Τέλος στο όποιο μίνι σήριαλ είχε υπάρξει αναφορικά με την απόκτηση του 28χρονου Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού Μίλος Στόιτσεφ από τον Ατρόμητο, δόθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας. Ο παίκτης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Σαράγεβο Αμντάλα Ιπράκοβιτς βρέθηκαν στην Αθήνα και συμφώνησαν με τον Ατρόμητο, με τον παίκτη να υπογράφει και το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (2+1).
Πλέον μένει αύριο Τρίτη να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί από τους Περιστεριώτες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Στόιτσεφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αν ο Ατρόμητος κάνει την μεγάλη έκπληξη και προκριθεί στους ομίλους θα αγωνιστεί κανονικά με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
