρη εσενα !!!!!!!!!
Ντροπη σας ρεεεε ...!!!!!!!! Δελλα .. δλδ ... αν δε τους προετοιμαζες καταλληλα οπως ελεγες ,,, με ποσα θα εφευγες σημερα ???? Μονο που σας φωναζαν ...''εκει - εκει στη γ εθνικη '' επρεπε να τους φατε ζωντανους ...οπως εκανε καποτε η ΑΕΚ... με προπονηταραδες και ..παιχταραδες !!!!! Οκ !!! Το μηνυμα το πηραμε σημερα ...για τους στοχους μας !!!!
Λοιπον μια πιο ηρεμη ποδοσφαιρικη αναλυση:
ε διαθετει ποδοσφαιρικη αντιληψη της θεσης του. Δε ξερει να διαβαζει σωστα τις φασεις.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ι, ειναι καλος αλλα δε μπορει να κανει τις δουλεις ολων στα χαφ.
Μπαροχα :Εκανε το καθηκον του και με το παραπανω
Γκαλο: Απαραδεκτος. Τον εκανε γιογιο το αριστερο εξτρεμ του ΠΑΟΚ
Κολοβετσιος: Εχει ταβανι μεχρι ομαδες Αστερα,Ατρομητος.Δ
Ανταμ :Ειναι νεος.Θα εξελιχθει αλλα κανει λαθη Ευθυνεται ο Δελλας για τη μη αποκτηση εμπειρου σεντερ μπακ.
Σοϊλεδης: Ας του πει καποιος οτι τα ακραια μπακ(μαζι με τα χαφ) ειναι η θεση με τις περισσοτερες απαιτησεις. στην αντοχη. Αν εισαι μπαροβιος , δε προκοβεις.
Σιμοες: Καλο παπα φαγαμε.
Γιοχανσον:Προσπαθε
Ανακογλου: Ημουν απο αυτους που το πιστευαν παρα πολυ αλλα του χρονου προβλεπω αποδεσμευση.
Βαργκας: Πολλα λαθη σημερα , ανεπιτρεπτο να κανεις τσαλιμακια με ρισκο να βγουν οι αντιπαλοι στην αντεπιθεση.Εκθετει ολη την ομαδα.
Μπουανανοτε: Εχει κλαση αλλα ειναι ανετοιμος. Πρεπει να γινει πιο ουσιαστικος
Αραβιδης.Μαχητης με παθος αλλα ειναι μετριος
Δελλας: Εχει ευθυνη σημερα με το συστημα που κατεβασε και δεν το αλλαξε εγκαιρως. Δε διαθετει πειρα, δεν κανει για την ΑΕΚ αυτη τη στιγμη αλλα φταιει αυτος που τον επελεξε και δεν τον στηριζει οπως πρεπει μεταγγραφικα.
Γενικα: Αυτη τη στιγμη ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να ανταγωνιστουμε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Ουτε λογος για πρωταθλημα. Φαγαμε σανο, αντιλαμβανομαι οτι το μπατζετ εχει ορια αλλα μπορουσε να χτιστει καλυτερη ομαδα.
Υ.Γ. Μη μου πει κανενας οτι ειναι ακομη 4η αγωνιστικη. Στη μπαλα φαινονται τα πραγματα που πανε απο πολυ νωρις.
Οποιος διαφωνει με κατι ας το συζητησουμε.
Ρε ανίδεοι όλοι εδώ μέσα.! Για να πάρεις προπονητή πρέπει να έχεις και παίχτες.! Έχεις παίχτες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό??? Με Γκάλο τον οποίο πήρες απο παναιτωλικό που τον είχε για να μην πεσει (άσχετο που του βγήκε ως παίχτης)??Ο Μάνταλος σιγά σιγά μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμους, δεν μπορείς να τον βάλεις 90 λεπτο για να τον προστατεύσεις μην τραυματιστεί ξανά. Πολύ άσχημη ΑΕΚ.... Θα κερδίσει όλους τους αγώνες με μικρομεσαίες ομάδες αλλά όχι τα παιχνίδια που θέλουν ικανότητες και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψυχή..
σε πάρα πολύ ήταν σχόλια σε άλλο site,από κάτι βλάκες, Που λεέι ότι ο αγώνας αυτος απέδειξε για ακόμη μία φορά οτι η μπαοκάρα είναι ανώτερη ομαδα σε σχέση με την ΑΕΚ τα τελευταία 7 χρόνια
Αυτό που με στεναχώρησε-νευρία
Ps Μελισανίδη άσε τα καραγκιοζιλίκια με τις αγκαλιές με τον Ρώσσο και κοίτα να σώσεις την ομάδα.! Ότι θα βγω Europa league το ξέρω.. Το κάτι παραπάνω μπορείς?????? Αυτό μου λείπει.
Άποψή μου βέβαια και ας μην είναι τόσο δημοφιλής.
σήμερα αδέρφια χάσαμε δίκαια..ισωςκαι να μπορούσαμε να φύγουμε με την ισοπαλία στο τελος..αλλα ειμαστε αεκ και παμε παντα για τους 3 βαθμους..Ητάν ενα καλό crash test σήμερα για μένα , το οποιο δειχνει οτι δεν μπορούμε φετος για το πρωταθλημα δεδομενης παντα και της χουντας του γαυρου..
οντας 4-3-3 και βαζοντας ανάκογλου που προσωπικα πιστευω δεν κάνει για την αεκ που όλοι θέλουμε..Συνεχίζουμε..
Παμε τωρα στο μάτς . Πρωτο ημιχρονο δε βλεπόμασταν θα μπορούσαμε να ειχαμε φαει ανετα 2 γκολ..στο δευτερο μπηκαμε καλά προηγηθήκαμε αλλα και παλι κινηθήκαμε σε ρηχα νερά αν εξαιρεσουμε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταιο καλο 10λεπτο..
ΕΛΠΙΖΩ να γινει ενα μαθημα το σημερινο για τον δελλα ο οποίος στα ντερμπυ τα σκατωνει μεχρι στιγμης ( θυμίζω το ματς με γαυρο στο οακα που μου βαζει ντακολ ενω ειναι 0-0 αντι να βάλει αμυντικο) . Σημερα επελεξε να κανει πειραματα..κατεβαζ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...Ο ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ...ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΞΤΡΕΜ ΔΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΟΧΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΤΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ..ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ...ΤΕΛΟΣ....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ Ο ΔΕΛΛΑΣ.ΟΥΤΕ ΧΑΦ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΑΚ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ.ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΛΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4-3-3.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΦΟΡ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΔΩ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΤΑ!!!!!!!!!!!
Δηλαδη πεσαμε 2 κατηγοριες για να επιστρεψουμε χειροτεροι και να τρωμε φαπες απο τον παοκ. Σ ευχαριστουμε τιγρη.
Μπραβο παιδια ετσι να συνεχισουμε το κραξιμο προς ολους γιατι σιγουρα διαβαζονται απο τους υπευθυνους...Εγω αν ημουν προπονητης θα τα διαβαζα...Σημερα παιξαμε σαν νεοφωτιστοι ...τακους κυριε Δελλα με τακτικη ρεχαγκελ..Σοβαρεψου ..Κανα ντερμπι θα παρεις;Σα χεσμενος παιζεις...Ειναι Αεκ αυτο το πραμα εκτος εδρας;Σημερα η ομαδα εδειξε το ταβανι της..Αεκ σημαινει επιθεση οχι κατενατσιο..Παμε τα dislike....
Εγω παντως χωρις να θελω να το παιξω προπονητης και μιλωντας βασει αυτων που ειδα , πιστευω οτι επρεπε να ξεκινησουν οι αλλαγες οπως με τον πας περιπου και να χτυπησουμε τον αγωνα .. οχι που μπηκαμε να τους περιμενουμε...τελος παντων πιστευω να βρουμε τα πατηματα και να στρωσουμε. Και ευτυχως που ηταν και ο Μπαροχα γιατι αλλιως θα φευγαμε με καμμια 5αρα
Πρεπει επιτελους να μαθουμε να ελεγχουμε τα συναισθηματα μας, δεν μπορει μετα απο καθε νικη να λεμε δικο μας το πρωταθλημα και μετα απο καθε κακο αποτελεσμα να λεμε φυγετε ολοι να ερθουν αλλοι....δεν νομιζω να πιστευε κανεις οτι η ΑΕΚ θα ερχοταν και θα περναγε σιφουνας απο την τουμπα, οσο χρειαζομασταν εμεις αυτο το ματς αλλο τοσο (ισως και περισσοτερο) το χρειαζοταν ο παοκ, και με δεδομενο την παντα καυτη τουμπα ειχε πλεονεκτημα....εγω πιστευω οτι θα ηταν αλλο τελειως ματς αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας ειχε δωσει το πεναλτυ....χασαμε ομως, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να συνεχισουμε να παρουμε τα δυο επομενα ματς και στην συνεχεια να κυνηγησουμε το διπλο στο καραισκακη....ας μην ξεχναμε οτι εμεις εχουμε το πιο δυσκολο προγραμμα στην αρχη και ηταν αυτονοητο απο την αρχη οτι θα ειχαμε απωλειες....με την πληρη επιστροφη του μανταλου (θα ειναι 100% στο καραισκακη) και με την πληρη ενταξη ντιντακ,νοτε θα ανεβει κι αλλο η ομαδα...ας μην τα μηδενιζουμε ολα, κανενα πρωταθλημα δεν κατακτηθηκε ουτε χαθηκε απο εναν αγωνα...πληρη στηριξη στην ομαδα και ιδιαιτερα στον δελλα (ποσο θα βοηθησει αυτην την ομαδα που ειναι ομαδα δελλα να ερθει αλλος προπονητης;;) και θα κανουμε στο τελος ταμειο
ΥΓ γιατι ρε παιδια τοσα like σε μιζερα και εκμηδενιστικα σχολια;;
Γουστάρω που τους βγάλαμε όλους άχρηστους σήμερα...Έλα χαλαρώστε...Θα μάθουν όλοι σε βάρος της υγείας μας και κάποια στιγμή θα φτιάξουμε ομάδα για πρωτάθλημα...
Σε πόσα χρόνια άγνωστο, όπως άγνωστο είναι και πότε θα γίνει το γήπεδο...
Κατά τα άλλα, να βγάλουμε καμιά ανακοίνωση για τη διαιτησία να γουστάρουμε λίγο...
Τα λόγια είναι τσάμπα, σε αντίθεση με τους καλούς παίκτες !
Κριτικάρουμε μεν στηρίζουμε δε! Πάντα ΑΕΚ!
1. Δέλλας σπίτι του..Δεν κάνει
2.Αυτόματη αποδέσμευση συμβολαίου σε σοιλέδη ανάκογλου κρισάντους
3.Μάνταλος πάντα βασικός
4.Γαμώ τους γαύρους και τους διαιτητές
Που είναι οι εποχές που πηγαίναμε εκεί πάνω και τους κερδίζαμε 0-4 με blanco ....
Παιδιά μην κράζετε συνεχώς . Ναι όντως έχετε δίκιο στο ότι η ομάδα ακόμα και με τραγική εμφάνιση κόντεψε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο μια καλή έδρα και δύσκολη. Όμως αυτό στο τέλος δεν έγινε διότι δεν άξιζε να γίνει. Χάσαμε δικαία με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να κερδίσεις ενα derby τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δώσαμε δικαίωμα και μας πήραν τον αέρα, κάποτε η ομάδα του ΠΑΟΚ έβγαζε όλο το κομπλεξ που έχει σαν σύλλογος μέσα στον αγωνιστικό χώρο διότι τους τίτλους και τις διακρίσεις που έχουμε εμείς αυτοί δεν θα τα αποκτήσουν ούτε σε 100 χρόνια. Παιδιά το ματσ σήμερα για έμενα το '' έχασε'' ο Σοιλεδης γιατι και Χ να ερχόταν πάλι μια χαρά θα ήμασταν . Ειλικρινά σας το έχω ξαναδηλωσει ότι αυτό το παλικαράκι δεν θέλω να τον βλέπω με την φανέλα του ΒΑΣΙΚΟΥ στην ΑΕΚ βαλτέ μυαλό επιτέλους και βαλτέ τον ισπάνο αριστερά πριν χαθούν και αλλά παιχνίδια έτσι....
Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά τις 3 φάσεις στο τέλος τις κάναμε γιατί δεν έπαιζε άλλο ο μπαοκ κι όχι μόνο γιατί παίξαμε εμείς
Ε αμα ειναι ετσι, και τις 15 φάσεις που έκανε ο παοκ,τις εκανε επειδη δεν παίζαμε εμείς.
Φίλε μου μένω στα γεγονότα. Όπως και να το κάνουμε σήμερα δεν παίξαμε..Οι παίχτες του μπαοκ μπαίναν με τσαμπουκά στη μπάλα και γι αυτό την έπαιρναν συνέχεια κι επίσης η ψυχολογία της ομάδας φαίνεται όταν είσαι στο 70' με σκορ 1-1 και αντί να το κυνηγήσεις κοιτάς να καθυστερήσεις με κάθε τρόπο.Εκτός αν είμαι τρελός και είδα μόνο εγώ την ΑΕΚ να καθυστερεί να συνεχίσει το παιχνίδι όταν το σκορ αυτού ήταν ακόμα στο 1-1
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ)..ΔΙΑΚΙΟΤΑΤΗ ΗΤΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝ ΛΕΓΟΜΑΣΤΑΝ ''ΓΑΒΡΟΣ'' ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΒΑΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΓΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ 4-3-3 ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΣΤΟ Α'..ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ..ΜΕΤΑ ΤΟ 2-1 ΠΟΥ ΠΙΕΣΑΜΕ,ΒΓΑΛΑΜΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ,ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ..ΤΑ ΜΟΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΟΣ..ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ..ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ -5 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ''ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ'' ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΙΤΛΟΥ...
Δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι πάνω στον Σιμόες. Δίκαια χάσαμε σήμερα.
Έπαθε κάκωση στους χιαστους φιλέ από το μαρκάρισμα του άλλου , που δεν ειδες το πέναλτι δεν μπορώ να καταλάβω ......
πειραματα με 4 3 3 και Ανακογλου, δεν κανουν σε εκτος εδρας ντερμπυ!
οσο για τον Σοιλεδη ΔΡΟΜΟ αποψε κιολας.
και για το πεναλτυ που δεν πηραμε, ας δουμε τις τελικες 17/3 και ας μαθουμε οτι αυτα τα παιρνει μονο ενας στην Ελλαδα για να κερδιζει χαμενα ματς. οι υπολοποι πρεπει να παιζουν μπαλλα και να κανουν φασεις κ γκολ. Πιο πολυ απο το πεναλτυ που δεν κερδισαμε πονεσε αυτο που χαρισαμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
καληνυχτα
Κρίμα,κρίμα,ΚΡΙΜΑ.Κρίμα γιατί ο Δέλλας γκρέμισε απόψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.
Καλό βράδυ μάγκες.
4-3-3 με τους Galo και Σοιλέ όλη την πλευρά με τον ΠΑΟΚ ρε Τραϊνέ?
Vargas,Buonannote σε λάθος θέση με τον ΠΑΟΚ ρε Τραϊνέ?
Τον ανέτοιμο Ανάκογλου βασικό σε νευραλγική θέση με τον ΠΑΟΚ ρε Τραϊνέ?
Και όλα αυτά ενώ το 4-2-3-1 δούλευε μια χαρά μέχρι τώρα ρε Τραϊνέ?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κάναμε τον ΠΑΟΚ στο α' ημίχρονο να φαίνεται Μπάρτσα ρε Τραϊνέ?
Να πάρεις την χρονιά ρε Τραϊνέ και μακάρι να μάθεις γρήγορα από τα λάθη σου αλλά μέχρι στιγμής στα ντέρμπι για έναν μεταφυσικό λόγο τα κάνεις μόνος σου Μαντάρα ρε Τραϊνέ.
Κρίμα και για σένα και την δουλειά που κάνεις τόσο καιρό αλλά και για την ομάδα μας που σήμερα λόγω της τακτικής που εσύ επέλεξες δεν θύμιζε σε τίποτα το σύνολο που πραγματικά έχουμε.Φάνηκε ξεκάθαρα όταν ξύπνησες και έπαιξες 4-3-2-1 με φτερά και δεκάρι.
Τέσπα.Συνεχίζουμε.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ....... Ο ΣΟΪΛΕΔΗΣ ΓΙΑΤΙ;;
Γιατί απλούστατα ο Σολειδης δεν ειναι ΑΕΚ και ειναι Ολυμπιακός απο τα τα γεννοφάσκια του ξεκίνησε την καριέρα του απο το λιμάνι
το θεμα αδερφε δν ειναι να βασιζομαστε σε μια κεφαλια το κακο ειναι οτι δεν ειμασταν και εμεισ καλοι
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΧΑΝΑΜΕ 5-0 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
Αυτο ειναι ο ορισμος της μιζεριας. ΑΕΚ και μιζερια δεν ταιριαζουν. Εισουν ανυπαρκτος σχεδον σε ολο το παιχνιδι επρεπε να χασεις και με μεγαλυτερο σκορ φιλε μου. ΤΕΛΟΣ. Αυτο για να μαθεις να παιζεις μπαλα σαν ΑΕΚ οχι σαν κολοπετινιτσα!
πραγματικα ρε αδερφε ο σοιλεδης ειχε δειξει ποσο επικινδυνος ειναι αλλα τετοια λαλακια εεεε δεν την κανεις .......ελπιζω να μην τον ξαναδουμε ας τον βαζει στις προπονησεις να κανει γλυκες σεντρες ...αι σιχτιρ μαςξενερωσανε
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΜΟΝΟ.ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΛΙΓΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ.
Αυτο που ηθελε η διοικηση εγινε κυριοι μια ομαδα πενταδας και στο φιλοτιμο τον παικτων αν παμε δευτεροτριτοι να πανηγυριζουμε, μην βαζετε λοιπον το πηχη παρα πανω γιατι θα σκασετε απο στενοχωρια, οταν εγραφα οτι η ομαδα θελει και εξτρεμ ( λουκα ) και φορ, τζαμπα πρωταθλημα δεν γινεται να παρεις τελος!!!
Τραγικός Δέλλας τραγική ομάδα. .Σοιλεδης δεν κάνει ούτε για το διπλό στις προπονήσεις. .Γκάλο πολύ λίγος με τη μόνη δικαιολογία ότι ήταν χωρίς βοήθεια. . Στα χαφ τι να σου κάνουν Σίμοες Γιοχανσον μόνοι .Μπουανοτε Βάργκας δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου. . Ανάκογλου δεν υπάρχει απλά Πλατελλας μικρός σαν παίχτης λίγος πολύ λίγος για ΑΕΚ.. Μονομαχίες μηδέν τα μπαλιά μας περνούσαν λες και ήταν από άλλο πλανητη.. Δίκαια κέρδισε ο παοκ πολύ δύσκολη η συνέχεια. . Στο ΌΑΚΑ εύκολα δύσκολα θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κερδίζουμε στα εκτός σκούρα τα βλέπω ..
Καταρχάς θέλω να πω πως είναι η πρώτη φορά που γράφω στο σάιτ κι αυτό λόγω μιας μεγάλης απογοήτευσης.Αρχικά θέλω να υπερασπιστώ τον δελλα τον οποίο θα τον πετροβολουσατε αν τον είχατε μπροστά σας οι περισσότεροι.Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή ήττα.Πήγε να παίξει με 3 6άρια ουσιαστικά πράγμα που δείχνει πόσο το φοβόταν το παιχνίδι.Μπουονανοτε άφαντος σήμερα (πιστεύω έφτεγε το γεγονός ότι δεν ξέρει την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελληνική νοοτροπία στα ντέρμπι αλλά και το σύστημα)Πιστεύω η ομάδα θα βελτιωθεί πολύ με την επιστροφή του βασικού Μανταλου.Τελως πάντων πιστεύω το χτυπουσαμε το ματς σήμερα αν παίζαμε το συνηθισμένο επιθετικό 4-2-3-1 με έλεγχο της μπάλας και οργάνωση και όχι το παθητικό 4-3-3 περιμένοντας το λάθος του ΠΑΟΚ.Αυτό επιβεβαιώθηκε το τελευταίο δεκάλεπτο και πιστεύω προβλημάτισε τον δελλα.
Υ.ΓΑυτός ο Σοιλεδης δεν τραβάει καθόλου αμυντικά Γιατί τοση εμμονή σ αυτόν.Ο ντιντακ σε τι κατάσταση βρίσκεται τελως πάντων και μας αναγκάζει να τρώμε τον Σόι μες στην μάπα κάθε βδομάδα;
Υ.Γ Γκρίνιες για τον προπονητή και την ομάδα πιστεύω είναι άδικες γιατί κάνουν δουλειά και είναι αρκετά νωρίς ακόμα.ΑΕΚάρα είμαστε ρε έχουμε περάσει τόσα και τόσα δεν θα κωλοσουμε σε μια γκέλα
Λοιπον, μαγκες, εχουμε και λεμε:
ο αυτα οι μεταγραφικη περιοδος τελειωσε χωρις να γινει η απαραιτητη ενισχυση. Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε τωρα, ειναι κριτικη αλλα οχι απαξιωση. Στηριξη και αγαπη στους παικτες και στον προπονητη!
1) Ο σοιλεδης ειναι καθαρα αριστερο χαφ, ετσι ξεκινησε την καριερα του, δεν γινετε με τον ζορι εναν παικτη που δειχνει οτι ΔΕΝ θελει να παιζει αμυνα, να τον καθιερωσεις εκει
2) Η ομαδα εδειξε οτι δεν εχει αφομοιωσει το 4-3-3 , ειδικα η 3 αδα μπροστα...η πολυ ελευθερια κινησεων που τους ειχε δωσει ο Δελλας, ειχε σαν αποτελεσμα να υπαρχουν φασεις που δεν ειχαμε κανεναν στις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πτερυγες
3) Πολυ καλος ο Μπαροχα, λιγη βελτιωση στο να ειναι πιο σταθερος και να γραπωνει την μπαλα
4)Καναμε υπομονη 3 χρονια και εχουμε απαιτησεις...παρολ
πάρε την ΕΠΟ?????? Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ σου έφταιξε σήμερα?????? τι είναι αυτοί ρε π...μου??
Den to paizw oute proponitis oute tipota....den paiksame katholou kala simera...alla xrewnw tin itta kathara ston della....den thelw na kraksw giati me auto den vgaine tipota xronia twra......ALLA den mporw na dextw me tipota oti epeidi to paoki paizei me 5 sto kentro prepei na allaksoume sustima emeis...??????me poio skeptiko???den exoume paiksei pote se episimo mats to 4-3-3 kai mou to dokimazeis se ntermpi???stin toumpa???kai rwtaw apla.....GIATI?????????xamenoi sto prwto imixrono[o vargas ereistikos simera..miden..o platelas mpike ksekourastos kai den ekane kati...GIATI??????] kai mpazame apo pantou....den mporw na katalavw to skeptiko auto....ki an eimai lathos kai grafikos zitaw sugnwmi.....as opsetai i kefalia tou petran sto telos pou den mpike......alla ti na leei.....kai mesa se ola auta MOU TIN DINEI APISTEUTA...pou o k....gauros einai sto sun 5....exw... ΣΥΝΕΧΕΙΑ varethei na dinoume dikaiwmata san A.E.K...enw ean paiksoun tin mpala pou kseroun tha mas vlepoun me ta kualia...
Οταν λεγαμε οτι θα ζαλιστουμε απτην τριπλα μας λεγαν γαυρους. Εξτρεμ δν πηραμε κεντρικο αμυντικο δν πηραμε φορ δν πηραμε. Αλλα ειμασταν γαυροι. Τωρα εγω θα πιω τρια παναντολ για να συνελθω απτις τριπλες. Λες και παιζαν παλαιμαχοι με την μπαρτσελονα.
Σήμερα λοιπόν μάθαμε ότι η ομάδα δεν ξέρει να παίζει 4-3-3, ή τλοσπαντων αυτό που ξέρει δεν αρκεί για ειδικά παιχνίδια που θα πιεστείς,όπως στην Τούμπα. Στα θετικά ότι η ομάδα κυρίως χάρις τον Μπαρόχα κρατήθηκε στο ματς και ακόμα και με τέτοια αθλια εμφάνιση παραλίγο να πάρει κάτι από το ματς. Στα ανησυχητικά,ότι οι σταθερές αξίες μας,τα χαφ δηλαδή,έκαναν πάρα πολλά λάθη σήμερα.
ικότητα και καλό κλίμα στην ομάδα και όχι να ψάχνουμε κάθε μήνα ποιον θα φέρουμε στη θέση τους.
Γενικότερα,το πρόβλημα είναι η εμφάνιση και όχι η ήττα.Αν πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίρνουμε οπωσδήποτε,θα βρεθούμε ψηλά,με το πόσο να εξαρτάται από το τι θα κάνει ο γαύρος.
Χρεώνεται την ήττα αυτή ο προπονητής,αλλά το να ξεκινάμε συζητήσεις για απολυση,θα μας πάει αρκετά χρόνια πίσω. Στήριξη θέλουν οι προπονητές,ειδικά αυτοί που δείχνουν μια μεθοδικότητα,εργατ
Μπράβο για το σχόλιο σου , για το ύφος του αλλά και την ψυχραιμία.
Ειλικρινά όαση μέσα στις κραυγές και τις βρισιές ... (όσο και αν καταλαβαίνω την ένταση της στιγμής όλων αυτών παιδιών , λίγο μετά το ματς ...)
jc_denton έπρεπε να ξεφτιλιστούμε για να καταλάβει ο μαθητευόμενος μάγος ότι δεν ταιριάζει αυτό το σύστημα στην ομάδα..
Πολύ σωστός.
Ο Δέλλας σήμερα έκανε αρκετά λάθη, αλλά και η ομάδα ήταν αδικαιολόγητα νωχελική. Σαν να είχαν πιεί κάτι ομαδικά όλοι πριν το ματς.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Σολείδης ήταν απαράδεκτος, απορώ και ο ίδιος πως μπορεί και κοιμάται με τέτοιες εμφανίσεις. Είναι σαν να μην προσπαθεί καν. Μακάρι ο Ντίντακ να είναι έτοιμος γρήγορα για να νιώσει και λίγο ανταγωνισμό μπας και βελτιωθεί.
Ο Ανάκογλου ανύπαρκτος. 2,5 χρόνια στην Α.Ε.Κ και τίποτα το αξιόλογο, μόνο κάτι μεμονωμένες καλές εμφανίσεις ενάντια σε άσημους αντιπάλους.
Ο Βάργκας εντελώς εκτός αγώνα, πλήν η ασίστ για το γκολ.
Δέλλα σταμάτα τα πειράματα εκτός έδρας. Θα τρέμει η καρδιά μας όποτε παίζουμε εκτός.
Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό που το πιστεύω ακράδαντα και το λέω εδώ και καιρό. Αν δεν χτίσουμε γήπεδο πολλά λεφτά δεν πέφτουν για μεταγραφές. Από εκεί αρχίζουν όλα, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε το σύστημα. Το γήπεδο θα δώσει τεράστιο ψυχολογικό ντοπάρισμα στην ομάδα, τον κόσμο και όλο τον ζώντα οργανισμό που λέγεται Α.Ε.Κ. Δεν χρειάζεται να είναι καν χτισμένο. Μόνο που θα μπουν οι μπουλντόζες μέσα η ψυχολογία θα αλλάξει και κρύος ιδρώτας θα λούζζει τους αντιπάλους. Όταν δε χτιστεί να δείτε τι έχει να γίνει.
Ο ΑΒ δεν έχει πλέον καμία ελπίδα. Σε περίπτωση που χρειαστεί το πυρηνικό όπλο που λέγεται ΣτΕ θα τον εξολοθεύσει.
Ανθρωπε μου συγνωμη αλλα τι λες; Ποια παιχνιδια να παρουμε οι ανυπαρκτοι; Στο δευτερο σοβαρο τεστ απετυχες παταγωδως. Στο πρωτο επισης (ο γαυρος περασε με ανεση φιλε μου απο τη Ξανθη). Ας τα πουμε ομως αλλη μια φορα μηπως και καποιοι δουν την αληθεια. Εχω γραψει : Παμε λοιπον να το εξηγησουμε άλλη μια φορα για κάθε ονειροπαρμενο ομοϊδεατη. Για τις θεσεις 5-7 ειμαστε ανταγωνιστικοι, για τις θεσεις 8-10 ειμαστε κυριαρχοι οτιδηποτε πιο πανω θα είναι υπερβαση και κοντρα στα αγωνιστικα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεδομενα.
Με λυπη μου βλεπω αεκτσιδες! (Κσι καλα)) να αφοριζουν θελω παρα πολυ να φυγει ο τιγρης και να σας δω να κλαιτε στη γ και παλι αρε ελληναρα που μονο κριτικη τιποτα αλλο ημαστε αξιοι τις μοιρας μας μην δουμε να χτιζετε κατι καλο πρεπει να παρουμε τσ λου φετος !!! Μελ κανε την χαρη στα αδερφια μου και φυγε!! Να ερθει ο μποπ ο μαστορας!!! Δεν εχει δικαιωμα λαθους η ομαδα ουτε ηττας!!! Ετσι ολοι εξω θελω τα παλια και παλι !!! Αδαμιδη που εισαι γυρνα πισω!!!! Υγ σας παρακαλω μην με κανετε να σταματησω απο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα εμετικα σας σχολια να ακολουθω την αγαπη μου!!!
τραβα δες ρε φίλε χοκει επι χορτου και ασε μας εμας λιγο που την μυριζουμε την πουτ@ν@ να λέμε τα πράματα όπως έχουν
Ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα για την ομάδα. Σημερά όμως ήμασταν πολύ λίγοι και δεν αξίζαμε την νίκη, μετά το 0-1 κατουρήσαμε τις πάνες μας και κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Σε τέτοια ματς ξεχωρίζουν οι ηγέτικες φυσιογνωμίες που θα έχουν τον τσαμπουκά να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Και κάτι τελευταίο.... ξέρεις κανείς να μου πεί πόσες κόντρα επιθέσεις βγάλαμε όταν όλοοοοοος ο Πάοκ έπαιζε μπροστά για την ισοφάριση...και άν δεν ήταν ο Αγιος Μπαρόχα (μεγάλη η χάρη του) πόσα γκολάκια θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχαμε μετρήσει.
Εκεί εκεί στην Γ Εθνική φωνάζανε τα παόκια κι εμείς παίζαμε σαν κατίνες. Αυτό είναι το στενάχωρο. Σε ευχαριστούμε Τίγρη και Δέλλα και Ντούσαν και φυσικά στο 95% των μικρών παικτών μας.
ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΤΕΞΟΥΜΕ
Ναι η διαιτησία μας μάρανε.
ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΕ.
Πάμε για ντέρμπι τώρα στη Βέροια τη Δευτέρα. Και με λίγη καλή τύχη θα πάμε με -7 στο Καραισκάκη που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα γίνει -10 και παπαλα.
ρε παιδια αυτο το σχολιο παιρνει 32 like;;;;;ΕΛΕΟΣ
ΦΙΛΕ ΒΓΑΛΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΟΒΕΡ.ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ?ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ?
το ειπα αυτο γιατι λεει με λιγη καλη τυχη θα παμε με -7 στο καραισκακη, δηλαδη χρειαζομαστε καλη τυχη για να παρουμε το διπλο στην βεροια;;μονο απο την αντιδραση που θα εχουμε θα το παρουμε....στο οακα χρειαζομαστε καλη τυχη για να νικησουμε τον ατρομητο;;;;ειναι μεγαλα λογια αυτα που λεω η οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδες θελουν συνεχως να κλαιγονται;;
Φίλε αν πας στη Βέροια με βασικό τον Ανάκογλου δεξί εξτρέμ τον Μπουανανότε και τον Μάνταλο στο πάγκο για 60 λεπτά, ναι, χρειάζεσαι τύχη για να φύγεις με το διπλό.
Και δε φταίω εγώ αν ο Δέλλας κοιμόταν στο πρώτο ημίχρονο την ώρα που τρώγαμε 15 τελικές από αντεπιθέσεις και δεν έκανε τίποτα, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επίσης να υπενθυμίσω ότι εκτός από Βέροια έχεις να πας
Καραϊσκάκη
Λεοφώρο
Τρίκαλα
Χανιά
Καυτατζόγλειο
Γιάννενα
Δηλαδή έχουμε να φάμε πολλές φάπες ακόμα.
Φιλε μου ποσο δικιο εχεις... Ντροπη μας ρε ειμαστε ΑΕΚ για οποιον δεν το εχει καταλαβει. Δεν υπηρχαμε σε ολο το παιχνιδι και για αυτο ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
Ετσι...
Ετσι...
Για τα πανηγύρια όλοι. Μονο ο Αραβας λίγο φιλότιμο δείχνει...Ευτυχώς όλα πάνω στο Μπαρόχα πάνε. Ο οποίος λογικά κουβέρτα να του πετάξεις θα θέλει 3 προσπάθειες να τη μπλοκάρει. Αχχχ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΤΕ
Αυτό με την κουβέρτα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!!
Κακη εμφάνιση, ακόμα χειρότεροι οι "φίλαθλοί" μας που περιμένουν ήττες για να εμφανιστούν στο σάιτ και να κράξουν τους πάντες (παίκτες,προπονητή,πρόεδρο)
είστε το κάτι άλω ρε αδέλφια... με την πρωτη ευκαιρια, τα βγαζουμε όλα άχρηστα; Εγώ μόνο που δεν μας εδειξε το μεγαλύτερο ντέρμπι της εβδομάδας να δούμε. μόνο αυτό με στεναχωρά. κατά τα άλλα, ο Παοκ δεν είναι μικρή ομάδα. δεν πιστεύω να νομίζατε ότι θα τους κάναμε τούμπανο και μες την τούμπα... πάλι καλά που χάσαμε με ένα γκολ μόνο, μετά από τόσες ευκαιριες που είχανε. MVP o Μπαροχα! Αυτός που πρεπει να φαΐ παγκο όχι να φύγει αλά να φαΐ παγκο είναι ο Πλατελας. επιτρέπετε να προσπαθεί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει τριπλες εκεί κάτω αντί να κάνει σέντρες η να δόση πάσα αν δεν μπορει; από την στιγμή που χανουμε και εχουν μεινει μόνο λίγα λεπτά για τον αγώνα να ληξει; έλεος
O ΔΕΛΛΑΣ σημερα εχασε το παιχνιδι! Κατεβασε ενα συστημα που δεν απεδιδε ΠΟΥΘΕΝΑ! Δεν εκανε ποτε αλλαγη τον τραγικο Ανακογλου και τι να πεις για τον Σοιλεδη! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ???????????? Που απο εκει εμπαζε η πλευρα, απο εκει ξεκινησε το γκολ το 1ο και ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ σε θεση που δεν υπηρχε το ΡΥΜΟΥΛΚΟ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΗ! ΕΛΕΟΣ! Ο Τουντορ τον εκανε γιογιο τον δελλα σημερα! δεν το περιμενα! Λεσ και επαιζε αλλη ομαδα ηταν σημερα! ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΩΣ? ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?
δεν ξερω για βλεπω τοσα ντισλαικ σε οποιον κατηγορει τον δελλα. ειπαμε τον στηριζουμε, ειναι νεος, απειρος αλλα μεχρι εκει. δεν γινεται να μη τον κραζουμε κιολας οταν κανει λαθη. ειναι εγωιστης(στις ιδεες του) και εκανε λαθη σημερα πολλα, τι να κανουμε.
το 4-3-3 πρωτη φορα σε ενα τοσο σημαντικο ματς δοκιμαζει?
ο σοιλεδης ηταν οτι χειροτερο υπηρχε μεσα στο γηπεδο. λαθος μπαλιες, αργος, αθλιες σεντρες και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πενταλντι δωρο.
ο ανακογλου δεν μπορει με τοση πιεση.
η αμυνα μας εφευγε ολη με μια ντριπλα του αντιπαλου. πρωτη φορα τετοιο πραγμα. καθε παοκτζης περναγε 3 δικους μας μεχρι να σουταρει, ενω σε καθε επιθεση υπηρχε ελευθερος παικτες τους.
κανενα θετικο σημερα περα του μπαροχα. 1 φαση σε ενα ημιχρονο και ταμπουρι ημαστε. παλι καλα που φαγαμε μονο 2
Αφήστε τα εγγλήματα και τα γλειψίματα και πείτε την αλήθεια στον κόσμο.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.
ramone-21,δυστυχως,εχεις,δικιο,μπλεξαμε,με,την,δουρου,και,τον,βασιλοπουλο,για,το,γηπεδο,και,την,μπαριτακη,πως,διαολο,την,λενε,και,στην,ομαδα,εχουμε,το,βατραχι,για,να,φερνει,παιχτες,εχεις,απολυτο,δικιο.
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η 3 ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ . ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ , ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΑΥΡΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ
ΟΞΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ
Απόψε θυμήθηκα το Φερούζεμ... Να δοξάζουμε το Θεό, που ο Μακ είναι χασογκόλης, αλλιώς απόψε το τάληρο το'χαμε σίγουρο
1)Ο πλερών νικά !
2)Κ. Μελλισανίδη εμείς ήρθαμε εσείς που είστε ?
2)Ο τίτλος του άρθρου απευθύνεται σε ψάρια ...εμείς είμαστε πρόβατα κ θέλουμε να διαβάσουμε για τα εγκλήματα του Δέλλα.
Ποιον κοροιδευετε τρία χρόνια???Ερχομαστε λέγαμε και που ήρθαμε τι?Είναι αυτό ή ΑΕΚ που ονειρευομασταν?Είναι αυτό που περιμεναμε ?Πρώτη χρόνια με Αγία Σοφιά είχαμε πει ...για 2 ακόμα τουλάχιστον χρόνια ΟΑΚΑ θα παίζουμε...Λοιπόν αν εσάς στην διοίκηση σας αρέσει αυτή ή ΑΕΚ τότε μεγεια σας..
Και δώσε γκρίνια να φύγουν όλοι να έρθει ο αδαμιδης να σωθούμε.παλι στη γωνία περιμένατε να κραξετε
του χρονου θα έχουμε πιο δυνατη ομαδα ,σιγα σιγα ολα στην ωρα τους ,εχουμε υπομονη και θα τα καταφερουμε ........... ελπιδες λογια λογια και τα εργα πουθενα,ειναι κουραστικο και βαρετο ολο αυτο
Δελλας δυο ντερμπυ δυο ηττες.....χαιρετε! 4-3-3 μ αυτους τους παικτες.....εμπνευση για επιθεωρηση Δελφιναριου.....
Ολη η αμυνα εκτεθειμενη γιατι οι κοφτες παιζουν κοντα στα ανυπαρκτα σεντερ μπακ και στα φτερα ν αλωνιζουν ο Μακ ο Ροντριγκες λες και ειναι Ντανυ Αλβες κ Ζορντι Αλμπα.....Βαλε κ τον Σολιλεδη που εναι για τα πανηγυρια η σεμνη τελετη ελαβε τελος.....Ο Μανταλος επρεπε να παιξει απο την αρχη η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρκετα πιο νωρις. Επιση ψυχολογια στον πατο.....εχουμε δρομο μπροστα μας. Οψωμεθα!
ΥΓ: Με το που προηγηθηκαν και οι δυο ομαδες γυρισαν πισω...κ ο ΠΑΟΚ παει κ ερχεται...εμεις ρε γαμωτο τοσο λιγοι γιναμε;;;;;;ο Κορδερο γιατι δεν επαιξε;;;;;
Τραϊαννέ Δέλλα,ήμουν ένας φανατικός υποστηρικτής της παραμονής σου και τη φετινή χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας.Όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη(είτε κακοί,είτε μέτριοι,είτε καλοί) αλλά η διαφορά των καλών είναι ότι μαθαίνουν από τα λάθη τους.Με την ίδια ηττοπάθεια που κατέβασες την ομάδα στην Ξάνθη την κατέβασες και στην Τούμπα.Πότε θα καταλάβεις επιτέλους ότι παίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο ισπανικό?Πως περιμένεις να πάρεις τους τρεις πόντους στα εκτός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έδρας παιχνίδια?Με στημένες φάσεις μόνο?Για ποιό λόγο βάζεις τον Μπουανανότε δεξιά και τον Βάργκας αριστερά σε μια θέση που δεν έχουν παίξει ποτέ?Η θέση του Μπουανανότε είναι πίσω από τον Αραβίδη και του Βάργκας δεξιά,μια χαρά δεν έχουν παίξει σε αυτές τις θέσεις στα μέχρι τώρα παιχνίδια?Άλλαξε τακτική στα εκτός έδρας παιχνίδια και να μην μας πικράνεις ξανά με τέτοιες εμφανίσεις.Κάναμε το ΠΑΟΚΑΚΙ να φαίνεται Μπαρτσελόνα.Η φανέλα της ΑΕΚ είναι ΒΑΡΙΑ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ...
Παιδιά να πούμε την αλήθεια, το πρωτάθλημα φέτος μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Όσα και θετικά να προσπαθούμε να βρούμε απ το παιχνίδι στην τούμπα η ήττα είναι ήττα. Επίσης, δεν νομίζω πως θα έχουμε πρωταγωνιστηκό ρόλο στα ντέρμπι( πλήν του Παναθηναικου). Γενικά πρέπει να στηρίξουμαι την ομάδα αλλά ταυτόχρονα να είμαστε και ρεαλιστές!!
Σημερα το παιχνιδι το εχασε ο κοουτς . Λαθος στησιμο κ λαθος διαβασμα .
Ηταν ντεφορμε .
Παμε συννεχιζουμε και μην ξεχναμε οτι η ομαδες δεν φτιαχνοντε σε μια μερα αν βγουμε δευτεροι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φετος που δεν το βλεπω θα ειναι μεγαλη επιτυχια .
Αληθειες λεμε μην κραζετε .
Εχουμε δουλιτσα ακομα να κανουμε .
Αν αλλάζαμε τα εξτρέμ και παίρναμε τους Μακ και Ροντρίγκεζ και τους δίναμε Πλατέλα και Μπαρμπόσα θα παίρναμε το ματς περπατώντας...
και κατι ακομα δεκαρι ο ανακογλου και αρχηγος στην αεκ πρωταθλημα δεν περνουμε ουτε σε 20 χρονια!!!την φανελλα με το 10 για να την βαλεισ πρεπει να εχεισ πολλα κιλα ααααα!!!
Δεν έχω πει εδώ και 3 χρόνια τίποτα άσχημο για την ομάδα και τους παίχτες, ίσα ίσα που κατηγορούσα όλους εκείνους που έλεγαν για να προλάβουν καταστάσεις σαν την σημερινή. Λοιπόν το πρόβλημά μου δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ η ήττα αλλά η ΤΡΑΓΙΚΗ εμφανιση και η μετριότητα πολλών παιχτών μας. Μόνο εμένα μου φαινόταν ότι η ΑΕΚ δεν ήθελε να κερδίσει το σημερινό ματς με ένα κάτω του μετρίου ΠΑΟΚ; Είδατε έστω έναν παίχτη της ΑΕΚ να τρέχει πριν το 88' ;;;; Κρίμα που στη διοίκηση ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ τον πόνο των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚτζήδων 3 χρόνια τώρα από πολλές απόψεις. Οσο αυτά που λέτε για διαιτησίες είναι τραγικά καθώς ένα 60-40 με αυτόν τον ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΠΑΟΚ έπρεπε η ΑΕΚ να κερδίσει εύκολα. ΚΡΙΜΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
παντως τριτοτεταρτος εβγαινα κ με Αδαμιδη - Θανοπουλο - Λεωντσινιδη κλπ
δεν χρειαζοταν να πεσω
εδώ κάποιος λέι ότι δεν ήταν πέναλτι του ψολειίδη...του έσπασε τα πόδια στο 83:00 ο π@π@ρας..τι να πώ ρε π....
η ευθύνη για την ήττα είναι αποκλειστικά του Δέλλα..
όλη τη βδομάδα φωνάζω ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεκινήσεις με 4-3-3 και 3 αμυντικά χάφ και τον Ανάκογλου μέσα..
επιλογή σου να περιμένεις τον αντίπαλο και να παίξεις με αντεπιθέσεις λες και παίζεις με την Μπαρτσελόνα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ανέλαβε τις ευθύνες σου επιτέλους!!
αν είχε κατέβει με 4-2-3-1 όπως παίξαμε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια και με Μάνταλο - Μπουονανότε - Βάργκας θα τους είχαμε ξεσκίσει..
κατέβηκες φοβισμένα με αποτέλεσμα να μας παίζουν μονότερμα όλο το πρώτο ημίχρονο και να γλυτώσουμε από 5 γκολ..
βλέπεις το λάθος σου και αντί να το διορθώσεις στο ημίχρονο συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο..
θέμα χρόνου καθαρά να χάναμε το ματς..
για μένα ανοίγει θέμα προπονητή..
καλό κουράγιο..
Είχα γράψει πριν το ματς ότι ο Βάργκας πλαγιά δεν υπάρχει. Είχα πάρει 10 dislike . Μπράβο ΑΕΚαρες μου.
ς) στα πλαγιά .
Ή ομάδα σημερα ήταν άχρηστη από την αρχή ως το τέλος. Αν δε μπορει ο Δέλλας ,να φύγει άμεσα. Το υλικο είναι καλο και ο Δελλας έκανε τον ΠΑΟΚ να φαίνεται Μπαρτσελόνα με τους Μέσι(Μακ) και Ρονάλντο(Ροντριγκε
Έκανε τον Τζιωλη και τον Σαμπο να εχουν τόσα κλεψίματα που θα ζηλευαν τα καλύτερα αμυντικα χαφ που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πέρασαν από τον Πλανήτη.
Χρήσιμες παρατήρησεις από το ματς ή άμυνα. Δεν ειχαν δοκιμαστεί σε δύσκολο ματς και δειξαν να μπαζουν. Κρίμα γιατί ο Γκάλο επιθετικά ειναι πολύ δυνατος αλλά πίσω δεν κόβει με τίποτα.
Δέλλα σοβαρέψου. Δεν έχεις δώσει καλό παιχνίδι ακόμη.
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ. ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ!!!!
και ερχεται το 365 και εχει τιτλο που τα ριχνει στη διαιτησια και τσουπ βαζει κατω απο το χαλακι ενα απο τα πολλα προβληματα σημερα, το τραγικο κοουτσαρισμα δελλα(καλως η κακως,αν και δεν τον κρινω απο 1 ντερμπυ).θα διαβασει κανα παλικαρι που δεν ειδε το ματς την επικεφαλιδα και θα νομιζει οτι παιξαμε καλη μπαλα και μας κλεψανε το ματς.για τακτικες αλλαγες κλπ δεν εχει νοημα να μιλησουμε ουτε βεβαια και να κανουμε υποθεσεις για το αν θα αλλαζε κατι αν περναμε το πεναλντι,το οποιο δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρινω αν ειναι η αν δεν ειναι αλλα ρε σιμοες ετσι οπως πεφτεις πιο αργα και απο το ρεπλει του δειχνεις του αλλου οτι θες να το κερδισεις παρα στο κανει ο κατσε.τεσπα συνεχιζουμε αλλα κοψτε την αβαντα φιλαθλοι,οπαδικα σιτες και δημοσιογραφοι.
Το τρίτο έγκλημα η χρησιμοποιηση του Ανάκογλου...ξέρουμε κάτι για τον τραυματισμό του Σιμόες? Είναι εντάξει το παιδί?
Να πατε να....... κανετε ερωτα (μη το γραψω αλλιως) ολοι σας σκατο ξεφτιλες !!!! Απο Δελλα....μεχρι Πλατελλα !!!!
Ολοι σας ...εκτος το Μπαροχα !!!! Το παλικαρι σας (μας) εσωσε απο διασυρμο !!! Που πας ρε καρα μητρο Δελλα με τα παιχτακια σου ???? Ξερε που ειστε ??? Κανατε το παοκακι....ομαδαρα !!!! Μας εκανε....25 φασεις για γκολ !!!!!!!! Οτι εκανε σημερα το παοκακι ...ειχε (λενε οι σπικερς) να τα κανει κοντα ενα μιση χρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... και τα εκανε με σας !!!! Απο ανατροπη μεχρι ...δυο γκολ !!! Ακομα και η Ξανθη πηρε -Χ- ανετα !!!! Και σεςι φυγατε με μονο 2-1 και με ανατροπη !!!! Σο'ι'λεδη .... Αντε αγορι μου ...βγαις συνταξη !!! Στην περιπτωση σου ... δε σε πιανει κανενας νόμος !!! Δε μας τα πονεσες τα ματια ....μας τα εβγαλες !!!! Αμυνα για γελια με μπροσταρη εσενα !!!!!!!!!
Ντροπη σας ρεεεε ...!!!!!!!! Δελλα .. δλδ ... αν δε τους προετοιμαζες καταλληλα οπως ελεγες ,,, με ποσα θα εφευγες σημερα ???? Μονο που σας φωναζαν ...''εκει - εκει στη γ εθνικη '' επρεπε να τους φατε ζωντανους ...οπως εκανε καποτε η ΑΕΚ... με προπονηταραδες και ..παιχταραδες !!!!! Οκ !!! Το μηνυμα το πηραμε σημερα ...για τους στοχους μας !!!!
Oταν εχεις ενα Βαργκα να περπαταει και ενα Σοιλεδη να τον περναν σαν σταματημενο και λιγα φαγαμε αντικειμενικα! Δηλαδη σε τετοια ματς τον θες τον Ντιντακ. Ο αλλος ουτε με μηχανακι δεν τους προλαβαινε!
Τι να πω στεναχωρια στεναχωρια στεναχωρια!!!!
Δελλα αποψε με ξενερωσες...δεν κανεις για την ΑΕΚ...
να φυγουν ολοι να γυρισει κατιδης φουντας αντε μιζεροι ολοι περιμενετε να κραξετε...ειναι κακη η ομαδα αλλα οχι και αφορισμος τουμπα παιζεις
Η ομαδα δεν ειναι κακη ειναι σακκος του μποξ. Ειναι η χαρα του καθε πονεμενου. Ειναι τοσο χαλια, που πονανε ολα μου τα σωθικα απο την πικρα μου. Ειναι η χειροτερη ΑΕΚ που εχω δει ποτε μου. Ποτε δεν εχει παιξει τοσο μα τοσο χαλια η ΑΕΚ! ΠΟΤΕ!
τι,παιχτες,να,φερει,το,βατραχι,μωρε.
Η χοιροτερη??? Ελα εισαι απλα υπερβολικος πολυ κοντη μνημη εχουμε!!!!
Καλά εσύ το τερματισες
Δυστυχώς θύμισε σήμερα Α.Ε.Κ. του 2013 , του υποβιβασμού ...
Η απάντηση στον Κατίδη και το Φούντα δηλαδή, είναι ο Σοιλέδης κι ο Πλατέλας;
ρε μας δουλευεις φτηνα γλυτωσαμε την εξαρα σαν τοτε στο καραισκακη
ακριβως....
η....(που να μην ειχε και σεντρα ρε κετσε....που ολες οι σεντρες του πανε στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απεναντι αραουτ..)να αρχισουν τις "ψαγμενες" δικαιολογιες...
ς μαζεψε ολες...και να φανταστεις εφαγε κιτρινη για διαμαρτυρια οχι για μαρκαρισμα......
2-1..αντι 6-1..
αυτο τα λεει ολα....
περιμενω τωρα τους απανταχου δικαιολογητες των παντων και τους θιασωτες του Δελλα -πλατελινιο-σοιλεδ
υ.γ.......ειχες δικιο κετσε για το ματς της ξανθης...επιτυχια το 0-0....
υγ1..... παρε καμια ταυτοτητα κεστε.....αν δεν τις βρισκεις ...παρε τηλεφωνο τον τζιολη-τσαβι....τι
Θελω να γραψω δυο πραγματα και ειλικρινα και ρε παιδια μου εχουν κοπει τα χερια. Δεν ειναι ρε αδελφια η ηττα. Ειναι οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι ΑΕΚ, αλλαξε το ποδοσφαιρικο μας DNA παιδια και εμεις ασχολουμαστε με λεπτομερειες του τυπου ο ταδε δεν ηταν καλος..
Σημερα δεν ειναι θεμα μιζεριας φιλε. Ειμαι απο τους πιο αισιοδοξους και ηρεμους στο aek365 αλλα ηταν απαραδεκτο αυτο που ειδαμε και απο τους παικτες και απο τον Δελλα. 1-1 να ειχε ληξει παλι τα ιδια θα ελεγα δεν γινεται να παιζεις ετσι. Ειχα χρονια να δω τοσο κακη την ομαδα.
Οταν εγω ελεγα το καλοκαιρι οτι παιδια σαν τον Κολοβετσιο και τον Τζανετοπουλο θα τρεμουν σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τετοιες εδρες και δεν γινεται να παιζεις με 2 απειρα στοπερ μου ελεγαν σιγα μωρε που θα τρεμουν με το ΠΑΟΚακι ας πουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η ομαδα του 2008 να τσιμπαει 4αρες αλλα μερικοι εχουν μεινει εκει πισω. Σημερα κουτουλαγανε μεταξυ τους τα παιδια. + Ολα τα αλλα που δεν δουλεψαν + οτι δεν εχεις φορ και προσπαθει το παλικαρι ο Αραβιδης να σε ξελασπωνει...
γιατι λες κατιδης φουντας και δεν λες τσαρτας ντεμης σκοκο ριβαλντο και τοσους παιχταραδες??μια ζωη ειχαμε παιχταραδες και μας φερνεις σαν παραδειγμα απο τις λιγες χρονιες π ειχαμε σαπακια και την χειροτερη ομαδα της ιστοριας μας ???δηλαδη εσυ την ΑΕΚ την θυμασαι να ειναι ομαδα κατιδη φουντα???εχουμε μικρυνει σαν ομαδα επειδη εχουμε φιλαθλους που σκεφτονται ετσι...αυτο ελειπε με ομαδα χωρις χρεη να ειχαμε και κατιδη φουντα..ομαδα χωρις χρεη εχουμε και μας κανει πλακα ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπαογκ...
Άσε μας ρε απίθανε
στην τούμπα παίζω.
Ξάνθη είμαι και δεν το ξέρω?? ΟΧΙ , ΑΕΚ
πλάκα έκανε ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι η συνέχεια να είναι καλύτερη.
Σαφέστατα όχι αφορισμός.
Σαφέστατα έχουμε καλή ομάδα, αλλά όχι καλή για τα δεδομένα της ΑΕΚ ή για πρωτάθλημα ή για να σπας έδρες σαν την Τούμπα όπως κάναμε κάποτε.
Σαφέστατα παίζεις Τούμπα που είναι δύσκολη έδρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αλλά όταν τα λέγαμε για την ομάδα, για τον Δέλλα, για το ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη, ότι μας λείπει αμυντικός ΚΑΙ επιθετικός, μου λέγανε οι περισσότεροι εδώ μέσα "ποιος ΠΑΟΚ και ποιος βάζελος και ποιος ο ένας κι ο άλλος". Κι ότι θα τους κερδίζαμε έτσι.
Είδαμε "ποιος" ΠΑΟΚ και ποιος ο ένας κι ο άλλος. Ήδη είμαστε στο -5 και έχουμε πόσα ματς ακόμη. Δεκέμβριο μην έχουμε φτάσει -15 μόνο και σου κάνει κανάς Δημάτος το άσπρο μαύρο πάλι ότι "νταξ, τόσο πίσω είμαστε, γιατί να δώσουμε τζάμπα λεφτά για παίκτη; Από Ιούνιο..."
BTW, να δούμε τι θα πει ο Δέλλας πάλι απόψε.
Επίσης, διαλύεται η ψευδαίσθηση ότι με τέτοιες εμφανίσεις, ένας Τζιμπούρ θα φέρει την άνοιξη και θα ρίχνουμε 5 γκολ, όταν δεν κάναμε τελικές. Και το γκολ μας από στημένη φάση ήρθε...
ρε ανθρωπε μας δουλευεις και εσυ η παιζεις με τα νευρα μας?ναι ρε τουμπα θελω διπλο οπως και καραισκακη και λεωφορο και παντου...και ξερεις γιατι?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΗΣ!!
δεν ειμαστε μιζεροι απλα φωναζουμε για τα λαθη που γινονται συνεχεια και ο ναι ΑΕΚ ημαστε και να παλευουμε για το χ
γιατι νομιζεις σοιλεδης ανακογλου ειναι καλυτεροι απο αυτους που λες?Καλα για το αμυντικο διδυμο τι να πει κανεις οταν λεγαμε οτι θελουμε σοβαρο αμυντικο λεγατε καλος ο κολο και ο τζανε φατε τα παλτα στη μαπα τωρα
τι οχι αφορισμος ρε φιλε που κατεβασε την ομαδα για το χ ο φοβιτσιαρης ?
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ολα. το φοβηθηκε το ματς ο δελλας και κατεβασε λαθος συστημα. απο κει και περα τελος, συνεχιζουμε.
Ρε Δελλα τι ονειρο ειδες παλι?????
1)Χαραμιζεις το καλυτερο 10αρι αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα βαζοντας τον με το ζορι να παιξει δεξι εξτρεμ..
2)Επιμενεις στον Σοιλεδη ενω σε εκθετει συνεχεια
3)Στο ημιχρονο που βλεπεις οτ μας εχουν ξεφτυλισει δεν αλλαζεις πλανο παιχνιδιου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4)Σου ερχεται ενα γκολ απο το πουθενα αλλα αποφασιζεις να κανεις αλλαγες αφου στο παστελωνουν..
5)Ενω ειναι το ματς Χ βγαζεις Βαργκας και τον Κοντο για να κρατησεις το Χ, λες και ειμαστε Ατρομητος
6)Μπαινει ο Μανταλος και σε εκθετει που δεν τον ξεκινησες
Για μενα δεν φταιει κανενας παιχτης, πλην του Σοιλεδη σημερα..Ο προπονητης ευθυνεται ξεκαθαρα. Δεν θα βγαλουμε αχρηστους τον Βαργκας, Μπουανανοτε και λοιπους επειδη ειχε εμπνευσεις ο Δελλας
Και αμα το κανει συνεχεια αυτο βλέπω να ήμαστε με ηρεμιστικά ολοι την σεζόν
Ουτε το Χημειο του κρατους δεν κανει τοσα πειραματα.
zapatistas21 +++++1924.Συμφωνω απολυτα.
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 0-1 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΕΜΠΑΖΕ Ο ΜΑΚ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ.... καιρός να μπει ο ΝΤΙΝΤΑΚ ΠΑΘΟΣ ΜΗΔΕΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 4-2-3-1 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ STORY ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΦΟΡ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ........ΑΝΗΜΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ -5 ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΑ .......
Αυτό που με ενόχλησε είναι η κακή εμφάνιση και όχι τόσο το αποτέλεσμα. Ευτυχώς ή δυστυχώς στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα (εξαιρείται ο ένας και μοναδικός που κερδίζει πάντα ή μέχρι να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα).
Η κακή εμφάνιση όμως προβληματίζει , χωρίς να θεωρώ ότι αυτή θα είναι η εικόνα της ΑΕΚ. Δυστυχώς βρέθηκαν σε κακή μέρα παίκτες και προπονητής. Δεν είμαι ειδικός να αναλύσω εις βάθος αυτό που είδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σήμερα ... κρατώ την στενοχώρια μου και πιστεύω πως ακόμη και από αυτό μπορεί να βγει κάτι θετικό για τους παίκτες και τον προπονητή.
το θεμα δεν ειναι οτι φταει ο σοιλεδης το θεμα ειναι οτι γενικοτερα δν παιξαμε ωραιο ποδοσφαιρο
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΛΕΜΕ
Γεμίσαμε προπονητές.
5 ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΙς ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙς Κ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΦΑΣΕΙς!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟς ΦΟΒΟς ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΠΑΙΖΑΜΕ!!!!ΣΤΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Κ ΒΑΡΓΚΑΣ Κ ΝΟΤΕ Κ ΜΑΝΤΑΛΟΣ!!ΔΕΚΑΡΙ ΜΑΝΤΑΛΟΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΝΑΛΛΑΞ!!ΚΡΙΜΑ ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ!!!
Δεν παιξαμε εμεις 5 λεπτα μπαλλα. Απλα αυτοι κλειστηκαν 5 λεπτα να κρατησουν το αποτελεσμα. Ασ αφησουνε τις δικαιολογιες. Δεν μπορουνε τα παιδια. Πηραμε παικτες και παιζουνε με την ομαδα της β εθνικης. Δεν γινεται λεμε.
Κακο ματς για το πείραμα. ...
Η ΑΕΚ μονο 5 λεπτα απεδωσε ποδοσφαιρο...
Κριμα το πιστευαμε σημερα...
Πολυ φοβος για το τιποτα...
Προχωράμε να δουμε τι θα γινει...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ολοι η ομαδα ηταν χαλια...
Συνεχιζουμε παμε για το επομενο ματς...
Οτι και να πει κανεις δεν θα εχει αδικο...
Σημερα δεν ειμασταν ΑΕΚ....
φακτς για τον αγωνα
πουλε,Καλογεροπουλε μη μαθω που ειναι το σπιτι σας γιατι εχω παρει μπουκαλι και αναπτηρα και ερχομαι ...
1) συγκεκριμενα Λαμπροπουλε,Σιδηρο
2) Αραβα το πρωτο τους το εδειξες εκει το 2ο και το 3ο το μακρυτερο αστο για το ΟΑΚΑ
3) Μπαροχα μονος σου δεν μπορεις αλλα μπραβο για το φοβερο ματς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4) Δελλα σε στηριζω 1000% και δεν αμφεβαλα ποτε για το αν σε θελουμε στην ΑΕΚ αλλα ΓΙΑΤΙ ΣΟΙΛΕΔΗ ;; Ο Ντιντακ θα πειραζε εστω να μπει στο 2ο ημιχρονο; αφου βλεπεις δεν τραβαει ...
5) μπαοκακια μια συμβουλη για ΟΑΚΑ ... Στηθειτεεεε..... ! ;-P
να χαρω εγω το πλανο σε βαθος τριετιας
Δεν του κόβει ρεεεε, δεν του κόβει!!! Κούτρος!!!
Για μένα, και το είχα επισημάνει όταν τελειώνανε οι μεταγραφές, ότι το φετινό όνειρο ΑΕΚ και το πρωτάθλημα τελείωσαν τότε. Η ΑΕΚ χρειαζόταν (τώρα νομίζω δεν χρειάζεται) ένα ικανό φορ και έναν κεντρικό αμυντικό που να κάνει την διαφορά. Προπονητής , διοίκηση δεν ξέρω ποιός, αποφασισαν αλλιώς και εντέλει αντί να αναδείξουν παίχτες φοβάμαι ότι θα κάψουν κιόλας. Την δίψα των οπαδών μετά τα δυο τελευταία χρόνια (δεν γράφω για τα πριν) τα ξεδιψάς με μεταγραφές ουσίας και όχι με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λαχεία που μπορεί να σου βγουν αν κι αυτά λίγα ήταν. Κρίμα που ο βασικός σωτήρας και αναμορφωτής της ομάδας πάει να γίνει και ο νεκροθάφτης της.
Δεν κάνω άμεσα κριτική στον δελα. Αλλά δεν γίνετε να παίζεις με τον παπουτσαλευριακο και να εισαι ο Μουρίνιο και ολα τα λάθη σου να τα κανείς στο πρώτο ντέρμπι. Είναι και θέμα ψυχολογίας τις ομάδας ολοι φταίνε οι παίχτες παίζανε χεσμένοι λες και έπαιζαν στο μπερναμπεου. Δεν κρίνω το σιδηροπουλο για τη φάση με το σιμοες γενικά πήγε καλα να κάνουμε και αυτοκριτική λίγο. Κρίμα τι να πω
κλαιει η μανα του ποδοσφαιρου δελλα δρν ειναι δηλωση αυτη που εκανες σου πηρε την ταυτοτητα σημερα η απομιμιση μας ο μαιμου δικεφαλος εγκεφαλικο κοντευω να παυω απο την πιεση κ απο αυτα που ειδα σημερα κατηφορα ειχε κ αλλες φορες εχουμε χασει απο τον παοκ αλλα σημερα ηταν πολυ ανοτερος κ αυτο ειναι που ποναει
γεια σας παιδιά σήμερα ήμασταν κακοί στο γήπεδο δεν ξέρω τι φταίει αλλά ελπίζω οτι πρέπει να αλάξει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας γιατί δεν παίζουμε δυστιχός καλό ποδόσφαιρο
Α ρε σοιλεδης μας γ@@@@ες βλέπω το Ρίπλεϊ και θελω να κλάψω δηλαδη έλεος
ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΪΛΕΔΗ ΠΡΩΪ-ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ .ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ,ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ . Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΚΕΙ ... ΒΑΖΕΙ ΣΟΪΛΕΔΗ ... ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ .
Ρε παιδιά το θέμα είναι απλό:
Δεν μπορείς να παίξεις αμυντικά με μπακ όπως Σοιλέδης και Γκάλο που διακρίνονται για τις προωθήσεις τους και όχι για τα αμυντικά τους καθήκοντα.ΤΕΛΕΟΣ
Και καλά βλέπεις ότι η ομάδα σέρνεται-άλλαξε το σύστημα ρε,βγάλε το Σοϊλεδη πίεσε πιο ψηλα δεν είναι πυρηνική φυσική η μπάλα ρε ΕΛΕΟΣ!
γεια σας παιδιά σήμερα ήμασταν κακοί στο γήπεδο δεν ξέρω τι φταίει αλλά ελπίζω οτι πρέπει να αλάξει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας γιατί δεν παίζουμε δυστιχός καλό ποδόσφαιρο
Οταν ο αρχηγος της ΑΕΚ δεν θα ειναι ο Ανακογλου,οταν το αριστερο μπακ δεν θα ειναι ο Σοιλεδης,οταν ο προπονητης σου μαθει να διαβαζει το ματς και να διορθωνει πραγματα ενω σου κανουν παρτυ για 45 σε μια πλευρα,οταν θα καταφερει ο προπονητης να μεταδωσει ψυχολογια νικητη στα ντερμπυ τοτε θα πεις οτι πας για πρωταθλημα...ως τοτε -5 στις 23 Σεπτεμβρη,-12 αρχες Νοεμβρη και -25 τον Απριλη...
Ούτε βαλτός να ήταν δεν θα έκανε τέτοια π@π@ριά ο σοιλέδης!Ελεος ρε!Αν και η ομάδα ήταν μαύρα χάλια(αφού έδωσε υπεροβικά πολύ χώρο στον παοκ) η αντίδραση του σοιλέδη ήταν επιεικώς ερασιτεχνική.Οι παίχτες που θα παίζουν με τον δικέφαλο στην καρδιά πρέπει,επιβάλλεται να έχουν ψυχολογία νικητή.Στα συν η πιστική επιστροφη του Πέτρου,Συνεχίζουμε για διπλό στο παράρτημα του γαύρου!!
Δεν παίξαμε χάσαμε.. πάρα πολλά λάθη η ομάδα, όλοι οι παίκτες ήταν εκτός ρυθμού.. για την διαιτησία οκ σχετικά καλή δεν πιστεύω ότι ήθελε να μας σφάξει, καλά το πήγε το ματς. Εντάξει το πέναλτι θα μπορούσε να το δώσει.. απ την tv και γω λέω "τι έπεσε ο μλκς" ..
Πιο χαζό πέναλτι του Σοιλέδη πεθαίνεις!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όσο για τον Πετράν.. άλλη κλάση πραγματικά, σαν την μύγα μες το γάλα!!!
Θα δέσει και θα στρώσει η ομάδα.. πάμε παρακάτω!
Αυτός ο Μάνταλος ξεχώρισε πάλι αμέσως.Τα κάνει όλα να φαίνονται απλά..
Tι σύνθεση ηταν αυτή κ.Δέλλα? η αλλαγές που έκανες έστρωσαν την ομάδα, αλλά ήταν αργά.
Dimitris
Δυστυχως κακη η εικονα της ομαδας μας σημερα...μπηκαμε φοβισμενοι και το χασαμε μονοι μας..μονο αν σκεφτει κανεις πως οταν σοβαρευτηκε η ομαδα στο τελος ειχαμε και τρεις κλασσικες ευκαιριες τι να πεις..δυστυχως υπαρχουν και αυτα και αν δν σοβαρευτει η ομαδα δν μας βλεπω καλα για 4η θεση μας κοβω.. 2 επαιξαν σημερα μονο Μανταλος ο οποιος το παλικαρι ειναι λιρα 100 και ο Μπαροχα π πραγματικα ειναι κεφαλαιο για την ΑΕΚ..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ: Τι επαθε ο Σουηδος ρε παιδι μου..που πηγε ο βραχος π ητανε?
ΥΓ2: Με εναν επιθετικο π δν ειναι καν φορ βλεπε Αραβιδης δεν πας πουθενα..οτι και να λεμε λειπει ο Τζιμπουρ..
ΥΓ3: Σοιλεδης εχει αποδειχτει λιγος τελικα σε 3 ματς δεν εχει κανει ενα σωστο παιχνιδι..Ντιντακ τωρα!!
ΥΓ4: Αμεσα Μανταλος ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ!
ΥΓ5: Ξεκουραστε Σιμοες Γιοχανσον βαλτε Κορδερο να παιρνει μπρος ο ανθρωπος..
κλαιει η μανα του ποδοσφαιρου δελλα δρν ειναι δηλωση αυτη που εκανες σου πηρε την ταυτοτητα σημερα η απομιμιση μας ο μαιμου δικεφαλος εγκεφαλικο κοντευω να παυω απο την πιεση κ απο αυτα που ειδα σημερα κατηφορα ειχε κ αλλες φορες εχουμε χασει απο τον παοκ αλλα σημερα ηταν πολυ ανοτερος κ αυτο ειναι που ποναει
εδω το καλο σανοοοοοοοο
πια θετικά γ@μω το κέρατό μου? άλλο μάτς βλεπατε?? τι να πώ?
Αναπροσαρμογή συμβολαίου (και μάλιστα γενναία) άμεσα στο Μάνταλο.
Τι παιχταράς Θεέ μου!!!
Η νοοτροπία μικρομεσαίας ομάδας είναι αυτό που με ενόχλησε περισσότερο , και στα 2 εκτος εδρας παιχνίδια μπαίνουμε με αργό τέμπο, αμυντικό προσανατολισμό και με παίχνίδι και καλά λάτιν , ανούσια παράλληλα πασάκια στο κέντρο και καμία ουσία. Αμυντικά εφταναν με τρομερή ευκολία στην περιοχή μας ενώ υποτίθεται έχουμε καλά κέντρο. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι και στα 2 αυτά παιχνίδια ο Δέλας φαινόταν ικανοποιημένος στις δηλώσεις του στο τέλος, και αν αυτό πιστεύει έτσι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με αυτή τη νοοτροπία θα συνεχίσουμε δυστυχώς . Στο τέλος γιατί βάλαμε την μπάλα κάτω και παίξαμε κάπως ? Απογοήτευσή γιατί άλλα περιμέναμε.
το εγκλημα ειναι ενα και λεγετε σοιλεδης!!αστον στην θεσαλονικη ρε........
Μάλλον τα μπέρδεψε ο Δέλλας...νόμιζε οτι έπαιζε με την Μπαρτσελόνα στο Κάμπ Νου.
Μπές παίξε την μπάλα σου ρε φίλε κι ας χάσεις!
ΑΛΛΑ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ!!
Λίγοι κάποιοι παίκτες για την ΑΕΚ... προκλητικά αδιάφορος ο Βάργκας.
Η παραμονη δελλα δεν ηταν μονο αποφαση της διοικησης αλλα και αποφαση της πλεοψηφιας των οπαδων καθως οταν προσωπικα ελεγα απο περισυ ακομα οτι ο δελλας δεν κανει για πρωταθλητισμο ολοι με βριζατε.Οποτε τωρα καντε υπομονη και του χρονου βλεπουμε.....Νομιζω φετος την δευτερη θεση θα την τσιμπισουμε ανετα ακομα και με τον δελλα.
πρωτα κοιτας τα χαλια σου και μετα μιλας για διαιτησια
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΙΝΤΑΚ???? ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΡΥΠΟΣΟΙΛΕΔΗ!!!!!
Τη Δευτέρα, στο ματς της Βέροιας, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!
Ολοι υπόλογοι γιαυτο το χάλι.διοικηση που χωρις χρήμα προσπαθεί ν μας πείσει οτι μπορούμε προταθλημα.προπονητης που σημερα καταδίκασε με το σύστημα την ομαδα και ακομη κανει πειραματισμους όπως στιριξε και την διοικηση στην απόφαση να αφήσει την ΑΕΚ χωρις μεταγραφή.παικτες "λίγους" για αυτον τον σύλλογο που έκαναν τον ΠΑΟΚ να μοιάζει ρεαλ και μερίδα οπαδών που εχουν κανει εικόνισμα τον πρόεδρο-προπονητή και εθελοτυφλούν ονειρευόμενοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωτάθλημα.σημερα εκει που έβλεπα άκουγα ολους τους θαμώνες να κοροϊδεύουν την ΑΕΚ λέγοντας την αεκουλαγ εθνικής.ε σημερα είχαν δίκαιο.φανταστητε να παίζαμε σημερα στο τιγανι τι θα γινόταν.λυπη
Καλα την πεφτετε στον Δελλα εκανε λαθη αλλα μαθαινει ολοι οι προπονητες κανουν λαθη μην τρελαθουμε.Ο Πλατελλας επρεπε να ναι βασικος ο Γκαλο δεν ειχε βοηθεις στο 1 ημιχρονο και γινοταν παρτυ απο κει.Ο Κολοβετσιος το παλικαρι δεν κανει η ομαδα χρειαζοται εναν εμπειρο αμυντικο διπλα στον Τζανετοπουλο ο Σοιλεδης λιγος αμυντικα.Βαργκας φλυαρος δεν με ενθουσιαζει.Ο Ανακογλου δεν κανει για τετοια παιχνιδια λιγος καλυτερα θα ταν να επαιζε ο Μανταλος ή Κορδερο.
Με το γαυρο εμαθε, παει το κυπελλο με τον παοκ εμαθε παει το πρωταθλημα,για να μαθει αυτος θαμας διαλυσει την ομαδα ας μαθει αλλου αν δν ειναι ετοιμος(ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ)
παει το πρωταθλημα απο μια ηττα;;;;;τι αλλο θα ακουσουμε...
Ρε φιλε πλακα μας κανεις??? ΑΕΚ εισαι..οποιος δεν μπορει σπιτι του. Βγαλαμε ολη την ομαδα αχρηστη σημερα επειδη ο προπονητης ειχε εμπνευσεις..Στο 1ο ημιχρονο ενιωθα λες και εβλεπα Ρεαλ-ΑΕΚ..ελεος δλδ
Όλη η ομάδα ήταν κακή.. οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο πάσες με πάρα πολλά λάθη.. ο Δέλλας φταίει;
Αφήστε τον Δέλλα να κάνει την δουλειά του.. θα στρώσει η ομάδα.
Δεν το δέχομαι!! Προπονηταρας ο Δέλλας...
Ο τζανε δεν κανει φιλε οχι ο κολοβετσιος
άμπαλα κατσίκια όσοι σου κάνουν like
Καλός ο Κολοβέτσιος, καλός και ο Ανταμς, αλλά όχι να παίζουν οι δυό τους. Στην άμυνα χρειαζόμαστε έναν Μανωλά (Στέλιο), έναν Γκαμάρα, έναν Κυργιάκο, έναν παίχτη ηγέτη που θα εμψυχώνει και θα καθοδηγεί.
ο τζανε ειναι παιχταράς. Ο Κολοβετσιος καλός αλλά μερικές φορές κανει γκάφες.
Καλά τώρα μας Δουλεύεις 2 χρονιά ήταν στην γ και β δεν έμαθε, δεν έκανε το αγροτικό του!! τωρα στην σουπα λιγκα θα πρεπει να κανει πειραματα και οτι κατεβει στο μυαλλο. Τι πράγματα λες τωρα με αυτούς που εχει με αυτούς πορεύεται και εαν δεν του κάνουν γιατί το καλοκαίρι δεν ζήταγε παίχτες, οταν λεγαμε για επιθετικο,εξτρεμ,αμυντικος που ηταν ο Δελλας και τι ελεγε, αλλα περα απο αυτο ειναι δυνατον να κανεις πειραματα συνεχεια ελεος δηλαδη, ποσο να στιριξουμε Δελλα εαν κανει αυτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα πειραματα
ο δελλας δεν ευθυνεται αλλοι του αναθεσαν μια θεση φωτια ...δεν μαθαινεις προπονητικη σε δυο χρονια σε γαμα βητα ...αντεχουμε να μαθαινει ο δελλας στου κασιδα το κεφαλι για να δεις τελικα ααααααααν κανει για την αεκ;...αν ηταν ετσι απλα ο γαυρος θαχε ελευθεροπουλο η κηπουρο και οχι βαλβερδε κξαι μιτσελ
Και μέχρι να μάθει ο Δελλας, αντίο πρωτάθλημα! Ωραία συλλογιστική!... Α ρε ΑΕΚ τι τραβάς !!...
Τα ελεγα οταν ψωνιζεις απο καλαθι μην εχεις προσδοκιες ....λιγο τσαμπουκα στην ΑΕΚΑΡΑ παιζεις,απο φετος ανοχη του χρονου ΟΧΙ!!!
1)Η ΑΕΚ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ.ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΛΟΙ.ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΑΜΕ...ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ PLAY OFF ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ 1οι.ο Δελλας εχει ευθυνες γτ η ομαδα συνολικα εδειξε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηττοπαθεια ,καμια κερδισμενη μονομαχια και 0 πλανο αναπτυξης.η ομαδα εχει καποιους καλους παιχτες και πρεπει να πλαισιωθει ακομα με παιχτες διαφορας..
Το μεγαλυτερο λαθος σημερα ηταν το οτι τα εξτρεμ δεν καλυπταν τα μπακ μας, δεν υπηρχε καμια βοηθεια! Επισης πηγαμε για το χ και δικαιως χασαμε ασχετα με το πενελτυ που δεν πηραμε που για μενα ηταν. Ακομα και οταν βαλαμε το γκολ κατσαμε πισω σαν χ*στες.
Μπαροχα πολυ καλος σημερα ηθελα να τον δω σε ενα τετοιο ματς, αμυντικο διδυμο ικανοποιητικο, γκαλο κακη μερα, σοιλεδης ανοχη τελος οπως και ο μπαρμποσα, μπουανανοτε βαργκας χρησιμοποιηθηκαν λαθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απ την αρχη, το κεντρο τα πηγε καλα και ειναι εμφανες οτι ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΟΡ
Κακή η ομάδα,αλλά αυτός ο Σοϊλέδης δεν παλεύεται...Ο Ντίντακ τόσο κακός είναι;
μη λετε μπουρδες για εγκληματα ,δεν ειμαστε ζωα
Ο τίτλος του άρθρου είναι εντελώς άκυρος, ο φουκαράς ο Μπαρόχα το γνωρίζει καλύτερα!!!
Πάρτε κανονικό προπονητή επιτέλους!!
Δεν φταιει ο Δελας παιδια.. απλα εσεις νομιζατε οτι παμε για πρωταθλημα. Ολα τα σχολια μες την εβδομαδα ηταν για γελια... και τωρα κλαψα... τι περιμενατε??
Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση.Λυπάμαι και μετανοιώνω που σπατάλησα 1,30 ώρα μακριά απο το παιδί μου και την γυναίκα μου για να δω αυτην την τραγική ΑΕΚ. Την χαρίζω στον κύριο Δέλλα και τους παίκταράδες του
Δρόμο ο Σολειδης απο την ΑΕΚ να πάει πίσω στην ομαδα του τον Ολυμπιακό και μαζί του να παρη τον άσχετο Δελλα!!
Ετσι...
Δεν μας βγήκε το ματς. Συνεχίζουμε
Παλαιμαχοι εικοσαχρονοι κεντρικοι αμυντικοι. Πιο αργοι κιαπτο θανατο. Ζαλιστικαμε απτην τριπλα. Το σινικος τειχος σιμοες γιοχανσον καλο στα φιλικα. Στην πραξη μπαζει απο παντου. Βαργκας ανουσιος. Θελουμε 9 βασικους. Μονο ο Μανταλος κανει. Νομιζαμε οτι φιαξαμε ομαδαρα με κελεπουρια των 100 χιλλιαδων. Αλλα τωρα φαινεται η γυμνια της ομαδας.
Οποιος τολμαει και λεει για διαιτησια σημερα ειναι απλα τραγικος και να μην ασχολιθει ξανα με την ΑΕΚ.Γλυτωσαμε απο τυχη πολλα γκολ στο 1ο ημιχρονο.Εμφανιση ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Δεν ειναι ΑΕΚ αυτο
παιδια μην τρελενεστε αφου δεν παμε για πρωταθλημα!!!ουτε 2 ουτε πλει οφ !!!βγηκε καποιος απο την δοιηκηση να πει ποιοι ειναι οι στοχοι τις ομαδας για φετος!!!παμε για μια απλη συμετοχη στο πρωταθλημα!!!σημερα απλα τραγικοι θα ηταν αδικια να περναμε αποτελεσμα με τετοια εμφανιση!!!
Εμφάνιση ομάδας επιπέδου Καλλονής... Κοουτσάρισμα επιπέδου Μπάμπη Τεννέ και κάτω. Φοβηθήκαμε το Παοκάκι, μπάζαμε από παντού, δεν αλλάζαμε ούτε 2η πάσα και θυμηθήκαμε να κάνουμε φάσεις από το 87 και μέτα. Πάλι καλά δεν ήρθε 5-1. Δέλλα αν κάνεις 2 ακόμα αντίστοιχες εμφανίσεις σε ντέρμπυ καλύτερα παραιτήσου... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ???
Εγω φίλε μου οταν το είπα αυτο ξεπέρασα τα 100 dislike τον προηγούμενο μήνα..
είσαι προφήτης(τσάκωνας)
Εχουμε και λεμε...
τυ η φαση με Σιμοες...γονατια τρελη αφου ο παικτης εχει κοντρολαρει την μπαλα.Πεναλτυ Παοκ...προηγειται απο Τζιολη επιθετικο φαουλ...Τεσπα,πρωτη ηττα,μακαρι να ναι η μονη,προσοχη,ψυχη και παμε παρακατω.
Η ομαδα επαιξε ενα συστημα εμπνευση του Δελλα προφανως που δεν του βγηκε καθολου. Αυτο φυσικα δεν το δικαιολογει γιατι και ο καθε πικραμενος απο το 10 λεπτο ειδε οτι η ομαδα χολαινε.Συμπερασμα το καψε το ματς τακτικα ο Δελλας.Μολις αλλαξε το συστημα η ομαδα πατουσε καλυτερα.Οπως προειπε ενας φιλος εδω μεσα προφητης, Βραγκας και Μπουονανοτε δεν μαρκαρουν,και φανηκε...Σε τετοια ματς θελεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παικτες να δαγκωνουν και να μαρκαρουν ασταματητα.Στα επιμερους....με το λαθος συστημα μετετρεψες εναν Παοκ να φαινεται στο πρωτο ημιχρονο Μπαρσελονα, δινοντας απλετο χωρο στα εξτρεμ του.Παμε στα αμεσα αγωνιστικα...Παναλ
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ:
1. Χασαμε δίκαια αλλά αυτό δεν ηταν πεναλτι. Αν ηταν αυτο πεναλτι τοτε του Σιμοες ηταν πεναλνταρα
2. Ο Μανταλος επρεπε να παίξει από την αρχή.
3. Οταν ο τερματοφυλακας σου βγάζει μάτια και προηγήσε και με 1-0 και παρόλα αυτά φεύγεις χωρις να πάρεις τίποτα από το ματς τότε δεν εισαι προπονητής χαμηλών δυνατοτητων ή η ομάδα σου ειναι πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαμηλών δυνατοτήτων. Δεν επαιζε ΠΑΟΚ - Πανθρακικός επαιζε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. ΕΛΕΟΣ!
Τι δεν ηταν πεναλτι ρε φιλε?Το ειδες?Ειπαμε ΑΕΚ ειμαστε ολοι μας αλλα μην λεμε οτι θελουμε.
Τι εννοούσε άραγε ο Δέλλας όταν δήλωνε πως πάμε για τους 3 βαθμούς ?
ελπίζω να μην πάμε για τους 3 βαθμούς με τέτοιο σύστημα - πείραμα ξανά. Και λέω πείραμα γιατί όταν κατεβαίνεις με τέτοια διάταξη για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και πόσο μάλλον ντέρμπι (βασικά ο Δέλλας το έκανε ντέρμπι) μάλλον πείραμα είναι .
Λοιπον τεραστια ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ από τον ΠΑΟΚ. Ειμαστε οντως τοσο μικροι ή μπορουσαμε και καλυτερα. Η απαντηση δεν μπορει να δοθει γιατι ο κυριος Δελλας με την εγκληματικη επιλογη του στο συστημα (4-3-3) και στη φιλοσοφια του παιχνιδιου αφαιμαξε την ενεργεια αυτης της ομαδας. Αντιδραση και διαχειρηση του παιχνιδιου «μηδεν στο πηλικο». Αναμεσα στους παιχτες ηγετης ΚΑΝΕΝΑΣ, ετσι για να μην παραμυθιαζομαστε. Μπηκαν στο παιχνιδι για να μη χασουν και χασαν τη μπαλα σε ολη σχεδον τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαρκεια. Ντροπη και παλι ντροπη… Ρε κανενας με τσαγανο εκει μεσα… ουστ μπουληδες…..
Δεν θα μιλησω ουτε για το κορακι, ουτε για το πεναλντι-κοκκινη, ουτε, ουτε, ουτε! Την λουγκρα τον Σοιλεδη, την ΑΜΥΑΛΗ ΛΟΥΛΟΥ δεν θελω να ξαναδω! Να τελειωνουμε με τους σπρωγμενους!
Ο Δέλλας πρέπει να φύγει μόνος του, τελος οι δικαιολογιες!!!
Ο Δελλας φοβηθηκε το παιχνιδι ξεκαθαρα. καναμε μαγκες τους παοκτζηδες....καποια στιγμη η ΑΕΚ πρεπει να μαθει να επιβαλλει τον ρυθμο της κ οχι να αφηνει τον αντιπαλο να κανει το δικο του κ να περιμενει....δεν ειναι ΑΕΚ αυτο, ουτε με την Μπαρτσελονα επαιζε..............τζαμπα ηττα.
Ο Σοιλεδης ειναι τραγικος αμυντικα πρεπει να παιζει μονο στα εντος οπου δεν εχει πιεση, η εμμονη του Δελλα μαζι του στοιχισε το ματς και τωρα που ειναι αργα θα βαλει Ντιντακ στο επομενο ματσ.
Απο το πρωτο ημιχρονο επρεπε να χανουμε 2-0 αλλα απο την στιγμη που προηγηθηκαμε 0-1 απαραδεκτο να μην κρατησουμε το σκορ. Γενικα η ομαδα και ο κοουτς πολυ τραγικοι. Μονο ο Μανταλος, ο Αραβας, ο Μπαροχα, ξεχωρισαν.
Ο Ντίτακ απ' ότι άκουσα δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Κάνε τον σταυρό σου να είναι έτοιμος σύντομα...
Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η Χ Τ Ε Σ ! ! !
Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν για 5-0.....πελκας ροντριγκεζ μοιαζαν μεσσι..
Μόνοι που μ αρεσαν σημερα Μπαρόχα Μάνταλος..
Εκεί που πονουσες με σοιλέδη πήρες καποιον για αντικαταστάτη του πεταυράκη στον πάγκο τελικά.Όνομα στην άμυνα έφερες τον Άρθο...
Έναν επιθετικό της προκοπής πήρες και έμεινε για δύο μηνες εκτός και τελείωσε ο στόχος του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωταθλήματος με το καλημέρα. Μοναδικό κέρδος της φετινής χρονιάς η επιστροφή του παιχταρά του Μάνταλου..
Παιδια απογοητευτικη εμφανιση μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας..Η ΑΕΚ μπηκε στο ματς καπου στο 86 μετα δηλαδη το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ..Μου εκανε πραγματικα πολυ αρνητικη εντυπωση οι αποστασεις που αφηναν Γκαλο και Σοιλεδης σε Ροντριγκεζ και Μακ αντιστοιχα,μας εκαναν κυριολεκτικα πλακα..Η ΑΕΚ προηγηθηκε αντιθετα απο την ροη του αγωνα και αντι ο Δελλας να δωσει οδηγιες ωστε να καλυπτουν γρηγοροτερα αυτους του δυο παιχτες καθοταν αδρανης βλεποντας τον ΠΑΟΚ να χανει την μια ευκαιρια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μετα την αλλη..Πραγματικα ανυπαρκτοι Σοιλεδης-Γκαλο,εαν συνεχισουν ετσι θα εχουμε τεραστια προβληματα..Δεν ξερω εαν εφταιξε πιο πολυ η αδρανεια του Δελλα,οι κακοι Σοιλεδης-Γκαλο,η κακη επιθετικη μας λειτουργια ή τα ευκολα λαθη..Παντως ενω δεν παιζαμε καλα προηγηθηκαμε και με σωστη διαχειριση ανετα φευγαμε με το διπλο σε μια πολυ κακη μας μερα και αυτο το λαθος το πιστωνεται ο Δελλας...Πιο απογοητευτικες οι δηλωσεις του Δελλα που ειπε οτι αξιζαμε την ισοπαλια ενω μπαλα αρχισαμε να παιζουμε καπου στο 86...Ημαρτον δηλαδη με τετοια νοοτροπια δεν πας πουθενα Δελλα,δηλαδη εμεις ματια δεν ειχαμε να δουμε οτι δεν αξιζαμε τιποτα στο σημερινο ματς?Στο πρωτο ημιχρονο μπορουσαμε να χαναμε μεχρι και 2-0 και ο Δελλας βγαινει και λεει οτι αξιζαμε ισοπαλια..Αυτη η κακη νοοτροπια ειναι το χειροτερο απο ολα...Α και μην αρχισουμε για διαιτησιες γιατι μετα απο μια τετοια πολυ κακη εμφανιση ειναι το τελευταιο που πρεπει να μας νοιαζει..Πραγματικα πηρα μεγαλη ξενερα σημερα παιδια....
ειναι ΝΤΡΟΠΗ και μόνο που αναφερεις έγκλημα το πέναλτι που δεν δόθηκε μετά από τέτοια εμφάνιση..φυσικά ήταν πέναλτι αλλά πόσο άδικο θα ήταν να πέρναμε βαθμό από τον ΠΑΟΚ σήμερα! κάπιοι εδώ μέσα μυρωδιάδες από ποδόσφαιρο ή 15χρονα..δεν ξέρω... λέγανε ότι το ρόστερ μας είναι καλύτερο από του ΠΑΟΚ...το διάβαζα και γέλαγα...έχει η ΑΕΚ MAK ή RONTRIQUEZ?? π@π@ρια έχει!!!έχει σέντερ μπάκ?π@π@ρια έχει!!!έχει αριστερό μπακ?π@π@ρια έχει!! ρόστερ με τεράστιες ελλείψεις, προπονητής που ψάχνεται να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μάθει την δουλειά και πρόεδρος που φέτος τουλάχιστον δεν βάζει λεφτά...τι σχέση μπορούμε να έχουμε με τον ΠΑΟΚ? τα 15ντάρικα εδώ μέσα δεν το καταλαβαίνουν αλλά τι να κάνουμε..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ φέτος ότι και να κάνουμε..χτισαμε μια ομάδα με ελεύθερους (ότι βρήκαμε) παίχτες) και θα το πληρώσουμε αυτό..άντε καληνύχτα!!!
σοιλέ πρόσεξε μην κλαδέψεις και τη γιαγιά μου
και πιο γρήγορη είναι και καλύτερο σουτ έχει από τον ακίνδυνο τζιόλη.
επίσης με ντίντακ τι γίνεται?
Απο την μια λεμε γιατι βαζει στο 80 τον μπουονανοτε ενω απο μονος τους στη ξανθη εκανε ευκαιρια εστω κ με πασα απο την αλλη τον βαζει 60 λεπτα κ δεν αποδιδει λογω διπλων μαρκαρισματων, απο την αλλη ο μανταλος επρεπε να μπει απο το 0-1 και μετα , το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΑΕΚ επαιξε πολυ φοβισμενα κ απλα ο ΠΑΟΚ τολμησε κ κερδισε. Τα της διαιτησιας ειναι ανωφελα ειδικα τωρα αφου χρονια μας κανουν πλακα οι διαιτητες. Ηλπιζα με τον Τιγρη να αλλαξει κατι πανω σε αυτο ομως δυσκολο πολυ!
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ 90 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ Δ Ε Ν ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ. ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ενταξει φτανει πια...τωρα μεταξυ μας περιμενε κανεις κτ καλυτερο? η εικονα ηταν τραγικη..αν ηταν αποτελεσματικος ο ΠΑΟΚ μπορουσαμε να ειχαμε φαει και 4αρα...Το δουλεμα εχει και ενα οριο..ο κ. Μελισσανιδης θα κοιμηθει μια χαρα το βραδυ,εμεις πως θα παμε στις δουλειες μας αυριο? πως θα αντμετωπισουμε τους αλλοθρησκους που τους..'ενημερωνουμε' οτι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ 3 χρονια? ετσι? Περσι τα παιδια στο Καραισκακη εκαναν ΜΑΤΣΑΡΑ γιατι ειχα αγνοια κινδυνου,μολις μπηκε και ο παραγοντας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγχος (ΟΑΚΑ,ΤΟΥΜΠΑ) τοτε τα εκαναν πανω τους! Αλλα ξερουμε τι θα φταει παλι ολη τη χρονια τα κορακια και ο..Βασιλοπουλος!
ΥΓ:Εννοειται πως ηταν πεναλτυ του ΣΙΜΟΕΣ!
Να πατε να....... κανετε ερωτα (μη το γραψω αλλιως) ολοι σας σκατο ξεφτιλες !!!! Απο Δελλα....μεχρι Πλατελλα !!!!
Ολοι σας ...εκτος το Μπαροχα !!!! Το παλικαρι σας (μας) εσωσε απο διασυρμο !!! Που πας ρε καρα μητρο Δελλα με τα παιχτακια σου ???? Ξερε που ειστε ??? Κανατε το παοκακι....ομαδαρα !!!! Μας εκανε....25 φασεις για γκολ !!!!!!!! Οτι εκανε σημερα το παοκακι ...ειχε (λενε οι σπικερς) να τα κανει κοντα ενα μιση χρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... και τα εκανε με σας !!!! Απο ανατροπη μεχρι ...δυο γκολ !!! Ακομα και η Ξανθη πηρε -Χ- ανετα !!!! Και σεςι φυγατε με μονο 2-1 και με ανατροπη !!!! Σο'ι'λεδη .... Αντε αγορι μου ...βγαις συνταξη !!! Στην περιπτωση σου ... δε σε πιανει κανενας νόμος !!! Δε μας τα πονεσες τα ματια ....μας τα εβγαλες !!!! Αμυνα για γελια με μπροσταρη εσενα !!!!!!!!!
Ντροπη σας ρεεεε ...!!!!!!!! Δελλα .. δλδ ... αν δε τους προετοιμαζες καταλληλα οπως ελεγες ,,, με ποσα θα εφευγες σημερα ???? Μονο που σας φωναζαν ...''εκει - εκει στη γ εθνικη '' επρεπε να τους φατε ζωντανους ...οπως εκανε καποτε η ΑΕΚ... με προπονηταραδες και ..παιχταραδες !!!!! Οκ !!! Το μηνυμα το πηραμε σημερα ...για τους στοχους μας !!!!
Παοκ - Αεκ έπαιζαν σήμερα η ΠΑΟΚ - Λεβαδιακός....γιατί αυτό που είδα σήμερα ήταν μια ομάδα επιπέδου Λεβαδιακού να διώχνει την μπάλα όπως όπως στην άμυνα ένα τουρλουμπούκι έμπαινε ο καθέ ένας του Παοκ έκανε ότι ήθελε μέχρι που μπήκε το γκολ στο 47 και κάπως πήραμε λίγο τα πάνω μας μέχρι να γίνει το 1-1. και έχουμε ακόμα 2 εκτός έδρας επισκέψεις σε καραϊσκάκη και λεωφόρο όπου με την σημερινή εικόνα που είδαμε μάλλον θα έχουμε τα ίδια, δηλ άλλες δυο ήττες και λογικά το -5 θα πάει στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ -9 η -10 απο τον νοέμβριο
Ολοι υπόλογοι γιαυτο το χάλι.διοικηση που χωρις χρήμα προσπαθεί ν μας πείσει οτι μπορούμε προταθλημα.προπονητης που σημερα καταδίκασε με το σύστημα την ομαδα και ακομη κανει πειραματισμους όπως στιριξε και την διοικηση στην απόφαση να αφήσει την ΑΕΚ χωρις μεταγραφή.παικτες "λίγους" για αυτον τον σύλλογο που έκαναν τον ΠΑΟΚ να μοιάζει ρεαλ και μερίδα οπαδών που εχουν κανει εικόνισμα τον πρόεδρο-προπονητή και εθελοτυφλούν ονειρευόμενοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωτάθλημα.σημερα εκει που έβλεπα άκουγα ολους τους θαμώνες να κοροϊδεύουν την ΑΕΚ λέγοντας την αεκουλαγ εθνικής.ε σημερα είχαν δίκαιο.φανταστητε να παίζαμε σημερα στο τιγανι τι θα γινόταν.λυπη
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ.. ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ 3-4. ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΟ ΜΑΤΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΑΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΩ.. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΛΛΑ,ΣΟΙΛΕΔΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ... ΤΑ ΧΑΦ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΡΟΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.. ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ
....
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΙΛΕΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!
To ματς το εκρινε ο διαιτητης , δυστηχως , αγωνιστηκα η ΑΕΚ ηταν χαλι μαυρο σε τακτικη και η εμφανιση της δεν μου αρεσε καθολου . Το μονο που κραταω απο την ομαδα μας σημερα ηταν ο ΜΠΑΡΟΧΑ -------- ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΣ !!!!!!! ----- Με Τζιμπουρ σεντερ θα βλεπαμε αλλο ματς σημερα , δεν πειραζει , ΑΕΚΑΡΑ μην χαλιεστε βρεεεεε .
Και τώρα προεδρά μας πήγαινε πρώτα στην ΕΠΟ να κλάψεις που σε καθάρισαν σαν αυγό απόψε και αν θυμηθείς το Γενάρη που θα είσαι εκτός στόχων δώσε και κάτι για να κάνεις σοβαρή ομάδα, έτσι για το ξεκάρφωμα...
δεν,μας,δοθηκε,πεναλντι,ξυπνα,τιγρακι,αλλιως,φυγε,θα,χεις,να,κανεις,με,τον,κοσμο,της,αεκ,παρε,την,επο,ή,παιχτες,καλους,με,μεγαλο,ροστερ,οχι,αλλους,κρισαντους
Τον Μάνταλο και τα μάτια μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάνω στον Πέτρο μπορούμε να κάνουμε ομάδα (από του χρόνου βέβαια)
Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή. 3 χρόνια κοροϊδία.
Ερχόμαστε ε? Με τι ερχόμαστε? Με τι ομάδα? Με τι γήπεδο? Με τι σεντερ φορ? Με τι προπονητή? Με σύστημα Δωνη με 3 αμυντικά χαφ σε όλα τα ντερμπι?
Φτάνει το δούλεμα. Ολοι αποχή από το ΟΑΚΑ.
αποχη από το ΟΑΚΑ? εισαι για τα πανηγυρια φιλε λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλά καμια 30 χιλιαδες θα ειμαστε στο ΟΑΚΑ.
φιλε εχεις σε ολα δικιο αλλα και με πιου σεντερ φορ εγω απο το γηπεδο δε φευγω
Αν αντέχεις να σε γλεντάνε και να είσαι εκεί μαγκιά σου.
Εγώ τέρμα η κοροϊδία. Να ψάξουν άλλους να τα αρπάξουν.
Γαύρος δε θα γίνω ποτέ. Πληρώνω και απαιτώ. Δεν χειροκροτώ παλτά.
Αλλη μια τζαμπα απωλεια σημερα. Ολο το παιχνιδι υποτονικοι και φοβισμενοι, μαζεμενοι πισω να περιμενουμε ποιον??? Οταν φυσιολογικα βρεθηκαμε να χανουμε και αποφασισαμε να παιξουμε, φανηκε η αληθεια. Ενας ανυπαρκτος παοκ μας νικησε σημερα. Κατα τα αλλα ΜΑΝΤΑΛΟΣ = ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ
Η ΑΕΚ έχει προβλήματα σε όλους τους τομείς και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Όποια υποψία υπήρχε για κυνήγι πρωταθλήματος εξαφανίστηκε οριστικά απόψε. Άμεση ενίσχυση για την ομάδα και κύριε Δέλλα ξυπνήστε πριν να είναι πολύ αργά.
ΥΓ Επιβεβαιώθηκα με τον χειρότερο τρόπο για τον παίχτη που φωνάζω εδώ και τόσο καιρό και το έχει παρατηρήσει ο καθένας στους σχολιασμούς μου. ΕΞΩ ο Σοϊλέδης από την ομάδα. Είναι έγκλημα τεράστιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ότι παίζει. Δεν μπορεί για επίπεδο παραπάνω από Β'Εθνική.
-Γιατί ήρθες αδιάβαστος σήμερα??
Θέλω αύριο να γράψεις στο τετράδιο 100 φορές το
"Δεν θα ξανακατεβάσω 4-3-3"
"Δεν θα ξανακατεβάσω 4-3-3"....
Forza AΕΚΑΡΑ μου!!!
ΔΕΛΛΑ ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ! ΩΣ ΕΔΩ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ! ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΓΚΑΛΟ?????????????????????? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΑΝΤΕ ΚΟΥΤΡΟ!!
Δοκιμές λοιπόν στην τούμπα που σε περιμένουν πως κ πως να σε ξεφτιλίσουν;;;;; 4-3-3 λεει κ χάνει τα αυγά κ τα καλάθια κ αντί να αλλάξει αφού βλέπει ότι απο κωλο κ μόνο ειμαστε χ το τραβάει όλο το πρώτο σκέλος! Ροντρίγκες μόνιμα αφυλλαχτος να κόβει βόλτες κ τελικά να κάνει ΖΗΜΙΑ! Σοιλεδης κ λοιποί συγγενής απλά ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ Κ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ!!! ΠΛΑΤΤΕΛΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ τους κοροιδευες ότι θα κανείς σέντρα κ τους την έδινες!!! ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!! Ένας ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΔΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!
Kακωση εσω πλαγιου συνδεσμου ο Σιμοες και μου μιλατε για τακτικα θεματα. Λες και ειμαστε προπονητες. Δωσε το πεναλτι ρε ανθρωπε, ΑΕΚ ειμαστε, ουτε τα προφανη δεν μας δινουν πλεον. Αν γινει εκει το 1-2 τελος το ματς.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ)..ΔΙΑΚΙΟΤΑΤΗ ΗΤΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝ ΛΕΓΟΜΑΣΤΑΝ ''ΓΑΒΡΟΣ'' ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΒΑΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΓΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ 4-3-3 ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΣΤΟ Α'..ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ..ΜΕΤΑ ΤΟ 2-1 ΠΟΥ ΠΙΕΣΑΜΕ,ΒΓΑΛΑΜΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ,ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ..ΤΑ ΜΟΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΟΣ..ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ..ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ -5 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ''ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ'' ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΙΤΛΟΥ...
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! Ακόμα... Δε θέλουμε σέντερ μπακ, δε θέλουμε επιθετικό, είμαστε υπερπλήρεις με παίκτες Πανιωνίου... Εγκλημα το φετινό, με σοβαρή ομάδα 3 γκολ θα τους ρίχναμε. Συγχαρητήρια στη διοίκηση...
Πέρα απο τα εμφανή λάθη του Δέλλα που φοβήθηκε υπερβολικά το ματς αποδείχτηκε αυτό που φωνάζουμε όλο το καλοκαίρι. Αυτοί οι παίκτες ΔΕΝ μπορούν να σου πάρουν πρωτάθλημα. Η εμφάνιση σήμερα ήταν απαράδεκτη. Δεν μπορεί να σου κάνει τόσες ευκαιρίες αυτός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες μας δεν έκοβαν ούτε με βαλέ. Κουτουλούσαν μεταξύ τους και πολύ φοβάμαι τα επόμενα εκτος έδρας ντέρμπι.Το ''ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ'' θα γίνει πλέον ευκαιρία καζούρας απο τους άλλους.
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΤΗΣ 30ετίας ...ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ '80
Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΤΙΖΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ;
(ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 100.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;)
Ο Δελλας φταιει για την σημερινη ητα...Αυτος και μονο αυτος!!!
HAHAHAHAAH ποιο πεναλτυ στο σιμοες ρε συγκεντρωθειτε! Τι γαυριλικια ειναι αυτα? Για γέλια ημασταν σημερα ευτυχως δε φαγαμε καμια 3αρα.
Κυριοι, οταν ηταν να μεινει ή να φυγει ο Δελλας ολοι εσεις σημερα ησασταν φανατικοι γι' αυτον και βριζατε τη διοικηση. Καταλαβατε οτι αυτός δεν κανει για την ΑΕΚ. Για τον Πανιωνιο ειναι αρκετος. Αφηνει Μανταλο και Μπαρμποσα εκτος!! Δεν ξερει ποδοσφαιρο. Και με τα Γιαννενα και με τον Πλατανια ειχαμε μονο τυχη. Τιποτε άλλο . Οσο μενει θα ημαστε τριτοι ή τετταρτοι. Μελισσανίδη φάε υωρα τη αποφαση σου αφενος να φερεις τον αναπηρο Τζιμπουρ αφενος να μη παρεις ενα εστω μεσαιο σεντερ φορ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Απορω γιατι πρεπει να πηγαινουμε στο γηπεδο. Αλλωστε αποδειχθηκε οτι κανει οτι γουσταρει ο Μελισσανιδης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΜΠΩΛ. ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΝΤΙΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΣΧΕΤΕ ΔΕΛΛΑ
Paidia apla einai ta pragmata sas to fonazo apo tin arhi tis hronias. O dellas to palikari den kanei gia proponitis tis AEK a ethnikis!! oi pehtes pou ehoume htan kali mono gia tin B ethniki. den ehoume extrem den ehoume kentro na masaei sidera kai den ehoume amuna kai back. H enishisi tis omadas htan gia ton astera tripolis h ton irakli kai ohi gia AEK. Apla kerdizame kati omadoules kai den fonazate.
Ehete katalavei oti pezame me ton aravidi sto kentro tis epithesis kai duo dekaria piso tou? O rodrigez ekane party me ton galo kai o delas oute mia kalipsi. Gia ton soiledi ti na poume? an fugei apo tin aek oute omada b ethnikis den tha endiaferthei. o simoes ehei thelisei treksimo alla dustihos den kanei gia AEK den einai oute katsouranis oute zikos oute... ΣΥΝΕΧΕΙΑ emmerson oute tipota apo ta kala amuntika haf. o Johansen dustihos apodikniei oti sta megala pehnidia den kanei oute autos. Den ehoume emepiro kentriko amuntiko kai ta paidia ekei tha kaoun!
To megalitero kako pou hreono ston della einai oti den antedrase stis eukeries tou paok apla perimene to goal kai oti eihame nootrpia omadoulas kai ohi AEK!! euharisto.
Μη λετε μπουρδες για εγκληματα και το σανο για προβατα αλλού , το μονο έγκλημα ηταν οτι δεν μαρκαραμε ποτε κ πουθενα
παλι μια απο τα ιδια ενας προεδρος με καβουρια στη τσεπη μια ομαδα απειρη οπου οι περισσοτεροι θα επρεπε να παιζουνε σε μικροτερες ομαδες κ κατηγοριες και οχι στην ΑΕΚ ενας προπονητης ναι μεν με φιλοδοξιες αλλα χωρις εμπειριες και καποιοι οπαδοι κολλημενοι που δεν δεχονται αρνητικες κριτικες ειναι κατι σαν τα κομματοσκυλα που ενω τιποτα σε αυτη τη χωρα δεν παει σωστα αυτοι εκει να στηριξουνε αυτους που καταστρεψανε την χωρα.Ετσι λοιπον και εγω σαν φιλαθλος που αγαπαω και ποναω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτη την ομαδα που την εχω ζησει σε ιστορικες στιγμες και σε χαρες κ σε λυπες παντα υπηρχε ο τσαμπουκας το τσαγανο και πανο απο ολα η ψυχη.προεδρε ο σχεδιασμος ητανε δικος σου εχεις ολη την ευθηνη οτι δινεις παιρνεις.καλο βραδυ αδερφια πανος απο βολο
Ρητρα 15 εκ στον Τζανετοπουλο μη ξεχασουμε να βαλουμε ετσι ?
Έλεος με αυτόν τον Σοιλέδη. Μέσο έχει για να παίζει βασικός;
κανονιστε αυριο να εχετε βαθμολογια σε ολους 7.................
Ερχομαστεεεεε! αλλα με πορδες δεν βαφονται αυγα Τιγρη! Πρωτα επενδυεις και μετα κερδιζεις! βαλε και κανενα φραγκο εκτος και εαν δεν κανει!
Και 1-1 κι 2-2 να ερχοταν, η ουσία δεν αλλάζει. Ομαδούλα. Μεσα στις επόμενες εικοσι μέρες όπως προέβλεπαν κάποιες Κασσάνδρες (που χωρίς να μασάνε φύλλα βλέπανε τα προφανή)θα ειμαστε εκτός στόχων. Δεν ειναι μόνο η ήττα αλλα η συνολική έλλειψη χαρακτηρα σε κρίσιμο ματς και η νοοτροπία ομαδούλας που ειναι απογοητευτικά ως προς τη συνέχεια. Ti θετικό να βρεις και που να ελπίσεις για μετά όταν χάνεις από τον...παοκ με κάτω τα χερια;
Και ποιος βγαινει κερδισμενος απ αυτο το ματς ? Ο ΓΑΥΡΟΣ αφου απομακρυνεται και αλλο νωρις νωρις !
Αυτη η ΑΕΚ δε κυνηγαει τον γαβρο.ο γαβρος ακομα κι οταν δε μπορει θα το παρει το πεναλτι που δε πηραμε εμεις σημερα με τον Σιμοες.Αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη η ομαδα με αυτον τον προπονητη,ταβανι εχει τη δευτερη θεση στο πρωταθλημα και βασικο στοχο την εισοδο στα πλει οφ.Για να πας για πρωταθλημα θες ακριβες μεταγραφες κι εμεις δεν εχουμε προεδρο που να βαζει το χερι στη τσεπη.
Και κακά τα ψέμματα, αν είμαστε ΑΝΤΡΕΣ και ΑΕΚτζήδες πραγματικοί, οκ, δε μας έδωσε το πέναλτυ, αλλά αν το έπαιρνε ο γαύρος, θα φωνάζαμε μια βδομάδα. Γι'αυτό φίλε Κέτσε, άλλαξε τίτλο και μη χρυσώνεις το χάπι με τα δήθεν εγκλήματα και το ένα και το άλλο και αν δινόταν και αν δεν έκανε ο Σοϊλέδης και αν και αν. Σε άκουσα και στο ράδιο. Μοιράστε ευθύνες επιτέλους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ψευδές αποτέλεσμα θα ήτανε και θα κοιμόμασταν και ήσυχοι στην ΠΑΕ, ότι κάτι θα είχαμε κάνει. Έπρεπε να χάσουμε με τέτοια εμφάνιση. Άντε μπας και ξυπνήσουμε και βάλουμε λίγο μυαλό.
Ό,τι παίξαμε ήταν από το 88' ως το 94'. Αυτό τα λέει όλα.
Η άμυνά μας 1ης ποιότητας σκυρόδεμα. Ακούνητοι. Κατά τ'άλλα, δε θέλαμε αμυντικό σύμφωνα με τους "γνώστες" της ΠΑΕ. Ο Κολοβέτσιος στο τετ α τετ του Μακ, παραπατάει πριν το τάκλιν. Ό,τι να'ναι. Ο Τζάνε πολλά βαρύς.
Κάθε μεταβίβαση και λάθος. Κάθε μαρκάρισμα μας σε παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν σαν σχολικό μπουλούκι που τα παιδάκια κλωτσάνε τενεκεδάκι. Γι'αυτό είχαν άπειρους χώρους οι άλλοι.
Μας περνούσαν οι πάντες. Τα ΠΑΟΚια βγαίνανε με τέτοια ταχύτητα, που νόμιζα πώς όταν έβλεπα Ροντρίγκεζ αριστερά και Μακ δεξιά, ότι έβλεπα να κατεβαίνει η Μπάγερν με Ριμπερί και Ρόμπεν.
Τελικές ούτε για αστείο. Ούτε τροφοδοτήσεις του επιθετικού.
Κρεμόμαστε από τα @@ ΕΝΟΣ παίκτη. Του παικταρά μας Μάνταλου. Μπήκε και κρατήσαμε λίγο μπάλα. Αλλά άμα στηρίζεις μια ομάδα ΜΟΝΟ σε αυτόν, όταν δε θα τον έχεις για τον χ ψ λόγο, δε θα είσαι ομάδα; Αυτό μας λέτε;
Άγιος Μπαρόχα, πηγαίναμε για τετράμπαλο άνετα.
Κερδίζουμε έστω κόντρα στο ματς. 0-1. Αντί να μπει Μάνταλος να κρατήσει μπάλα, περιμένει ο άλλος να το φάμε και μετά. 20' οδηγίες έδινε. Επαληθεύτηκε ότι "άλλος" προπονεί την ομάδα...Αλλαγές αφού και αν...
Καλός, χρυσός ο Δέλλας, αλλά για την ΑΕΚ δεν....Άμα είναι να μάθει στην ΑΕΚ, να το πάρουμε απόφαση να περιμένουμε καμιά 5ετία. Χωρίς στόχους βέβαια. Ειδάλλως, αλλάξαμε όλο το ρόστερ στη Γ'. Το ξαναλλάξαμε στη Β'. Το ξαναλλάξαμε στην Α'. Ε αυτό θα έχουμε κάθε χρονιά; Ομάδα θα φτιάξουμε ποτέ;
Μην ευελπιστούμε ότι ο Τζιμπούρ είναι το παικτρόνι που μόλις έρθει θα χτυπάμε 20 τελικές και 5 γκολ. Πάλι στα ίδια θα είμαστε....
Ο παίκτης Ανάκογλου, απλά δεν υπάρχει. Φιλόδοξη κίνηση όταν ήρθε προ 3-4ετίας, αλλά δεν κάνει.
Μας έκαναν πλάκα οι Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Μακ κτλ κτλ. Αυτό ήταν που λοιδορούσαμε τους πάντες, "ποιος ΠΑΟΚ, ποιος βάζελος κτλ κτλ". Ενώ εμείς ε; Υλικό πρωταθλητισμού. Άλλο υλικό για κούπα, άλλο απλά ένα καλό υλικό. Ασύνδετο κιόλας ακόμα. Συνεπώς, αλλάχτε μυαλά στην ΠΑΕ και φέρτε κανά παίκτη.
Ήδη 4η αγωνιστική και -5. Κάτσε το Δεκέμβρη μην είμαστε και -15 με τόσο δύσκολο πρόγραμμα.
Δέλλας λίγος ΚΑΙ στις δηλώσεις. Ξανά.
Όποιος λέει αλήθεια, κατακεραυνώνεται εδώ μέσα. Μας αρέσει να ζούμε στο ψέμα...Ρεαλισμός δεν υπάρχει.
Κύριε Μελ, ερχόμαστε;
Τα ειπες ολα φίλε
Πάμε για 5αδα... Κι όλας - 5 από τον γαυρο και έχουμε κι άλλα εκτός και δύσκολα. Το ματς το έχασε ο Ντούσαν απλά τα πράγματα. Εάν υπάρχει διοίκηση πόδι σε ανακογλου, σόιλεδη, πλατελα, μπαγεβιτς. Μετά το συζητάμε και για προπονητή. Επίσης τίγρη μέχρι και το φιλαράκι σου περνει σφυριγματα άιντε μάγκα στα λόγια μόνο...
παρε,την,επο,τιγρη,αλλιως,φυγε,οχι,αλλες,σφαλιαρες
Μαγκες ειμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Κανονικα θα επρεπε να κανουμε τον σταυρο μας που δεν φαγαμε 3 στο 1ο ημιχρονο.Αυτος ο σοιλεδης δεν πρεπει να ξαναπαιξει ΠΟΤΕ.Ολοι χαλια σε σημειο που ο mvp μας ηταν ο Μπαροχα!!
ΥΓ.Γιναμε οι πελατες του ΜΑΚ και του ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Σημερα η ομαδα απεδειξε οτι δεν ειναι για κατι παραπανω απο την πενταδα!!!!τραγικο παιχνιδι απο ολους κ πανω απο ολους ο δελλας ο οποιος θυμηθηκε να αλαξει συστημα στην τουμπα!!!ο σοιλεδης πρεπει να επαθε αφυδατωση απο τους εμετους που εκανε με τον μακ..για το πεναλτι που εκανε δεν θελω να το αναφερω γτ εκνευριζομαι αλλα δεν φταιει αυτος...φταιει αυτος που τον εβαλε!!!με τον ανακογλου γελαει ο κοσμος κ απορω πως επαιξε μεχρι το 75!!!δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε 2ρη πασα!!!απολυτα δικαια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νικητης ο παοκ κ μας τιμαει το 2-1....ποσο παιχταρα εισαι ρε μανταλε..μπαροχα ενα μεγαλο μπραβο κ συγγνωμη σου οφειλω που σε αμφισβητησα!!!!στοπερ ηγετης λειπει κ αυτο φαινεται σε τετοιες εδρες οπου τζανετοπουλος κ κολοβετσιος ειχαν πελαγωσει..αλλα τι λεω φεραμε τον καλυτερο στοπερ του ισραηλ τον αρθο που δεν προκειται να δει εντεκαδα ΠΟΤΕ!!!
1)μπαροχα παιρνει δεκα 2)αμυνα παιρνει μηδεν 3) τα ακρα σου ειναι για γελια με μπαρμποσα πλατελλα δεν πας πουθενα ο παοκ εχει δυο παικταραδες στα ακρα μακ ροντριγκεζ οι οποιοι σου πηραν το παιχνιδι σημερα 4)ο μανταλος και στην κατασταση που ειναι δεν πρεπει να βγαινει ουτε λεπτο 5)εγω ειχα πει οτι μετα την 9η αγωνιστικη η ομαδα θα ειναι δεκαπεντε βαθμους πισω και εχουμε ειδη μεινει 5 βαθμους πισω και 6)ευτυχισμενοι αν η ομαδα τερματισει στην πρωτη πενταδα ας μην τρεφουμε αυταπατες και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αφησουμε την καραμελα της διαιτησιας και αν ανοιξε τα ποδια της η ξανθη η οχι την στιγμη που εχουν δαπανησει 30.000.000 για μεταγραφες την ομαδα μας να κοιταμε και η ομαδα δεν περπαταει
Τα λες και εσύ, και εμείς, αλλά μας λένε γαυρο-τρολλ... Έλεος...
ismaelblanco18 όσους λένε την αλήθεια και ξέρουν από ΑΕΚ τους λένε γαυροτρόλ μην δίνεις σημασία..
αδερφε ετυχε να ειμαι χτες στα πηγαδια γιατι ημουν ολη μερα στην ξανθη για δουλεια οποτε ειπα να παω στο γηπεδο να δω τους σιχαμενους
οκ ο διαιτητης τους προσατατευε
οκ η ξανθουλα δεν το πολυπαλεψε
αλλα εχουν 4-5 παικτες που τη βρισκουν για Ελλαδα παντα και με τον εναν η αλλο τροπο κερδιζουν
Ο Ανακογλου τι ακριβως κανει κ αρεσει στο Δελλα,που τον αφηνει ακομη μεσα???Ο ασχετος του ειπανε να βαλει Μανταλο κ εβγαλε Μπουοναμοτε. Να πεταξει μπαλια σε ποιον??? στον Αραβα που ειναι κουρασμενος??
Τάχει με την κόρη του φροντιστή, αυτό κάνει! ...
Με την κόρη του φροντιστή του ίδιου;
Αυτό θα πει μέσον!
Ρε συνέλθετεεεεε....
Σήμερα η ήττα έχει όνομα και αυτό το όνομα είναι Δέλλας Ανάκογλου Σοϊλέδης....ο πρώτος μου κατεβάζει την ομάδα με ένα σύστημα 4-3-3 που μόνο στα φιλικά το έχει παίξει μου βάζει τον Ανάκογλου στα άκρα ο όποιος επιθετικά δεν βοηθάει ενώ αμυντικά είναι επικίνδυνος και έχει αφήσει τον Γκάλο μόνο του για 90 λεπτά μου κάνει αλλαγή τους 2 καλύτερους δημιουργικούς παίκτες και παρόλα αυτά είναι ακόμα μέσα ο Ανάκογλου ενώ μου έχει τον Σοϊλέδη μέσα που το παιδί δεν ξέρει άμυνα...πόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χειρότερος να είναι ο ανέτοιμος Ντιντάκ αμυντικά? ΈΛΕΟΣ κύριε Δέλλα σήμερα μέχρι και εμένα που σας υποστηρίζω εδώ και 3 χρόνια με βγάλατε έξω από τα ρούχα μου....
..
ΥΓ1 το πέναλτι το έπνιξες? καλά σας λέμε γαύροι του βορρά....
ΥΓ2 ΝΑΙ ρε ΑΕΚ είμαι και θέλω το διπλό στην τούμπα...μίζεροι..
ΥΓ3 5 λεπτά έκανες το σύστημα 4-2-3-1 και έκανες σε 2 λεπτά 3 ευκαιρίες για γκολ...αλλά είπαμε ZZZZZZZ
ΥΓ4 ο Μπαρόχα δεν κάνει παιδιά είναι κοντός και δεν είναι σταθερός...σήμερα με τον Ανέστη άνετα θα ήταν 4-1
Γήπεδο ...ΘΑ! ομάδα ...ΘΑ! Ούτε το ΠΑΣΟΚ να ήμαστε. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
Και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως φίλαθλοί; Να μην παμε γήπεδο... Αλλά όταν το λέμε αυτό μας λένε "γαύρους" και διάφορα άλλα, ότι δεν είμαστε φίλαθλοί κλπ κλπ... Ελεος...
Να το πούμε στα ίσα: Το παιχνίδι το έφαγε καθαρά ο δέλλας... αν είναι δυνατό, με τον μπαοκ και μου έπαιζε κατενάτσιο...με τον χειρότερο τρόπο φάνηκαν οι αδυναμίες του. όλοι λέγαμε ότι ο Σοϊλέδης δεν μπορεί και αυτός τον ξεκινάει. Έχουμε τρία δεκάρια και αυτός δεν παίζει με κανένα. Ο Ανάκογλου ανύπαρκτος και αυτός επιμένει να τον κρατάει μέσα. Είπαμε να πάρουμε φορ να κρατάει πίσω τους αντιπάλους για να φεύγει ο Άραβας με φόρα από τα πλάγια...τίποτα! Ξέρουμε ότι με δυο άπειρους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κεντρικούς αμυντικούς δεν πας πουθενά και μου παίρνει κάποιον Άρθρο που μοιάζει να πάσχει από αρθριτικά...και κάτι ακόμα: εμείς στην Μακεδονία έχουμε διαρκή κόντρα με τους μπαοκτζήδες. Στην καφετέρια που το είδα το παιχνίδι (Καστοριά) πολλά αεκόπουλα κόντρα στο ρεύμα τα δίναν όλα για την ΑΕΚΑΡΑ. δέλλα και λοιποί, αν δεν μπορείτε να ανταπεξέρθετε, πηγαίντε στο σπίτι σας. Μην παίζεται με τα νιάτα της ομάδας μας. Θέλει μεγάλα @ρχίδια (και τα έχουν πάρα πολλοί στην Μακεδονία) για να είσαι ΑΕΚ...και αυτοί που παίξαν σήμερα δεν είχαν. εξαιρέσεις λαμπρές ο Αραβίδης, ο Μπαρόχα και ο μεγάλος Μάνταλος.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ...ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝΕ!!!
κραξτε ελευθερα....και την επομενη εβδομαδα παλι κολοτουμπα!!
Εσεις νομιζετε οι ομαδες φτιαχνονται σε μια νυχτα...Ο ΠΑΟΚ που εχει ριξει τοσα εκατομμυρια ποσα χρονια ακομα παλευει να φτιαξει!!
ΥΓ.αντε συνεχιστε να κραζετε αεκαρες μου εσεις!!
Μια εβδομάδα φωνάζουμε για τον σοιλεδη δεν ακούει κανείς;;;ποσό ακομα;;το παιδί δεν ειναι μπακ!!!!
παιδιά και εγώ μαζί σας να κράξουμε η ομάδα άθλια ο ένας χειρότερος απο τον άλλο (το μόνο θετικό ο Μάνταλος που μπήκε 20 λεπτά και έπαιζε μόνος του αλλά και ο Μπαρόχα που έδειξε να είναι πολύ σταθερός)
Τώρα σχετικά με κάτι σχόλια ότι κάποιοι δεν είδαν ποτέ χειρότερη ΑΕΚ..
Παιδιά σοβαρευτείτε οκ η ομάδα είναι χάλια, ήθελε μεταγραφές και γενικά δεν μπορεί πολλά πολλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειδικά στημένη όπως σήμερα ΑΛΛΑ όχι και δεν έχετε δει χειρότερη ΑΕΚ εγω θυμάμαι 6ρες απο Ολυμπιακό και πριν 2 χρόνια διαβάθμιση αγωνιστικά με 6-7 νίκες ΟΛΗ την σεζόν
Όπως και να έχει αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι ΑΕΚ
ευτυχως,που,ειδα,μονο,το,πρωτο,ημιχρονο,το,αλλο,το,ακουσα,απο,ραδιο,και,νευριασα,με,τον,αραπη,που,μας,το,πεταξε,παντα,οι,μαυροι,των,αλλων,ομαδων,θα,ναι,καλυτεροι,απο,τους,δικους,μας,δεν,ξερω,τι,να,πω,και,με,σοιλεδη,επειδη,ειναι,μ@@ας,ο,βατραχος,ποτε,θα,παρει,συνταξη;η,αμυνα,μας,τρυπια,ηταν;τους,περνουσαν,λες,και,δεν,υπηρχαν.
Στηριζω Δελλα και θελω να πετυχει αλλα η ηττα χρεωνεται 100% σε αυτον
Κρίμα...Πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι αντί να πάμε να το πάρουμε στα ίσια.Εκ του ασφαλούς μιλώντας βέβαια νομίζω αν το χτυπούσαμε στα ίσια θα το κερδίζαμε.
Η ομάδα δεν είναι κακή ούτε οι παίχτες.Απλά θεωρώ ότι το φοβήθηκε το ματς ο Δέλλας ενώ δεν έπρεπε.Εντάξει παίζεις στην Τούμπα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν εχει την δικιά μας συνοχή για να τον φοβηθείς.Αυτή την στιγμή είναι σκορποχώρι και χάσαμε από ένα σκορποχώρι.Όταν το γύρισε στο τέλος στο σύστημα που παίζουμε πάντα έγειρε το γηπεδο.Εκεί είναι καλή δηλαδή η ομάδα;Νομίζω βέβαια ότι θα το καταλάβει και μόνος του ο Δέλλας ότι έκανε λάθος και θα αναλάβει την ευθύνη.Ήταν λάθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαχείριση του παιχνιδιού από τον προπονητή και τίποτα άλλο.Και φυσικά τον συγχωρούμε γιατί δουλεύει πραγματικά με την ομάδα.Δεν θα τον σταυρώσουμε στην πρώτη ήττα.
βαλε ντιντακ με σοιλεδη ξανα θα βλεπω ανιμαλ πλανετ ελεος
Ναι ρε. Τα εγκλήματα μας φάγανε. Εγώ λέω μας φταίει κι η διαιτησία του γαύρου.
Ξεστραβωθείτε βάλτε κανά τίτλο να φανούν οι πραγματικές ευθύνες και μην το γυρνάτε αλλού πάντα. Αυτά μας φάγανε. Όσο βρίσκουμε "άλλοθι", άλλο τόσο δε θα γινόμαστε σοβαρή ομάδα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μας παίζαν συνέχεια, δεν κάναμε φάση, κάθε κατεβασιά τους φόβιζε γκολ, οι αμυντικοί μας "μπετόν" κυριολεκτικά και μας φταίει ο Σιδηρόπουλος που θα έπρεπε να μετράμε τρίμπαλο plus για πλάκα με τέτοια εμφάνιση. Ούτε κόντρα πήραμε και μας δούλευαν ο Πέλκας, ο Μακ κι ο Ροντρίγκεζ!!!
Άρε Δέλλα τι να σου πω?
ΣοΪλέδη σου έχω χρεώσει το γκόλ του γαύρου στο τηγάνι και το σημερινό, μα τι κάνεις ?πεναλντι στα πλάγια ?
Ρε σείς αυτός μας στήνει.
Το φοβηθήκαμε χωρίς λόγο.
Είμαστε μια επιθετική ομάδα και πήγαμε να παίξουμε άμυνα και λογικά χάσαμε.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία 5 λεπτα που παίξαμε επιθετικα είχαμε 3 κλασσικές ευκαιρίες.
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.
α! και ο Σοιλέδης δεν είναι μπακ ΤΕΛΟΣ
ωραιος ο δελλας..και ωραιες δηλωσεις..
πας στν τουμπα κ παιζεις ενα συστημα που φν το δουλεψες ουτε στν προετημασια με εναν ΧΑΜΕΝΟ ανακογλου..
αποτυχια ο σοιλεδης κ η ομαδα στα εκτος ειναι κακη με πολυ κακη διαχειριση..
κ βγαινει ο π@π@ρ@ς μετα κ δηλωνει οτι το δικαιο αποτελεσμα ειναι το "x" και ο παοκ εχει 20 τελικες..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
γελανε και οι προβατινες..
ειπαμε, να στηριξουμε τν ομαδα αλλα η εικονα του πρωτου ημιχρονου ειναι για 3-0 ανετα..
2 εξόδους έχουμε κανει μια στην Ξάνθη και μια Θεσσαλονίκη , συνολικά πάνω απο 10 ευκαιρίες δεν είχαμε ...
Ευθύνη δελλα 1000% .ρε φίλε δεν παίζαμε με την Ρεάλ αλλα με τα κατσίκια του ΠΑΟΚ!!!ποσο χεστρα μπορεί να εισαι ρε φίλε;;;ελεος
Όσο τυχεροί είμασταν στο α ημίχρονο, τόσο άτυχοι είμασταν στο 2ο. Φυσικά και ήταν πεντακάθαρο πέναλτι η φάση στο 78, ενώ κάναμε ένα τελείως αχρείαστο πεναλτι και φυσικά μπορούσαμε άνετα να ισοφαρίσουμε στην τελευταία φάση. Με βάση την εικόνα του αγώνα το δίκαιώτερο αποτέλεσμα θα ήταν το Χ, που για τούμπα δεν θα ήταν και άσχημο. Πρωτάθλημα που λένε κάποιοι δεν παίρνει ούτε η Μπαρτσελόνα με την συγκεκριμένη ΕΠΟ, άρα ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια σοβαρη ομάδα και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορέσουμε να αλλάξουμε την διοίκηση της ΕΠΟ και μετά θα μιλάμε για πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι μακρύς, όσοι δεν έχουν υπομονή, ας μας αδειάσουν την γωνιά.
Ευθύνη δελλα 1000% .ρε φίλε δεν παίζαμε με την Ρεάλ αλλα με τα κατσίκια του ΠΑΟΚ!!!ποσο χεστρα μπορεί να εισαι ρε φίλε;;;ελεος
βρηκαμε το Derby να δοκιμασουμε το 4-3-3 Δελλα... και πραγματικα, Σοιλεδη και Ανακογλου απλα δεν κανουν, και τους βλεπουμε και 11αδα... θα φερουμε και καποιο φορ τον χειμωνα με 100χιλιαρικα κατι θα βρουμε...
Ανάκογλου: το αιώνιο ταλέντο...πείτε μου ένα ματς που σας ερχεται προχειρα στη μνημη που ειπαμε αυτος είναι για την ΑΕΚ...Μπηκε ο Μανταλος και τον ξεφτιλισε το Δελλα. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ 5οι
7 λεπτα βγηκαμε μπροστα και καναμε 5 φασεις για γκολ. Παιξε τη μπαλιτσα σου ρε Δελλα και αμα χασεις εχασες. Με τον παοκ παιζαμε οχι με τη μπαρτσελονα. και αμα χαναμε δεν εγινε και τιποτα. ο σολειδης δεν εινα να ξαναπαιξει. ουτε μια φορα δεν εκοψε και εκανε και το πιο ηλιθιο πεναλντυ που εχω δει ποτε
θα με συγχωρησετε για την ''μαυριλα'' αλλα γραφω αμεσως μετα το ματς και ειμαι ακομη συγχισμενος.
Η ομαδα ειναι ΑΤΟΛΜΗ και ΑΧΡΩΜΗ.Βαργκας 0 , παιχτης Σοιλεδης απλα δεν υπαρχει .Μαλλον τελικα ειχαν δικιο οσοι φωναζαν για σεντερ μπακ.Και οι δυο δεν στριβουν με τιποτα.
Οαση ο Πετραν ο Μανταλος , ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ , εκθετει μετα απο 6 μηνες απουσιας ολους τους ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ παιχταραδες.Η εντεκαδα πρεπει να αρχιζει και να τελειωνει σε αυτον.......
Τα λέμε εδώ και καιρό ρε άμπαλοι επιστήμονες.Τι ήταν αυτό σήμερα? Ποιο πρωτάθλημα?Ποια επιστροφή? Τι κοροϊδία είναι αυτή ρε παιδιά? Αντε ας βγουν οι γνωστοί γραφικοί να μας πουν που θα ήμασταν αν δεν ήταν ο Τιγρης και να μην ξεχνάμε το παράδειγμα του Αρη.
ΑΝτε Σερβοέλληνα πολυνίκη ανέλαβε την ομάδα να έχουμε να βρίζουμε κάποιον τουλάχιστον με πάθος.
Όταν κατεβαίνεις με 4-3-3 δίνεις στην ομάδα το σήμα ότι φοβάσαι το ματς. Όταν μάλιστα το σύστημα αυτό η ομάδα δεν το έχει παίξει παρά μόνο με Ίντερ, καταλαβαίνεις ουι δε μπορείς να περιμένεις τίποτα περισσότερο. Ηρεμία όμως. Κι αυτό μάθημα είναι για μια ομάδα που ακόμα ψάχνει τα πατήματά της.
το γηπεδο ουτε καν ξεκινησε, ομαδα δεν εχουμε, προπονητη δεν εχουμε....και προβλεπω να φευγει κανενας δελλας και να ερχεται κανενας τσιωλης...
Ειναι ΑΕΚ αυτη; Με νοοτροπια μικρης ομαδας παιξαμε.Που ειναι η κυριαρχικη ΑΕΚ; Ποιοτητα ελαχιστη, τσαμπουκα και παθος μηδεν. Μπραβο κυριε τζαμπα για την ομαδα που μας εφτιαξες.
Δελλας ''νομίζω ότι φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας απο απερισκεψία δεχτήκαμε γκόλ, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία΄΄
ρε τι πίνετε πάτε καλά??
Μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο, ρε αδερφέ, λινκ δεν υπάρχουν, θα είδε άλλον αγώνα....
ειπε τετοιο πραγμα?Μακαρι να φυγει πριν τον γαυρο ο ανυπαρκτος
Χασαμε δικαια,φοβηθήκαμε τον ΠΑΟΚ.Μονο μετα το ηλιθιο πεναλτι του Σοιλεδη,που ενω η μπαλα ηταν στο αουτ πηγε κι εκανε ανατροπή,ενω προηγουμενα ο Σιδηρόπουλος διπλα στη φάση εκανε πως δεν ειδε πεναλτι στον Σιμόες,μόνο τότε παίξαμε μπάλα και ειχαμε ευκαιρίες.Ως τοτε παρακολουθουσαμε τον ΠΑΟΚ να χανει τη μια ευκαιρια μετά την άλλη,κι ειναι θαυμα που προηγηθηκαμε στη πρωτη μας σοβαρη φαση στο 47.Να αποβαλλουν αμεσα το κομπλεξ από το περασμα στη Γ Εθνικη και να καταλαβουν οτι η ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειτε εντος ειτε εκτος εδρας πρεπει να πατάει τον καθε αντιπαλο κι ας χανει.Αλλα να μην χανει με κατω τα χερια απο το καθε ΠΑΟΚάκι
Εξαιρετικά τυχεροί σήμερα, θα γράφαμε ιστορία αρνητική στην Τούμπα.
Πετάξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να παίξουμε το 4-3-3 και στο 2ο που κάπως σταθήκαμε καλύτερα, ήρθε το ζώον να κάνει πέναλντυ σε έναν παίκτη που ήταν στη γραμμή του άουτ και με πλάτη στο τέρμα... ΗΜΑΡΤΟΝ
Το μόνο θετικό ο Μπαρόχα και φυσικά ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ = ΟΑΣΗ
Τραγικός Δέλλας...δέχομαι να ξεκινήσει με 4-3-3
με παιδα...!!!
...αλλά όταν η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει μπαλα το αλλάζεις το σύστημα...Η εμμονή με τον άλλο τον κωμικό τον σοιηλεδη δεν πάει άλλο...ο μανταλος πότε μπήκε;;;Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου έπρεπε...Συνεχίζου
Δεν είναι μόνο η ήττα αλλά και η εικόνα κάποιον παικτών που σε χαλάει.Ανακογλου τελείως ανούσιος Μπαρμποσα αλλού....Σόι λέδης Χριστέ και Παναγια και Πλατελλας να του φεύγουν τα κακακια...Τζάμπα ήττα ρε Τραι χωρίς κάλυψη στα μπακ που το έχεις δει αυτο;;;;
μιζερια ειναι αυτο που βλεπαμε μεχρι το δευτερο γκολ και κατι που τραβηχτηκε ο παοκ πισω......σταματημενοι εντελως χανοντας σχεδον ολες τις μονομαχιες λαθη επι λαθων ...........αν αντι για μπυρα επινα παραισθησιογονο θα νομιζα οτι παιζαμε με την γιουβεντους του [αιχτη κοντε πουριχνε τις εφταρες στο γαυρο
Δυστυχως σημερα φανηκαν ΟΛΕΣ οι αδυναμιες στην αμυνα .... Θεωρω πως εχει ευθυνη και ο Δελλας 1)αυτος ηταν που αποφασισε να μην κινηθουμε για αμυντικο 2) δεν γινεται να βαζει ακομα τον σοιλεδη βασικο.... Θελω να ξεκαθαρισω πως δεν προκειται να παραπονεθω για τον δελλα και την δουλεια του μιας και δεν μου εχει δωσει δικαιωματα για αυτο ,αντιθετως μπορει να βγει διαμαντι για την ΑΕΚ σε λιγα χρονια. Το μονο που πιστευω ειναι πως σημερα εχει μεριδιο ευθυνης...
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ OTI KATEBHKAME ΓΙΑ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΙΝΤΑΚ. ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ Β εθνικη. ΑΝΤΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 1-0 ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΜΥΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΠΥΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Μετα απο ενα αθλιο α ημιχρονο, προηγεισαι και χανεις.... Βαρεθηκαμε τις πικρες....11δα αρχικη εντελως λαθος.
Η επιμονη Σοιλεδη ενω υπαρχει Ντιντακ ανεξηγητη, οπως και η επιλογη Ανακογλου καθαρα για το Χ.
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσει κάποιος ..ποσό χειρότερος μπορεί να ναι o didac από το τον σοιλεδη???
POLY EYLOGO ERWTHMA. POU SHMAINEI H OI EPILOGES THS PAE GIA AR8O KAI NTINTAK HTAN TELEIWS ASTOXES (H TSIPIKES DIALEGEIS KAI PERNEIS) H O DELLAS EXEI KOLLHMATA.
ALLA NA HTAN MONO AYTO. PHGE SAN XESTHS MESA STHN TOYMPA KAI KATEVASE TRIA AMYNTIKA XAF KAI AFHSE EKTOS ENDEKADAS TON MANTALO.
NA MHN POYME GIA TOUS PAIKTES POU OI DIOIKHSH EPREPE NA KSODEPSEI XRHMATA KAI NA FEREI GIA NA LES ANTIKEIMENIKA, KAI NA MHN KOROIDEYEIS TON EAYTO SOY, OTI EXOUME KALH OMADA.
ME ELEY8EROUS DEN PERNEIS PRWTA8LHMA OYTE SE XILIA XRONIA.
POU EINAI O FOR? POU EINAI O LOUKA?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
MEGALH APOGOHTEYSH...
Καθολου,αυτος που ειναι στον παγκο ζει σε παραλληλο συμπαν
Μάγκες...αυτο που κάνει ο σοιλεδγς τα έκανε και στη ξανθη. ...καποιος πρέπει να τα κόψει....αντε....κατα τα αλλα στο 0-1 έπρεπε να γίνει. 0-2 να τελειώσει μ..ολα τα αλλα τα περιμέναμε...
Τα ειχαμε γραωει η ομάδα για να ειναι σε πορεια πρωταθλητισμου ηθελε στοπερ,δεξι χαφ κ φορ.Δελλα ξεκόλλα με τον Σοιλεδη, δηλαδη ελεος
Δυστυχώς η εμμονή με τον κλαρινογαμπρό (σοιλέδη) πληρώνεται! Φτάνει πια! Όποτε έπαιξε ο ντιντακ ήταν σταθερότατος γιατί πάλι βάσικος ο κλαρινογαμπρός?
Πϊκρα σήμερα!!!! Λίγες παρατηρήσεις: α) Τελικά, το 4-3-3 για ακόμη μια φορά δε λειτούργησε, β) πολλές λάθος πάσες από τους αμυντικούς και τους αμυντικούς χαφ και μάλιστα όχι πάντα υπό πίεση: το κρισιμότερα λάθος αυτό του Γιόχανσον πριν από το γκολ, καθώς, αφού έκοψε τη μπάλα, τη μεταβίβασε λανθασμένα και έτσι προήλθε το φάουλ που οδήγησε στην ισοφάριση του παοκ, γ) η άμυνα φαινόταν πολύ αργή μπροστά στους επιθετικούς του παοκ, δ) βάργκας και μπουονμανότε σε τέτοια ματς σας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρειαζόμαστε κυρίως, σε ρηχά νερά κολυμπήσατε σήμερα, ε) χωρίς να δικαιολογεί απολύτως τίποτε αλλά η φάση όπου τραυματίστηκε ο Σιμόες ήταν φάουλ εντός περιοχής, άρα......
Δυστυχώς φάνηκε πόσο λείπει ο Μάνταλος (αν ήταν πανέτοιμος και έπαιζε από την αρχή, θα κάναμε διπλό), ο κλασσικός σέντερ φορ και ο στόπερ-ηγέτης που σύμφωνα με την διοίκηση "Ήταν περιττοί" ...
.........................
Μάνταλος απο πιο νωρις επείγοντος κακή ΑΕΚ σημερα μεγαλη απογοήτευση...
Ακριβώς, αλλά άμα είναι να κρεμόμαστε από τα @@ μόνο ενός παίκτη, δεν είμαστε ΑΕΚ. Είπαμε βαρόμετρο, αλλά δε μπορείς να περιμένεις ΕΝΑΝ μόνο...μπας και παίξει η ομάδα...Δηλαδή άμα τραυματιστεί ξανά, πάρει κάρτα, αρρωστήσει, τι γίνεται; Θα μας κάνουν πλάκα οι αντίπαλοι;
Δέλλα ήσουν μεγάλος παίκτης, σε στηρίξαμε μέχρι τώρα αλλά σαν προπονητής δεν τόχεις. Δυστυχώς. Αυτή δεν ήταν εικόνα ομάδας. Ευθύνεσαι προσωπικά για τους χαμένους βαθμούς στην Ξάνθη και την σημερινή ήττα. Στου κασίδι το κεφάλι μαθένεις προπονητική, αλλά κι αυτόν δεν τόχεις. Πάρτυ κάνει ο Ολυμπιακός πάλι απ' τον Σεπτέμβρη. Άντε γεια....
-5 από την 4η αγωνιστική και με εικόνα μικρής ομάδας στο 1ο "δύσκολο" ματς. Καλύτερα που δεν πήραμε το πέναλτι και την νίκη καταλάθος γιατί όλο αυτό που είδαμε ήταν μια φούσκα. Μικρή ομάδα, μικρότερος προπονητής, ανύπαρκτη διοίκηση. Αντίο
ρε φίλε δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι καταλάθος ίσα που ακούμπησαν τα γόνατα τους
άσε που ο δικός μας έκανε λες και τον σούβλισαν
Η ομάδα έπαιξε μόλις μπήκε ο Μάνταλος και μετά το 2-1, αλλά μπορούσε να κλέψει το ματς. Πιστεύω ότι το μαρκάρισμα του Σιμόες στην μεγ. περιοχή στο 1-1 ήταν πέναλτυ, αλλά που να το σφυρίξει ο χεσμένος...
Ανάκογλου: το αιώνιο ταλέντο...πείτε μου ένα ματς που σας ερχεται προχειρα στη μνημη που ειπαμε αυτος είναι για την ΑΕΚ...Μπηκε ο Μανταλος και τον ξεφτιλισε το Δελλα. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ 5οι
Ο Μάνταλος πρέπει να ξεκινάει βασικός ακόμα και με πατερίτσα, ακόμα και με μισό πόδι είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει αυτή η ομάδα. Ο Ανάκογλου είναι απίστευτος χέστης και παίκτης Β Εθνικής και πολύ λέω. Επίσης το 4-3-3 δεν τράβηξε από το πρώτο λεπτό απορώ στο πρώτο ντέρμπυ βρήκες να πειραματιστείς ρε Δέλλα? Το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ είναι για τα πανηγύρια και δεν παίξαμε ποτέ επίθεση. Δε γουστάρω να βλέπω ΑΕΚ σαν να είναι ο Πανθρακικός όποτε παίζει εκτός. Ούτε στο Μπερναμπέου και στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καμπ Νου να παίζαμε. Δίκαιη η ήττα και καλώς ήρθε για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και παράτα μας ρε Δέλλα που αξίζαμε την ισοπαλία και τη χάσαμε από ένα λάθος. 4-1 είναι το δίκαιο σκορ. Νισάφι
Στην Ξάνθη θυμήθηκη στο 87 να βάλει τον Μπουονανότε και ήρθαμε Χ, σήμερα άργησε να βάλει Μάνταλο και το χάσαμε το ματς. ΜΠΡΑΒΟ Δέλλα -4 βαθμοί. Καλά πάμε...
μολις η ομαδα ανεβηκε για να ισοφαρισει ειδαμε μπαλλαρα απο την ΑΕΚ, αυτο δειχνει ποσο χεστη προπονητη εχουμε.
Ανάκογλου: το αιώνιο ταλέντο...πείτε μου ένα ματς που σας ερχεται προχειρα στη μνημη που ειπαμε αυτος είναι για την ΑΕΚ...Μπηκε ο Μανταλος και τον ξεφτιλισε το Δελλα. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ 5οι
Πιθανότερες δηλώσεις Δέλλα: "Είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών blah blah blah..." :p
Με έναν καλό προπονητή και 4 - 5 παίκτες πολλά μπορούν να γίνουν, δυστυχώς η εικόνα και οι ελείψεις της ομάδας και οι εμπνεύσεις του προπονητή δεν αφήνουν περιθώρια για πολλά πράγματα!!!!
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Η ΑΕΚ πήγε να κλέψει αποτέλεσμα. Ο Μανταλος λείπει. Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ήταν ρίσκο για τον Δελλα να βάλει τους νέους στην τούμπα. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το κεφάλι κάτω και δουλειά. Η ΑΕΚ δεν τα παρατάει.
Ενταξει δεν περιμενω πρωταθλημα και 2 ή 3 να βγει η ομαδα θα ναι θετικο αφου το βλεπεται δεν ειναι για πολλα ακομα χτιζουμε την ομαδα δεν γινεται να παρει τον τιτλο γιατι δεν εχει και τους παιχτες να το κανει η ισοπαλια θα ηταν θετικο αποτελεσμα σημερα με βαση την εικονα αλλα η ητττα ειναι δικαια θα ελεγα στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχε ΑΕΚ 2 με 3 γκολ επρεπε να φαμε αλλα ειχαμε τυχη πες το ανικανοτητα δικια τους αλλα ειναι η αληθεια ηταν τραγικη η ομαδα στο 1 ημιχρονο.
Μεγαλα λαθοι του Δελλα σημερα, η ομαδα εχασε τουλαχιστον ενα ημιχρονο με 60 λεπτα (παρα το γκολ) οπου ο Δελλας επεμενε στο 4-3-3 και στον Ανακογλου μεσα. Ο Σοιλεδης εκανε τοσο εμετο με τον Μακ που θα το θυματε για χρονια. Ο Γκαλο μια απ'τα ιδια μεχρι να μπει ο Πλατελλας (αργησε πολυ να τον βαλει). Αφου προηγηθηκες η πρωτη σου αλλαγη πρεπει να ειναι ο Πλατελλας να βοηθησει την αμυνα και λιγο μετα ο Μπαρμποσα οχι να καθεσαι να περιμενεις την ισοφαριση... Το τραίνο για το πρωταθλημα χαθηκε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυπικα σημερα για μενα (οχι οτι το ειχα πιστεψει προσωπικα) χθες εγραψα για τους πραγματικους στοχους της ομαδας.
Περιμενουμε κατι καλυτερο απο την ομαδα. Ηταν απαραδεκτη η εμφανιση μας.
Δυο παιχνιδια εκτος εδρας ενα βαθμο με τον Παοκ δεν περνας ευκολα απο την τουμπα δεν με στεναχωρει η ηττα αλλα η εμφανιση της ομαδας 56-44 κατοχη 29 σουτ ο ΠΑΟΚ 14 στο τερμα 7 η ΑΕΚ 4 στο τερμα τα δυο απο κορνερ κι ενα το γκολ απο στημενο νομιζω οτι ειναι πεναλτι που δεν μας δινει στο Σιμοες τον βρισκει στο γονατο ο Κατσε ειναι πεναλτι του Σοιλεδη γιατι ειναι βλ@κ@ς η κουρασμενος και γενικα η ομαδα δεν πιανει πολλα ψαρια και λογικο χωρις επιθετικο χωρις μπακ αριστερο και χαφ τον ανακογλου,ειχα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γραψει παλιοτερα οτι θελουμε στοπερ επιθετικο και αμυντικο χαφ για τετοια παιχνιδια πρεπει να ειχα φαει 30 dislike για το αμυντικο χαφ δεν πειραζει αλλιως βλεπουμε την μπαλα ορισμενοι
Πρωτάθλημα τέλος, λοιπόν... Πάμε να σώσουμε ό,τι σώζεται... 2η θέση και κάτι καλό στο κύπελλο... Τό ξέραμε απο την αρχή οτι δεν το έχουμε.. Απλα 1-2 καλά παιχνίδια (με Σεβιλλη, Πλατανια και ΠΑΣ στο 2ο ημιχρονο) μας φούσκωσαν τα μυαλά... Αυτά λοιπόν... Τελείωσε λοιπόν πριν καν αρχίσει...
σοιλεδης εγκληματιας .......ανεπιτρεπτος ......να φυγει τωρα και να παει να βοηθα σε σεντρες σε προπονησεις
Ο πάοκ είχε να κάνει ανατροπή απο τον Ιανουάριο απέναντι στην Καλλονή. . . .
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο
ηθελα να ηξερα 3 δεκαρια και παιζουμε 4-3-3 χωρις δεκαρι, παμε να παιξουμε 4-3-3 που αντι να γινει δοκιμη εντος με καμια μικρη ομαδα γινεται εκτος με παοκ τι να πω...λυπαμαι
και επειδη οπως ολοι μας περιμεναμε αυτο το γ...μενο παιχνιδι ποσο καιρο....μπορω να γραφω με τις ωρες...το κεντρο μας που λεμε οτι ειναι το καλυτερο της σουπερλιγκ και μαλιστα το πιστευαμε...ειδαμε πως απο μια μετρια ομαδα οπως ειναι ο παοκ δεν ειχε ουτε κατοχη αλλα δεν εκανε καν μια καλη μπαλια στον ''επιθετικο΄΄ οποτε το ζητημα δεν ειναι οτι η ομαδα ηθελε μονο επιθετικο αλλα 3-4 παιχτες για να ειναι ΟΜΑΔΑ!αλλη ΑΕΚ ονειρευομαστε ολοι μας αλλη βλεπουμε.....τοσα χρονια υπομονη να δουμε κατι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλο και βλεπουμε μεσα ανακογλου και σοιλεδη στην ομαδα που υποτιθετε παει να χτυπισει το κατεστημενο!με εναν φιλοτιμο σιμοες και εναν δυνατο γιοχανσον δε παιρνεις πρωταθλημα.....και μη κανετε καν μεταγραφες το χειμωνα το πουλακι πεταξε απο σημερα..ευχαριστουμε για ολα!!!
Δέλλας, Σοιλεδης ανέκδοτα. Ανακογλου χαλια μαύρα. Ο Δέλλας δεν διαβάζει ματς, τελος.
Χάσαμε από την μπόχα και τη βρώμα του βορρά, ντροπή ντροπή, χίλιες φορές ντροπή
Γιατί αλλάζει το νικηφόρο μας 4-2-3-1 σε 4-3-3 ;;;
Αντε δώσαμε χαρά στα ανυπαρκτοπαοκάκια ...
κακά τα ψέματα ο πάοκ δεν έχει υλικό και δεν κάναμε τίποτα απέναντί τους.
Θα ήταν έκπληξη με τέτοια εμφάνιση ακόμα και αν παίρνα με το χ.
Οι λόγοι πολλοί ας μην τους αριθμούμε.
Τα πραγματα ειναι απλα και τα φωναζαμε εδω και καιρο: με πορδες δε βαφεις αυγα
οταν λεγαμε οτι η ομαδα ηθελε μεταγραφες απο την διοικηση μας ειπαν οτι δεν χρειαζοταν και ηθελε χρονο για να στρωσει η ομαδα!!!
βλεπω ποσο εστρωσε!!!! ουτε πεμπτη δεν βγαινουμε με τετοια ομαδα!!!
AYTA FERNOYN H TSIGKOYNIA KAI O FOVITSIARHS DELLAS...
ALLO ENA PRWTA8LHMA BYE BYE...
δελλας......φεραμε το παιχνιδι στα μετρα μας το πιο δικαιο θαταν η ισοπαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ο Δελλας το εχασε το παιχνδι ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.
και ειναι κουραστηκο πλεον συνεχεια να εχεις νευρα.
Καρκινο θα βγαλουμε σοιλεδη!
Επειγόντως προπονητή. Δε κάνει το παληκαρι.
Όλες τις ευκαιρίες τις κάναμε απο το 87' μέχρι το 95'
Nough said.
Ντροπή για τον πανηγυρισμό των παικτών της ΑΕΚ στο γκολ που έβαλε...
Την αλλη φορα περιμενετε να σφυριξει τη ληξη και μετα παιξτε μπαλα. Παρταλοι
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ.....
Ολα ήταν υπέρ μας. Πολλές χαμένες ευκαιριες ο ΠΑΟΚ, γκολ στο 46, τι άλλο θέλαμε χωρίς να παίζουμε μπάλα? Εκεί φαίνονται οι πρωταθλητές...εμείς φοβηθήκαμε, που ήταν το πάθος, ούτε φάουλ δεν τους κάναμε. Μόνο Αραβίδης, Μπαρόχα, Σιμόες πάλεψαν...Κρίμα, οι τίτλοι θέλουν εκτός από πλάνο και ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ. Στο 0-1 έπρεπε με τσαμπουκά να το κάνουμε κόλαση το ματς, να τους σπάσουμε νεύρα και ρυθμό.
μανταλος ...αυτο απλα
Tίγρη πως την βλέπεις την ομαδάρα που έφτιαξες με τον Ντούσαν και τον Δέλλα; Πολλά νεύρα. Τέλος το πρωτάθλημα μάγκες. 5αδα κι αν
What "ki an" re.... Stop this vlakies, I understand you're mad but we had a poor performance today, so what, get over it, best thing to do is to move forward. That's what the team will do so that's what fans should do to. We were never going after the title this year and if you think we were you're delusional. Toumba is one of the hardest places to go to. We just came back to the first division, I know it's hard but we need patience. Personally I think we'll finish 3rd or 4th and I'll be happy with that. Anything lower than that I'll be disappointed and THEN we can discuss about changes in staff/owners/players.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Good day. Sorry for this being in English but I just want to get my point across. We need to be rational, not fickle, whining about every little negative thing that our team encounters. We are Enosi after all. So let's be united in this please. AEKARA s'agapo.
This poor performance is that matters most. Is the same poor performance in every single away match.
Yes I agree, that needs to change. But we're you actually expecting us to win the title right away?? That's ridiculous. Have we forgotten the awful start PAOK and PAO have made to the season? Now obviously since I have no way of watching the games I can't analyze them. But what I can say is that a league championship isn't a sprint, it's a marathon.
δεν υπαρχει παιχτης πλατελλας μην ξανακουσω καποιον να μιλαει για παιχτη πλατελλα ως βασικο
signomi ipa 3 alla distixos 5 piso,apo tis 4 protes agonistikes na xanis protathlima,krima krima kai krima ksana,megales efthines stin diikisi megales efthines kai ston dela,
ενταξει αρχισαμε να πιεζουμε στο 90' κατι ειναι και αυτο
μονο μανταλος
σημερα θα βλεπαμε αν οντως η ομαδα μπορουσε η αν ζουσαμε με παραμυθακια....2ο παιχνιδι εκτος και τελικες ευκαιριες και στα 2 ματς ζητημα να ειναι 3....ολοι μας σε καθε παιχνιδι αλλαζαμε ψυχολογια και παραμυθιαζομαστε...η ομαδα ειναι λιγη με 2-3 παιχτες δε χτυπας πρωταθλημα...μεχρι δεκεμβρη θα μαστε 10 βαθμους πισω
μπραβοοοοοοοοοοοοοοο Δελα ακομα μια φορα δεν θα κοιμηθουμε...........
Άθλια εμφάνιση !!! Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ υπεύθυνοι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!!
Ενα χειροκροτημα για την ομαδαρα που εφτιαξε ο Τιγρης. Με παικτες Γ εθνικης. Να εχεις το φαρδος να προηγηθεις ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ!!! Κι αλλο ενα χειροκροτημα για τον τιτανοτεραστιο προπονηταρα Δελλα που παει και παιζει σα χεσμενος στα εκτος και μου βαζει τα παρταλια τυπου Σοιλεδη. Πραγματικα μπραβο. Ηθελε προσπαθεια αυτο που κανατε.
Ωχ!!!!!Προβλεπω να φτανουμε τα 1000 σχολια παλι!!!!!!!! Το τι εχει να γραφτει για τον Δελλα!!!!!!
Maresi p kapia legate oti o mel einai theos tha mas ferei protathlima kai ales teties aidies... 1: o mel dn vazei lefta kai de ftei o delas... Otan dn benoun lefta se mia omada dn ginetai na ginontai metagrafes... 2: to protathlima dn to htipame fetos... Fetos pme gia 5-4-3 thesu... Sorry adelfia ala no money no team...apoti fenetai x mesa sthn veria kai niki me atromito... Kai meta palevoume gia play off
Τίγρη αυτή είναι η ΑΕΚ του ερχόμαστε; Τίποτα δεν έχουμε.
Μικρη ομαδα καταντησαμε,με μικρο προπονητη που στηριζετε σε ανυπαρκτα παικτακια και εχει εμμονη με ελληνες την πιο αμπαλη ποδοσφαιρικη ρατσα,με σοιλεδη ανακογλου και κεντρικο δισυμο κολο-τζανε δν παμε πουθενα,καλα για το οτι εχουμε 3 10αρια και παιζουμε χωρις δεκαρι πρεπει να ειναι καινουργια πατεντα.Κριμα μια χρονια που υπηρχαν τοσα ονειρα τελιωσε απο σεπτεμβρη μηνα τωρα ποια πλευ οφ
αντικειμενικά το ματς έπρεπε να είναι 3-0. . . . .
και που βάλαμε τέρμα θαυμα ήταν
ΤΙΓΡΑΚΟ ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ , 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΟ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ !
Καλητερα που χασαμε για να καταλαβη και ο Δελλας και καποια αλλη οτι η ομαδα θελει παιχτες
και ο Δελλας να σταματησει τα πειραματα και χαζα που κανει.
fanike kai apo to pexnidi me tin ksanthi,afti ine i omada ti na ftiaksis perisotero,katse tora 3 piso,
Aμα ξαναπαιξει ο σοιλεδης με την φανελα της ΑΕΚ ας παρει πουλο και ο ιδιος και αυτος που τον βαζει
Γιατι σου φταiει ο Σοιλειδης και οχι αυτοι που εψαχναν μπακ αριστερο ενα χρονο και δεν εβρισκαν;
αριστερο μπακ εχουμε πολυ καλο,την εμμονη καποιου στον αμπαλο πληρωνουμε
Ε τοτε βρισε το Δελλα οχι το παικτη αυτος τοσο μπορει
ΔΕΛΛΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ σου δελλααααα ΓΕΙΑ σου δελλα γεια σου δελλα γεια σου ΔΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
Δελλα, η φοβία σου και η λάθος τακτική σε εκαναν να χάσεις καθαρα δικό σου παιχνίδι !! Δυστυχώς τα πειραματα μας βγάζουν νωρίς εκτος βασικού στόχου, αντίο πρωτάθλημα !!
Εχουμε Μανταλο,κ τα φαουλ τα κανει ο Γκαλο. Δελλα,τι ακριβως κανετε στη προπονηση?
Φυσιολογικα ηρθε, μη λεμε κουβεντα
Απαγορεύστε του τη μπάλα επιτέλους αυτού του Σοιλέδη! Νισάφι πια!
ρε ειλικρινα αυτος ο σοιλεδης μας δουλευει?Που νομιζει οτι παιζει,εχουμε βγαλει καρκινο μονο που ακουμε το ονομα του σημερα
Ευγενική χορηγία το ματς το δώσαμε....
Παίξτε μπάλαα ρεεεεεεεεεεεεε!
Δελλα,go. Ετσι απλα.
ΣΟΙΛΕΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΤΕΕΕΕ ΞΑΝΑ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ???
καλυτερα που εκανε πεναλτι ηλιθιο ο σοιλεδης μακαρι να παιζει ο ντιντακ πλεον. τον αγαπω τον δελλα αλλα κοιμαται στον παγκο...
ΣΟΙΛΕΔΗ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΑΝΤΕ ΣΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ
κέρδισε πέναλντι ο τζιόλης( από σοιλέ) . Γελάνε και τα πατατάκια μου ...
Ξανα λεω..... Σο'ι'λεδης !!!!!!!!!!! Η καταστροφη μας σημερα !!!!!!!!!!!!!
Ο Τζιόλης μας κέρδισε μπέναλτ ρε φίλε.. Ο Τ Ζ Ι Ο Λ Η Σ ...
Σοιλεδη σηκωσε το χερι,εχεις δικιο,μπαλα πηρες.......
Εδωσε πεναλτι στον Παοκ
πιάστο ρε Μπαρόχα γίγαντα
Και καθαρό και ηλιθιο πέναλτυ
θα ειναι σα νικη ...αν.... λεω αν..... παρουμε το -Χ- με τα χαλια που εχουμε !!! Θελουμε 5 με 6 αλλαγες τουλαχιστον !!!!
4 επιθετικούς το Παοκακι....0 η ΑΕΚ....ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙΓΡΗ ΜΟΥ
Τι ακριβως παιζουμε εμεις?? Δελλα,μηπως ξερεις εσυ??
Το παιχνίδι ακούγεται κλασσική περίπτωση ΑΕΚ-Ολυμπιακού 2-3, με σύστημα 4-3-3 από Σαντος και τον Γεωργέα μονάχο του με Τζόρτζεβιτς-Βενετίδη.
Άτυχη στιγμή του προπονητή εδώ.
Το έπνιξε το πέναλτι το κοράκι. Τίγρη βγάλε καμιά ανακοίνωση γιατί από έργα μηδέν.
Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Νομιζω οτι ηταν πεναλτι στο Σιμοες
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΙΜΟΕς...ΤΟ ΕΠΝΙΞΕ το κορακι ο σιδηροπουλος
Πεναλτι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δυστυχώς παίζουμε στην κόψη του ξυραφιού, κινδυνεύοντας να χάσουμε δικό μας παιχνίδι. Επιτέλους,έξω ο Ανακογλου!
Τι κανει ρε βαζει τον Πλατελλα μονο , τον Μανταλο τον εφαγε η μαρμαγκα ? βαλε μεσα και τον Πετραν να πεταξει καμια μπαλια ρεεεεεεεε ΕΛΕΟΣ ΡΕ
Οχι αλλο Ανακογλου δε μπορει να σταθεί. Άφαντος και αρνητικός.
Φυσικα κλασσικο συστημα ντουσαν , αν δε το φαμε αλλαγη δεν κανουμε , αντε να δουμε ποτε θα βαλεις τον Μανταλο 20 λεπτα οδηγιες του δινεις !
xaxaxaxaxaxaxa POSO DIKIO EXEIS
Μονίμως ακούω παοκτζήδικα ονόματα, εμείς δεν παίρνουμε ποτέ τη μπάλα?
Aυτός ο Rodriguez τί φάση
Ελευθερος ηταν
αμα αρχίσουμε να λέμε ποιους πρέπει να βγάλει έξω θα βγει η μιση ομάδα
γενικά όμως ανάκογλου δεν φάνηκε καθόλου και υποτίθεται η θέση του είναι τέτοια που έπρεπε να περνάνε οι μισές μπαλιές απο τα πόδια του
ρε τον σοιλεδει γιατι δεν τον βγαζι εχω ?
για να πάρει μεταγραφή ο μακ στην μπάρτσα...
Αμυνα τρυπα καναμε τα παοκια μπαρτσελονα σε λιγο να φενετε.....μονο ο μπαροχα αξιζει σημερα.....
αντε για Υπνο τωρα ΜΙΖΕΡΟΙ
μεγαλη μπαλαδοφατσα εισαι εσυ original21agnanta
sto 90 teliwnei...
Ρε φιλε μας κανεις πλακα τωρα;
Δέλλα μην ξεχάσεις να βάζεις Ανάκογλου βασικό σε κάθε ματς. Ήμαρτον ακόμα μέσα ο ανύπαρκτος.
αδερφια εμενα ο μπαροχα μου αρεσει αρκετα, εξ αλλου ο καλος τερματοφυλακας χρειαζεται και τυχη. το 4.3.3 του πρωτου ημιχρονου αποτυχια δεν μπορω να καταλαβω γιατι. επισης μας λειπει δεξι κ αριστερο εξτρεμ
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ Χ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ 2ο . ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΟΧΑ !!
Βάλε μαζι ΜΑΝΤΑΛΟ μέσα,πριν κουραστεί ο Μπουονανοτε να βάλουν και δεύτερο!...Μπράβο ΜΠΑΡΟΧΑ! Άργησες Δελλα,μόλις το φάγαμε.
Παρταα!! Τωρα;; Βάλε μάνταλο γαμω το κέρατο μου
Μόνο με τύχη δεν πας πουθενά. Είπαμε ο Δέλλας δεν κάνει ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Φοβάμαι ότι θα χάσουμε τώρα κιόλας.
το φαγαμε
Τωρα που ειναι ανοιχτοι αυτοι βαλε Μανταλο μεσα να τους πεταξουμε ακομα ενα !!!
ΔΕΛΛΑ ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
0-1...ανδρικό γεννητικό όργανο. Δεν το λέω για τον ΠΑΟΚ που μου είναι συμπαθής ομάδα, το λέω για τον απαραδεκτο δημοσιογραφο του Σπορ FM που κλαίει και οδύρεται όταν ο ΠΑΟΚ χάνει ευκαιρία, χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα, λές και παίζει ελληνική με τουρκική ομάδα.
δηλαδη ελεος....ΑΕΚΑΡΑ ξυπνα ....δεν φτανει ενα γκολ...πρεπει να παιξουμε να το αξιζουμε...λεω τωρα εγω
αντε να δουμε πως θα το κρατισουμε το ματσ.
ΔΕΛΛΑ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!!!
Ρε Δέλλα, βάλαμε γκολ από στημένο, αλλά εξακολουθούν να μας έχουν στα σκοινιά!!! Τι περιμένεις, να το φάμε για να κάνεις αλλαγή να βάλεις παίκτη να κρατήσουμε μπάλα;;; Ή θα βγάλουμε ένα ημίχρονο μαδώντας τη μαργαρίτα αν θα το φάμε ή δεν θα το φάμε στην επόμενη φάση;
το ματς της ζωης του κανει ο Μπαροχα
vale platela kai mparmposa dela xypna.
Δέλλα βγάλε τον Μπαρόχα!!!! χαλάει το σύνολο... μόνο αυτός φαίνεται, βγάλε τον εξω.. δεν συμβαδίζει με την υπόλοιπη ομάδα
χαχαχαχαχα ωραίος :P
ΓΚΟΟΟΛΛΛ, ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ !!! ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΒΑΡΓΚΑΣ! ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΆΡΑΒΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΠΆΝΤΑ ΞΕΛΑΣΠΝΩΝΕΙΣ !...
Φαρδος απυθμενο... Αντε να το κρατησουμε τωρα!
Έτσι ρε Αραβιδαρε με τις ραβδώσεις! !!!
ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΛΛΑΑΑΑ, βγαλε βαργκας και μπονανοτε
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ...Αρε αεκάρα για αυτό σε λατρεύω.Στα χειρότερά σου και βουλώνεις την Τούμπα.Προσοχή τώρα να το κρατήσουμε και να το μεγαλώσουμε το σκορ.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γκοοοολ ... άντε να δούμε .. τουλάχιστον να αλλάξει η ψυχολογία μας ...
Σκασμος τώρα...και δείτε μπάλα...
αντε πάμε με ψυχολογία τώρα ΑΡΑΒΑΣ ΟΛΕ
Κααααααυλααααααα
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL ARAVIDIS OEOEOE
γκοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλ ρε φουλ αμυνα τωρα,ας μπει και ο δελλας στο γηπεδο
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπουγάτσα με τεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛ!! ΠΑΜΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χαχα δεν γίνονται αυτά !!!
Γκόλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γκολλλλλλλλλλλλλλλλ
ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
κανιά αλλαγή ο Δέλλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μέσα ακόμα ο ανάκογλου, κι εξω σταυερά Πλατέλλας και Μάνταλος.. τουλάχιστιν ας αλλάξει το σύστημα, γιατί 4-3-3 μόνο η Μπάρτσα μπορεί να παίκει... ΓΚΟΟΟΟΛ Ο ΑΡΑΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι ειναι αυτα ρε....Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...βαρανε οπου να νε...χωρις επιθετικο σε τετοια παιχνιδια ποιο ειναι το πλανο?????? μακαρι να παρουμε αποτελεσμα!
Η ΑΕΚ και πέρσι και φέτος έχει δύο πρόσωπα: Στο ΟΑΚΑ παίζει μπάλα και μακρυά από το ΟΑΚΑ (πλήν ολίγων εξαιρέσεων) δεν βλέπεται!!!
Σο'ι' λεδης !!!!!!!!!!!!!!!! Τιποτ αλλο δε λεω !!!!!!! Δεν εχω δει ...χειροτερο παιχτη της ΑΕΚ... !!!!!! Το παλικαρι....τυραννιεται !!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟ - ΡΕΙ !!! Οσο για τους υπολοιπους...δεν ξερω ποιον να πρωτο βαλω μετα τον Σο'ι'λεδη !!!!!! Ευτυχως.....υπαρχει ο Μπαροχα !!!! Μονος του !!!! Οσο για το Δελλα....τα γνωστα του σε...κρισιμα ματς !!!!
Πιστευω να τους ξυπνησει (μαζι και ο ιδιος) στο 2ο ημιχρονο . Χειροτερα ... δε μπορουμε να παιξουμε !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ας περιμενουμε το 2ο ημιχρονο .... και να παιξουν ως ... ΑΕΚ !!!!
Η ομάδα έχει θέματα...... αλλά μην φτάνουμε και στον μηδενισμό των πάντων.
Ο κάθε ένας προτείνει και έναν να βγεί άμεσα. Οκεικ.... πρέπει να βγεί σχεδόν όλη η ομάδα. Αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Η ΑΕΚ παίζει με λάθος σύστημα. Τόσοι πολλοί τεχνίτες συγχρόνως κάνουνε κακό. Εχεις 2 παίχτες οι οποίοι δεν μπορούνε να βοηθήσουνε αμυντικά..... κια όλη την πίεση την τρώει η άμυνα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Λογικό είναι. Πέρα απο αυτό.... γύρνα στο γνωστό 4-2-3-1 βάλε Πετράν μέσα να οργανώσει λίγο αυτό το χάλι..... Βάλε Μπαρμπόσα μέσα.... (θες και ενα καθίκι μέσα σε τέτοια ματς). Και βλέπουμε.... ήρεμα να δούμε τι θα βγεί απο το μάτς..... και μετά τα λέμε.... (αλλά τα περι μη μεταγραφών κτλ, και άσχετων παιχτών, είναι άκυρα σχόλια αυτήν την στιγμή)
ΟΧΙ ΆΛΛΟ Σ Ο Ι Λ Ε Δ Η. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩ
ΑΣΤΕΊΟ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ
Τραγικη η εικονα μας,συμφωνω και επαυξανω.Αλλα ρε παιδια στις κακες εμφανισεις θα αρρωσταινουμε με 500 σχολια και στις καλες θα σχολιαζουμε εμεις και εμεις.ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ.Και σταματηστε ορισμενοι ξερολες.Εχουμε ματια και βλεπουμε και εμεις οι πιο αισιοδοξοι.
Η ομάδα κοιμάται. Ελπίζω να μην ξυπνήσουν με εφιάλτες γκολ.
Σο'ι' λεδης !!!!!!!!!!!!!!!! Τιποτ αλλο δε λεω !!!!!!! Δεν εχω δει ...χειροτερο παιχτη της ΑΕΚ... !!!!!! Το παλικαρι....τυραννιεται !!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟ - ΡΕΙ !!! Οσο για τους υπολοιπους...δεν ξερω ποιον να πρωτο βαλω μετα τον Σο'ι'λεδη !!!!!! Ευτυχως.....υπαρχει ο Μπαροχα !!!! Μονος του !!!! Οσο για το Δελλα....τα γνωστα του σε...κρισιμα ματς !!!!
Πιστευω να τους ξυπνησει (μαζι και ο ιδιος) στο 2ο ημιχρονο . Χειροτερα ... δε μπορουμε να παιξουμε !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ας περιμενουμε το 2ο ημιχρονο .... και να παιξουν ως ... ΑΕΚ !!!!
Αφου δεν φαγαμε γκολ θα το παρουμε το ματσάκι..
Το σύστημα δεν ταιριάζει παμε το αλλο λεμε το καλο...
Η φανελα για το τσίρκο...
Παμε ΑΕΚ..
Αλλαγή ο ανάλογου και μέσα ο Πλατέλλας να βοηθεσει δεξιά και να ελευθερωθεί ο κοντός
Δέλλα βάλε την 11αδα που έπαιξες τα παιχνίδια μέχρι τώρα.
Άσε τα πειράματα με τους Ανάκογλες. Σε τέτοια ματς δεν κάνεις πειράματα.
Τι χάλια είναι αυτά ;όχι άλλο Σοιλεδη το παιδί δεν κάνει
πες τα ρε αδερφε δεν παλευεται αλλο ο ανθρωπος!! δε γινεται να μην το βλεπουν!
το περίμενα πως και πως το ματς,, απογοητεύτηκα από την ομάδα στο ά ημίχρονο.. ελπίζω να αλλάξει εικόνα στο δεύτερο,,
ΟΧΙ ΆΛΛΟ Σ Ο Ι Λ Ε Δ Η. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩ
ΑΣΤΕΊΟ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ
Βάλε ΜΑΝΤΑΛΟ μέσα να τους μανταλωσουμε !!
Απο χθες φωναζω να βαλει μεσα Μανταλο.Στο πρωτο ημιχρονο μας ελειπε πολυ. Δελλα,ξυπναααααααααααααααα
ΑΤΣΑΛΗ και ΑΨΥΧΗ η ΑΕΚ !!!!!
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΛΛΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΑΝΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ .......θα χάσουμε. ( Άσε που είναι και οι δυό τους κιτρινισμένοι ).
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΗΤΣΟ, ΣΤΟ 55 ΜΕΣΑ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ, ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΚΟΛ !!!
παμε ρεεεε, ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ με τις μπογατσες.
μην είναι με μυτζίθρα και πικραθούμε(κουνιέμαι από τη θέση μου)
Αυτα να τα βλεπουν οσοι θριαμβολογουσαν επειδη ριξαμε 3 γκολ στα γιαννενα. Μην εχετε αυταπατες. 4οι-5οι φετος και αν με τετοια ομαδα.
να βγει ο κολοβετσιος και ποιον να βαλει ρε παιδια.....; εχουμε χασει το κεντρο , αν δεν αλλαξει κατι δεν θα ειναι αστοχοι συνεχεια οι του παοκ,,, τουλαχιστον να μπει ο μανταλος μηπως και κοντρολαρουμε το παιχνιδι ....και ειδωμεν
ας βρει ποιον να βαλει,αυτος δν ελεγε οτι ειμαστε ενταξει στα σεντερ μπακ?
Αισχος!!!Ξυπνήστε γιατί μας ρεζιλεύετε. Ο Βάργκας νομίζει ότι παίζουμε με κώνους και πετάει τη μπάλα πάνω τους? Αντε Δέλλα ξύπνα!!!!
1ο ημιχρονο , ΑΓΙΟΣ ΜΠΑΡΟΧΑ . Ολοι οι αλλοι τραγικοι ΤΡΑΓΙΚΟΙ χωρις καμια εξαιρεση , κεντρο και αμυνα μπαζουν απο παντου αποριας αξιον πως δεν εχουμε φαει 3 γκολ τουλαχιστον στο πρωτο , επιθετικα ακινδυνοι εντελως , πιανουνε τι μπαλα και την πετανε λες και καιει , ε μαλλον καιει και δεν κανουν μερικοι για τετοια παιχνιδια , ο Δελλας κατεβασε την ομαδα με συνταγη ξανθης δηλαδη παμε για το χ και ΑΝ βαλουμε γκολ εχει καλως , ετσι δεν πας πουθενα Δελλα , γυρνα το συστημα βαλε την ομαδα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιξει μπαλιτσα που ξερει γιατι αυτη η νοοτροπια ειναι μικρης ομαδιτσας , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ας πουμε) παλεψε το παιχνιδι παιξε μπαλα και ας χασεις αλλα αυτο δεν ειναι ΑΕΚ ξεκαθαρα.
++++ EM AYTO LEME TOSO KAIRO, ALLA POIOS AKOYEI?
ΠΩΠΩ ΞΕΝΕΡΩΜΑ...
όταν έχεις το Δελλα να κάνει πειράματα σε ενα παιχνίδι, οπως και το προηγούμενο, μην περιμένουμε και πολλά πολλά
Να στιξουμε την ομαδα και το Δελλα αλλα οχι και ετσι οσο και να πιστευω Δελλα
Vargas kai Anakoglou ekso. o protos poulai thn balla kai kanei pola lathi, kai o defteros oute pou fanike sto gipedo. Mesa Platellas kai Mantalos.
γιατι στα τελευταια ματς δεν υπάρχει το chat ???
στα σχόλια τι να πρωτογράψεις και τι να απαντήσεις???
Με τέτοια τραγική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο είμαστε τουλάχιστον τυχεροί που το ματς ειναι ακόμα 0-0...ετσι θα παμε για πρωτάθλημα?? Απίστευτα λάθη, που δείχνουν πόσο φοβισμενοι μπήκαμε... Μακάρι να αλλαξει η εικόνα της ομάδας στο β ημίχρονο.
ANAKOGLOY VASIKOS? PALI O DELLAS TO FOVH8HKE TO PAIXNIDI KAI IDOY TA APOTELESMATA.
EIMASTE TRAGIKOI.
MANTALO KAI GRHGORA STO B' MPAS KAI ALLAKSEI H KATASTASH.
ALLO ENA HMIXRONO XARAMHSES DELLA.
Ας παίξουμε σαν ΑΕΚ κι ας χάσουμε. Αυτό το πράγμα, να μας κάνει ο ΠΑΟΚ ό,τι θέλει είναι κατάντια και μας μικραίνει αφάνταστα. Όταν τα λέγαμε ότι αυτή η ομάδα δεν είναι για πολλά και φυσικά χωρίς προπονητή πολλοί από εδώ μέσα μας λέγατε γαυροτρολ. Ξυπνήστε όλοι.
Δελλα βαλε παικτη να κρατησει τη μπαλα στο κεντρο να ηρεμησει η ομαδα αλλιως δεν εχουμε καμια τυχη
παιδια μηπως παιζουν τα τσικο με την πρωτη ομαδα του παοκ........απλα ντροπιαστικο ημιχρονο .......σταματημενοι λαιτ παιχτες με λαθη στα λαθη .....μια λαμπαδα μεχρι στιγμης στον μπαροχα για την ψυχραιμια του με τετοια αεραμυνα και ελπιζω ο δελλας να κανει επιτοπου δυο αλλαγες αλλαζοντας πραγματα ανακογλουκαι βαργκας που σε λιγο θα παιζει στοπερ εχει βγει εκτος παιχνιδιου ο ανθρωπος μεχρι και ο μποουοανοτε εχει χασει την ηρεμια πουχει συνηθως
παιδια μηπως παιζουν τα τσικο με την πρωτη ομαδα του παοκ........απλα ντροπιαστικο ημιχρονο .......σταματημενοι λαιτ παιχτες με λαθη στα λαθη .....μια λαμπαδα μεχρι στιγμης στον μπαροχα για την ψυχραιμια του με τετοια αεραμυνα και ελπιζω ο δελλας να κανει επιτοπου δυο αλλαγες αλλαζοντας πραγματα ανακογλουκαι βαργκας που σε λιγο θα παιζει στοπερ εχει βγει εκτος παιχνιδιου ο ανθρωπος μεχρι και ο μποουοανοτε εχει χασει την ηρεμια πουχει συνηθως
παιδια μηπως παιζουν τα τσικο με την πρωτη ομαδα του παοκ........απλα ντροπιαστικο ημιχρονο .......σταματημενοι λαιτ παιχτες με λαθη στα λαθη .....μια λαμπαδα μεχρι στιγμης στον μπαροχα για την ψυχραιμια του με τετοια αεραμυνα και ελπιζω ο δελλας να κανει επιτοπου δυο αλλαγες αλλαζοντας πραγματα ανακογλουκαι βαργκας που σε λιγο θα παιζει στοπερ εχει βγει εκτος παιχνιδιου ο ανθρωπος μεχρι και ο μποουοανοτε εχει χασει την ηρεμια πουχει συνηθως
μπαρόχα αλάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
οι υπόλοιποι παίξτε μπαλίτσα , μην τους φοβάστε...
αστεια η ομαδα....
το να σε τραβαει ο μπαοκ σε αλλαγη συστηματος....)....μα που εχουμε φαει ισα με 10 τελικες.......... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
-αν δεν ηταν τοσο τραγικος ο μπαοκ το σκορ θα ειχε γραψει ηδη 3 μπαλακια....
-αυτος ο σοιλεδης ας μου πει καποιος..εχει συμβολαιο για ποδοσφαιριστης...?
-μα.... που κατεβηκαμε με 433..δηλαδη φοβισμενα.....(ΑΕΚ εισαι Δελλα.....απαραδεκ
-ας ελπισουμε να βαλει εστω ενα 10αρι στο β'...(τεσσερα 10αρια εχουμε..)...γιατι με τα 3 αμυντικα χαφ ..εχουμε κανει τον τζιωλη να μιαζει με τσαβι......
Υπάρχει τεράστια τρύπα πίσω από το κέντρο μέχρι την άμυνα! Ο Γιόχανσον είναι χαμένος στο διάστημα κ ο Ανάκογλου σε άλλο σύμπαν! Το 4-3-3 δεν το έχουν! Είμαστε γεμάτοι τρύπες! Άσε που τρέμει το φυλλοκάρδι τους! Ο,τι θέλουν μας κάνουν...
Απ' ότι ακούω η ΑΕΚ παίζει χάλια , ίσως τα εύκολα λάθη να κάνουν τον παοκ να φαίνεται πολύ καλός ... Τα εύκολα λάθη δείχνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη άγχος ... κακώς βέβαια ...
Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει , πάμε για ανασύνταξη στο ημίχρονο και βλέπουμε ...
μας κανει πλακα ο μπαοκ ρεεεεεε ..........που παμε ετσι....δεν εχου καταλαβει ακομα οι παικτες μας σε τι ομαδα πεζουν???
Σας τάλεγα εγώ ότι ο Δέλλας δεν κάνει... Η ομάδα είναι λάθος στημένη, η ενδεκάδα λάθος στις επιλογές, η άμυνα (Γιόχανσεν - Σιμόες) ανύπαρκτοι. Έτσι δεν πάμε πουθενά.
σου ρε ΤΡΌΛΛΑΡΑ ...
Παίζουμε με 10 παίκτες... Εάν ξεκινήσει στο δεύτερο και γενικά εάν ξαναπαιξει στην ΑΕΚ ο ανακογλου πρέπει οι υπεύθυνοι που τον κράτησαν και τον εμπιστευονται οποίοι και να είναι να λογοδωτησουν για το έγκλημα αυτό. Διακοπή συμβολαίου άμεσα άιντε έχουμε γίνει ίδρυμα αναξιοπαθουντων
Αυτος που φοβομουνα πιο πολυ με εχει βγαλει ασπροπρωσοπο!!μπαροχα αλανι!!!η αμυνα τραγικη μας κανει πλακα ο μακ κ ο ροντριγκεζ πως το λενε!!!επειγωντος αλλαγες συστηματος κ προσωπων!!ανακογλου σαν να μην παιζει!!τζανετοπουλος κ κολοβετσιος τραγικοι σημερα!!σοιλεδης οπως τα ελεγα τραγικος κ αμυντικα κ επιθετικα!!!ελπιζω να αλλαξουν μυαλα στο ημιχρονο!!
Για ποιο λογο παιζει παντα βασικος αυτος ο ΣΟΙΛΕΔΗΣ??? Σε καθε παιχνιδι ειναι η πιο τρανταχτη παραφωνια και παντα μενει μεσα!!
Με ανακούφιση, δυστυχώς, δέχτηκα το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου. Φαίνονται γρηγορότεροι στην επίθεση. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία, όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Από Βάργκας και Μπουονανότε περιμένουμε κάποια προσωπική ενέργεια, κάποια καλή πάσα, που θα ξεμλποκάρει τις επιθέσεις μας.
Το πόσο λείπει το σέντερ φορ είναι περισσότερο από εμφανές σε αυτό το παιχνίδι. Δελλα, βγάλε έξω τον Ανακογλου να δέσει το κέντρο με τις υπόλοιπες γραμμές!
Θα στρώσει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω θα πάμε καλύτερα
Νταξ, άμα πιστεύουμε ότι με τέτοιο υλικό θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα, είμαστε πολύ παραπλανημένοι.
Κατά τύχη δεν έχουμε φάει κανά δίμπαλο από τον μΠΑΟΥγκ. Έχει τεράστια διαφορά να έχεις μερικούς καλούς παίκτες ή ταλέντα από το να είχες μερικούς παίκτες πρωταθλητισμού.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν έχουμε πάρει ούτε μία μονομαχία στις μεταξύ μας κόντρες.
Ο Δέλλας τι όνειρο είδε με Ανάκογλου;
Ο Κολοβέτσιος στο τετ α τετ στο 48', πέφτει μόνος του πριν κάνει τάκλιν. Πάλι καλά που έκανε πλασεδάκι ο άλλος και δεν το μετρήσαμε.
Η άμυνά μας πιο βαριά από ενισχυμένο σκυρόδεμα.
Πασούλες στο πουθενά.
Ας ελπίσουμε να βελτιωθούμε ΑΙΣΘΗΤΑ στο β', γιατί θα βάλει ο Τούντορ μέσα το Βούλγαρο και θα μας κάνει γιογιό. Εδώ μας κάνουν πλάκα ο Πέλκας κι ο Ροντρίγκεζ. Και δυστυχώς, ο μΠΑΟΥγκ βγάζει τροφοδοσίες μπροστά στους παίκτες του, εμείς τίποτα. Απλά τρέχουμε σαν παιδάκια σχολείου όλοι μαζί σε αυτόν που έχει μπάλα.
Πάμε γερά στο β', να καταφέρουμε κάτι, κυρίως για την ψυχολογία μας, να ανέβει η ομάδα. Ειδάλλως μας βλέπω να φτάνουμε ήδη με κανά -6 και βάλε στο τηγάνι....Και δεν έχει βγει Σεπτέμβριος, έτσι;
Κοιμισμένα είναι ;
Μεγάλη επιτυχία το 4-3-3
Το μεγαλο προβλημα ειναι στο κεντρο και κατι πρεπει ν αλλαξει ο Δελλας αλλιως δεν εχουμε τυχη,που στο κεντρο; που υποτιθεται ειναι το δυνατο σημειο της ομαδας
Για τα πανηγύρια όλοι. Μονο ο Αραβας λίγο φιλότιμο δείχνει...Ευτυχώς όλα πάνω στο Μπαρόχα πάνε. Ο οποίος λογικά κουβέρτα να του πετάξεις θα θέλει 3 προσπάθειες να τη μπλοκάρει. Αχχχ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΤΕ
χαχαχαχαχ
αντε να χασουμε να αρχισετε γκρινια για τις μεταγραφες
Ρε πλακα μας κανεις; τι θες να κανει ο κοσμος με το εκτρωμα που βλεπει; απο τυχη δεν το έχουμε φαει..αιντε γαμωτ...
Παιζουμε απιστευτα χαλια. Αφυπνιση στα αποδυτηρια και Πλατελλα Μανταλο γρηγορα.
Πρέπει να αντικατασταθούν επειγόντως Ανάκογλου ο οποίος κρύβεται μονίμως και ο Βάργκας που μόνο λάθη κάνει. Να γυρίσει στο 4-2-3-1 γιατί με το 4-3-3 δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Αντί για Ανάκογλου-Βάργκας θέλω Μάνταλο-Πλατέλλα.
ΥΓ: Εξαιρετικός Μπαρόχα. Το δίκαιο θα ήταν τουλάχιστον 1-0 για να μην πω 2-0.
ΤΙ ΌΝΕΙΡΟ ΕΊΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΈΞΤΡΕΜ ΡΕ ΔΕΛΛΑ??
εφιάλτη...
Πολυ χαλια.Τραγικοί!!!!!!!!!!
Ετσι ειναι αν παιρνεις μονο ελευθερους.
3 θα φαμε στο δευτερο
πραγματική ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ...
Χάλια η ομάδα. Παίζουμε σαν κότες!!!!!!!!!!
Αν Κολοβετσιος βγει απο τα αποδυτηρια ο Δελλας ειναι επειικως μυρωδιας.
Τραγωδια.
Εχουν μπει τοσο φοβισμενα που ειναι στα ορια της ντροπης.
tragiko gia na doume sto deytero..
Βαλτον στο κεντρο ακριβως,μονο κ μονο να του δινουν τη μπαλα κ ας μη κανει ουτε βημα. Τι δεν ειναι ετοιμος κ πρασινα αλογα ρε. Ο Ανακογλου που ειναι ετοιμος,τι στον π.......ο κανει δηλ??
Κολοβετσιος, Σοιλεδης, Γιοχανσον tragic!!! Καλα απο Ανακογλου δεν περιμεναμε κατι συνταρακτικο. Η ομαδα απο το 15' και μετα ειναι χαλια σε επιπεδα που εχουμε ξεχασει πως ειναι. Αμεση αλλαγη συστηματος και προσωπων. Το 4-3-3 δεν μας παει, ας το παρει αποφαση ο Τραι
να βγει ο ανακογλου το παληκαρι δεν εχει κανει τιποτα οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα το να επαιζε ο ανακογλου βασικος απο την αρχη ηταν στοιχημα και δε βγηκε πολυ απλα!ο ροντριγκεζ απο δεξια μας εχει κανει γιο γιο δε ξερω τι θα γινει στο β ημιχρονο αλλα ουτε βαργκας ουτε ο ντιεγκο εχουν παρει μπαλες....κατι δε παει καλα ας γυρισει το συστημα οπως παιζαμε καθε φορα δεν βγαινει....
Mπαροχα-Παοκ 0-0.
Τραγική η ομαδα.η πλευρά βαργκας-σοιλεδης παραπαίει.το αμυντικό δίδυμο αστείο.ο Δέλλας υποτίθεται γέμισε το κεντρο και ο ΠΑΟΚ μας κανει πλάκα.ολες οι κάθετες περναν.μας τριπλάρουν δυο-δυο.λιγο ντροπή ρε σαν ομαδα γ εθνικής παίζετε.μανταλος μεσα και βάρκας εξω.
Τίγραρε, μιας που είσαι μέσα, τι άλλο πρέπει να δεις για να ρίξεις ΧΡΗΜΑ??? Δεν πάμε πουθενά με αυτή την ομάδα.
Πρεπει να ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ 1ο ημιχρονο ακομα και απο την χρονια που παιζαμε με ερασιτεχνες πιτσιρικαδες και τον Γιαγκο... ΤΡΑΓΙΚΟ παιζει ο Μπαροχα με 11 του ΠΑΟΚ. Οι αλλοι 10 οι δικοι μας ειναι αλλου. Αλλαγη συστηματος, Πλατελλας μεσα και μετα Μανταλος μηπως ισορροπησει ο αγωνας. Μου θελετε μαγικες 3αδες λες και παιζουμε φιφα και ξινιζεται τα μουτρα σας για τον Πλατελλα. Καθιστε τωρα να μας κανει εμετους ο Ροντρικες δεξια 10 φορες σε ενα ημιχρονο.
Μπαρτσελονα - Ιωνικος ειναι το ματς. 0 ευκαιριες, 0 στην αμυνα, 0 δημιουργια. Ενα απολυτο μηδενικο.
Βαλε Μανταλο κ Πλατελλα ρε ασχετε τη τρελα μου μεσαααααααα.
Ο μπαροχα μας κραταει μονος του,ο τουντορ του πηρε τα πτυχια του δελλα,αλλα οταν εχεις 3 καλα 10αρια στην ομαδα και παιζεις χωρις δεκαρι τι να λεμε γελοιοτητες και εγκληματα για αλλη μια φορα,ας ειναι κολοφαρδος τουλαχιστον να παρουμε το ματσακι
ena link reeeeeeeeeeeeeee
Λες και παιζουμε με την Μπαρτσελονα ,μικροι παιχτες...μικρη ομαδα ,δυστυχως!
θελεις παιχτες αξιας για να χτυπησεις πρωταθλημα!
Και προπονητή χρειάζεσαι όχι μόνο παίκτες.
καλα και ο γαυρος 20 χρονια που το παιρνει δεν χρειαζεται προπονητη ,αφου εχει παιχταραδες...
ετσι δεν ειναι?μεχρι και ο αλεφαντος παραλιγο να το παρει...
Ελεοοοοος έχουμε κάνει τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα!!!!
Δελλα,μη βγαλεις Ανακογλου. Αστον μεσα να μας κανουν πλακα τα παοκακια.
μη αγχώνεστε όσοι δεν το βλέπετε, ούτε η αεκ βλεπεται
Δεν ξέρω αν μας έχει επιρρεάσει το κλίμα αλλά όπως και να έχει δεν επιτρέπεται να παίζουμε έτσι.ΑΕΚ είμαστε.Δέλλα ξύπνα τους.
Εχουν 10 σουτ στο τερμα και εχουμε ενα στο τερμα απο κορνερ,Μπαροχα παιζει μονος του
ΔΕΛΛΑΣ ...ΧΑ..ΧΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
Αν μπορούμε να βρούμε κάτι καλό(αν και μόνο ακούω το παιχνίδι), πρέπει να είναι η εμφάνιση του Μπαρόχα.
Ειναι πλεον αρρωστια αυτο το πραμα με τα εκτος. Οταν η ομαδα μπορεσει να παιξει τη μπαλα της και στα εκτος τοτε, και μονο τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για πρωταθλημα.
άστα να πάνε.. ας είναι καλά ο άφιος Μπαρόχα.. ξυπνάτε ρεεεεε στην ΑΕΚ παίζετε
άλλαξε το σχήμα της ομάδας πίσω στο 4231 όχι 433 δεν δουλεύει...!!!
Απαραδεκτη εμφανιση μεχρι στιγμης!!!η αμυνα τραγικη ολη μαζι!!!
δεν πάμε καλά... σαν ομάδα β εθνικής... δεν την περίμενα τόσο χάλια την ΑΕκ στο πρωτο δύσκολο παιχνίδι.. ας ελπίσουμε πως θα πάμε καλύτερα στο Β ημίχρονο
Που ειναι το κεντρο.........οεο;;;;; Φαε Ανακογλου!
Ακούς για κάποιον Κω/νίδη και νομίζεις οτι είναι ο Ρονάλντο ξερω γω.
Μαλλον δεν κόβουμε ούτε με βαλέ
Μάνταλο επείγοντος ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!! Ειμαστε χάλια!!!!
Δεν ξέρω τι θα κάνουμε στο τέλος,δεν τα ακούω καλά τα πράγματα.Να μην ξεχνάμε όμως ότι είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα πιέζεται.Δεν είναι κι εύκολο.
τι θα γινει με τα λινκ φετος? ελεος!
Προφανώς η εμετική Νόβα κλείνει μόνο τα link της ΑΕΚ.
Σου λέει φέτος που επέστρεψε η ΑΕΚ αν δεν μπορούν να δουν την ομάδα τους απο το internet θα αγοράσουν Nova.
ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ NOVA ΕΔΏ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ!!!
Link φετος μονο απο το σερβικο arena sport που εχει παρει δικαιωματα απο Ελλαδα. Φαινεται ομως οτι εχει παρει κυριως ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, οποτε θα δουμε ελαχιστα ματς της ΑΕΚ. Ολα τα υπολοιπα link ειναι κομμενα.
δεν μας βλέπω καλά . Δελλα επιτελούς σύνελθε !!
Δελλας τραγικος
Βαργκας τραγικος
Απαράδεκτη η εικόνα της ομάδας προς το παρόν. Η άμυνα είναι για γέλια...
Το κεντρο ειναι φιλε οχι η αμυνα
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Δέλλας φαίνεται ότι δεν κάνει ακόμα για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ και θα το πληρώσουμε αυτό. Στήσιμο ομάδας λες και παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Δελλα αλλαξε το συστημα δεν μας βγαινει, δεν σας αρεσει οταν παιζει ο Πλατελλας και δεξια μας εχει κανει ο Ροντριγκεζ γιο-γιο που ειναι μονος του ο Γκαλο... Ο Γιοχανσον και τα μπακ εχουνε κανει εμετους. Χρειαζεται αλλαγες η ομαδα δεν λειτουργει ουτε η αμυνα ουτε το κεντρο ουτε και η επιθεση.
Με Ανακογλου ρε? μα με Ανάκογλου βασικό?
Η ομαδα δεν βλεπεται και αν φυγει με το Χ θα ειναι επιτυχια
Από ότι ακούω πρως το παρόν μας παίζουν. Προφανώς ο Δέλλας κατέβηκε για το Χ και στο τέλος θα το χάσει το ματσάκι.
ελα αυτο βλεπω και εγω
Θα αρρωστησουμε με τον σοιλεδη γαμω την τρελα μου!!
Είμαστε παθητικοί...άχρωμοι.
Παλι πειραματα κανει ο Δελλας με τρια χαφ πως θα νικισουμε απορω
Προς το παρον ενα ματσο χαλια η αμυνα και το κεντρο , τυχεροι ειμαστε που δεν το χουμε φαει , ο Ανταμ με τον Κολο κουτουλανε μεταξυ τους
τί έγινε ρε παιδιά πολύ φοβισμένοι μπήκαμε απο οτι ακούω
ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΥ!!!...........ΕΛΑ ΡΕ ΝΟΒΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ....
Άρχισαν οι καφρίλες
Ποο ρε γαμωτο αυτο φετος με τα λινκ,δηλαδη ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να χουμε το κωλοκαναλο τους,και αν δεν εχουμε τη δυνατοτητα αυτη? τι θα γινει πια..
τέλος τα link παιδιά.
Προφανώς οι Έλληνες του εξωτερικού είμαστε δεύτερης κατηγορίας. Ντροπή στην Νοβα και στην Σούπερ Λιγκ.
ΛΙΝΚ παιδιά τώρα...αλλιώς πάμε καφενείο...δεν αντέχεται αυτό το πράγμα....κάποιος είχε πεί μετά τις 8 θα βάλει
Kapoio link????
Ουτε σ'αυτο το ματσ δεν εχουμε λινκ ρε...HELP! δηλαδη ολοι την χρονια θα την περασω χωρις να δω παιχνιδι της ΑΕΚΑΡΑ μου.....
Που πας ρε Δέλλα με 3 αμυντικά χαφ? Με τη Μπάρτσα παίζεις?
Ας μας λυπηθεί ο θεός.
Παλι ο Αρθο εκτος αποστολης , τελικα τσαμπα μεταγραφη μου φενετε αυτος
παμε μωρη ΑΕΚαρα!!!διπλο να μας φυγει το αγχος..επιτελους υστερα απο χρονια εχω αυτη την αισθηση να περιμενω απο αρχη της εβδομαδας το επομενο ματς....ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΙ!!!
ΚΕΤΣΕ, ειναι 8 και 20' , εχεις ανεβασει σφυγμους ???
Σε κοβω για πανω απο 110 ...χαχαααα
Μητσο εγω σιγουρα ρε τι πραγμα ειναι αυτο..
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!
Elpizw na mhn dw ratsistika sxolia kana thessalonikiwn...
Κάτι μου λέει ότι θα το λήξουν Χ. Είδωμεν. Ελπίζω σε διπλό φυσικά.
Να ρωτήσω κάτι και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει.! το chat εδώ και καιρό λειτουργεί ή όχι??? γιατί προσπαθώ να μπω και δεν γίνεται
Η ΑΕΚΑΡΑ να γ*μά...
Για τα παιδιά στη ξενιτιά...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ.ΦΕΥΓΩ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ
παμε δυνατα αεκαρα δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα, εχουμε καλυτερη ομαδα το θεμα ειναι να το αποδιξουμε σημερα
forza AEKAΡΑ me psixi opos i mages exthes
Το ματσάκι είναι πολύ δύσκολο,ο Τούντορ είπε ότι θα πιέσει ψηλά και εάν όντως συμβεί πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα.
ία και το κυριότερο καθαρό μυαλό και τύχη για το διπλό.
Ελπίζω Δέλλας και παίκτες να έχουν δουλέψει αυτό το σενάριο γιατί πέρυσι στα play off δυσκολευόμασταν πολύ να κάνουμε παιχνίδι από πίσω με αποτέλεσμα να διώχνουμε την μπάλα όπως όπως στα τυφλά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επιμένω για άλλη μια φορα ότι οποιος μπει χεσμένος χάνει, επιβάλλεται τσαμπουκάς,ψυχραιμ
πάμε γερά ΑΕΚΑΡΑ ...
0-1. O ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΤΟ ΓΚΟΛ
μαγκες θελω τοσο πολυ να κερδισουμε!!! θα ειναι πολυ σημαντικη νικη!!!!!!!!
αν κερδισουμε σήμερα θα αποδείξει πολλά η ομάδα με αυτό το κατόρθωμα...
Άρχισαν από τώρα τα γαυροτρολλ-dislikes...διπλό μέσα στην τούμπα ΑΕΚάρα....
Δεν ξέρω τι να λέω! Πάντως αν δεν δειξει τον αγώνα στο εξωτερικό θα είναι μεγάλη αμαρτία!!! ΜΕΛ. Κανε κάτι!!!! θα ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΏ!! ΈΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΕΙ!
pali dn 8a paiksei stream... eleos dld...
Πάμε μωρή ΑΕΚάρα
Magkes kana link 8a pai3ei???