Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε! Το aek365 ήταν στο Πόζναν εκεί όπου η ΑΕΚ πραγματοποίησε από τη Δευτέρα 20/7 μέχρι και τις 6 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εγκαινιάσαμε μία νέα ενότητα: Η προετοιμασία της ΑΕΚ μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της… ΑΕΚ! Στα social media ανέβηκαν πολλές φωτογραφίες μέσα από την προετοιμασία. Τις συγκεντρώσαμε λοιπόν εδώ και στις παρουσίασαμε! Δείτε τώρα τις τελευταίες που ανέβασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από όλη την παρουσία τους στην Οπαλένιτσα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΟ πρωτο γκολ της ΑΕΚΑΡΑΣ για φετος : https://www.youtube.com/watch?v=GreIKvmgtfM
Κάναμε και τζίρο στους Γερμανούς της LUFTHANSA. Επιστροφή με Allitalia...
Τι να μας πει το γατάκι,ο κλάψας ο Ρονάλντο!!Αν ήταν ο Νικόλας ο Γεωργέας θα είχε μετανομαστεί το δωμάτιο σε 'georgea's tree room' μπορεί όμως να δωθεί & το όνομα΄'Platellas room''!!!
ΚΑΙ ΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΚΛΑΨΑ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
Σωστά τα λες!Πέραν βέβαια της κλάψας από τα κλαρίνα της Μπάρτσα κανείς δεν ξεχνά το πρώτο πραγματικό κλαρίνο από την εθνική μας στο έπος της Πορτογαλίας!!Εκεί παίχτηκε το πρώτο δράμα του,μιλάμε για πολύ κλάμα!!!
Εγω το βλεπω ως θετικο οταν ενας παιχτης βαζει τα κλαματα ειτε σε ηττες ηττες σε μεγαλες νικες. Το προτιμω απο το να βλεπω να μην τους νοιαζει.
άντε καλή προετοιμασία , χωρίς τραυματισμούς...το λεωφορείο μας δεν άλλαξε ακόμα εικόνα ;;;
Ελπιζω απο αυριο, αντι για Christiano Ronalndo, να γραφει Laughing Gunner.