EUROBASKET 2015-2ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 76-77
Απίστευτα πράγματα στο Ισπανία-Γερμανία με την μία να γλιτώνει την «αυτοκτονία» και την άλλη να… κλαίει με τον τρόπο που έχασε!
Οι Ίβηρες λοιπόν αν και έκαναν τα εύκολα, δύσκολα, επικράτησαν των οικοδεσποτών με 77-76 και προκρίθηκαν στις κορυφαίες 16 ομάδες του Ευρωμπάσκετ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τα πάντσερ (στο τελευταίο παιχνίδι λογικά του μεγάλου Ντιρκ).
Το ποια θέση θα καταλάβουν οι παίκτες του Σκαριόλο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Αν η Τουρκία νικήσει την Ισλανδία, τότε θα ‘ναι δεύτεροι, σε διαφορετική περίπτωση θα πέσουν πιο κάτω.
Η... λογική λέει πως οι Τούρκοι θα τα καταφέρουν απέναντι στους αδύναμους αντιπάλους τους και έτσι η Ισπανία θα τερματίσει πίσω μόνο από την Σερβία. Σε αυτό το σενάριο (ως δεύτερη δηλαδή) θα είναι αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά του τουρνουά, εφόσον φτάσουν ως εκεί.
Τα δεκάλεπτα: 20-18, 38-41, 48-60, 76-77
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Φλέμινγκ): Λο 14(2), Γκίφεϊ 2, Κινγκ, Σάφαρτζικ, Τάντα, Πλάις 10, Μπένζινγκ 3(1), Νοβίτσκι 10(2), Σρέντερ 26(3), Ζίπσερ 7(1), Γκαβέλ, Βόιγκτμαν 4.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Σκαριόλο): Γκασόλ 16, Φερνάντεθ 5, Ροντρίγκεθ 19(3), Ερνανγκόμεθ 2, Ρίμπας 8(2), Ρέγες 1, Σαν Εμετέριο, Γιουλ 14(1), Μίροτιτς 12(1).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
