Ημέρα ντέρμπι η αυριανή για την ΑΕΚ και πρώτη η ομάδα Νέων της Ένωσης φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις των «ερυθρολεύκων» στο Ρέντη για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση θέλει τη νίκη, όχι τόσο για τους βαθμούς αλλά για το γόητρο, ώστε να πάρει «εκδίκηση» για το 0-3 στα Γλυκά Νερά στο πρώτο γύρο. Οι παίκτες του Χριστόφορου Κόλα θέλουν να δείξουν και το δρόμο της νίκης στη πρώτη ομάδα, η οποία ρίχνεται στη μάχη, λίγες ώρες αργότερα.
Ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει και στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες από τη πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Παυλή, Μανωλά, Ρίκα και Γιαχάγια. Και οι τέσσερις τέθηκαν στη διάθεση του Κόλα για τον αυριανό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Sport TV.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
