Μην περιμενει κανεις να παρουμε θεση σαν Συνδεσμος.Δεν το καναμε ποτε και δεν θα το κανουμε ουτε τωρα.Τα κομματο-ιδεολογικα μενουν εξω απο την πορτα του Συνδεσμου.Μεσα ειμαστε ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!.Σε μια μεγαλη οικογενεια οπως του Συνδεσμου μας και με τοσους πολλους φιλους στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις.Ειναι η πιο κρισιμη περιοδος για την Ελλαδα μας.Ας αποφασισουμε ηρεμα με καθαρο μυαλο,Με σεβασμο στην αποφαση του καθενα απο εμας.Η επομενη ημερα πρεπει να μας βρει ολους ενωμενους ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ετσι μπορουμε να νικησουμε τους παντες και να πετυχουμε τα παντα.Ο δρομος ετσι και αλλιως ειναι ανηφορικος.Μονο οι εχθροι τριβουν τα χερια τους με την διχονοια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπράβο ρε μάγκες. Λέτε το αυτονόητο, ότι δεν μπορεί εκατοντάδες ή χιλιάδες μέλη να έχουν την ίδια άποψη. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ή θα σήμαινε ότι είστε πρόβατα ή οτι κάνει οτι θέλει η ηγεσία του Συνδέσμου χωρίς να ρωτάει κανέναν. Και πάλι μπράβο σας, δείχνετε έμπρακτα τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Γιαυτο ειστε ο μεγαλητερος και καλυτερος συνδεσμος της Ελλαδας.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ!