Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η εύκολη πάσα είναι πάντα η πιο δύσκολη»

Ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση. Τι έλεγε ο Δέλλας στους παίκτες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποστολή στην Οπαλένιτσα: Μάριος Τριβιζάς

Με ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της Οπαλένιτσα. Μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωσης της ταχύτητας οι παίκτες προπονήθηκαν με μπάλα με τον Τραϊανό Δέλλα να τους μιλά συνέχεια.

"Εσείς που έχετε την μπάλα πρέπει να μεγαλώσετε το γήπεδο να του δώσετε πλάτος και βάθος, να βρείτε χώρους" τόνισε σε όσους είχαν κατοχή ενώ στους αμυνόμενους ανέφερε: "Αυτοί που δεν έχουν την μπάλα πρέπει να το μικρύνουν. Πρέπει να σας κλείσουν τους διαδρόμους, να σας πιέσουν για το λάθος, η εύκολη πάσα είναι πάντα η πιο δύσκολη". Όσο για την περίπτωση που κάποιος κλείνεται ο Δέλλας τόνισε στους παίκτες: "Αυτός που είναι πίσω σας βλέπει όλο το γήπεδο, πάντα έχει καλύτερες επιλογές". Τους εξήγησε έτσι πως με μια πάσα πίσω ελευθερώνεσαι και ο παίκτης που βρίσκεται πίσω σου μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ