Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους παικτες της που θα ταξιδέψουν για την Πολωνία το πρωί της Δευτέρας. αναλυτικά:
Στις έξι το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό το Πόζναν μέσω Φρανκφούρτης για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Ρεμές στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας.
Στην αποστολή ο Τραϊανός Δέλλας έχει επιλέξει 26 ποδοσφαιριστές.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ανέστης, Βούρας, Μπαρόχα
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος
ΜΕΣΟΙ: Κορδέρο, Σιμόες, Ανάκογλου, Γροντής, Μάνταλος, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ανδρεόπουλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Διαβαζω τα σχόλια μερικών και ειλικρινά στεναχωριέμαι με τη γαύρικη συμπεριφορά τους. Προφανώς δεν έχουν ζήσει καλές εποχές ΑΕΚ και νομίζουν ότι η ΑΕΚ παίρνει τίτλους με ονόματα. Να σας θυμησω ότι η ΑΕΚ επαιζε μπαλαρα και έπαιρνε τίτλους με ομοψυχία, με ομαδικότητα, με τους οπαδούς συσπειρωμένους στο πλευρό της ομάδας, με σοβαρό προπονητή για χρόνια και με άγνωστους ξένους τύπου Σαβέβσκι, Σάμπα, Σλίσκοβιτς και έλληνες με ψυχή όταν οι άλλοι είχαν σούπερ ονόματα και σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτες και σε προπονητές. Από κει και πέρα, μεγάλα ονόματα χωρίς ευρώπη δεν έρχονται. Παρόλα αυτά, πέρσι λέγαμε όλοι πόσο γουστάρουμε Μπακάκη, Μάνταλο, Γιόχανσον αλλά και Ανέστη μέχρι να κάνει κάποια μαζεμένα λάθη, αλλά και τον Κολοβέτσιο μέχρι που ήρθε ο τραυματισμός και έχασε τον ρυθμό του και φυσικά τον Αραβίδαρο που εδώ μέσα ξαφνικά όλοι τον ξεγράψατε και λέτε μετά τον Τζεμπούρ το χάος... Έχουμε φέρει σπουδαίους παίκτες ομάδας, όπως είναι οι Γκάλο και Σιμόες. Έχουμε φέρει νέους ελπιδοφόρους όπως είναι ο Βασιλαντωνόπουλος και ο Ανδρεοπουλος, έχουμε φέρει δημιουργικούς σκόρερ όπως ο Βάργκας και ο Τζεμπούρ που μπορούν με μια ενέργεια να γυρίσουν ένα ματς. Και έναν τερματοφύλακα πραγματικό κέρβερο που μου θυμίζει κάτι από Άτμα και Χιώτη στις καλές χρονιές τους. Είναι γεννημένος ηγέτης γι' αυτό και μόλις στα 26 του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Νιώθω πολύ καλά με τις κινήσεις μέχρι τώρα και φυσικά μην ξεχνάμε ότι έρχεται και ένας Κορδέρο που στην Σούπερ Λιγκ μας είχε κάνει να λέμε ότι είναι σαν τη μύγα μεσ στο γάλα. Δεν λέω ότι είμαι "γεμάτος" από μεταγραφές, όχι! Θέλουμε αριστερό μπακ, τύπου Τζιοβάνι - και θα έρθει. Απλώς μας έκατσε μια περίεργη περίπτωση από αυτές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τον Άθρο δεν τον γνωρίζω αλλά αν κάποιος ξέρει από στόπερ στην Ελλάδα, αυτός είναι ο Δέλλας και αν δεν του κάνει θα ζητήσει κι άλλον. Στο κέντρο νιώθω καλά και προσωπικά πιστεύω και στο ταλέντο του Ανάκογλου. Ενώ επιθετικά θέλουμε ένα σωστό εξτρέμ και όπως όλα δείχνουν το ψάχνουν πολύ για να φέρουν κάτι αξιόλογο. Με δημιουργικά χαφ Βάργκας, Μάνταλο και έναν καινούριο εξτρέμ α λα σκόκο/μπουονανότε και από πίσω Σιμόες, Γιόχανσον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο στράικερ θα τα παστελώνει, είτε είναι ο Τζεμπούρ, είτε ο Αραβίδης, είτε το γελαστό κανόνι. Ακόμα και ο Μπρέτσεβιτς πιστεύω είναι θηρίο στο κλουβί και περιμένει πως και πως να μπει. Είμαι τέρμα αισιόδοξος για αυτην την ομάδα ότι θα τους πατήσει με ομαδική μπαλάρα, μόνο αν τη στηρίξουμε από την αρχή. Αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους και όταν είμαστε όλοι μαζί δεν μας φτάνει κανείς.
Θεωρώ ότι για την ώρα έχουμε το καλύτερο κέντρο με διαφορά στο πρωτάθλημα (Γιόχανσον , Σιμοες , Μάνταλος οι βασικοί)!! Η άμυνα χρειάζεται ένα αριστερό μπακ (χλωμό το βλέπω του Τζιοβάνι....δυστυχώς) και ένα στόπερ κατά την άποψη μου! Τώρα επιθετικά....τι να πω, θα φανεί στα φιλικά και πιστεύω θα γίνει κάποια κίνηση αν χρειαστεί!
φιλε μου ξερεις τι σημαινει ζημια στους χιαστους; Που λες για Μανταλο,για το Γιοχανσον και τον Σιμοες θα περιμενω,αλλα δεν βλεπω το προβλημα στο κεντρο το βλεπω στο Τερμα, στην αμυνα, πλαγια επιθετικα,μετα το Τζιμπουρ το χαος στην επιθεση, και μπακ αριστερο οπως λες και εσυ
Πειτε μου ενας σας που κοιταει το ροστερ της ομαδας μεχρι τωρα και πιστευει οτι μπορει να παρει πρωταθλημα.Μια χαρα ειναι γραμμενο απο πανω,αν μου ελεγες ειναι του Αστερα η του Ατρομητου θα ελεγα καλο ειναι
@christos_aek δεν υπαρχει ''μεχρι"τωρα"φίλε, το ροστερ της ΑΕΚ και των άλλων θα τα κρίνουμε περίπου τελος Αυγουστου....... μιας που το ρώτησες πάντως, εγώ ρίχνοντας μια ματιά ως τώρα στα ροστερ γαυρου βαζελου και ζμπαοκ βλεπω πολυ λιγους καλους παικτες και κυρίως σαπάκια και ψιλοτελειωμένους που δεν μου προξενουν κανενα φοβο......εσενα τι ακριβως σου αρεσει και ποιός παικταρας τους σε τρομαζει ?
δεν μ ενδιαφερουν οι αλλες ομαδες το ροστερ της ΑΕΚ κοιταζω και βαζω τα γελια, δεν αναφερα πουθενα τους αλλους, εγω ξερω οτι ακομη θελουν να παρουν δυο παικτες μπακ και πλαγιο,αν νομιζεις οτι δεν θες στοπερ και επιθετικο νταξει εχεις δικιο
δηλαδη οντως..εσυ κοιτας τωρα το ροστερ του γαυρου..του μπαοκ..και του βαζελου..και λες ωρε π*&στη αυτοι θα παρουν πρωταθλημα..?20 ιουλιου..?ή τους κοιτας και λες σιγα μη μπορουμε με το ροστερ που εχουμε να τους χτυπησουμε...?
ποσα θελετε να μας τρελανετε..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
και να πεις οτι ειμαστε ομαδα που εχουμε συνηθισει να ειναι διαμορφωμενο το ροστερ με το που φευγει η ομαδα προετοιμασια να πω παει στα κομματια....!!
ασε τους αλλους δεν μ ενδιαφερει τι κανουν, εγω ξερω οτι ακομη θελουν να παρουν αριστερό μπακ και εξτρέμ για την ομαδα,εγω λεω οτι δεν φτανουν,η ομαδα θελει στοπερ και επιθετικο κλασης
Επιθετικη τριπλετα Με Μπαρμποσα - Κρισαντους - Πλατελλα να γελανε και τα τσιμεντα .....
Σοβαρευτειτε λιγο , φετος δεν θα αντιμετωπιζουμε πιτσαριες και ντελιβεραδες...
ΑΜ και θες να τρολλαρεις , αμ και εισαι και αδιαβαστουλης με τα της ΑΕΚΑΡΑΣ !!!!!
Βρε αθεοφοβε, χωρις τους 8 παιχταραδεσ που πηραμε και ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ , ο βρωμογαβρος για ενα τυχαιο ΣΠΡΩΧΤΟ τσαφ μας απεκλεισε ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΙΑ.
το να εισαι γαβρος δεν ειναι κακο, το να εισαι ομως αδιαβαστος και με ΕΜΜΕΤΙΚΟ ΑΒΑΤΑΡ του δολοφονου ομως .....τι να σε πω ρε πουλακι μου !!!!!!
Μητσο το οτι εκοψες το καπνισμα σε εχει κανει να βλεπεις παρεσθησεις με ελφ και τρολ ... η ο καθε ενας που εχει αντιθετη αποψη η οπτικη ειναι γαυρο-τρολ ...????
Αν θυμασε απο περιση αρχες Αυγουστου φωναζα για αμυντικο χαφ και δολοφωνο φορ .
Τσακωνομουν για να μην ερθη ο Κατσουρ για να δικαιωθω με τον Γιοχανσον , ζηταγα Μπλανκο αντι για κατι Παρταλια στιλ ΠΙΟΥ ........ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αποτελεσμα να κλινουμε χρονο και ακομα να λεμε για καλο σωστο ΦΟΡ
Υπογραφη . StefanoG
Τα Ντισλαικ ειναι κατα 90% απο γαυρους , η ετσι τα δεχομαστε .
Οσοι εχουν διαφορετικη αποψη , να την γραφουνε ....
πολυ απαξίωση ρε φίλε...19 ιουλιου και ΠΟΛΥ απαξιωση...αηδια εχουμε καταντησει
Απαξιωση γιατι Ρε φιλε.. ???
Λεω αντικειμενικα αυτο που εβλεπα μια ολοκληρη χρονια , για εμενα προσωπικα ειναι πολυ λιγοι , και οι 3 μαζι δεν κανουν ενα Μαυρο , Μπατιστα , Ιβιτς , ΝΤΕΜΗ
Εσυ αν εχεις διαφορετικη γνωμη , ειμαι προθυμος να την ακουσω .....???
ξύπνα αρχιγαύρε, αυτοι οι τρεις που γραφεις θα ειναι ο ΠΑΓΚΟΣ της ΑΕΚ, ουτε τα βασικα δε γνωριζεις ??
οταν ξαναμπεις σε site της ΑΕΚ μάθε τουλαχιστον τα στοιχειωδη, τρολάρα !!
Συγνωμη γαυροτρολακι 12χρονο , οπαδε του μετριου αν αυτα που γραφω σε χαλανε καλυτερα γινε οπαδος μιας μετριας ομαδας και οχι της Ομαδαρας μου .
σου απαντησαν μια χαρα οι απο κάτω συν:
oπως βλεπεις η ομαδα εχει παρει βαργκας για να καλύψει μανταλο μεχρι να γυρισει..και η προοπτικη λεει οτι επιστρέψει ο πετραν, ο βαργκας θα ειναι αλλη μια λυση (αν οχι..βασικη) για τα ακρα..
επισης ξεχνας οτι η ομαδα κινείται και για αλλο ενα εξτρεμ..οπως επισης καιρο τώρα ακουγεται οτι θα υποδεχθεις και καποιο..μπαμ στην επιθεση..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
είτε ισχυουν οι φημες ειτε οχι..
εσυ γιατι 19 ιουλιου ερχεσαι να απαξιωσεις και να ειρωνευτεις θες να μας πεις?
Ξέχασες Αραβίδη, Τζιμπούρ και τον εξτρέμ που θα έρθει...Κάτι ψιλά, δηλαδή...
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους........να αρχισουμε τα ευχελαια και τα σταυροκοπηματα.....μην τραυματιστει κανασ τζιμπουρ στην προετοιμασια(βπεπε θλαση σοιλεδη 7 μηνες)........και ψαχνομαστε!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ JIOVANI ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ RAFAEL TOLOI APO SAO PAULO!
Παιδιά λέτε πως η ομάδα δεν έχει ροστερ για πρωτάθλημα. Άντε να συμφωνήσω μαζί σας,σας προτρέπω όμως να δείτε τα ροστερ παοκ,παο,οσφπ και να μου πείτε αν μπορούν να ανταποκριθουν σε 3 διοργανώσεις όταν μάλιστα στην Ευρώπη θα έχουν να αντιμετωπισουν οι 2 πρώτοι τουλάχιστον μια τρομερά καλή ομάδα και ο οσφπ με το σύστημα που θα ακολουθήσει η ΟΥΕΦΑ θα έχει να αντιμετωπισει μέχρι και 3 μεγαθήρια
Γελαω με ολους εσας που οταν η ομαδα στην Β ανεβαινε τρενο και χαιροσασταν που χτυπησαμε γαυρο στο καραισκακη, γενικα αυτοι που ησασταν ενθουσιασμενοι κραζατε οτι θα εχουμε δυσκολο εργο κτλ κτλ!! Τωρα ιδιο σκηνικο μεσα Ιουλιου χωρις δειγματα (προετοιμασια,φιλικα,επιστροφη τραυματιων, φυσικη κατασταση) ΠΑΛΙ γκρινια χωρις να εχουν τελειωσει οι μεταγραφες αρχισατε ρε κωλοτουμπες περιμενετε λιγο μας τα κανατε τσουρεκια! ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ δειξτε! λες και ειναι τυχαιοι αυτοι που ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο τιμονι! ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ οτι θα ειδοποιησει ο τιγρης! Ακομα δεν εχουμε δει τπτ! Εδω μας εφερε οτι καλυτερο υπαρχει στην Β δεν θα μας φερει τιτλο(2?) στην Α? Εγω ειμαι απο τους συγκρατημενους ετσι προς ενημερωση! Εδω ειπε την μαφια οπως την αποκαλεσε και δεν του εκανε ΟΥΤΕ Μηνυση ρε! Ρε ξυπνατε...
παντως φιλε αυτο που βλεπω εγω ......ειναι οτι με τρεις επιθετικους δεν βγαινει η χρονια.........ακομα και να βγει ο κρισαντιους θλεις τουλχιστον αλλον εναν επιθετικο....,ακομα και χωρις τραυατισμους οι τρεις ειναι λιγοι....και αργει να μπει ο μπρεσεβιτς.........φιλικα παντα
με το συμπαθειο..αλλα λες να το βλεπεις εσυ ή εμεις..και να μην το βλεπουν οι υπευθυνοι....?
φιλε μου απλη αποτιμηση εκανα των 26 που πανε πολωνια.....
επισης δεν ξερω τι κοιτανε οι υπευθυνοι αλλα δεν εχω ακουσει να κοιταμε επιθετικο....παρα μονο αν πουληθει ο χρυσανθος.....
που σημαινει οτι αν δεν πουληθει θα εχεις 1.5 επιθετικο.....για ολη την χρονια.......
εκτος αν κοιταμε επιθετικο και δεν το λεμε....
Μα από όσα ακούγονται πάει για ακόμα ένα επιθετικό
ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ....
χρειαζόμαστε επειγόντως επιθετικό , 2 αμυντικούς(στοπερ και μπακ) και ένα εξτρέμ
Minimum κ από το πάνω ράφι.
Δεν ξέρω τι θα είναι δεν θα παραπονεθώ ποτέ , ΠΟΤΕ για μία άφιξη παίχτη στην Αεκαρα μας μακάρι όλοι να μας δικαιώσουν και να βγάλουν μάτια !!! Απλά η ομάδα κατά την άποψη μου πρέπει να είναι πλήρης με τον ερχομό του Μανταλου δεν θέλουμε πολλά πολλά ένα εξτρεμ να δυναμώσουμε την άμυνα μας και έναν επιθετικό πιο ελαστικό και πιο γρήγορο από τους υπάρχοντες .
Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα κ μόνο αυτός. Απο την πρώτη χρονιά κ χωρίς μα μου σου του. Υπομονή κάνουμε 22 χρόνια τώρα(τα δύο εξ αυτών σε κατηγορίες που ποτέ δεν μπορούσαμε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας να φανταστούμε ) στηριζουμε παντού κ πάντα κ η δέσμευση ήταν ξεκάθαρη. Γήπεδο κ πρωτάθλημα απο την πρώτη χρονιά της επανόδου. Λοιπόν 3 παίχτες Α class εκεί που λες κ είμαστε κομπλέ.
Συμφωνώ σε όλα μάγκα μου .... Μακάρι !!!
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω μπαιναμε play off με Λαγο,Κωνσταντοπουλο,Μπελεκ,Καραμπελα,Γκεντσογλου και λοιπους ερασιτεχνες ΒΑΣΙΚΟΥΣ ρε σαχλαμαρες την φανελα να πεταξεις μεσα θα ειναι στην 3αδα η ομαδα! Καθιστε να κανει προετοιμασια η ομαδα να δει ο Δελλας τι του λειπει και θα κρινουμε ολοι. ΣΑΧΛΕΣ! 15 σχολια σε καθε αρθρο ο καθενας μονος του με γκρινια. Σπασατε τα πληκτρολογια! Αμα περναμε Γουτα-Βελλιο θα λεγατε ''τιιιι μα ειναι απειρα τα παιδια, θελουμε εμπειρια και βασικους και και και και και...'' Να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρουμε τον Σουπερ Σταρ Βελλιο με 8 γκολ σε 6 χρονια και τον πιτσιρικα με 1 εκ. που στην θεση του εχουμε 3 νεαρους Ελληνες μονο γιατι ετσι γουσταρετε? Αυτα τα κανει ο γαυρος που εχει μαζεψει 45 παικτες και τα μισα παιδια δεν κανουν ουτε προπονησει ... Σαν τον Γιαννιωτα που επισης μας ζαλιζατε τον ερωτα που δεν τον βαζει ουτε στο οικογενειακο διπλο και καθετε και πινει powrade (πως λεγετε αυτο) στην ακρη στο κορνερ και βλεπει τους αλλους.........
Για να καταλάβω, γιατί αρχίσαμε εδώ μέσα τις κωλοτούμπες, θα είσαι ευχαριστημένος αν έλθουμε 5οι; Νομίζω μπαίνεις στα play off και 5ος..Φάγαμε όλη αυτή την ανείπωτη ξεφτίλα της Γ, για να μας γλεντάνε πάλι;;
Δες τι γραφουνε κατω και ελα να ξανα απαντησεις αναλογα φιλε για το τι εννοω με τα play offs. Και οσο δεν καθαριζει η παραγκα θα μας γλεντανε και εμας και τον Βαζελο και ολους που ειναι εξω απ'το καραβι τους.
Παιδιά κακά τα ψέματα όπως είναι ΤΩΡΑ το ρόστερ πάμε για play-offs.
α αλλά αυτό από μόνο του δε σου ανοίγει τις αντίπαλες κλειστές άμυνες ειδικά στα εκτός έδρας ματς,ούτε σου δίνει πρωτάθλημα.
Για να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα χρειαζόμαστε:
1)Στόπερ κλάσης
2)Αριστερο μπακ επιπέδου Ζιοβάνι
3)Αριστερό εξτρέμ,όπου έχουμε μόνο Μπαρμπόσα.ίσως και καλύτερος από αυτόν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4)Δεξί εξτρέμ βασικούρα επίπεδο Μπουανανότε εφόσον ο Βαργκας προορίζεται για τη θέση πίσω από τον επιθετικό.
5)Σέντερ φορ ισάξιο του Τζιμπούρ.
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε,έχουμε το πλεονέκτημα του 1 παιχνιδιού/εβδομάδ
συμφωνω μαζι σου φιλε και επιθετικο ομως να μην παρει ας ριξει τα λεφτα στο δεξι εχτρεμ που δεν υπαρχει καθολου(οχι ο πλατελλας δεν μπορει)....
Καλά τα λες!
O Μελισσανίδης ακολουθεί τα βήματα του τιτανομέγιστου Τροχανά. Ο Τροχανάς για όποιον θυμάται ζήταγε παίχτες "καλούς, φτηνούς και ελεύθερους". Ήταν πολύ μπροστά τελικά ο πρόεδρος.
οι ελευθεροι μπορουν να κανουν μεταγραφη και ενα 10μερο μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου νομιζω
Με αυτο το ροστερ μετα απο δεκα αγωνιστικες,μονο με τις καρτες (δε βαζω τραυματιες κλπ),δε θα εχεις σε ολες τις θεσεις 11 παικτες superleague ...κ τοτε θα εχεις προβλημα καθως εδω πρεπει να κερδιζεις κ την διαιτησια!!! το ροστερ θελει και αλλους παικτες.... Στην 5αδα θα ειναι και ομαδες δορυφοροι του GAY.
Aκριβώς φίλε,είναι και οι κάρτες και οι τραυματισμοί.Εδώ στη β μας τραυματίστηκε ο Μάνταλος και δυσκολευόμασταν να νικήσουμε τα χωριά.Φέτος πρέπει να έχουμε βάθος.Δείτε τι έπαθε ο ΠΑΟΚ πέρσι χωρίς βάθος...
Ποιος Βελλιος και Βελλιος
ο παικτης οπου πηγε πατωσε
ηταν Εβερτον, εβαλε 2-3 γκολ και χαθηκε, πηγε στη Λιρς, τη χειροτερη ομαδα του Βελγιου, ουτε γκολ, και επεσε κατηγορια, περυσι στη Δανια αν δεν κανω λαθος, παλι τιποτα.
το παιδι εχει να παιξει μπαλα 6 χρονια, και τον θελαμε στην ομαδα?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ο Γουτας εκανε την επιλογη του, οπως και ο Γιαννιωτας, και ο Τζανδαρης. Ειδατε που ειναι αυτοι οι 2? Για δανεικοι το λιγοτερο.
Δεν εχουμε παρει παικτες που περιμεναμε, αλλα δεν γινεται να κανουμε μπατζετ 10πλασιο απο το περσινο, υπαρχει και το FFP, που εχει η ουεφα, αλλα και ετσι κανουμε ενα ανοιγμα που θα μας δημιουργησει παλι χρεη.
Ο Μελισσανιδης ειναι στην ομαδα για να φτιαξει το γηπεδο, και για να ελεγχει λιγο τα πραγματα. Εχει παρει αξιολογους εργαζομενους σε ολα τα ποστα, για να δουλευει η ομαδα ρολοι.
ΥΠΟΜΟΝΗ
Γιατί κάθε φορά φτάνει Οκτώβρης για να καταλάβει η διοίκηση ότι οι παίχτες που πήρε δεν μπορούν να κάνουν πορεία ανάλογη της φανέλας της ΑΕΚ ποτέ δεν το κατάλαβα. Ξυπνήστε πριν τις 31/8. Μετά το πουλάκι πέταξε.
ο τιγρης εχει ενα και μονο σκοπο, για αρχη...ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..!!
καταλαβετε ολοι αυτο και παμε παρακατω...
λεφτα δεν εχει βαλει για τα κυβικα του ο τιγρης και πιθανοτατα δεν θα βαλει και για τον παραπανω λογο αλλα και γιατι πρεπει να σοβαρευτουμε και να μη κανουμε λαθη παρελθοντος αλλα και να μπουμε στο χρηματιστηριο που θελει να μας βαλει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
παρ'ολα αυτα και ΧΩΡΙΣ να παιζουμε και ευρωπη, η ομαδα εχει μανταλο, μπακακη. 2παικτες ανωτερους του γουτα που εχετε φαγωθει ολοι τοσο πολυ(ισως πιο πολυ μας πειραξε η ηττα της μεταγραφης παρα ο παικτης).
επισης εχει φερει τους γιοχανσον, σιμοες, βαργκας παικτες που τους ζητουσαν αλλες ομαδες και εχουν μεγαλη αξια για ελλαδα.
επισης εχεις κορδερο και μπαρμποσα που αν φετος πιασουν τα αναμενομενα(εστω και για ενα 6μηνο) θα μιλαμε για ΑΕΚ απο τα παλια εδω μεσα.
προχτες εφερε μπαροχα...οχι αναγνωρισμενος ακομα αλλα υποσχομενος και στοχος για ομαδες οπως η μπιλμπαο.(για οσους θελετε τον μεγα καπινο μονο κ μονο επειδη ειναι ελληνας και επειδη δεν πιστευετε στον ανεστη).
τελος εφερε γκαλο (για αλλαγη του μπακακη-αλλο αν τραυματιστηκε), παλευει τον τζιοβαννι που η φλουμινενσε κανει σαν τρελη να τον αποκτησει και ολοι περιμενουμε ενα σουπερ εξτρεμ και εναν 2ο επιθετικο ή αλλο ενα εξτρεμ.
σιγουρα ο αρθο δεν λεει κατι σαν ονομα αλλα τι ελεγε ο καλα οταν ηρθε σε εμας και τι ελεγε ο μποτια περυσι του γαυρου και ολοι παρακαλαμε να μεινει το παιδι στο λιμανι.
επαναλαμβανω δεν εχει βαλει λεφτα και δεν εχουμε τους ελληνες που λεγαμε οτι θα εχουμε. αλλα με ποιους ελληνες πας για πρωταθλημα?εχουμε αρκετα καλη ομαδα για το μπατζετ αυτο.
απλα τον σεπτεμβρη να βγουνε να πουνε τους στοχους και να μη περιμενοουμε το πρωτο ντερμπι 4η αγωνιστηκη για να κατααλαβοουμε
Μεγάλε μαζί σου. Αν φτιάξει το γήπεδο εγώ δέχομαι και συνταξιούχους και χοντρούς και παίχτες με 7 ρίξεις χιαστών. Αλλά που είναι το γήπεδο? 3 χρόνια παίρνω διαρκείας και ακόμα μόνο μακέτα έχω δει. Μακέτα μου είχε φέρει και ο Γρανίτσας. Και τι κάνουμε τώρα? Συγκρίνουμε τις μακέτες?
Ο Μελισσαν ειπε... πρωταθλημα θα σηκωσουμε στην Αγια Σοφια
Χωρίς 4-5 καλές προσθήκες θα έχουμε πρόβλημα να μπούμε play off. Και με την κλοτσιά που έχει να πέσει από τα παραρτήματα του γαύρου θα έχουμε σίγουρα πολλούς τραυματίες.
ποιος σας ειπε για πρωταθλημα ρε παιδια?γιατι θα τρελαθουμε τελειος εδω περα!!ειναι προφανες οτι η ομαδα παει να βγαλει την χρονια χωρις να ξοδεψει πολλα λεφτα απο την στιγμη που δεν παιζουμε καν στην ευρωπη!!!του χροβου που θα μπορεις να τραβιξεις και καποιους παιχτες λογο ευρωπης θα ερθουν και αυτοι..χαλαρωστε λιγο,μια χαρα σχεδιασμο κανουν οι ανθρωποι με τα λεφτα που διαθετουν...τι νομιζατε δηλαδη οτι ο μελλισανιδης θα δινει αβερρτα χρημα?κανας μαλακας ειναι?επιχειρηματιας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι ο ανθρωπος και μαλιστα πολυ καλος,ολα θα πανε καλα,λιγη αισιοδοξια να εχουμε,και ολα θα πανε καλα!!
μου το παιζετε και μετρ..ψυχολογιας...νυφιτσες....
Η ομάδα θα έχει έναν μόνο αγώνα την εβδομάδα , βάζω στοίχημα ότι θα είναι μέσα στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος
ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.......
ΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ (2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ) ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ.....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ....
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΟΥΤΑ-ΒΕΛΙΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΝΘΟ.........& ΑΡΘΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....ΑΝΑ
ο γουτας κανει 900.000 ρε φιλε αλα κατα τα αλλα καλα τα λες , και εγω μας βλεπω να παλευουμε για την 5αδα φετος
Γουτας:Πανακριβος,ελπιδοφορος,αλλα με απηρεια.Εχεις δυο παιχτες τουλαχιστον ισαξιους μ αυτον στη θεση του.Ανταμ και Κολοβετσιο.ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.Θες στοπερ αλλα να ειναι καποιος εμπειρος,με καλο βιογραφικο.
Βελλιος:Δεν σχολιαζω περαιτερω.Δυο γκολ τα τελευταια πεντε χρονια.Ουτε για την U-21 δεν κανει.Ακομα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ο Χρυσανθος καλυτερος παιζει να ειναι.
Δηλαδή, με Γούτα-Βέλιο, είχες το πρωτάθλημα στο τσεπάκι ε;
από το "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ" καταλαβαινει κανεις ποσο θα χασει την ωρα του να διαβασει και το υπολοιπο ποστ σου..
ική λυση?εσύ δικα σου ελληνακια δνε εχεις?πρεπει να κανεις μαγκα τον Πανοπουλο?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
τα 700-800χιλ που εσκασε ο γαυρος για τον Γουτα σου φαινονται..οικονομ
μετρ του φουτμπολ μανατζερ οι ΑΕΚαρες...χρονια τωρα...!
Δηλαδή αν παίρναμε γούτα και βελλιο θα το είχαμε πάρει από τώρα. Επίσης έχετε όλοι εσείς που κραζετε εικόνα του Αρθο και είστε τόσο αρνητικοι;
Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ακόμα. 1 τέρμα για να έχει ανταγωνισμό ο Μπαρόχα, 1 στόπερ, 1 αριστερό μπάκ, 1 ή 2 extrem και 1 φορ. Για να είμαστε ανατγωνιστικοί. Για πρωτάθλημα θέλουμε 2 σε κάθε θέση.
Ναι σωστά, θέλουμε και 10 χορεύτριες για να χαλαρώνουν
Εσύ θα κλαις όμως πάλι που θα σε δέρνουν όλοι και θα σου φταίει ο διαιτητής.
2 εξτρέμ και άλλο τέρμα; Ε μετά λογική η γκρίνια
Θα προστεθούν τώρα ένας αμυντικός και ένας μέσος , που ελπίζουμε να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και ο Μπακάκης σε 3 μήνες
Άν ο Άρθο είναι μιά κλάση ανώτερος από τον Κολοβέτσιο και εάν ο Κολοβέτσιος είναι ο σοβαρός και αρχοντικός στόπερ πρίν τον τραυματισμό δέν φοβάμαι καθόλου την άμυνα. Ο Γκάλο θα κάνει πλάκα όπως και ο Τζιοβάνι εάν έρθει. Δέν χρειαζόμαστε άλλο στόπερ γιατί ο Τζανετόπουλος θα πάρει πολλές ευκαιρίες για να γίνει ο νέος Παπασταθόπουλος. Το παιδί έδειξε ότι αξίζει και πρέπει να στηριχθεί γιατί είναι τεράστια επένδυση. Στο κέντρο είμαστε υπερπλήρεις..οι Γροντής, Ζόριτς, Φαγιέ, θα πάνε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δανεικοί. Στα εξτρέμ ο Μπαρμπόσα θα βγάλει μάτια φέτος και ο Δέλλας θα το διαπιστώσει στην προετοιμασία και θα δείτε ότι εξτρέμ θα πάρουμε μόνο για δεξιά και ο Μπαρμπόσα θα είναι βασικότατος. Ο Πλατέλλας θεωρώ πώς θα είναι η καλύτερη αλλαγή που θα μπορούσαμε να έχουμε στα εξτρέμ. Θα μπαίνει στο 70-75 και θα τους βρίσκει κουρασμένους και θα κάνει πάρτυ αφού είναι γρήγορος, τριπλαδόρος και έχει σουτάρα. Στην κορυφή ο Κρισάντους πρέπει να φύγει οποσδήποτε και να έρθει κάποιος επιθετικός νεαρός με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ένας σάν τον Σέρβο παγκόσμιο πρωταθλητή U20 ή κάποιον παρόμοιο όπως τον
ον ας πάρουμε έναν 20χρονο ταλεντάκι που μπορεί να το πουλήσουμε και με καλά λεφτά, έτσι και αλλιώς όσο πιό μικρός τόσο πιό πολλά λεφτά πουλιέται.
Jhonathan Ramis που έμεινε ελεύθερος από την Pumas (από εκεί που πήραμε τον Σκόκο), ή τον Nathan Delfouneso που έμεινε ελεύθερος από την Blackpool (διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές Αγγλίας) ή τον
Andrey Panyukov έμεινε ελεύθερος από την Dinamo Moscow (διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές Ρωσίας) ή τον Gonzalo Mastriani που έμεινε ελεύθερος από Parma (διεθνής με την U20 και U23 της Ουρουγουάης) ή τον Tomi Juric που έμεινε ελεύθερος από την Western Sydney (διεθνής με την Εθνική ανδρών Αυστραλίας και είναι και 1.90)...πιστεύω πώς έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα από τον Κρισάντους που δέιχνει μερικές φορές ότι δέν έχει όρεξη και άλλες ότι έχει όρεξη αλλά δέν μπρεί να ανταποκριθεί, δέν μπορεί να τρέξει, δέν μπορεί να βάλει σώμα, δέν κάνει κινήσεις στην περιοχή αλλά βγαίνει και σπάει την μπάλα...γενικά δέν είναι κίλλερ...τουλάχιστ
Πολλά παιδιά εδώ μέσα ξαφνικά γίνανε πλούσιοι με ξένο πορτοφόλι (μελισσανίδη) και ζητάνε μεταγραφές αεροδρομίου κτλ. Η αεκ αντίθετα δεν συμπεριφέρεται σαν μια νεόπλουτη ομάδα, αλλά σαν μια ομάδα που οδηγός της είναι η υπομονή και ο σωστός σχεδιασμός. Δεν καίει όπως κάνει ο ολυμπιακός τους παίχτες αλλά επενδύει και επιμένει σε αυτούς για να αναδείξουν τα στοιχεία για τα οποία τους απέκτησε. Με αυτή λοιπόν την λογική συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Απλά είσαι περισσότερο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αισιόδοξος (ειλικρινά δεν έχω καμιά διάθεση να σε ειρωνευτώ) από την πραγματικότητα. Παρόλο την αισιοδοξία σου όμως δεν σημαίνει πως το σκεπτικό σου είναι λάθος. Προσωπικά και εγώ πιστεύω πως οι ομάδες εάν θέλουν να έχουν μια αγωνιστική και μια εταιρική συνέπεια θα πρέπει να λειτουργούν καθαυτήν την λογική .
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΔΗ.ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.ΩΡΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ...
Δυστυχώς θα συμφωνήσω! Καθαρόαιμος επιθετικός μόνο ο Τζιμπούρ . Εδώ χρειάζεται παρέμβαση αν και νομίζω ότι η θέση είναι ουσιαστικά κρατημένη για Σκοκο. Τίποτε άλλο δεν δικαιολογεί τη ...φτωχή επιθετική γραμμή. Ιδανική περίπτωση είναι η άφιξη και ως δυο γνωστών (Σκοκο, Μπουονανοτε) για να ομιλούμε για ολοκλήρωση της επίθεσης/εξτρέμ.
Πω ξεκολλάτε ο Σκοκο δεν θα έρθει κατά πρώτον ο προπονητής της ομάδας που είναι τον θέλει για βασηκο κρίκο της ομάδας και δεύτερον κανει 3-4 εκατομμύρια με τόσα λεφτά παίρνεις παίκτη καλύτερο από αυτόν . επίσης ο Μελ δεν θα κανεί καλές μεταγραφές μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο .
Η Ιστορια εγραψε ΑΕΚ- Οσφπ 0-1 , χανοντας το κυπελλο .
Και αυτο γιατι πηραμε τον Χρυσανθο αντι τον Μπλανκο .....?????
Τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα .
σωστο εν μερει, ομως αν δεν ειχε κινητοποιηθει ολοκληρη η εγκληματικη οργανωση πιθανοτατα να το ειχαμε παρει και με Χρυσανθο! αυτο γιατι δεν το αναφερεις καν τρολόγαυρε ??
Συμφωνώ και επαυξάνω, ειδικά ο Κρισάντους, μακάρι να βγω ψεύτης, ΔΕΝ πρόκειται να πείσει! Επίσης, περιμένω τουλάχιστον ένα ακόμα στόπερ. Για να είμαι ειλικρινείς δεν γνωρίζω Αρθο...
Λογικα εαν δεν πεισει ο Κρισαντους, θα ερθει αλλος. Αλλιως, θα εχουμε οντως προβλημα.
πέστα ρε φίλε..τελειώνουν οι μεταγραφές απόψε το βραδυ κι εμείς ξεμείναμε χωρίς επιθετικό..μας δουλεύουν...!
ο μπρεσεβιτς εφυγε ρε μαγκες ?
Παιδια για να πω την αληθεια στη γ' εθνικη τον μπρεσεβιτς τον θεωρουσα "κρεας" ... Στη β εθνικη μου εδειξε οτι ειναι επιθετικος που ξερει και μπαλα και εχει και την αντιληψη του γκολ....Δυστηχως ομως ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους μ'αποτελεσμα να μην μας εχει δειξει το πλουσιο ταλεντο που διαθετει
Τραυματιας αρκετα σοβαρα δυστυχως. Μαζι με Μπακακη θα επιστρεψει κατα τον Δεκεμβριο
Εγώ διάβασα ρεπορτάζ πρίν αρκετό καιρο που έλεγε ότι είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει αλλά μάλλον δέν θα προλάβει να παίξει μέσα στο 2015. Καλύτερα να τον αποδεσμεύσουμε και τον Κρισάντους μαζί και να πάρουμε έναν καλό επιθετικό.
Δεν ειναι αναγκη να το αποδεσμευσουμε το παληκαρι. Ας περιμενουμε την αποθεραπεια και αν μεχρι να ληξει το συμβολαιο του δεν εχει επανελθει, δεν το ανανεωνουμε. Φετος οσο προλαβε να παιξει, ηταν σουπερ.
οχι
Στην στραβη παιρνουμε κανενα επιθετικο απο ακαδημιες οπως πχ Βλαχομητρος,ετσι και αλλιως δεν προκειται να ειναι και οι 3 στην ενδεκαδα ,1-2 θα ειναι πλαισιωμενος απο εξτρεμ οπως πλατελασ, βαργκας,μπουανανοτε....
Kanena apo thn omada U20? Kuriazhs, Vlahomitro, Vidali, Tselio, Makropoyliwth? den lew giana ypologizontai alla na pernoun empeiries apo proetoimasia k siga siga na mpainoun sthn omada. Allwste pleon den einai pitsirikades.
Epishs thelei enisxysh to elliniko stoixeio, 15 stous 26 kai apo autous einai o svarnas pou den tha einai k stis prwtes luseis. Enw an erthei k o Giovani , Petaurakis me ta kyalia tha vlepei 11ada. Epishs o gronths pou an k ton pisteva panta akoma den exei deiksei tpt.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Arketa gkriniaksa. AEK!!!!!!!!!!!
Ο Γροντής πρέπει να έχει μεγάλο μέσο! Εδώ και 3 χρόνια εκτός από κάποιες εκλάμψεις δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο.
Μην ξεχνάς ποιανού προσωπική επιλογή είναι ο συγκεκριμένος παίκτης...
Ποιού είναι επιλογή ρε φίλες? Με προπονητή Βλάχο και πρόεδρο Θωμά Μαύρο έπαιξε πρώτη φορά στην ΑΕΚ σε ηλικία 17 χρονών...σε μιά προετοιμασία που είχε βγάλει μάτια μαζί με Φούντα. Δέν ξεχνάω το μακρινό γκόλ που είχε βάλει εναντίον μια αγγλικής που είχε ξεφτυλίσει τον τερματοφύλακα. Αράξτε...20 χρονών είναι...να πάρει δανεικός για 2 χρόνια να πάρει πάρει ηγετικό ρόλο και μετά να τον κρίνουμε.
Είναι 20 χρονών !! άλλοι ακόμα δεν έχουν βγει από την U21 και αυτός παίζει 3 χρονια επαγγελματικά !.εγω το λέω πολύ μεγάλο κατόρθωμα
Οκ σε αυτό συμφωνώ αλλά αντί να γίνεται καλύτερος εγώ τον βλέπω κάθε χρονιά και χειρότερο. αυτή είναι η άποψη μου βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος.
Φιλε ισχύει.. Δεν μπορω να καταλάβω ειλικρινά γιατι ειναι στην ΑΕΚ αυτος ο παίκτης
Συμφωνώ, αλλά είναι ένα παιδί 20 χρονών που ανέβηκε από την u20 για να κρατηθεί η ομάδα στην Λίγδα. Λίγος για την ομάδα που θέλουμε, αλλά με δύο γεμάτες σεζόν σε μεσαία ομάδα(δανεικός ), μπορεί να κάνει παπάδες.....
Κάτι άσχετο: Χτες λέγατε μερικοί διάφορα για την ΑΕΚ οτι δεν παίρνει παίκτες καλούς και αναφερόσασταν στην μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον Εσιεν... Τα μάθατε σήμερα; Χειρουργείο και ένα μήνα έξω... Ήδη απο τον Ιούλιο προβλήματα...Τέτοιους παίκτες θέλετε;;;
Σβαρνας,Ζοριτς,Γροντής,Πεταυτακης δανεικοί. Κρισαντους υπό κρίση. Οποτε αν παμε για ρόστερ 25 παιχτών μίνιμουμ παμε για 3-4 μεταγραφές ακομη.
Για ρόστερ 24ων πάμε. Οπότε μιλάμε για 2-3 μεταγραφές ακόμα. Ο τρίτος ελπίζω να είναι στόπερ.
Κοιτώντας το ρόστερ ιδιαίτερα τους μέσους, κάνει μπαμ να μην πω καραμπάμ πως χρειαζόμαστε 2 ακραίους μεσοεπιθετικούς για την βασική ενδεκάδα. Αυτή την στιγμή μόνο ο μπαρμπόσα και ο πλατέλλας υπάρχουν.
Σίγουρα θέλουμε αριστερό μπάκ και ίσως στόπερ για την βασική ενδεκάδα. Ο σέντερ φόρ πιστεύω πως πρέπει να είναι η τελευταία κίνηση εάν ο κρισάντους τελικά δεν πείσει.
Σωστά τα λες, ίσως ένας ακραίος μεσοεπιθετικός να αρκεί. Πάντως επιμένω πως χρειαζόμαστε ένα στόπερ ακόμα.
Πιστεύεις ότι ο Τζανετόπουλος δέν μπορεί να ανταποκριθεί? Ναι μεν είναι μικρός αλλά ο μικρός αυτό άν κάνιε φέτος 15 παιχνίδια του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας. Μόνο ταχύτητα του λείπει...από εκεί και πέρα εμένα μου εμπνέι σιγουριά (περισσότεη από Λαμπρόπουλο)
Φυσικά και μπορεί ο Τζανετόπουλος, απλώς ο Λαμπρόπουλος για μένα δεν υπάρχει. Οπότε για μένα είναι σαν να έχουμε 3 στόπερ αυτή τη στιγμή.
Μα αν δεν του έλειπε η ταχύτητα δεν θα συζητούσαμε για άλλη μεταγραφή. Είναι το μόνο που του λείπει αλλά δυστυχώς είναι ένα στοιχείο από τα πιο βασικά που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Και ιδιαίτερα ο αμυντικός. Σίγουρα έχει πολύ αναπτυγμένα τα υπόλοιπα και γι αυτό στο πρώτο σχόλιο μου γράφω "ίσως". Η προετοιμασία και τα δυνατά φιλικά θα δείξουν .
Mα ρε φίλε πιστεύεις ότι ο Τζανετόπουλος είναι τόσο αργός που θα μας κοστίσει το προτάθλημα εάν παίξει? Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Παίρνεις ένα στόπερ για 1 χρόνο και δεν παίζει ο Τζανε. Και το άλλο είναι να μήν αποκτηθεί στόπερ και να παίξει ο Τζάνε 15 παιχνίδια. Του χρόνου τέτοια εποχή ποιό θα είναι το συμπερασμά μας? Να σου πώ εγώ? Ότι ο Τζανετόπουλος δέν είναι και το μεγάλο ταλέντο που λέγαμε...γιατί άν ήταν θα έπαιζε. Μήν κοροιδευόμαστε...άν παίξει φέτος σε ηλικία 20 χρονών μισή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σεζόν στην Superleague του χρόνου θα βαζει υποψηφιότητα για βασικό στόπερ και άν όχι του χρόνου σε δύο χρόνια θα μιλάμε για τον καλύτερο 22άρη στόπερ της Ελλάδας και θα χτυπάει Εθνική σε 3 χρόνια. Έτσι γίνονται οι μεγάλοι παίκτες. Σκέψου να ερχόταν κανένας Ζεράλντο Άλβες για ένα χρόνο και να έτρωγε την θέση του πιτσιρικά Παπασταθόπουλου. Θα ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα? Ναί ή όχι? Δέν χρειαζόμαστε άλλο στόπερ....ο Τζανετόπουλος πρέπει να εξελιχθεί. Εδώ παίζουν άλλοι και άλλοι...ο Βάζελος βάζει τους Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Ρισβάνη και δέν ξέρω και εγώ ποιούς μπάς και βελτιωθούν και τους πουλήσουν. Έβγαλε 10 πιτσιρικάδες και τους βγήκε ο Λαγός που είναι παιχτούρα. Εμείς που έχουμε το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του θα το θάψουμε για να φέρουμε κάποιον άλλο? Εδω ζητάμε τον Βλαχομήτρο και τον Κυριαζή στην πρώτη ομάδα γιατί λέμε ότι δέν βγάζουμε ποδοσφαιριστές και λέμε ότι θα έχουμε λίγους Έλληνες...θα αφήσουμε 4ο στόπερ τον Τζανετόπουλο που έχει κάνει τρελή σεζόν φέτος? Επειδη είναι 20 δέν σημαίνει ότι μπορεί να μείνει στον πάγκο γιατί είναι μικρός. Ευτυχώς ο Δέλλας το ξέρει και δέν θα ζητήσει άλλο στόπερ.
spyran23 απόλυτα σωστός σε όλα όσα είπες με πολύ ορθολογιστικά επιχειρήματα. Μόνο που εγώ εάν διαβάσεις προσεχτικά δεν γράφω κάπου πως χρειαζόμαστε στόπερ για να πάρει την θέση του τζανετόπουλου. Με την δική μου λογική κανένας από τους ήδη υπάρχοντες στόπερ δεν θεωρείται ΣΙΓΟΥΡΑ βασικός. Για αυτό και γράφω πως εάν πάρουμε θα πρέπει να πάρουμε κάποιον που θα είναι βασικός και όχι κάποιον σαν τον Αρθο ο οποίος προς το παρόν κακά τα ψέματα ουσιαστικά δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θεωρείται στάνταρ βασικός (όπως θα θεωρούνταν πχ ο μέλμπεργκ). Ακριβώς λοιπόν επειδή σε αυτή την θέση δεν υπάρχει κάποιος παίχτης σημείο αναφοράς και με βάση τον οποίο θα χτιστεί το κέντρο της άμυνας υποστηρίζω πως ΙΣΩΣ (όπως έγραψα) χρειαστούμε παρακολουθώντας βέβαια την πορεία των 3ων (κολοβέτσιο, τζανε. Αρθο) στην προετοιμασία και στα φιλικά. Οπως έγραψες και εσύ ο τζανέ για φέτος τουλάχιστον είναι να παίξει 15 παιγνίδια. Οπότε λοιπόν εάν χρειαστούμε παίχτη θα χρειαστούμε για την θέση του ηγέτη και όχι για την θέση του τζανέ .
Για να εξελιχθεί ο τζανέ πιστεύω πως θα πρέπει να έχει δίπλα του έναν πολύ καλό στόπερ ο οποίος θα μπορεί και να τον καθοδηγεί αλλά και να διορθώνει τα λάθη που σίγουρα θα κάνει λόγο απειρίας. Πράγματι εάν ο κολοβέτσιος και ο αρθο βγούν τότε δεν πρέπει να πάρουμε άλλον ώστε να δωθεί η ευκαρία στον τζανέ να παίξει.
Και μην νομίζεις πως οι υπόλοιποι εάν αξίζει θα του φάνε την θέση. Και ο ζεράλντο αλβεζ ήρθε όταν έπαιζε ο παπασταθόπουλος αλλά καμιά θέση δεν του έφαγε. Και ο παπασταθόπουλος αναδείχτηκε έχοντας δίπλα του τον δέλλα (χαχα μόλις σκέφτηκα πως και αυτός ήταν αργός) ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ τον παπα να εξελιχθεί. Λοιπόν για να μην το κουράζουμε περισσότερο εάν ο κολοβέτσιος ή ο αρθρο αποδείξουν πως καλύπτουν τις απαιτήσεις μιας ομάδας σαν την αεκ δεν θα χρειαστούμε. Εάν όμως όχι, τότε απαραίτητα θα πρέπει να πάρουμε κάποιον ο οποίος θα βοηθήσει τον τζανέ, πράγμα που δεν θα μπορούν να κάνουν οι άλλοι 2.
Υπαρχουν και οι Φαγε - Ντουνης(στην εθνική και τραυματίας ) που λογικά τους υπολογίζει αλλα για μια μεσα μια έξω από αποστολή
Κατι ακουστηκε για Ντι Μαρια. Ζητανε πεταυρακη και 5μυρια. Πάνε να μας δαγκωσουν οι που@@@ες.
Τώρα που τους βλέπω όλους μαζεμένους, πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ ποιοτικό κέντρο, μια καλή αλλά χωρίς βάθος επιτελική 4αδα, τρεις καλούς τερματοφύλακες αλλά από άμυνα......................
gia ton tziovani xeroyme tipota????
Οτι μας δουλεύει.
Χαχαχαχα φιλαράκι έκλαψα!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !! ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ !!!!!!!