Την Πέμπτη, 16 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕΚ Κ20. Δώδεκα μέρες αργότερα ξεκινάει η σεζόν και για την ΑΕΚ Κ17. Η δύο φορές Πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ Ομάδα Νέων της Ένωσης θα κάνει την πρώτη της προπόνηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε τελικά καλά και θα διεξαχθεί κανονικά το Πρωτάθλημα Υποδομών.
Για τον Αύγουστο είναι προγραμματισμένες οι "πρώτες" των υπολοίπων Τμημάτων της ΑΕΚ.
Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ αναμένονται αρκετές αλλαγές. Αρχικά, θα δημιουργηθεί Τμήμα Κ16 το οποίο δεν είναι γνωστό σε ποια διοργάνωση θα πάρει μέρος, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο των ομάδων (Κ17, Κ16, Κ15).
Όλα τα παραπάνω θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα, όταν και ολοκληρωθούν οι επαφές και με την διοίκηση της Ένωσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
