Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ εξέφρασε, για άλλη μια φορά, ο Τσόρι Ντομίνγκες.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό έως το 2017 και σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής τόνισε: “Το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρίβερ Πλέιτ. Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει και μόλις τελειώσει θα ήθελα να γυρίσω στη Ρίβερ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μακάρι να μπορέσω.
Αν δω πως τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, θα διεκδικήσω τις πιθανότητες μου. Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση στη Ρίβερ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και τους ιθύνοντές του. Αν με θέλουν όταν τελειώσει το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πάω εκεί, θα το κάνω”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
