Ως MVP του αγώνα με τον Πλατανιά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των δημοσιογράφων που κάλυψαν το ματς ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είπε στις δηλώσεις του: «Δείξαμε σήμερα ότι η ΑΕΚ επέστρεψε, η ΑΕΚ είναι εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, πιστεύω ότι ευχαριστήθηκε και αυτός από τα όσα είδε».
Για τον τρόπο που κατάφερε η ΑΕΚ να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Πλατανιά:
«Εδώ μέσα ξέρουμε ότι οι περισσότερες ομάδες θα παίζουν κλειστά. Εμείς πρέπει να ανοίγουμε τις άμυνες. Το δεύτερο γκολ που πετύχαμε το έκανε πιο εύκολο. Είναι σημαντικό που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο. Θα δώσουμε και τη ψυχή μας στη συνέχεια. Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια. Στο γήπεδο θα πρέπει να αποδεικνύουμε. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Επειδή έχω γράψει κατά καιρούς τα χειρότερα, τα αίσχη για τον παίκτη πρέπει να ομολογήσω ότι από μπαλίτσα είμαι μεγάλος μυρωδιάς. Πήρα μια γεύση από Βαγγέλα πριν λίγες μέρες που ξεβράκωσε την αριστερή πλευρά της Σεβίλλης αλλά είπα ότι ήταν τυχαίο, τώρα με πλακώσανε τα ταβάνια και βλέπω μπροστά μου και τα ακόμα χειρότερα που έρχονται..... γι αυτό πλησιάζει η ώρα που θα ομολογήσω ότι ο παίκτης αυτός των 40 και 70 χιλιάδων ευρώ είναι εδώ και 2+ χρόνια ο πιο χρήσιμος παίκτης της ΑΕΚ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δαγκώνει, τρώει το γήπεδο και τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει είναι γκολάρες για σήμα τηλεοπτικών εκπομπών !
ά μήπως ξεκίνησε ρε παιδιά εκεί δεξιά ο Μπονανότε χθες και δεν το πήραμε χαμπάρι ????
Κοινώς, διαθέτει τα πάντα: τεχνική, ταχύτητα, ντρίπλα, σέντρα, σουτ, τρομερή φυσική κατάσταση και βοήθειες στο μπακ της πλευράς του....... διαθέτει πάθος και ψυχάρα και στο χέρι του είναι αν προσέξει λίγο την τελική του ενέργεια όχι μόνο να γίνει βασικός, αλλά να αφήσει εποχή στην ΑΕΚ !
Ναι, μπορεί να τη βρω τη δικαιολογία πάλι ότι φταίει η κακή ομάδα του Πλατανιά και δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο ο Βαγγέλας, αλλά φοβάμαι ότι θα με ξαναγαζώσει σύντομα και δεν το ρισκάρω......Τελικ
Υπάρχει ένας και μοναδικός μεγαλύτερος μυρωδιάς από σένα (εγώ) να δεις τι μπούρδες έχω γράψει για τον κοντό και τι υπεραναλύσεις και ακόμα και για χτες έγραψα ότι ήταν κακός γιατί πονάει πολύ η άτιμη η παραδοχή της υπεραμπαλοσύνης μου, αστο να πάει άστο
Πλατέλλα ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!Συνέχισε να βουλώνεις στόματα παικταρά!!
ΓΙΓΑΣ ΒΑΓΓΩΣ. Βασικος θα εισαι και φετος αν παιζεις ετσι και οπως με την Σεββιλη
Βαγγέλη σε κάθε ματς αν παίζεις ετσι πήραμε προταθλημα ,επίσης είμαστε τόσο τυχεροί και ο λόγος ειναι ένας .... ΑΝΤΑΜ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙ!
Γειά σου ρε παιχταρά!!
Ηταν θηρίο!!! :) Πάντα τέτοια Βαγγελάρα!!! Κλείσατε πολλά στόματα χθες βράδυ!!!
Γεια σου Βαγγελαρα, σημερα ησουν με την εννοια της λεξεως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, συγχαρητηρια και συνεχισε ετσι.
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLATELINHO!!
Πλατελλίνιο ένα έχω να πω. Είσαι μεγάλος μαχητής.
re paidia oxi oti den epeze kai stis proigoymenes katigories polu kala twra ti epathe seliniastike o typos; xaxaxaxa.makari to pedi kai ola ta pedia na exoyn mia yperoxi xronia na xaroyne kai ayta kai emeis kai i aekara na ftasi oso mporei pio psila
Αν λεγόσουν Platelinio θα ασχολιόντουσαν όλοι μαζί σου, τώρα ως Έλληνας Βαγγέλης, μπορείς να αρκεστείς σε ένα Μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που δίνεις σε κάθε σου παιχνίδι. Να είσαι καλα. (Για όσους ξεχνούν γρήγορα, ο Βαγγέλης ήταν οι σημαία μας από όταν παίζαμε στα χωράφια της Γ')
Το παιχνίδι παρακολούθησε κι ο Τσάνας, ο καινούργιος (έστω & προσωρινός) ομοσπονδιακός τεχνικός.
Μπραβο ρε Βαγγελα!! Μονο ΑΕΚ!!
PLATELINHO!!!
Βαγγέλη, σου έκλεψε την κίνηση ο Γκάλο!!!
Χαχά.
Υποκλίνομσι πσιχταρά! Συνέχισε να ζεις το όνειρο σου, γιατί κανείς δεν το αξίζει περισσότερο! Και άσε τους άλλους να ψάχνουν σε ποιά κατηγορία είναι το ταβάνι σου!
ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο καλυτερος του γηπεδου σημερα. Εβγαλε ματια. Συνεχισε ετσι παιχταρα μου!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ..ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ''ΑΣΤΕΡΕΣ''..
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ
Καποιοι ελεγαν πως εχεις ταβανι...
Τους εκανες και το βουλωσαν....
Εχεις πολυ μελλον και ξερεις κανταρια μπαλα...
Μπραβο αγορι μου...
βαγγο σημερα ησουν εξαιρετικος!!!συνεχισε ετσι κ δεν προκειται να βγεις απο την εντεκαδα!!!!
με τετοιο πλατελλα μπουονανοτε η βαργκας θα μενουν εξω οταν γυρισει ο μανταλος...βαγγελαρα συνεχισε να βουλωνεις στοματα!!
Μπραβο σου. Τιποτα αλλο. Και παρε το περιβραχιωνιο σπιτι γιατι μαλλον σου δινει ωθηση(και σε κανει και πιο ομαδικο).
Gia sou re vagelara
Αν καποιος ελεγε οτι ο Πλατελας θα ηταν MVP στο πρωτο μας παιχνιδι...
Θα τον λεγανε τρελο! Μπραβο ρε Βαγγελα! συνεχισε ομως, ξερεις εμεις οι ΑΕΚτζηδες ειμαστε απαιτητηκοι!
ΕΣΥ Ο DIEGO ΚΑΙ Ο VARGAS ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΦΑΠΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ και ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ, ....
ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο Δαντέλλας των Ελληνικων γηπεδων και είναι ο ΝΕΟΣ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
τακουτε φαντασματακια και νεοτζεοι και τσακώνια και φαλακρα πεπονια και ολα τα φρουτα που μας δροσιζετε ολους δω μεσα ..καθε μερα-ολη μερα ???
αυτο το παιδι σημερα με αναγκαζει σε τεραστια κωλοτουμπα μιλαμε εκανε φοβερη ματσαρα αμα συνεχισει να κανει τετοια ματς θα παρει φανελα βασικου σπιτι του