Κοντά στην απόκτηση του Καρίμ Χαφέζ βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις της Ένωσης με τη Λιρς και τους εκπροσώπους του 19χρονου διεθνή αριστερού μπακ βρίσκονται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και έχει βρεθεί πεδίο για την επίτευξη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, προκειμένου ο νεαρός άσος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.
Μάλιστα, στο Βέλγιο υποστήριζαν το βράδυ της Πέμπτης ότι ο ιδιοκτήτης της Λιρς, Μάγκεντ Σαμί, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και πως σκοπός της παρουσίας του Αιγύπτιου επιχειρηματία στη χώρα μας είναι να πραγματοποιηθούν οι τελικές επαφές με την πλευρά της Ένωσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ..... ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟ ΧΑΣΑΝΑΚΙ !!!!!! ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡ. ΜΠΑΚ !!!!!!!!!!!
Μια απορια νομιζω ευλογη....
Ο Μιλο βρισκεται Πολωνια σωστα??
Με ποιον μιλαει ο αιγυπτιος προεδρος στην Αθηνα??... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απευθειας με τον μεγαλο???
Παραξενο μου φαινεται.....
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!!!!!!!!
καλη προσθηκη φαινεται ο πιτσιρικας,και βεβαια οι ομαδες δεν χτιζονται παντα με 27-28 αρηδες,το παιδι φαινεται οτι εχει παρον και σιγουρα μελλον,παντα περιμενουμε 2-3 καλες μεταγραφες γιατι η ομαδα ποναει και απ οτι φαινεται,οι υπαρχοντες παιχτες δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο σχεδιο του Δελλα,ο Πλατελλας δεν μπορουσε ουτε στην β το παιδι δεν ειναι για παραπανω τι να κανουμε,3 "Μανταλους" ζηταμε οχι 3 "Μεσι".
Δεν υπάρχει 19 ετών διεθνής άπειρος. Θέλουμε πολύ νεαρούς 19, 20 διψασμένους, να μπαίνουν στο γήπεδο και να θέλουν να φάνε τον αντίπαλο. Ασχετα με ηλικίες υπάρχει ο ταλαντούχος παίκτης , ο μέτριος και το παλτό-ε, ας πάρουμε από δω και πέρα μεγάλα ταλέντα σε μικρή ηλικια και θα χτίσουμε εξαιρετικη ομάδα.
Ειναι καλο να μην κρινουμε απο τα βιντεο ..αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση εχει ενα καλο..τα βιντεο δεν ειναι 5ετιας αλλα προσφατα καθως φετος εκανε ουσιαστικα το ντεπουτο του..Πολυ καλη ηλικια..πολυ καλη καταρτιση..θεωρω πως ειναι εξαιρετικη κινηση και πως ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει και χαφ
μεσα Χαφεζ ,Ντιντακ, αριστ. και δεξι εξτρεμ , επιθετικος και ισως ενας αρ.κεντρικος αμυντικος..
ς,Ζοριτς,Πιου και ο φιλοτιμος αλλα με ταβανι Πλατελας..
εξω Σοιλεδης,Πεταυρακη
Σχεδόν συμφωνούμε...θέλουμε 2 αριστερά μπακ,εξτρέμ και απο τις δύο πλευρές και φορ για μένα...Για Πλατέλλα διαφωνώ να φύγει,έχει χαμηλό ταβάνι αλλά όσο είναι φορμαρισμένος μπορεί να προσφέρει πολλά και την χρονιά που πέρασε είχε μεγάλα διαστήματα καλής φόρμας.Στα φορ να έρθει οπωσδήποτε ένας βασικός αλλά μάλλον καταλήγω να μείνει και ο Κρισάντους αφού ο Τζιμπούρ δείχνει πολύ βαρύς και αν δεν αλλάξει κάτι θα έχουμε πρόβλημα
Γιατι δεν τους λεμε ξεκαθαρα οτι τον Χαφεζ τον θελουμε τσαμπα?
Είναι πολύ καλός αλλά άπειρος. Θα ήθελα να αγοράζαμε έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή και τον νεαρό αυτό να τον είχαμε για δεύτερη λύση, δίνοντάς του παράλληλα και ευκαιρίες, σιγά-σιγά.
Από τα βίντεο δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον και να έχεις ολοκληρωμένη άποψη, αλλά δείχνει εξαιρετικός, και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι.
Εξτρέμ γρήγορα!
Το Βελγικό πρωτάθλημα στο οποίο έπαιζε πάντως, είναι πολύ ανώτερο απο την SL της Μπανανίας.
Πολύ καλή μεταγραφή, και με πολύ μέλλον.
Πάρτε ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ!Με Μπαρμπόσα και Πλατέλλα δεν βγαίνει η σαιζόν! Αφού από ότι φαίνεται δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το μπαμ ας πάρουμε καλούς παλιούς γνώριμους.
Κατ αρχάς ο Λεονάρντο έκανε όλο κι όλο ένα καλό 6μηνο στην ΑΕΚ(και σε αυτό μετά το 60 ήθελε αλλαγή). Αλλά εκτός αυτού, πρέπει να ναι και ακριβός.
Άντε κλείστε τον και πάρτε και φιγκερόα και άντε γειά!
ΠΑΡΤΕ ΤΝ ΜΕ ΚΛΕΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!
ΠΑΧΤΑΡΑΣ!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΕΞΤΡΕΜ!!!!! (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙ)
Α.Ε.Κ.
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!
Για να δουμε..το εχουμε πει κ το ξανα λεμε..πολυ καλος παιχτης βαση παντα τα βιντεακια..και ελπιζουμε αυτο που δειχνει να το βγαλει στο γηπεδο μαζι μας γτ ειναι πιτσιρικας κ μπορει με καποια στραβη να τον φαμε..οπως κ να'χει ειναι μια επενδυση που αξιζει το ρισκο της για μελλοντικο κερδος της ομαδας μας με οποιοδηποτε τροπο..ειτε πωληση ειτε να τον εχουμε πολλα χρονια δικο μας
Αντε να ερθει...θα ειναι μεγαλη επενδηση για το μελλον
καλως να ερθεις παικταρα στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος!!!!!! Και κατι ακομα 21 χρονια Αεκ και τετοια γκρινια που υπαρχει φετος δεν εχω ξαναδει και με απογοητευει τα καλυτερα ηρθαν!!!!!!
αντε να κλείνουν οι θέσεις στο ροστερ πιστεύω ότι έχει ήδη κλείσει και πάμε για τη βόμβα
Πρεπει να αποκτηθει ενας ακομα πιο εμπειρος, ο χαφεζ ειναι επενδυση για το μελλον...
αντε να δουμεεεεε!!!! εισητηρια για σεβιλλη ποτεε?
manageriliki φαινεται η υποθεση αλλα και παλι πιο αμπαλος απο σοιλεδη δεν παιζει να ειναι
Αυτόν θα τον παρει..Ξερει πως θα του φέρει περισσότερα λεφτά από όσα θα χαλάσει..