Στη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ούτε και να ακολουθήσει μικρό μέρος του προγράμματος και όλα δείχνουν πως δεν θα παίξει κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο στο παιχνίδι με τη Γρανάδα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του “Σαν Μαμές” συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.
Το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι τη Τετάρτη και στο ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης σημειώνουν πως υπάρχει ρίσκο αν επισπευθεί η αποθεραπεία του Σέρχιο Ράμος και έτσι ο Ράφα Μπενίτεθ αναζητά εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
