Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record αναφέρει πως τις επόμενες μέρες ο Ολυμπιακός θα κάνει πρόταση για την απόκτηση του Νέτο από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Ο τίτλος στο δημοσίευμα είναι “Ο Νέτο είναι προτεραιότητα για την άμυνα του Ολυμπιακού” και στη συνέχεια σημειώνονται τα εξής: “Ο Νέτο ήταν ήδη η βασική επιλογή για τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Σίλβα, με τον τεχνικό να θέλει τον συμπατριώτη του για την άμυνα. Τις επόμενες ημέρες, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν πρόταση για τον Πορτογάλο διεθνή της Ζενίτ, που φαίνεται να είναι ένα από τα νέα εργαλεία για την άμυνα”.
Σημειώνεται πως για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και τον Ιανουάριο, αλλά τελικά πήρε τον Σαντάνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
