Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Οζιέ

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen κατέκτησε τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του εφετινού WRC

Τον τρίτο συνεχή τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο WRC κατάκτησε και μαθηματικά ο Σεμπαστιάν Οζιέ, κι ας απομένουν ακόμη τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης.

Ο σπουδαίος Γάλλος οδηγός της Volkswagen τερμάτισε στην πρώτη θέση ύστερα από την ολοκλήρωση των 17 ειδικών διαδρομών στο Ράλι Αυστραλίας.

Στη δεύτερη θέση ο Οζιέ άφησε τον συνάδελφό του στη γερμανική ομάδα, τον Φινλανδό Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, ενώ τρίτος στο ράλι της Αυστραλίας τερμάτισε ο Άγγλος Κρις Μικ, που οδηγεί για τη Citroen.

Να σημειωθεί ότι με τη νίκη του Οζιέ αλλά και το πλασάρισμα του Λάτβαλα στη δεύτερη θέση, η Volkswagen κατάκτησε οριστικά την πρώτη θέση στις κατασκευάστριες εταιρείες με 343 βαθμούς. Από εκί και ύστερα η Hyundai έχει 177, η Citroen 164 και η M-Sport (Ford) 148 βαθμούς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ