ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για "βρώμικο πόλεμο από τον δήμαρχο του ψέματος" γράφει στο κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. "Βαθιά διαπλοκή και συνομωσίας πίσω από την παράνομη απόφαση παράταση της δημόσιας διαβούλευσης. Σχέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα σε όλες τις υπηρεσίας από τον άνθρωπο που πούλησε τον Τσίπρα και το κόμμα που τον έκανε δήμαρχο" τονίζει η Ώρα. Προσθέτει πως "η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει όλα τα χαρτιά στον Δήμο από τον περασμένο Απρίλη μαζί με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Στις 22/7 η Μ.Π.Ε. αναρτήθηκε στο ΥΠΑΠΕΝ και στάλθηκε και από το υπουργείο στο Δήμο. Οι δύο συναντήσεις ΑΕΚ και Δήμου που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι στις οποίες δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις και ο Δήμος ξεκαθάρισε ότι έχει καλυφθεί πλήρως. Η παράταση που ζήτησαν με την αιτιολογία ότι ήταν σε διακοπές οι υπηρεσίες του Δήμου". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" μιλάει για το πλάνο νίκης για το ματς της Τούμπας με τους Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδη να έχουν "κλειδώσει" για την 11άδα.
SPORTDAY
"Για διπλό με προοπτική" γράφει στο πρωτοσέλιδα της η εφημερίδα που αναφέρεται στο παιχνίδι της Τετάρτης όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναλύει τα πλάνα και το... στοίχημα του Δέλλα για το παιχνίδι και αναλύει το πως θα αλλάξει τα δεδομένα για την ΑΕΚ μια νίκη στη Θεσσαλονίκη.
GOAL NEWS
"Πρώτα τεστ για Τούμπα" αναφέρει το Goalπου αναλύει τις "σκέψεις του Δέλλα για τα συστήματα αλλά και τα πρόσωπα έκπληξη για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Ένωσης". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναλύει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ μετά την παράταση που κατάφερε και πήρε ο Δήμος στο θέμα της Δημοσίας διαβούλευσης.
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με βασικό τίτλο "άναψε φωτιές". Η εφημερίδα παρουσιάζει τους δέκα λόγους που επικαλέστηκε η γ.γ. του ΥΠΑΠΕΝ, Χριστίνα Μπαριτάκη για να δώσει 45ήμερη παράταση στον δήμο. Επιπλέον μιλάει για ηθικό δίλημμα του δημάρχου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Στο αγωνιστικό κομμάτι αναφέρει ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει αποφασίσει αν η ΑΕΚ θα παίξει στην Τούμπα με 4-2-3-1 ή 4-3-3 ενώ στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τονίζεται ότι βασικός θα ξεκινήσει ο Κάτσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ;;;;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟ ΦΟΛΑ ΑΕΚΤΖΗ ΣΥΝΑΔΙΝΟ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΠΕΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ .......... !!!!!!
Δυστυχώς δεν φαίνεται να συγκινείται κανείς από αυτή την απόφαση, εκτός των φιλάθλων της ΑΕΚ.
Η Δικέφαλος τι θα κάνει; ο κύριος αυτός που θα διάβαζε την απόφαση μέσα στο Σαββατοκύριακο, τί έκανε, την διάβασε; ή μήπως είχε διακοπή ρεύματος και δεν πρόλαβε;
Το λάθος ήταν της Δικέφαλος 1924 που ενώ γνώριζε την απόφαση του δημάρχου από πριν, δεν έστειλε εξώδικο στο υπουργείο με τις απόψεις της, όπως και για το παράνομο του θέματος, καθώς και ότι θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιφυλασσόταν για όλες τις νόμιμες ενέργειες.
H ΠΑΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ,ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΕΙ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ ,ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ &ΥΠΟΠΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 3 ΜΗΝΩΝ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ & ΜΕΣΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΒΕΒΑΙΩΣ .
η μπαριτακη δεν εχει πολλες ωρες ζωης ακομα στο ΥΠΑΠΕΝ.διοριστηκε απο τον Δραχμαζανη και το πιο πιθανο θα παρει ποδι.
αυτο που πρεπει να κανουν ΑΕΚ και Δικεφαλος ΑΕ ειναι να πιεσουν τον νεο υπουργο να μειωσει την παραταση σε 7-10 μερες συνολικα.οποτε τελος του μηνα να ληξει κι επισημα η ΜΠΕεεεεεεεε!!!!και μετα το συντομοτερο να παρουμε την οικοδομικη αδεια!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
μετα ας κανουν οτι θελουν τα καθε λογης εργαλεια του χοντρου!!μας ειναι αδιαφορο!!
παιδιά με τα λόγια και με τα πρωτοσέλιδα δεν κάνουμε τίποτα....πράξεις θέλουμε εδώ και τώρα. η διοίκηση πρέπει να δράσει άμεσα. δεν γίνονται αυτά τα πράγματα....3 μήνες καθυστέρηση έτσι για πλάκα απο αναπληρωματική γραμματέα του ΥΠΑΝΕΝ. Βουτήξτε τους εκεί πέρα απο τον γιακά δεν ξέρω τι θα κάνετε η άδεια πρέπει να βγεί μέσα στον οκτώβρη οπωσδήποτε αλλιώς καληνύχτα γήπεδο καληνύχτα ΑΕΚ. δεν γίνετε εμείς να πάμε μια ζωή με το σταυρό στο χέρι ενώ οι άλλοι να μας παίζουν βρώμικα. δεν θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περάσει έτσι αυτό το έγκλημα κατά του γηπέδου
γιατι λετε 3 μηνες ρε παιδια??? 2 ειναι οχι οτι δε μας νοιαζει!!μας καιε αλλα ειναι 2 οχι 3 μηνες.
στην Αγγλία η στην Γερμανία οι 45 εργάσιμες είναι 2 μήνες σωστά....αλλά στο ελλαδιστάν με τις απεργίες με το ένα με το άλλο οι 45 γίνονται άνετα 60-65 και βάλε
τι σχεση εχουν οι εργασιμες μερες που τρεχει μια διαβουλευση με το αν εκεινη τη μερα θα κανει απεργια καποιος ή οτι ενα μηνα μετα ερχονται γιορτες ??? οτι ναναι λετε!!αμα ειναι ετσι κι εγω να το βαφτισω σαν 6 μηνες για να γκρινιαζουν ολοι περισσοτερο οτι δεν εχει λεφτα ο μελισσανιδης να βαλει στο γηπεδο!!ετσι κι αλλιως και τωρα παλι το μελισσανιδη βλεπουν μπροστα τους οτι καθυστερει την αδεια γιατι δεν θελει να βαλει λεφτα.
3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ . 45 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ .ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η΄ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ?
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!!!
ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ
σου φαινεται να τον νοιαζει η πολιτικη του σταδιοδρομια ? το μονο που τον νοιαζει ειναι να μη χτισουμε γηπεδο για να ικανοποιηθει το παχυδερμο αφεντικο του και να πληρωθει ολη την αμοιβη του!!
Πρέπει τώρα να αντιδράσει άμεσα η διοίκηση και με ουσία δίχως καθυστέρηση, κάθε μέρα απραξίας θα είναι εκ του πονηρού. Ιδού η ευκαρία να διωχθούν έστω και οι αμφιβολίες που μερικοί έχουμε κατά πόσο η διοίκηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει αυτό το έργο για το αν υπάρχουν έτοιμα τα χρήματα.
ΤΙΓΡΗ μην επαναπαύεσαι , "πήγε πολύ μακριά η βαλίτσα", έμπαινε λέμε .
... σήμερα ξεκινάμε από εκεί που είμαστε πριν τις εκλογές και αυτά τα αστεία πρόσωπα θα πάρουν δρόμο... ελπίζω όμως ... πληρώνοντας για ότι έπραξαν.
Αυτό που περιμένω να δω είναι η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ πάνω σ'αυτό το θέμα όπως και στο θέμα της αστείας απόφασης για παράταση 45 ημερών.