Την τελική της κίνηση για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο έκανε η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση έχει καταθέσει στην πλευρά του Αργεντινού άσου βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να... ξεκλειδώσει την υπόθεση και να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν πλέον (ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο) την τελική απάντηση του Νάτσο, ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι θετική και πως θα ολοκληρωθεί μια μεγάλη επιστροφή που επιθυμεί τόσο ο κόσμος της ομάδας, όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι της.
Πάντως, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν έτοιμες κι άλλες λύσεις για την μεσοεπιθετική γραμμή, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του Μπουονανότε εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλάνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εχει κουρασει το θεμα του Σκοκο.Αφου δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει γιατι ασχολουμαστε μαζι του?
Κανουμε λες και ειναι ο Μεσι,ειναι ενας παιχτης που διαλεγε ποτε θα παιξει και που θα παιξει.Εγω πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε!!!
Δηλαδή πιστεύει κανείς ότι αν ήθελε ο Μελ να τον φέρει δεν θα του έσκαγε 1 μύριο το χρόνο; Το θέμα είναι ότι θέλει να τον φέρει με 500 χιλ. ή λιγότερα.
Αν παρουμε σκοκο εχω τις αμφιβολιες μου σχετικα με τα συστηματα και αν ''χωραει'' αλλα και μονο στην ηδονη της σκεψης να τον δω να χαιδευει την μπαλιτσα... θα εχουμε εγκεφαλικα! Παρτε και το ονομα για αρ. μπακ που συζηταει ο Μπρανκο και λεει οτι θα τον κανει θεο ΚΑΙ ΒΟΥΡ για πρωταθλημα παιδες!
Κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουνε ότι η ΑΕΚ ειναι τεράστια ομαδα με αραβιδιδες δεν παμε πουθενά κ κάνω μια απλή ερώτηση ο Αραβίδης με τον σκοκκο κάνουν το ίδιο επάγγελμα;
Και κατι αλλο αν μου λεγανε ποιον παικτη θα ηθελα να εχει ποστερ και ινδαλμα ο γιος μου απο την σημερινη ομαδα....
Θα απαντουσα χωρις κανενα ενδιασμο τον Αραβα!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οποιος και να ερθει στη συνεχεια!!!
Ετσι @ρχιδ@ρ@δες πρεπει να εχουν τα παιδια προτυπα!!!
Οχι πριμαντονες!!!
Ψυχη βαθεια!!!
Εσυ που ξερεις μπαλα ας εχεις του Αραβίδη
Φιλε πόσο χρόνων εισαι γιατι εμενα ο γιος μου εχει του Ντέμη του μαύρου του Λυμπεροπούλου κ του σκοκκο γιατι ειμαι αμπαλος
ποναει το 0-1 που σου κολλησε ακομα?
Να ήξερες μόνο σε φιλε που μιλάς;ναι με πονάει να βλέπω 30 χρονια Κωστή Κετσπάγια Ντέμη Σαβέβσκι μπατιστα Δημητριάδη Λυμπεροπούλο μπλάνκο σκοκκο και τωρα να βλέπω τον αμπαλο όχι μας μίκραιναν σαν ομαδα αλλα κ σαν οπαδό πανηγυρίζεις ενα γκολ που καν δεν κερδίσαμε πραγματικά λείπαμε
Ζουρλομανδύα και γρήγορα στο Δρομοκαίτειο...
Κοψε τα γεννοσημα ρε φιλαρακι.Σε πειραζουν κ ειναι κριμα.Κανε κ μια βολτα τουρκολιμανο να παρεις λιγο ιωδιο γιατι σε εκαψε το wifi.
Μπερδεψες τα σαιτ..
Φίλε λίγο σεβασμό για παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους για την φανέλα, όπως ο Χρηστάρας.
Εισαι πολυ αδικος και @μπ@λος!!!
Ο Αραβας μπορει να μην ειναι το πρωτο ταλεντο, ουτε μαγος....αλλα ειναι η ψυχη της ομαδας!!
Ο φυσικος της αρχηγος!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο παικτης που θα φαει και θα οργωσει το γηπεδο με το παθος του!!!
Δεν ειναι τα παντα στη ζωη ταλεντο .....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ!!!
Η μελλουσα σημαια της ομαδας!!!
Υ.Γ. Οποιος θελει παμε και στοιχηματακι οτι εχει κι αλλα γκολ με γαυροζελες!!
Οχι, ο ενας ειναι γιατρος και ο αλλος υδραυλικος.
μακαρι να ηταν ΨΥΧΑΡΕΣ ολοι σαν τον αραβα!!!
ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΑΡΑΒΙΔΑΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕ.... ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!
H AEK αν ερθει ο Σκοκο, θα παιζει 4-2-3-1 ως εξης:
Μπαροχα
Γκαλο
Αρθο
Κολοβετσιος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αριστερο μπακ (μεταγραφη)
Γιοχανσον
Σιμοες
Μανταλος
Σκοκο
Βαργκας
Τζεμπουρ
Αναγκαστικα οι Σκοκο, Βαργκας θα παιξουν φτερα και ο Σιμοες 2ο αμυντικο χαφ...
Ένας Σκόκο δεν φέρνει την Άνοιξη σύντροφοι. 2 και 3 Σκόκο ίσως. Έχουν καταλάβει και οι τελευταίοι ρομαντικοί πως δεν πάμε επουδενί για πρώτη θέση φέτος. Ο Μελισσάν δεν δείχνει διάθεση για επένδυση. Και επένδυση σημαίνει βάζω παραπάνω για να τα πάρω κάποτε πίσω. Αυτό που γίνεται τώρα είναι το βάζω λίγα και θα βγάλω και κέρδος. Είχα πει από την πρώτη μέρα που γύρισε στην ΑΕΚ ο τίγρης πως θα νοικοκυρέψει τα οικονομικά, θα συμβάλει για το γήπεδο (για την υστεροφημία του) και θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πουλήσει σε κάποιον που χει διάθεση να επενδύσει (πολλά). Ελπίζω για το τελευταίο λοιπόν και σύντομα!
Αν ήξερες κιόλας ότι δεν μπορεί να κάνει ανοίγματα αφού μόλις φέτος μπήκε στο χρηματιστήριο, και δεν μπορεί να δείχνει να στο πω και απλά χασουρα. Μην ακούς πολύ τσουκαλα, κάνει κακό.
Κι όμως παρά τα πολλά dislike που έχεις πάρει φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο,ακριβώς όπως τα γράφεις είναι.
Μη τούς αποπαίρνεις ,μικρά παιδιά είναι απάνω στον ενθουσιασμό,θα μάθουν όπως μάθαμε και εμείς.
Καλή χρονιά και την μπάλα χαμηλά .
Σε γλενταει ο Τιγρης..Μη βιαζεσαι θα κατσει κι αλλο...Μολις αρχισε..
Μακαρι να γυρισει ο υδραυλικος.Δεν αντεχουμε αλλα αρθρα περι ενδιαφεροντος και δυσκολες περιπτωσεις.Το επομενο που θα ανεβει πρεπει να γραφει οτι ο Ignacio Scocco εκλεισε για τα επομενα 4 χρονια στην ομαδα της καρδιας του,,τιποτε αλλο.
μοες (δεξι μπακ θα παιζει ο Μπακακης οταν γυρισει ή και ο μικρος Βασιλαντωνοπουλος),,πιο μπροστα Μανταλος-Σκοκο και στην κορυφη ο Τζεμπουρ.Παλι καις τον Βενεζουελανο.
λος)
τοπουλος και ενας εκ των Αρθρο-Κολοβετσιο)
τοπουλος αν χρειαστει,,ακομα και ο Κορδερο)
κογλου)
Βαργκας αν χρειαστει)
ρ (Αλλαγες Αραβιδης-Κρισαντους-Μπρεσεβιτς ή ακομα και Σκοκο)
Παμε λιγο στον ομορφο πονοκεφαλο που θα δημιουργησει μια πιθανη ελευση του Σκοκο στην ΑΕΚ,αναφορικα με την αξιοποιηση των ΄΄δυνατων΄΄ χαρτιων του ροστερ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Μανταλος και ξεκιναω απο τον Πετρο,γιατι θεωρω οτι πρωτον δε θα αργησει να μπει σε αγωνιστικους ρυθμους και δευτερον,θα ξεκιναει παντα βασικος.Εχουμε λοιπον τον Μανταλο που μπορει να παιξει σε 2 θεσεις.Δεκαρι ή οχταρι.Ακραιος δεν κανει με τιποτα και θα ειναι κριμα.
Ο Βαργκας ειναι ο πιο βολικος,μιας και ναι μεν του αρεσει να παιζει ως δεκαρι,,αλλα ειναι σιγουρο οτι θα προτιμηθει απο το Δελλα ως δεξι εξτρεμ που τον ειδαμε και στο Κοπα Αμερικα.
Ο Σιμοες παιζει κυριως οχταρι αλλα και σαν δεκαρι.Ομως ειμαστε πληρεις απο δεκαρια,οποτε προοριζεται λιγο πιο μπροστα απο την 6αραρα μας τον Σουηδο.
Παμε τωρα στην περιπτωση που ερθει ο μαγος απο Νιουελς.Τον Σκοκο τον μαθαμε ως ΑΕΚτζηδες,κυριως ως αριστερο εξτρεμ.Με τα θετικα του και τα αρνητικα του.Βλεποντας τον ομως την κατακορυφη ανοδο της αποδοσης του στην Νιουελς ως δεκαρι ή σαν δευτερος επιθετικος,,,,θα προβληματισει αρκετα τον Δελλα αν ερθει.
Στο αγαπημενο συστημα 4-3-3 /4-2-3-1εχεις τον Γιοχανσον 6αρι-τον Σιμοες 8αρι-τον Μανταλο 10αρι-δεξι εξτρεμ τον Βαργκας και αναγκαστικα αριστερο εξτρεμ θα προτιμησεις τον Σκοκο απ οτι τον Μπαρμποσα.Μπροστα στη κορυφη Τζεμπουρ.
Σε τυχον ρομβο 4-4-2,,πας 6αρι τον Γιοχανσον,δεξι χαφ τον Γκαλο,αριστερο χαφ τον Σιμοες-δεκαρι τον Μανταλο και μπροστα Τζεμπουρ-Σκοκο καιγοντας τον Βαργκας.
Στην περιπτωση ενος 4-3-2-1 στην τριαδα του κεντρου πανε Γιοχανσον-Γκαλο-Σι
Αλλα γιατι σας κουρασα,,νομιζω οτι τα συστηματα θα διαφοροποιουνται αναλογα την δυναμικη του εκαστοτε παιχνιδιου.Με κλειστες αμυνες,,,και σε ενα συστημα 4-2-3-1 ,,μπορει να μετατοπιστει ο Μανταλος λιγο πιο πισω ως 8αρι,,,μπροστα του ο Σκοκο,δεξι εξτρεμ ο Βαργκας,αριστερα ο Μπαρμποσα και μπροστα ο Τζεμπουρ.Θα εχεις προβλημα στο κεντρο αμυντικα γιατι αδυνατεις στα μαρκαρισματα βγαινοντας απο την εντεκαδα ο Σιμοες ή ο Κορδερο,,,αλλα λιγο θα σε νοιαζει στα σχετικα ευκολα ματσακια.
Εν ολιγης,,αν και ξερω οτι ειναι απιθανο να γινει,,θα γουσταρα την αποκτηση και του Σκοκο και του Μπουανανοτε.Σε τετοια περιπτωση,δεν υπαρχει λογος αποκτησης ενος ακομα φορ,αφου ανετα μπορει να παιξει και μπροστα ο Σκοκο,σε περιπτωση αφλογιστιας του Αλγερινου και του Αραβα.
Φανταζομαι και ονευρευομαι την εξης ενδεκαδα.
Τερμα-Μπαροχα (Αλλαγη Ανεστης)
Δεξι μπακ-Μπακακης ή Γκαλο (αλλαγη ενας εκ των δυο+Βασιλαντωνοπου
Στοπερ-Μεταγραφη + Κολοβετσιος ή Αρθρο ( Αλλαγες Λαμπροπουλος-Τζανε
Αριστερο μπακ-μεταγραφη (Αλλαγη Σοιλεδης)
Αμυντικο χαφ-Γιοχανσον (Αλλαγες Ανδρεοπουλος-Τζανε
8αρι-Θα ηθελα τον Μανταλο (Αλλαγες Σιμοες-Κορδερο-Ανα
10αρι-Σκοκο (Αλλαγες-Μανταλος-
Δεξι εξτρεμ-Βαργκας (Αλλαγη Πλατελλας ή ακομα και ο Γκαλο)
Αριστερο εξτρεμ-τον κοντο Αργεντινο Μπουανανοτε (Αλλαγες Μπαρμποσα ή και Σκοκο αν χρειαστει)
Επιθετικος-Τζεμπου
Οποτε γιατι να μην επιχειρησουνε την αποκτηση και των δυο μαγων Σκοκο και Μπουανανοτε +αυτες ενος αριστερου μπακ κι ενος ακομα στοπερ και τελος????
Τρομερη βασικη ενδεκαδα και με πολυ ποιοτικο βαθος παγκου.Τοτε ναι,,τοτε θα εχουμε παρα πολλες ελπιδες να χτυπησουμε πρωταθλημα απο φετος κιολας.Ο κοσμος θα τρεξει πανικοβλητος στα γραφεια του ΟΑΚΑ για διαρκειας,,, για να μην χασει στιγμη απο την μπαλαρα που θα παιζει η ομαδα μας.
Αριστερο μπακ
φιλε συμφωνω μαζι σου. ειχα γραψει και εγω οτι σε περιπτωση που ο σιμοες δεν παει καλα να βαλουμε μανταλο 8αρι αλλα εφαγα 20+ ντισλαικ.
ας μου πει καποιος αν ερθει ο οντως πολυ αγαπητος και ποιοτικος natcho,με τη διαταξη που παιζει η ομαδα μας που θα παιξει(σε ποια θεση εννοω) και να μου τεκμιριωσει οτι δεν θα εχουμε μια ταιραστια τρυπα οταν αμυνομαστε στην πλευρα του.Αν ερθει πρειπει η ομαδα να αλλαξει διαταξη και να παιξει με 2 φορ οπου ο δευτερος θα ειναι ο scocco,παρεα με το rafik δλδ.Θα ειναι παντως τρελη κατασταση δυδιμο με αυτους τους 2 και backup αραβιδης που θα φαει τη θεση του rafiκ οπως κι αν παιξουμε
Φίλοι, και χωρίς τον Σκόκκο άνετα παίρνουμε πρωτάθλημα! ΑΝΕΤΑ! Εννοείται να έρθει ένα αριστερό μπακ...
Θέλουμε αριστερό εξτρέμ;Ας πάρουμε πραγματικό αριστερό εξτρέμ.Θέλουμε να παίζουμε με δύο επιθετικούς;Αφήνεις τπν Τζιμπούρ σε ελεύθερο ρόλο και παίρνεις ένα ψηλό και δυνατό επιθετικό να γεμίζει την περιοχή.Ο Σκόκο σε καμιά από τις δυο περιπτώσεις δεν είναι η καλύτερη επιλογή αγωνιστικά,για να πουληθούν διαρκείας είναι οκ
Ράζβαν Ρατς , Φακούντο Περέιρα ......??????????
Ο Ρατς επαιρνε 600 χιλ στο Παοκ και Φακούντο Περέιρα 300 +200 μπονους
Παρτε καποιον η καποιους απο αυτους..
e.com/watch?v=2WlKkWZDSHU
e.com/watch?v=lRq4pX-l5z4... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
e.com/watch?v=fmrXuoEwUXM
https://www.youtub
https://www.youtub
https://www.youtub
Πολυ καλοι και οι 3 , Ο Δευτερος ειναι μεγαλη παιχτουρα ...
Αλλα εχουν ενα μειονεκτημα για Εμας δεν ειναι ελευθεροι .....!!!!
ο WELLINGTON SILVA ανηκει στη Αρσεναλ (2018)ηταν δανεικος στην Αλμερια μπορεις να τον παρεις δανεικο,
ο GEUVÂNIO ειναι της Σαντος μεχρι το (2017)ηταν δανεικος στην Penapolense-SP μπορεις να τον παρεις δανεικο ισως και με option αγορας,οLucas Manuel Zelarrayán ειναι της Κορντομπα και δεν ξερω τι παιζει εκει.
Δεν πήρες το μάθημα απο το Τζιοβάνι μου φαίνεται.
Κι εγώ θέλω τον Νάτσο!!! ΤΩΡΑ!!!
πάλι για αυτόν μιλάμε;;;αφού δεν γίνεται...φέτος...
Aντε για να τελειωνουμε και το Δεκεμβρη Μπονανοττε.
ΕΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ..ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 2004 ΕΙΤΕ 2008 ΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2015.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ............ ..ΜΟΝΟ .ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΣΠΕΡ......ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ....
συμφωνούμε ! χαχαχααα
Εδω και καιρο μπαινω σε αυτο το site και βλεπω να μιλανε συνεχεια για σκοκο και για σκοκο και ματαια περιμενω να δω εξελιξεις. Εγινα μελος για να πω ενα πραγμα. Το θεμα κουρασε παρα πολυ. Προσωπικα τον θελω παρα πολυ. Αλλα βαρεθηκα να μπαινω και να ακουω τον εχουμε κλεισει η ειμαστε ετοιμοι να τον παρουμε. Αδερφια εγω προσωπικα εχω απογοητευτει. Δυο χρονια περιμενα να δω μια ΑΕΚ στην Α εθνικη να βγαζει ματια και ανοιγα το στομα μου στους γαυρους και τους βαζελους και τους ελεγα υπομονη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ερχομαστε. Ας κοιταξουμε λιγο τα πραγματα και ας παραδεχτουμε οτι με πορδες αυγα δε βαφεις. Ας βολευτουμε λοιπον με την ιδεα μιας αεκ που δυσκολα θα μπει 5αδα. Αποψη μου...
Καλωσήρθες
Τι ομαδα εισαι φιλε?
ελα ρε tucan21, γιατι τον αποπαιρνεις ??? Κοσμια εκφραζεται ο ανθρωπος και μιλαει στα ισα, οχι σαν κατι στριγκοτρολακια που μας τα φερνουν πλαγιαστα και λαμογιαριστα...ξερεις για ποιους σου μιλαω.
Ας μην πυροβολουμε τη διαφορετικη αποψη...παρα μονο με επιχειρηματα.
Προσωπικα σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω με τον aekorig21.
Πες μου οτι κανεις πλακα τωρα ετσι;! Απο το προφιλ aek orig(inal) 21 χωραει αμφιβολια για το τι ομαδα ειμαι;
Από αυτά που γράφεις δεν χωράει αμφιβολία...γαύρος είσαι
Χαχα και ιδου ο λογος που δεν σχολιαζα ποτε. Οποιος λεει ξαφνικα κατι που δεν αρεσει στους περισσοτερους ειναι γαυρος η βαζελος. Οχι φιλε. Αεκ ειμαι. Αεκ γεννηθηκα καο αθτο δε προκειται να το αλλαξει κανεις. Φαινεται οτι στο σχολιο το πρωτο που εκανα τα 5 λαικ τα πηρα απο γαυρους με τη σου λογικη. Λυπαμαι που η ομαδα που η ομαδα που αγαπησα και που προσπαθησα με το δικο μου τροπο εστω και μικρο να βοηθησω οπως μπορω (οπως πολλοι απο εμας αλλωστε) εχει γεμισει απο τυφλους οπαδους.
Στην πενταδα θα τερματισουμε φιλε οπως τα λες..απλα θα καταλαβουμε την πρωτη θεση..
Το "δύσκολα θά μπει 5αδα" το λένε μόνο γαύροι.ακομα και οι πιο δύσπιστοι ΑΕΚτσηδες την 5αδα την έχουμε δεδομένη.στην τελική ο γαύρος τι έχει πάρει; Κάτι Μαρτίνες από Ελλάδα κ έναν παρντο που μέχρι χθες όλοι τον ξέρανε μόνο σαν τερματοφύλακα.ελεως
Από αυτά που γράφεις δεν χωράει αμφιβολία...γαύρος είσαι
Φιλε εισαι λιγο απαισιοδοξος, με αυτη την ομαδα + προσθηκη αρ.χαφ δυναμιτη επιπεδου αλλα και αντοχης αλλα και στο να μαρκαρει ΜΑΝΤΑΛΟΥ, + αρ μπακ υψηλων προδιαγραφων,.... τον Δεκεμβρη εισαι στην 1η τριαδα χαλαρά !!!
....χμμμμμμ......
Απο κει και περα αν δεν εισαι 1ος και με διαφορα ειναι στο χερι του ΜΕΛ να τα σκασει και να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ......Αν δεν τα σκασει......τοτε..
φερτε ρατς,σκοκκο και αν ειναι κανεναν νεο σε ηλικια σεντερ φορ με προοπτικες (παγκο) και παμε (αν οχι για πρωταθλημα) τσαμπιονς λιγκ.
KALHSPERA....Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΑ ΣΚΑΣΕ......ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ.......ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ!!!!!!!!!ΤΙΓΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΣΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ!!!!!ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!!!!!
Μια που όλοι λέμε τη γνώμη μας, ας αναφερθώ και εγώ στην υπόθεση Σκοκο. Πολυ σωστά δυο φίλοι πιο κάτω ανέφεραν ότι τα βασικά μας συστήματά λογικά θα είναι το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Θα σταθώ ιδιαίτερα στο πρώτο που πιστεύω ότι κυρίως θα χρησιμοποιούμε. Στους 3 του κέντρου είναι ολα τα λεφτά. Εκεί που μάλλον θα πρεπει να βρεθεί η θέση για τον Μάνταλο. Φαντάζομαι ότι στους δυο πίσω χάφ θα έχουμε Γιόχανσον και Σιμοες με εναλλαγές Κορδερο, Ανακογλου κλπ. Φαντάζομαι ότι ο Σκοκο θα είναι πίσω από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον επιθετικό όποτε Βαργκας και Μανδαλος θα είναι προς τις πτέρυγες. Δύσκολα τα πράγματα εκεί. Λείπει ταχύτητα. Δείτε όμως μια εναλλαγή σε 4-3-2-1 ! Στους 3 μπορεί να παίξει στη μέση ο Μανδαλος. Μπροστά Βαργκας και Σκοκο με τον Τζιμπούρ. Ίσως πιο ορθόδοξη δομή που όμως απαιτεί τους άλλους δυο στο κέντρο να κόβουν σαν σκυλιά και ταυτόχρονα τα δυο Μπακ να καθαρίζουν όλη την πλευρά τους.
Τότε ναι ο Σκοκο θα έβαζε και 20 γκολ όπως και ο Βαργκας αρκετά. Στα μεγάλα δύσκολα ματς και οι τρεις μαζί ΔΕΝ χωρούν εάν θέλεις να κόβεις και να κρατάς γερά το κέντρο. Εκεί γυρνάς σε κλασικό 4-4-2.
Συνεπώς ναι στον Σκοκο και οπωσδήποτε άριστερο Μπακ, φορ και αριστερό στόπερ. Το αριστερό ακριβό χάφ θα είναι ο .....Σκοκο σύμφωνα με την παραπάνω ανάλυση.
Είναι μια προσωπική άποψη και μην βαράτε!
στην ουσία φίλε μου το σύστημα 4-3-2-1 που προτείνεις είναι το 4-4-1-1 σε παραλλαγή. Σε ένα τέτοιο σύστημα ο σκόκο ταιριάζει γάντι και βέβαια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο "όποτε Βαργκας και Μανδαλος θα είναι προς τις πτέρυγες. Δύσκολα τα πράγματα εκεί. Λείπει ταχύτητα." Oi βάργκας και μάνταλος δεν είναι χαφ/εξτρεμ αλλά κεντρικοί ή στην καλύτερη περίπτωση πλάγιοι εσωτερικοί χάφ. Σε καμία όμως περίπτωση εξτρέμ.
Το 4-3-2-1 (ή αλλιώς "χριστουγεννιατικο δεντρο-christmas tree, όπως παραπέμπει και η σχηματική απεικόνισή του) δεν έχει καμιά σχέση με το 4-4-1-1 (το οποίο είναι παραλλαγή του 4-4-2) που έγραψες φίλε vagg και όντως ΔΕΝ ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών μας όταν τα 4 χαφ είναι στην ευθεία ...
Το 4-3-2-1 όμως (που γράφει ο φίλος το τριτο μάτι του αετού) είναι κλασική παραλλαγή του 4-3-3 και πρόκειται για σύστημα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΧΑΦ (wingers).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Tο διάσημο «Christmas Tree» συμπεριλαμβάνει την παρουσία 2 μεσοεπιθετικών και ενός μόνου σέντερ φόρ. Οι μεσοεπιθετικοί μετατρέπονται σε κρυφά φόρ την ώρα που ο σέντερ φορ αποκτά αρκετά συχνά βοηθητικό ρόλο. Το 4-3-2-1 έχει σημαντική δυναμική στο κέντρο αφού οι 5 μέσοι είναι ικανοί να κερδίσουν την μάχη του νευραλγικού χώρου του κέντρου. Άρα αυτή η παραλλαγή του 4-3-3 φαίνεται να μας ταιριάζει απόλυτα, όπως και το 4-4-2 σε ρόμβο....
φίλε ignacio__scocco σαφώς και δεν είναι το ίδιο γι αυτό και είπα για παραλλαγή. Σε κάποια συστήματα παίζεις με 4 χάφ και σε κάποια άλλα με 5 . Το 4-4-1-1 ή το 4-3-2-1 ή το 4-3-3 3 είναι συστήματα που στην ουσία παίζεις με 5 χαφ. Είναι συστήματα που βασίζονται στην ίδια λογική αλλά με παραλλαγές μεταξύ τους. Και βέβαια συμφωνώ πως με τον σκόκο στην 11άδα είναι το σύστημα που μας ταιριάζει ( μάλλον το καλύτερο) όπως επίσης και το 4-4-2 ή το 4-4-1. Εάν όμως παίξουμε με πτέρυγες στο κλασικό 4-3-3 ή στο 4-2-3-1 θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε αμυντικό πρόβλημα. Ακούγοντας πως η ομάδα θα παίξει με τα 2 τελευταία συστήματα, εκεί λοιπόν είναι ο ενδοιασμός μου για τον πολυαγαπημένος σου παίχτη ( δεν το λέω ειρωνικά) και όχι βέβαια για την αξία του.
Το 4-4-3 ειναι το καλυτερο συστημα. θα αναδειξει τον βαργκας σε γιουσειν μπολτ και τον πλατελα σε υβριδιο ροναλντο-μεσι ωστε να καλυψουμε την ελλειψη βαθους στο ροστερ μας.....
Εμείς γιατί κοίταξε στην ετέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί, δεν ήθελαν απλώς για να κάν-γίνει αυτό αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε θελαμε το παικτη αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε λεφτα,κι εμείς μετά είπαμε όχι δεν δινουμε αλλ,α όχι λέμε, δε θα γίνει... Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.
ΜΟΝΟ εσυ ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ θα "εκανες" 150 σχολια σε 2 ωρες ελα να τελειωσεις αυτο που αφησες στη μεση !!
Πάμε πάλι...
Σ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΕΙΣ- ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ κλπ κλπ
ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ σημαίνει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΕ
ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ σημαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με τη μία !!
Τίγρη μπες στο αεροπλάνο επιτέλους και ΦΕΡΤΟΝ, αυτή η μεταγραφή ΑΝ γίνει είναι αποκλειστικά ΔΙΚΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ υπόθεση και κανενός Μιλοβάνοβιτς....
άντε ΤΙΓΡΑΡΕ να θυμηθούμε επιτέλους τα παλιά και τις "εκπλήξεις" που τους έκανες !!!
(ελπίζω κι εύχομαι να επαληθευτεί ο αδερφός μου giorgio aek....)
Εγώ δεν διαφώνω ο Σκόκο είναι πολυ εργαλείο αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση.Αριστερή πλευρά είναι ανύπαρκτη με Μπαρμπόσα μόνο.Ο Πλάτελλας μεταφέρθηκε δεξί χαφ.Και έχουμε 3 10άρια.Μάνταλο Ζοριτς Βάργκας.Τι να τον κάνεις τον Μπουονανότε?Θα παίξει 4-2-3-1 χωρίς χάφ?Θα παίξεις 4-4-2 κλασσικό ρόμβο με 2 επιθετικούς?Και αν ναι αρκει ο Τζιμπούρ και ο Μάκης?Εγώ πιστεύω οτι θέλουμε ενισχυση.Αριστερο μπάκ αριστερό χαφ επιθετικό και ίσως ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.Δεξί χαφ υπο προυποθέσεις.
Αν δεν έρθει ο Σκόκο καλές περιπτώσεις είναι ο Bruno Gama , Cuenca.
Κάποιοι εδώ μέσα γαυροφερνουν....εκτός εάν πιστεύουν ότι η ΑΕΚ επέρνε πρωτάθλημα όταν έριχνε λεφτά.ρε γαυρακια όταν εσείς φέρνατε φουνες κ ντεταρι εμείς απαντούσαμε με πάτημα κ μπιλαρο.οταν γαύρος έβγαζε πρώτο σκόρερ τον αναστο με 15 πέναλτι βουτιές, εμείς είχαμε μαύρο.φετος χτυπάμε τίτλο γιατί έχουμε το καλύτερο Τεχνικο τιμ, σχεδιασμό,καλυμμένα νώτα με τον τίγρη αλλά κυρίως γιατί είμαστε μια υγειής ενωμένη κ διψασμένη ΑΕΚ.
Μηπως το αριστερο μπακ που ελεγε ο Μιλο ειναι ο Ρατς του Παοκ που εμεινε ελευθερος; Μια σκεψη εκανα
κουραστικά αυτό το παιχνίδι με τους παλιούς παίχτες δεν καταλαβαίνω δεν υπάρχουν άλλη παίχτες. Δηλαδή τι θα έχουμε έναν παίχτη που θα διαλέγει παιχνίδια. δεν με ενθουσιάζει η επιλογή σκοκο όπως επίσης και η μεταγραφή τζιμπουρ. Αϊτή είναι η άποψη μου αυτά τα κωλύματα ειναι αρρωστα ελπιζω να μην έρθει.
Με scocco,vargas και πετράν θα έχει πολύ dancing στο ΟΑΚΑ!
ama einai na erthei me 300.000 euro na mhn erthei kalytera na katsei ekei pou einai , fthnous paiktes den theloume,melisanidi dwse 5-10 myria na pame aerodromoio , den mas kanei ama einai fthnos.
Φανταζομαι..ειρωνικα ομιλεις...
Αμα ειναι να δωσουμε 2 μυρια που θελει ο γαυρος για Ντουρμαζ να παρουμε τον παικταρα τον ατελειωτο... >.
Αδερφια υπομονη θα φανει μεχρι τελος αυγουστου αν παμε για πρωταθλημα η οχι,εγω πιστευω με 2η 3 κινησεις πολυ καλες η αεκ παει για πρωταθλημα,αν μεινουμε οπως ειμαστε οχι,αλλα αυτες οι κινησεις κατα την γνωμη μου πρεπει να γινουν απο την μεση και μπροστα,για το αριστερο μπακ χρειαζεται μια κινηση τυπου γκαλο τιποτα εξωπραγματικο δηλαδη απλα εν ααξιοπιστο μπακ
απλα δεν μπορω να φανταστω τι μπαλαρα μπορει να παιξει αυτη τη ενδεκαδα:μπαροχα,γκαλο,κολοβετσιος,αρθο,αρ.μπακ μεταγραφη,γιοχανσον,σιμοες,μανταλος,αραβιδης,σκοκο,βαργκας. Σκοκο κορυφη στυλ μεσσι (εκει εχει κανει και τα καλυτερα παιχνιδια του. Και θα εχουμε αλλαγες: τζεμπουρ,μπαρμποσα,κορδερο,ανακογλου. Υπαρχει καποιος που πιστευει οτι μια τετοια ομαδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (χωρις μεγαλους τραυματισμους) δεν παιρνει το πρωταθλημα;;
Ρε φιλε σοβαρά μιλάς;ο Αραβίδης βασικός στην ΑΕΚ στην α εθνικη κ θες και πρωτάθλημα χαχαχαχαχα ρε φιλε ούτε κοντρόλ δεν ξέρει να κανει πλάκα κανεις;για στόπερ καλός ειναι
Κάποιοι το "πίνω μπάφους και παίζω Pro" το έχουν πάρει πολύ σοβαρά.
κατι δεν βλεπεις καλα αδερφε demis1924!!αυτη τη στιγμη ο αραβας ειναι ο μονος παιχτης που παιζει με τσαμπουκα και για την φανελα καθαρα!!εκανε το αγροτικο του και τωρα επιστρεφει να ξανα!!πεταξει μπαλακια στον γαυρο!!η ψυχη της ομαδας ο αραβιδαρος!!!εγκλημα να ειναι παγκο!!!
Αχαριστος και ΑΜΠΑΛΟΣ...
1) Είσαι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
2) Ο Αραβίδης είναι ΨΥΧΑΡΑ και κέρδισε φανέλα. Θα το δεις και στα επόμενα φιλικά.
Υπομονή να έχεις αλλά και μνήμη.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος... Σας χαλάει ο Αραβίδης................
εχεις μεγαλη πλακα
Πραγματι ουτε κοντρολ λεω να φερουμε τον καριμ!"! Μπαλα απο το προ σε βλεπω φιλε μου!"!!
με συστημα 4-3-3
Και σε ποιά θέση θα παίζει βρε παιδιά ο σκόκο?? Τα 2 συστήματα που πρόκειται να παίξει η ομάδα , είναι το 4-2-3-1 και 4-3-3. Εάν παίξει σαν μεσοεπιθετικός στις πτέρυγες, έχει ένα βασικό μειονέκτημα να μην μαρκάρει. Οπότε τα μπάκ θα μένουν εκτεθειμένα. Κεντρικό χάφ επΊσης έχουμε μάνταλο και βάργκας. Εκτός και αν όπως είπε ένας φίλος να παίξει σέντερ φόρ και είμαι σίγουρος πως λόγω τεχνικής και υψηλού IQ θα τα καταφέρει. Η θέση στην οποία ταιριάζει ο σκόκο, είναι 2ος επιθετικός, ή επιθετικός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάφ σε σύστημα 4-4-2 και 3-5-2. Παρόλαυτα έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της αεκ αλλά και απορία σε περίπτωση αποκτησής του ποιό σύστημα θα ακολουθήσει η ομάδα.
..και τερματοφύλακας παιζει ο Σκοκο σε αυτήν την ΑΕΚ φιλε μου, ΗΜΑΡΤΟΝ ! (τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα)
Εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για εναν παικτη που μπορει να σου φερει το πρωταθλημα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ????
Εγώ εκφράζω μια απορία βάση λογικών επιχειρημάτων. Εάν τα επιχειρηματά σου είναι πως παίζει τερματοφύλακας ή επίσης επιχειρημά σου είναι η απαξίωση της γνώμης του άλλου τότε δεν υπήρχε λόγος να απαντήσεις. Και βέβαια δεν διεκδικώ το αλάθητο.
@vagg να σου απαντήσω εγώ τα αυτονόητα....ρε αδερφέ δηλαδή μας χαρίζανε ένα γάιδαρο κι εμείς τον κοιτάζαμε στα δόντια ????? Για ΣΚΟΚΟ μιλάμε οπότε ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ απάντηση και επιχειρήματα απαιτείς, πλάκα μου κάνεις ?????
Ο Σκόκο και στο καθαρό 4-3-3 (που το δοκιμάζει ο Τράι) παίζει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, και στο 4-4-2 με ρόμβο παίζει (που ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσει ο Τράι λόγω των χαρακτηριστικών των παικτών μας και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της υπεροπλίας στα χαφ), και στην παραλλαγή του (4-4-1-1) παίζει ως πιο δημιουργικός παίκτης στην πλάτη του φορ αλλά και στο 4-2-3-1 παίζει και στα πλάγια και σαν δεκάρι αλλά μέχρι και σαν φορ (οπως έπαιζε και στη Νιούελς, τότε που την πήρε από το χεράκι κι έκανε ασύλληπτα πράγματα) αφού είναι πολύ ανώτερος από ΟΛΟΥΣ τους υπάρχοντες παίχτες της ΑΕΚ.... λυπάμαι αδερφέ αλλά έτσι και συγκρίνεις οποιονδήποτε παίκτη της ΑΕΚ με το Σκόκο αυτή τη στιγμή και προβληματίζεσαι πού θα παίξει ο Σκόκο αν έρθει, μάλλον βλέπεις τη μπάλα σα χειροβομβίδα
Αγαπητέ ignacio. Καταρχήν δεν μας χαρίζουν κανέναν αλλά τον ακριβοπληρώνουμε.
Εάν η ομάδα παίξει με το σύστημα 4-4-2 τότε ο σκόκο σαν 2ος επιθετικός (2) θα είναι η καλύτερη λύση. Επίσης και στο σύστημα 4-4-1-1 (1) θα είναι ιδανική λύση σαν επιθετικό χάφ. Επειδή όμως σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε η ομάδα θα παίξει με σύστημα 4-2-3-1 ή 4-3-3 χρειαζόμαστε παίχτη στις πτέρυγες. Ο ενδοιασμός μου είναι πως θα έχουμε αμυντικό πρόβλημα γιατί ο σκόκο δεν μαρκάρει. Και όλοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γνωρίζουμε πως η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας αρχίζει εάν όχι από την επίθεση, σίγουρα από τα χαφ.Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμονας του ποδοσφαίρου για να δεις πως ο σκόκο είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από πολλούς άλλους που έχουμε.Το δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος πως μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι ένα σύνολο ατόμων και όχι μεμονομένα άτομα. Ειναι ακριβώς αυτό που λέει και η ίδια η λέξη; ΟΜΑΔΑ. Εάν κάποιο γρανάζι αυτής της ομάδας δεν λειτουργήσει σωστά, τότε χαλάει όλο το οικοδόμημα. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου, την διαφορά την έκανε πάντα το σύνολο και όχι τα άτομα. Εχουμε δει πάρα πολλές φορές ομάδες με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά χωρίς ουσία. Ποτέ όμως δεν έχουμε δει ομάδα που να λειτουργεί σαν σύνολο και να μην έχει πάει μπροστά. Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό έχω τους ενδοιασμούς μου και θα προτιμούσα έναν παίχτη που θα μπορούσε τεχνικά να κάνει την διαφορά αλλά να βοηθούσε και αμυντικά. Εάν για τον σκόκο δίναμε πχ 300 χιλιάδες ευρώ φαντάζομαι πως δεν θα μπορούσαμε να βρούμε τέτοιον παίχτη. Αλλά με τα λεφτά που λογικά θα δώσουμε τον χρόνο στον σκόκο πιστεύω πως θα βρίσκαμε τον παίχτη με το στυλ που ανέφερα.
Και μια που το nicκmame σου δείχνει τον θαυμασμό σου για τον σκόκο αν και δεν έχει σημασία, σου λέω πως ο σκόκο θα ήταν ο 2ος επιθετικό στην δική μου ιδανική βασική ενδεκάδα της απο καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου .... από το 1980 αν δεν κάνω λάθος.
Ναι εχει πει το ναι ...η προταση ειναι η καλύτερη που ειχε ποτε σαν παιχτης...Μαζι με Nike....Η ομαδα του ειναι το πρόβλημα θελει λεφτα ακομα και για δανεισμό με οψιον αγορας...Ο άνθρωπος μου ειπε πως την εβδομαδα αυτη θα εχουμε απάντηση αλλα ειναι σε πολυ καλο δρομο...Ο μανατζερ του θελει ΑΕΚ και ο παιχτης ειναι σε αναμμένα κάρβουνα ..Εχει προβλημα στην ομαδα του και αλλοι πολλοι..ο κοσμος φωναζει η χρονια χαθηκε..Ενα εκατομμύριο διχως μπονους...Θα επιστρεψει και ο Μιλοβανοβιτς για της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφες...Ακουσα ικανοποίηση και σιγουρια....
την άλλη εβδομαδα που θα πει το όχι να τα ξαναγραψεις
Φίλε πόσα περίπου θέλει η Νιουέλς και γνωρίζεις άμα είμαστε διατεθειμένοι να τα δώσουμε;
Οντως υπαρχουν γκρινιες απο φιλαθλους της νιουελς για Σκοκκο ιδιαιτερα για την εικονα του πριν την ελευση Μπερναρντι.Αυτο που μπορι να κανει την νιουελς να τον αφησει σαν δανεικο ειναι η πιεση που δεχεται απο τους οπαδους για περισσοτερα λεπτα συμμετοχης για το ταλεντο που εχει (Πονσε αν δεν κανω λαθος στο ονομα) και παιζει στην ιδια θεση με τον νατσο
φιλε μας δινεις μεγαλη χαρα...αλλα αμα μας λες ψεματα θα φας ασχημο βρισιδι...
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Η Φραση κλειδη που περιμενα να ακουσω και περιμενω και να δω στην υποθεση Σκοκο.
Θα μας πεθάνετε με αυτό το θέμα..... βρήκατε το σημείο, που μας πονάει και ξύνεται πληγές!!!!!!
Μέχρι να ανακοινωθεί (αν γίνει ποτέ αυτό) ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.
Μας πρηξατε 2 μηνες. Τσαμπα δε γινεται τιποτα κυριοι. Πληρωστε επιτελους. 5οι θα βγουμε με αυτο το ροστερ.
Ποιες ειναι οι 4 ομαδες που εχουν καλυτερο ροστερ απο την ΑΕΚ?
Οταν θα αρχισουν οι γκελες θελω να σε δω να λες τα ιδια αδερφε
αυτά του ειπαν να πει αυτά λεει αστον
Απλως ειναι καλο να τεκμηριωνουμε την αποψη μας.Δηλαδη νομιζει οτι παο,παοκ και οσφπ εχουν ροστερ που να αντεπεξελθει σε ευρωπη και Ελλαδα?
Προς στιγμην ναι ειμαστε χειροτεροι απο γαυροβαζελο παοκ κ αστερα. Η στη καλυτερη ισα βαρκα ισα νερα. Αν θες τιτλο αδερφε πρεπει να σαι κατα πολυ καλυτερος ολων. Να κερδιζεις κ τα κορακια κ τα παραρτηματα κ την επο.
Ποιος μου τα ειπε ρε μαγκα? Θα με πεις γαυρο δλδ? Οταν πηγαινα στο γηπεδο εγω κ σηκωναμε τιτλους εσυ προφανως δεν ειχες γεννηθει. Δε σε κατηγορω μεγαλωσες με μια αεκ που δυστυχως εχει μικρυνει επικινδυνα
Αδέρφια μην προδικάζετε, όλα δείχνουν ότι ένα μπαμ μεσοεπιθετικά θα έρθει και λογικά το κόστος του θα βγει από τα διαρκείας. Εγώ όμως περιμένω και μία ασφαλής λύση στο αριστερό μπακ. Μην ξεχνάμε ότι τα αποτελέσματα παίρνονται από τις άμυνες.
Παρακολουθώ καθημερινά το site όπως χιλιάδες αδέρφια για να ενημερώνομε για τα νέα της ομάδας μας, όμως αυτό με κάτι τύπους που το παίζουν γνώστες και καλά ξέρουν μέσα από την ομάδα ποιος θα έρθει ή ποιος θα φύγει καταντάει γελοίο..... Γράφουν μια λέξη και μετά κάθονται και παρακολουθούν τους υπόλοιπους που τους εκλιπαρούν για περισσότερες πληροφορίες. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας πει τα γεγονότα και όχι παραμυθάκια αόριστα, για να πουλήσει εφέ σε κάποιους άλλους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Χορτάσαμε από δήθεν ξερόλες.
Οκ ο Νάτσο λέει το ναι , αλλά η Νιούελς πως ξέρουμε ότι θα δώσει το οκ ?
Άμα έρθει ο Νάτσο , Ίλιον που μένω μέχρι αεροδρόμιο , γονατιστός θα το κάνω , σαν να πηγαίνω για προσκύνημα στη Τήνο !
Αδερφε μου εφτιαξες την διαθεση!! ΠαμεΑΕΚΑΡΑ
The Game,
Καλος εισαι ...ομως κοιτα πως σε βλεπω...ετοιμος ειμαι να σηκωθω απο τον αλλο κοσμο....:)=
https://www.youtube.com/watch?v=n-QZ6_dsbbQ
I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
I am the pain and I know you can't take me.
Μέγας Lemmy!!!
σε πολλους δεν αρεσουν οι Motorhead ως φαινεται. Ξυδακι ρε!
"We are Motorhead, we play rock 'n' roll!!"
Και εγω Ιλιον μενω θα παμε μαζι γονατιστοι χαχαχαχαχααχχαχχα!
ας βγει ο άνεργος να μας πει ότι δεν θα τον πάρουμε μπας και τον πάρουμε...
ΔΕΝ έπεφτε έξω...
Πάρτε Κουένκα. Είναι καλύτερος και θα στοιχήσει και λιγότερα.
Ηρθε και μενα η ωρα μου να τοποθετηθώ,παιρνω το λογο από το δικαστη κυριο ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ . ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στις εξης θέσεις : αριστερο μπακ ,στοπερ αριστερο χαφ . Και εχουμε αργησει να βρουμε λυση .Αυτή είναι η αληθεια και αρχιστε τωρα τα "γαυροτρολ" " γερμανοτσολιά" "εθνοπροδοτη" κλπ κλπ βρεκεκεξ κουαξ κουαξ
σε ξυπναω απο τη χειμερια ναρκη ...και μου τη λες απο πανω ???
λαικ απο μενα !!!!
υποχρεώσεις αγαπητε , (καλοκαιρινη ναρκη) ,θελω να ξερετε ολοι όμως ότι όλες αυτές τις μερες παρακολουθώ στενα τα γεγονοτα και την αγαπημενη μας σελιδα...
βασικα δεν εχει αργησει άλλες φορες μεσα αυγουστου ηταν και δεν ειχες καν αμυνα όχι ότι εχει αρησει 1 μηνα εχει ακομα
Πείτε ότι λέει ναι ο Σκόκο. Ή Νιουελς με ποσά τον δίνει? Ο Σκόκο ακόμα και να δεχθεί την πρόταση, δεν πρόκειται να ασκήσει πίεση στη Νιουελς. Άρα ή ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει αρκετά χρήματα
Καλως ηρθες..
Έχεις πληροφορίες;
ναι απο τον μποπ κοζωνη,αυτος ειναι πισω απο τη μεταγραφη και φημες λενε οτι βοηθησε και ο βιντιαδης
Φίλε πες μας κάτι παραπάνω,απο που πληροφόρηθηκες για αυτό...Δεν λεω μπορεί να ισχύει αλλά με αυτό που γράφεις δίνεις μεγάλη χαρά και αν τελικά δεν γίνει θα έρθει η απογοήτευση.Μακάρι ο,τι λες να ισχύει!
Ήρθε;
Αυτο που προεχει ειναι η αποκτηση αριστερου μπακ επειγοντως!!!!εχουμε αναγκαστει να παιζουμε με πεταυρακη κ γροντη κ σβαρνα αρ μπακ... ο σοιλεδης δεν ξερω τι εχει....μπορει να μην αντεχει την προετοιμασια γενικα!!!
Από την στιγμή που παίρνουμε μόνο ελεύθερους,δεν παίρνουν τον Ρατς μιας που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ?Μια χαρά τσαμπέ λύση είναι για μια χρονιά ενώ θα βοηθήσει και τους Σοιλέδη - Πεταυράκη να μάθουν και την θέση,μιας που - για να πούμε την αλήθεια - δεν φαίνεται να την κατέχουν την θέση του αριστερού μπακ (ειδικά ο Σοιλέδης).
Μαγκες ακουγεται καπως το ξερω αλλα..μηπως να ρωτουσαν τον Τζεμπουρ εκει στην ομαδα αν ειναι οκ να ερθει Ο αργεντινος?Αν φυσικα φτασουμε κοντα στην αποκτηση του
τα ειχανε βρει νομιζω. Και ελεος 4 χρονια μετα ακομα μανιατικο θα κρατανε? Τι τους χωριζει πια...
Μαζι σου
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν .......
Απο περυσι τον Αυγουστο Φωναζω -με για ενα Σεντερ ΦΟΡ Φωνια , που να εχει ευκολο το γκολ , που να βλεπει διχτυα .....
Που να τραβαει πανω του 2 αμυντικους ....
Ενα σεντερ μπακ που να καθαριζει τα στημενα .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και εναν Βαργκας Αριστεροποδαρο ....
Ο Σκόκο όταν παίζει σέντερ φορ είναι πάρα πολύ καλός.Αν τον πάρουμε μπορεί να χρησιμοποιήτε και εκεί.
και ο σιμοες αριστερο μπακ ο αρθρο 10αρι
και ο βαρκας τερμα
Ο σκοκο αν δεν το εχεις καταλαβει..οποτε εκανε οργια στην καριερα του..σαν επιθετικος τα εκανε φιλε
Πήγαινε δες τι έπαιζε στην Νιούελς φίλε.Σε αυτή τη θέση έκανε τρελά πράγματα.Αν δεν ξέρεις μην μιλάς
Αν ειναι να πάρει Σκόκο και Μπουονανοτε και σεντερ φορ στην θέση του Μάκη ας ειναι και 31 Αυγούστου.Αρκεί να έρθουν παιχταράδες και οχι χρυσές μετριότητες.
Τον Ρατς του ΠΑΟΚ θα πάρουμε για αριστερό μπάκ
Φέρτε Σκόκο να γουστάρουμε! Χτίστε κι ένα επιπλέον αεροδρόμιο, το Βενιζέλος θα πέσει...
Για αριστερά στην άμυνα, φέρτε τον Ρατς του ΠΑΟΚ, τώρα που τον διώχνουν!
Και εμενα μου βρωμησε αυτο με τον Ρατς....
κατα την γνωμη μου μεσοεπιθετικα ειμαστε πληρης!αντε κανενα αριστερο εξτρεμ!!!εκει που κανει κρα οτι χρειαζεται παιχτης ειναι στα σεντερ μπακ και εννοειτε αριστερο μπακ!!!για μενα σ αυτες τις δυο θεσεις πρεπει να ερθουν εγνωσμένης αξιας παιχτες!!Εκει πρεπει να τα σκασει χοντρα ο τιγρης!!!!
αριστερα παιζει ανετα ο αραβας δεξια θελουμε παιχτη καλυτερο απο τον πλατελα, επιθετικο και αριστερο μπακ
θα παιζει ο βαργκας μολις γυρισει ο μανταλος, συντομα δηλαδη.....
Μακάρι να ερχόταν...Ήταν ο αγαπημένος μου παίχτης...Αλλα νομίζω πως δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε να τον πάρουμε πίσω....Μακάρι να βγω λανθασμένος...
τέτοιου είδους δημοσιευματα μας φάγανε και τελικά αντί για φαν ντερ φααρτ, βολσβινκελ κτλπ κλείσαμε τζιμπούρ βάργκας και γκάλο. μετά σου λέει να μην ξενερώνει ο κόσμος. και αν τελικά αντί για σκόκο έρθει κανενας τυχαίος απο β ισπανίας θα φταίει ο κόσμος που θα κράζει την διοίκηση..???
ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙ
Eξω η μιζερια απο την ΑΕΚ Και εσυ αντιθετα μιζεριαζεις Ρε φερτε τον παικταρα να κ@υλωνει ολη η εξεδρα
εισαι καλα μωρε θα δωσει η ΑΕΚ κοντα στα 2 μυρια για τον σκοκο που επαιζε μονο με τον γαυρο? ξερεις τι παιχτη παιρνουμε με αυτά τα λευτα? και για πια μιζερια μιλας? δεν είναι παιχτης της ομαδας μου και ελπιζω να μην γινει
Έξω η μιζέρια απο την ΑΕΚ είναι το όνομα σου,ο ορισμός της μιζέριας είσαι εσύ...Τι να πει κανέις?
Εγω ξερω οτι ο Φαγιε που πιανει θεση ξενου ανεβαινει στην προετοιμασια...!!!
ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΚΟ Η ΜΠΟΝΑΝΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2?Ο ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΑΤΕΛΑΣ ΔΕΞΙΑ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΥΦΗ ΑΡΑΒΙΔΗΣ!ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ Η ΟΜΑΔΑ
Πιστεύω Αραβίδης θα βάλει πιο πολλά γκολ απ τον Ράφικ.. είναι στα πάνω του ο Αραβίδαρος..
Μάνταλος απλά δεν πρέπει να μείνει εκτός.. πρέπει να παίζει. Το καλό είναι ότι θα έχουμε ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση και θα είναι σε δίλημμα ο προπονητής ποιον να βάλει.
αναπληρωματικός ο μάνταλος? πέρυσι όταν τραυματίστηκε,η ομάδα έπεσε ποιοτικα δύο κατηγορίες!
ξεχνας ομως οτι περυσι δεν ειχαμε Βαργκας,Σιμοες,Γκαλο!!
Παιχτης Μανταλος και αναπληρωματικος δεν γινεται .... απλα δεν γινεται και δεν πρεπει .
εννοειτε Πετραν βασικος!!Οπως και ο Αραβίδαρος!!!
γινεται και οι δυο.... 8αρι ο μανταλος και δεκαρι βαργκας,αριστερα μπουονανοτε δεξια σκοκο...απλα τοτε θα μαρκαρω εγω και θα παιρνει κεφαλιες ο ανεστης
ακριβώς έτσι. Ο μάνταλος παίζει και 8άρι οπότε έχουμε 2 οργανωτές και η αεκ παίζει παιγνίδι κατοχής
χωρανε με το 4-3-2-1
αμυνα γκαλο σοιλεδης αρθρο κολοβετσιος
γιοχανσον σιμοες κορδερο
βαργκας μανταλος πισω από τον τζιμπουρ
χωρανε βαργκας μανταλοςμαζι ειτε ετσι η εξτρεμ ο βαργκας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
γιοχανσον σιμοες δεν ξερω κατά ποσο χωρανε μαζι
ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΙ
Μάγκες .... ο nacho μέχρι την Παρασκευή βαριά θα είναι Αθήνα για τζίφρες και εξετάσεις ... το άλλο σκ θα είναι Πολωνία..
προβλεψη ή το γραφει καπου ???
Προβλεψη ειναι Μητσο που μπορει να βγει γιατι θελει να ξαναγυρισει στην ευρωπη ο παικταρας
Τα λογια ειναι φτωχεια.
κι αν ελαφρια δεν ερθει ποτε,τι θα πεις αφου εισαι τοσο σιγουρος ?
ρε παιδια ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα..θελετε να το παιζετε insiders για να φανειτε??τι κερδιζετε με αυτο??ρε αδερφε συγγνωμη αν ειμαι επιθετικος αλλα αν οντως ξερεις κατι πες το ξεκαθαρα με λεπτομερειες, μην πετας μια ατακα και μοιραζεις ελπιδες στα υπολοιπα αδερφια με κινδυνο να απογοητευτουμε ολοι.Ειναι κριμα.
ενστικτο ή κατι ξερεις?
Βαλτε στο ιδιο αεροπλανο και τον lucca k φερτε τους πακετοοοοο
κάνε απλά αυτό μελισαν τίποτε άλλο φέρτον πίσω, και θα δείς τα χρηματά σου στο δεκαπλάσιο απο φανέλες και διαρκείας!!
θα χαλασω πολλους εδω μεσα και θα βρουν χαρα οι ΦουΜπουΝτισλαϊκακηδες αλλα δε βλεπω ο Σκοκο να θελει να ερθει οσα κι αν δινει ο Τιγρης και οσο κι αν τον αφηνει η ομαδα του.
ως και δεν θα φυγει απο Ισπανια φετος
επιπλεον δε γινεται δουλεια με Μπουνανοτσες οταν πηγαινει και ξεκιναει προετοιμασια αντι να συζητησει την αποδεσμευση.προφαν
Καλυτερα ας κοιταξουμε αλλες λυσεις σε θεση πιο εξτρεμ γιατι πισω απο τον φορ παιζει και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μανταλος και ο Βαργκας.αν παρουνε και τριτο που θα χωρεσουν ολοι ?
Δυσκολο το κοβω, αλλα ολα θα τα δουμε. Το θεμα ειναι οτι αρχισε και κουραζει και δεν πρεπει να συνεχιστει και τον Αυγουστο αυτο. Συμφωνια αυτες τις μερες η τα λεμε απο Δεκεμβρη παλι να κανουμε το πλανο μας αναλογος μεχρι τοτε.
Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε? Τι σχέση έχει ο Σκόκο με τον Μπουονανότε? Ούτε ιδια θέση παίζουν ούτε την ίδια ποιότητα έχουν. Μακάρι να έρθουν και οι 2 αλλά ο Σκόκο είναι άλλο επίπεδο. Αν γίνει ποτέ ανθολογία με τα καλύτερα 20 γκολ στην Ελλάδα τα 10 είναι δικά του.
aek365, σε παρακαλούμε, επικοινώνησε με τους αρμόδιους στην ομάδα και πες τους να γινει κάτι να βλέ[ουμε τα φιλικά και εμέις στη ξενιτιά! έστω μαγνητοσκόπηση ή μεσω οτε τβ ζωντανά με πληρωμή !!!! Παρόμοια με αυτό που γινόταν πριν κάποια χρόνια με τα φιλικά στην αυστραλία !!!!
αι στη Δανία
ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ......κ
ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΥΡΝΑ!
e.com/watch?v=OECDp9UzTHU
https://www.youtub
ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΩΣ ΤΩΡΑ!!! Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ΑΕΚ ΓΕΡΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΑ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΚΟΟΟΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αν δεν δοσουν λεφτα στην ομαδα του δεν υπαρχει περιπτωση.εμεις θα αφηναμε ελευθερο τον αραβα π.χ?
Η τα εχουν βρει με την ομαδα και απομενει το οκ του νατσο??
Ελα παιχταρα μ και οι 70.000 που ειμασταν με τον γαυρο στο ΟΑΚΑ θα ειναι λιγο με αυτο που θα γινεται στο αεροδρομιο..
Υγ. ΑΕΚ365 σε παρακαλω οταν βαζεις ενα αρθρο με τον νατσο τουλαχιστον επελεξε φωτο με τα κιτρινομαυρα ετσι οπως τον αγαπησαμε (που του ταιριαζουν κ πιο πολυ απο τα χρωματα της νιουελς)
Ελα πισω επιτέλους ρε δεν μας βλεπεις τι κανουμε;Εχουμε τρελαθει να πουμε,μονο Σακηηηη δεν φωναζουμε για παρτι σου,αντεεεεε να καρφωσεις τους γαυρους
AEK365 ο Σοϊλέδης πάλι εκτός? τελικά τι συμβαίνει? εκεί στην ΑΕΚ δεν βλέπουν το πρόβλημα που δημιουργούν οι γυμναστές? στο τέλος για να δικαιωθεί ο Ντούσαν και να μην φύγουν οι επιλογές τους θα καεί η ΑΕΚ....
Αν έρθει ο Νάτσο, ένας ποιοτικός αριστερός μπακ και ένας καλός φορ αντί του Κρισάντους, νομίζω πως μιλάμε για ένα καλό ρόστερ και για μια καλή έως πολύ καλή ομάδα.
Βέβαια ακόμη και αν γίνουν αυτά, φαβορί για το πρωτάθλημα δεν είμαστε. Μπορεί να βάλουμε τις βάσεις όμως, ώστε με 3-4 προσθήκες από το πάνω ράφι(παίκτες διαφοράς που λέμε) το καλοκαίρι του 16, να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το διεκδικήσουμε και να το πάρουμε την επόμενη σεζόν.
Ένα μόνο "αν" υπάρχει στο θέμα αυτό και αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιείται ο Νάτσο. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως θα απέδιδε τα αναμενόμενα στη θέση του αριστερού ή του δεξιού εξτρέμ(είτε παίζουμε 4-2-3-1, είτε 4-3-3) μιας και για εκεί προορίζεται.
Όπως και να έχει πάντως, μακάρι να έρθει γιατί είναι παικταράς και στο τέλος της μέρας, μια σπουδαία ομάδα όσο καλό τεχνικό τιμ και αν έχει, όσο καλή οργάνωση και αν έχει, όσο καλό κλίμα και αν έχει, τη διαφορά την κάνουν οι παικταράδες. Αυτοί που κουβαλούν πάνω τους ποιότητα και μπορούν να κρίνουν τα παιχνίδια. Και ο Νάτσο είναι τέτοιος.
Φίλε κατά την γνώμη μου αυτή τη στιγμή γαύρος και βάζελος δεν έχουν παίκτη σαν το σκόκκο.Αυτός ο παίκτης μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα όπως πέρσυ που έδωσε το πρωτάθλημα στην νιούελς.ΦΕΡΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!
μακαρι να ερθει! ο σκοκο ειναι παιχτης που αλαζει το επιπεδο μιας ομαδας και τον χριαζομαστε παρα πολυ
εγώ πιστεύω ότι τώρα δεν μπορεί να έρθει...το έχω ξαναπεί δεν γίνετε να διαλέγεις προπονητή παίκτες και σε ποια θέση θα παίζεις και μετά να φύγεις...από εκεί και πέρα η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως Μπακ Εξτρέμ ( 2 ) και ένα φορ ψηλό....
Καλημέρα. Και τους δύο δε γίνεται ρε παιδιά;;; Να παίζουμε με Γιόχανσον - Μάνταλο στο κέντρο, Βάρκας δεξιά, Μπουανανότε αριστερά και Σκόκο πίσω από Τζιμπούρ...........
Άντε ρε τιγρη μπραβο.Άντε ρε ντσο τι σκέφτεσαι?
Με ενα εκατομμύριο και μπονους για πρωταθλημα..απο τα 400 μαλλον έρχεται...Εκει μπορει να πηγε ο κολλητός του αλλα η ομαδα εχει θέματα..Εχω καλο προαίσθημα θα ερθει..Ειναι και ετοιμος...
Δεν θα έρθει...
Άντε ρε Νάτσο πες το ρημάδι το ναι και για πάρτυ σου θα γκρεμιστεί το αεροδρόμιο. Σ' αγαπήσαμε, μας αγάπησες, διοίκηση σοβαρή πλέον έχουμε εδώ θα είσαι άρχοντας, μην το σκέφτεσαι.
Τωρα αδερφια, συγγνωμη που το κανω, αλλα θα μπω κι εγω στο τρυπακι που σιχαινομαι... αλλα δε γινεται να μην παρασυρθω οταν μιλαμε για Σκοκο... Οι φημες λενε, καιρο τωρα, οτι ειναι κλεισμενος... Τιγρη "αρρωστησε" μας εντελως... φερτοοοοοοοον...
κανεις δεν το λεει αυτο...
πες το ΝΑΙ ρε νατσο και τρελανε μας!!!!
ρίξε τα τσιμέντα ρε tiger!
φερτε πισω μορε τον παιχταρα να τελειωνουμε μας εχετε ζαλισει!!
μακαρι να ισχυει και να ερθει ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ μας!!!
Καλημέρα. Και τους δύο δε γίνεται ρε παιδιά;;; Να παίζουμε με Γιόχανσον - Μάνταλο στο κέντρο, Βάρκας δεξιά, Μπουανανότε αριστερά και Σκόκο πίσω από Τζιμπούρ...........
Ελα ρε παικταρα... ελαααααααααααααααααααααααααααααααααα...
Ελα πισω ρε παιχταρα να γκρεμισουμε στην κυριολεξια το αεροδρομιο!!!
Ως τώρα έχει διαρρεύσει καμία από τις προτάσεις μας προς αυτόν; Για όλους τους άλλους είχαμε μια ιδέα. Εδώ πόσα δίνουμε δηλαδή;
Μακάρι να έρθει ο Νάτσο ξανά στην ΑΕΚ θα κάνει παπάδες.Το θέμα είναι ότι ας πούμε αποφασίζει να έρθει,με τη Νιούελς τι γίνεται;
Μακάρι, αλλά όσα λεφτά και να του δώσουμε, δύσκολα θα έρθει, ειδικά τώρα που έχει τον κολλητό του προπονητή...
Και ο Τράι φιλαράκι του είναι....Τόσα κεφαλοκλειδώματα τον είχε πιάσει στους πανηγυρισμούς των γκολάρων που κάρφωνεεε!!
Καλή σας μέρα αδέρφιαααα
εγω πιστευω οτι ο σκοκο θα ερθει!!
ΠΕΣ ΤΟ ΝΑΙ ΡΕ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑ!!!ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ!!!ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Mακαρι να ερθει...Ας μην ειναι μονο το σκ ας τον πιεσουμε μεχρι τελη ιουλιου..ειναι ο συγχρονος Ντιεγκο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!
ela na pesei to aerodromio.