1η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
2η αγωνιστική
ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ
3η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
5η αγωνιστική
ΟΜΑΔΑ Β – ΑΕΚ
6η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
7η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ
8η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ
9η αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ
10η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.
11η αγωνιστική
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ
12η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
13η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΚΑΛΛΟΝΗ
14η αγωνιστική
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ
15η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΟΜΑΔΑ Α
* Οι αναμετρήσεις ισχύουν... αντίστροφα για τον δεύτερο γύρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

AEK ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!
μαρέσει πολύ αυτό το ΑΕΚ - νιόνιος προτελευταία αγωνιστική. λογικά θα παλευει για σωτηρία οπότε κάτι τους χρωστάμε έτσι δεν είναι...???? ήρθε καιρός να ξεπληρώσουμε κάτι χρωστούμενα με τα παραρτήματα
Πολύ σωστός . Για φαντάσου να κάνεις εσύ φιέστα κι αυτοί να χαροπαλεύουν .. Ηδονή !
Μακαρι αδερφε εμεις να παλευουμε να το σηκωσουμε και αυτη για σωτηρια..
Εμένα ομως με προβληματισαν πολυ οι μα...ιες που ελεγε ο Μποροβυλος για τις τιμωριες των ομαδων ( της ΑΕΚ μονιμα δηλαδη ) γιατι ως γνωστον οπως παντα η ΑΕΚ πρεπει καθε χρονια να τιμωρειται...Τωρα η κληρωση μ φαινεται πολυ καλη γιατι συμφωνω οτι δεν εχουμε ευρωπαικες υποχρεωσεις ... επισης ο gay θα πρεπει οπως παντα να προστατευει τα παραρτηματα του φερνοντας χ μαζι τους ή να χανει στην χειροτερη οποτε θα ρισκαρει να τα προστατευσει για να τα εχει στο μελλον ή θα τα γραψει κ θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπαθησει να κοντραρει την ΑΕΚ στο πρωταθλημα ; η αρχη του τελους της γαυριελας ειναι αυτη η σεζον ....
And so it begins...
φοβάμαι μην κάνουμε 15/15 στον πρώτο γύρο και πάθει τίποτα ο σάββας
50000 στο οακα 1η αγωνιστικη για να γιορτασουμε την επιστροφη της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου εκει που ανηκει !!
Πλακα θα έχει στο ματς με γαύρο στο ΟΑΚΑ στις 14 Φλεβάρη,να ανεβάσει η Ορίτζιναλ το πανό που είχε στο ματς με Παρί στο ματς για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ στις 14 Φλεβάρη 2007.Γραμμένο στα γαλλικά.Με μήνυμα ανάλογο της εορταστικής ημέρας.Γιατί ο ΑΕΚτζής ξέρει να τιμά τον έρωτα . . .
νικαμε παοκ....λογω αυτης της ηττας ο παοκ πεισμωνει και νικα με μισο γκολ τον ολυμπιακο, ο ολυμπιακος παιζει μεσοβδομαδα ευρωπη εκτος εδρας (καπου βορεια) χανει τα φτυνουν και τους το παστελωνουμε μεσα στο τηγανι...ο παοκ κανει την εκπληξη νικα την βαζελα, μετα παιζουν τα βαζελια εντος εδρας (europa) με το ζορι ισοπαλια τα φτυνουν τους νικαμε και αυτους και παμε πρωτοι...περα απο αυτα στον 1ο γυρο ελλειψη ντερμπι πρεπει να παμε αναγκαστικα πολυς κοσμος στα μικρα ματς ωστε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δωσουμε δυναμη στα παιδια για τα ντερμπι.....ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!
Θεούλης απλά...
Ενα ταληρο στο Πλατανοφυλλο για αρχη,μπροστα σε 50 χιλ. κοσμο,για να λαβουν ολοι το μηνυμα πως η αντεπιθεση δεν ηταν μονο στα λογια και πως αυτα που ηξεραν ολοι οι υπολοιποι θα πρεπει να τα ξεχασουν με το καλημερα,αρχη ημισυ του παντος!
Περα απο οσα λεμε καθε μερα για μεταγραφες και διαφορα θα ηθελα να πω σε ολα τα κιτρινομαυρα αδερφια μου το εξης.... (22-23-24/9/2015): ΑΕΚ-Πλατανιάς δεν θελω να πω τις προσδοκιες μου αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να θυμισουμε σε ολη την Ελλαδα ποιος λαος ελειπε απο τnν SL 2 χρονια ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι που δεν πέφτει ντέρμπι πρώτη αγωνιστική.Νομίζω δεν ήταν κιόλας δυνατό να γίνει αυτό.Όπως χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε γαύρο ΟΑΚΑ στο δεύτερο γύρο.Θα είναι γεμάτο.Πάμε γερά από την πρώτη αγωνιστική,να τρίβουν τα μάτια τους όλοι με την προσέλευση και να νιώσουν τι θα ακολουθήσει στη σεζόν.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην πράξη από ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟ.
Παμε ΑΕΚΑΡΑ!!!Καλη αρχη!!!Ευχη μου για φετος να ειμαστε παραδειγμα προς μιμηση...Ομαδα και Φιλαθλοι!!!
ΥΠΛΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΣ ΓΑΥΡΙΕΛΑΣ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΑΥΡΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..
fadazomai tis moures tous arxes b girou pou tha tous exoume olous oaka!xaxaxa!
Tρία μεγαλα διπλά στον 1ο γύρο = πρωταθλητές χειμώνα
και μετα φιέστες στον β γύρο με 70 000 κόσμο ΟΑΚΑ
Το πιο σωστό σχόλιο που διάβασα. Γειά σου αδερφέ Christ 21
γεια σου αδερφέ μου !
!!!!!!!!!!!
btw τον κερατούκλη τον άκουσε κανεις τι δήλωσε επί λέξει στην κάμερα της nova ??
"Θα κάνουμε και 1 ή 2 μεταγραφές για να συμπληρώσουμε όπως πρέπει το ρόστερ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν αληθεύει αυτό φαίνεται ότι οι απογονοι εχουν πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ όσο νομιζουμε........... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άντε και καλά μπάνια μπαρμπα -Σάββα
Ταπείνωση αγωνιστική θέλουν όπως παλιά. Κάτι τέτοιοι τύποι (Σαββας,Νικολακο,Καραπαπαρας,Τάκης) βγάζουν μεροκαματακι τρολαροντας.Αυτή είναι η δουλειά τους δεν τσιμπαμε. Γυρισε ο τροχός θα πάρουν οτι τους αξίζει.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ.Σ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΕΚ ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@Μ@Σ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!
To πρόγραμμά μας είναι αντίστοιχο με αυτό της Μπαρτσελόνα.. Όλα τα δύσκολα έξω και φούλ απο την 1η αγωνιστική.. Όποιος το είδε, ξέρει...
Παμε δυνατα ρε μαγκες,δειξτε σε ολους οτι οχι μονο "ΗΡΘΑΜΕ"αλλα αναγεννηθηκαμε και ειμαστε ετοιμοι για ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
Καλο οτι θα εχουμε ολα τα ντερμπι εκτος στην αρχη που θα παιζουν ευρωπη ξ θα ειβαι κουρασμενη...καλο επισης ειναι το ξεκηναμε κ με ευκολο αντιπαλο κ εντος κ θα ξεκινησουμε με τρεις βαθμους
Ειναι καλο που εχουμε τα τρια ντερμπυ στην αρχη γιατι και οι τρεις εκεινη την περιοδο θα παιζουν δυο ματς την εβδομαδα μαζι με γιουροπα και τσαμπιονς λιγκ... Ενω εμεις θα εχουμε να προετοιμαζουμε ενα παιχνιδι την εβδομαδα...
Μην τους δίνεις δικαιολογία από τώρα ...
Σούπερ η πρεμίερα...με 30.000 μέσα στο ΟΑΚΑ μπορούμε μέχρι και 5άρα. Αλλά από τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Αστέρα, δηλαδή 6 αγωνιστικές (βγάζω έξω την ομαδα Β), το πρόγραμμα είναι δύσκολο και απαιτεί τρία πράγματα. 1) Η ομάδα να κάνει το 3/3 στην αρχή 2) Η ομάδα να είναι δεμένη και ετοιμη 100% για τα ντέρμπι (που σημαίνει ότι οι μεταγραφές πρέπει να κλείσουν γρήγορα) 3) Άριστη προετοιμασία αφού θα έχουμε μιά βδομάδα απερίσπαστοι να δουλεύουμε, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα έχουν και ευρωπαϊκά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια στις ημερομηνίες αυτές. Άν όλα αυτά πάνε καλά και κλείσουμε τον πρώτο γύρο με μάξιμουμ 1-2 ήττες τότε είμαστε σε καλό δρόμο για να το σηκώσουμε αφού θα ενθουσιαστούν οι φίλαθλοι και θα γεμμίζουν το γήπεδο, θα αρχίσουν να λύνονται οι παίκτες και θα τα παίρνουν με άνεση τα αποτελέσματα (εκεί θα κληθεί ο Δελλας να κουμαντάρει τους παίκτες για να μήν πάρουν τα μυαλά τους αέρα όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ πέρσυ). Όπως και να χει ο πρώτος γύρος θα δείξει πόσο ψηλά μπορεί να πάει η ομάδα. Θεωρώ απίθανο να μήν χασει (οπως παραδοσιακά κάνει) βαθμούς από μικρές ομάδες. Επίσης σημαντικό που τα ντέρμπι τα έχουμε εκτός γιατί στον πρώτο γυρο όλοι ψαχνονται...στον δεύτερο συνήθως ρολάρουν. Γι αυτό η ομάδα πρέπει να δεθεί από τώρα, για να έχουμε πλεονέκτημα.
Καλή αρχή ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ....με το καλό να έρθουν οι κούπες και πάλι!!
Στο τέλος εννοώ τον Βάζελο..ότι αποκλείεται να μήν χάσει βαθμούς από μικρότερες ομάδες.
Να εκμεταλλευτούμε την απουσία από την Ευρώπη για να πάρουμε τα εκτός έδρας ντέρμπι του πρώτου γύρου!
Ιδανική εντός έδρας πρεμιέρα για την ΑΕΚΑΡΑ!!! Όλα τα ντέρμπυ έξω στον 1ο γύρο και κοντά μεταξύ τους. Πιστεύω μέχρι τον Δεκέμβρη η ομάδα να δέσει και να αλώσει πολλές έδρες και να ναι στην κορυφή. Ακόμα και να μην είναι όμως και να απέχει 3-6 πόντους, με όλα τα ντέρμπυ εντός στο 2ο γύρο μας βλέπω για μεγάλα πράγματα!!!!!
Αμα παμε για πρωταθλημα καλυτερα να τους εχουμε ολους στο δευτερο γυρο.
Το προέβλεψε ο napolitanos 21! Μου αρέσει που έχουμε όλα τα ντέρμπι εκτός και θεωρώ, καλώς (όσο να ΄ναι) εχόντων των πραγμάτων για τη χώρα μας, ότι στην πρεμιέρα θα έχουμε εύκολα 30.000-35.000 !!!
Vamos AEK, Vamos αδέρφια !!!!!!!
Μ'αρέσει που τα έχουμε όλα εκτός στον Α' γύρο....
Ελα να τα γλεντησουμε τα γατακια-παραρτημα!
Ευκαιρια για εντυπωσιακο ξεκινημα με παρακαταθηκη την θετικη ψυχολογια για την συνεχεια...Γ@μ@ τους την μανα ρε Δικεφαλε.!!!
ΕΠΟ Γκιρτζίκης Ολυμπιακοί...
Ολα τα μου*$#@να δουλεύουνε μαζί...
Κλήρωση-Φιάσκο...
ΑΛΛΑ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
70000 κοσμος ηδη με τρελλαναν στα τηλεφωνα οι Βορειοι εκδρομεις!Ονειρεμενα μεσα σαυτη την θλιψη!
Δυστυχώς σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι(με εξαίρεση τον ακόμα πιο δυνατό φέτος Αστερα) του πρώτου γύρου να πραγματοποιούνται εκτός έδρας με ότι αυτο συνεπαγεται. Ελπίζω να αντέξει το δύσκολο προγραμμα και να μην μείνουμε πίσω. Πάντως τι όμορφο που επέστρεψαν οι Κυριακές για την ΑΕΚαρα μας..
Καλή αρχή ΑΕΚΑΡΑ μου!!!
Όλα τα ντέρμπυ εκτός...ε τι έχει να γίνει έτσι και ο πρώτος γύρος βγει όπως τον περιμένουμε!
Θα βουλιάξει το οακα στους επαναληπτικούς!!!
Το πετυχα το ΑΕΚ - Πλατανιας. Ενα χαλαρο 2-0, 3-0 και παμε για το σημαντικο διπλο στην Ξανθη μετα και το 3/3 στα Γιαννενα και στην Τουμπα με 9 βαθμους!
Καλη επιτυχια ΑΕΚαρα μου!!!
Όλο το παραμύθι είναι ο πρώτος γύρος.Αν είμαστε μπροστά στο τέλος του τότε θα πάρουμε πρωτάθλημα με πάνω από δέκα βαθμούς στο τέλος
Πολύ ωραίο πρόγραμμα όλα τα ντέρμπι στον πρώτο γύρο είναι εκτός τότε που θα παίζουν Τετάρτη κυριακή.
Αν πάρουμε καλα αποτελέσματα στα εκτός το ΕΧΟΥΜΕ χαλαρά...!!!
FORZA AEK!!!!
Τα προγράμματα τα κάνει εύκολα η δύσκολα η ομάδα,ας είμαστε κι εμείς στην εξέδρα πραγματικά ο 12ος παίκτης χωρίς πρόστιμα ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
Καλο σημαδι αυτο το οτι τα ντερμπι τα εχουμε εκτος εδρας στο πρωτο γυρο .
εμπρος αετε!
Απο 4η μεχρι 10η αγωνιστηκη θα φτυσουμε αιμα να παρουμε νικες παντως
ΡΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ... ΟΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΡΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ !
δυσκολος 1 γυρος αλλα αεκαρα εισαι δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις
Είχε κέφια η κληρωτίδα. Αγιου Βαλεντίνου τι είναι;
kali arxi omadara m!!!!!gia mena makari na kanete stin prwti periodo me ola ektos ena mpam kai meta to exoume....to mono pou einai gia sxoliasmo einai oti o iraklis tha faei polla gt meta to karaiskaki tha mazepsei 4 toulaxiston....kali xronia se olous mas!!!!!!!
Ολα τα ντέρμπι έξω και νωρίς και καλό και κακό
Ξάνθη που μας βάζει πάντα δύσκολα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναικό όλα εκτός στον 1ο γύρο. Λιγοστές ελπίδες για πρωτάθλημα δυστυχώς με δεδομένο και το υλικό που έχουμε μέχρι στιγμής. Ευελπιστώ να είμαι 100% λάθος.
Καλή αρχή ΑΕΚΑΡΑ μου! Ξεκινάμε με το μοναδικό παράρτημα του gay που του απέμεινε στην Κρήτη!
3 ντερμπυ εκτος στις 7 πρωτες αγωνιστικες και υην Ξανθη εκτος !!!Εαν εν εχουμε απώλειες παμε γερα για μεγαλα πραγματα
Ενδιαφέρουσα κλήρωση.Παντως ένα ντέρμπι δεν παίζουμε εντός στον πρώτο γύρο
ναπολιτανος21 - 14/7/2015 20:14
Θελω ΑΕΚ - Πλατανιας για καλη αρχη και ξεμουδιασμα και μετα Νιονιος - ΑΕΚ.
ΜΑΓΟΣ
Στα τέσσερα
Έχουμε όλα τα ντέρμπυ εκτός στον 1ο γύρο!!!
Καλη αρχη ΑΕΚαρα μου!!!