Ρεκόρ πέρα από κάθε λογική σπάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το Σάββατο με τα 5 τέρματα που σημείωσε στον θρίαμβο επί της Εσπανιόλ έγινε ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» στο ισπανικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 230, έναντι 228 του μεγάλου Ραούλ.
Ο τελευταίος θα είναι για λίγες ημέρες ακόμη ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μερένγκες» σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς μετρά 323 τέρματα. Χθες, όμως, με το χατ τρικ που σημείωσε ο CR7στο 4-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (321) και είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει, προκειμένου να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της πιο επιτυχημένης ομάδας στην Ευρώπη.
Το πιο εντυπωσιακό, όμως για τον 30χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι ο συντελεστής του στο σκοράρισμα. Για την ακρίβεια, με 321 τέρματα σε 304 ματς με τη φανέλα της Ρεάλ ουσιαστικά σημειώνει κατά μέσο όρο 1,06 τέρματα ανά παιχνίδι! Το φαινόμενο είναι μοναδικό, ιδιαίτερα για τα δεδομένα της εποχής, αν αναλογιστεί κανείς ότι ανάμεσα στους 10 πρώτους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας τον δεύτερο καλύτερο συντελεστή είχε ο Φέρενς Πούσκας. Με 242 γκολ σε 262 παιχνίδια, ο Ούργγρος θρύλος σημείωνε… 0,92 γκολ ανά αγώνα!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
