Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η συνεδρίαση του Euroworking Group είχε δραματική κατάληξη για την Ελλάδα. Οπως αποφασίστηκε, η παράταση του ελληνικού προγράμματος μέχρι το δημοψήφισμα που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά το χθεσινό διάγγελμά του απορρίφθηκε. Αυτό ουσιαστικά αφήνει τη χώρα μας στον «αέρα» από την Τρίτη 30η Ιουνίου που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα. Οπως έγινε γνωστό, οι θεσμοί αποσύρουν την πρόταση που είχαν θέσει στο Eurogroup αφήνοντας χωρίς περιεχόμενο το δημοψήφισμα. Ο λόγος τώρα περνάει στο Eurogroup, το οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα, παίρνοντας της σκυτάλη από τα τεχνικά κλιμάκια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

δεν καταλαβαινω γιατι φωναζεται πολυ για το δημοψηφισμα.
ειναι ή δεν ειναι το μεγιστο προτερημα της δημοκρατιας?
οσοι λετε οτι ψηφισατε με σκοπο να βγουμε απο την ευρωπη, οποτε γιατι μας ξαναρωταει τωρα, παρ'τε το σαν 2η ευκαιρια μηπως αλλαξατε γνωμη.
οσοι λετε οτι οι γιαγιαδες και οι παππουδες απο την επαρχια θα ψηφισουν χωρις να εχουν γνωση των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνεπειων του ΝΑΙ η του ΟΧΙ τοτε ας μη πανε να ψηφισουν. γιατι δεν το λεγατε το ιδιο οταν τοσα χρονια οι παππουδες και οι γιαγιαδες ψηφιζανε αυτους που μας φερανε ως εδω?
6 χρονια τωρα υποστηριζετε οτι οι αλλοι κανανε προσπαθειες για να ερθουν τωρα αυτοι και να τα γκρεμισουν ολα. ποιες προσπαθειες κανανε? με τρομοκρατια κυβερνουσαν αυτα τα χρονια. γιατι τρομοκρατια ειναι οταν ο αλλος του ψηφιζει γιατι ΦΟΒΑΤΑΙ μη κατι παει στραβα και δεν εχει να ταισει το παιδι του. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι το οτι οι αυτοκτονιες στην ελλαδα αυξηθηκαν 4-5 φορες σε σχεση με πριν γιατι ο αλλος χανει τη δουλεια του, το σπιτι, την αξιοπρεπεια του.
γιατι δεν βριζετε αυτους που ανακαλεσαν την προταση τους μολις ακουσαν για δημοψηφισμα?
αυτο τι ειναι? δεν ειναι εκβιασμος?
σταματηστε λοιπον να κατηγορειται την αποφαση να μας στειλουν σε δημοψηφισμα και αρχιστε να σκεφτεστε πως θα ψηφησετε.
αν θελετε να συνεχισετε να ειστε τα π&^%κια τους καλως.
αλλα μη πιστευετε οτι οι προηγουμενοι που μας κυβερνουσαν ηταν οι καλοι και αυτοι τωρα ψευτοκομμουνιστες
Αδερφέ, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται εδώ πέρα. Βσικά, δεν είναι οι θεσμοί εκείνοι οι οποίοι είναι σε οικονομικό πρόγραμμα διάσωσης, αλλά εμείς. Άρα, δεν βάζουμε εμείς τους όρους του δανεισμού αλλά εκείνοι. Να συμφωνήσω μαζί σου ότι το χρέος έτσι όπως δημιουργήθηκε και με τις μεθοδεύσεις που το διόγκωσαν, είναι επονείδιστο επαχθές. Αλλά τι κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα; ΤΙΠΟΤΑ. Απλά φωνασκεί δεξιά και αριστερά χωρίς ουσία. Εγώ ξέρω, ότι αν έχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίκιο σε τέτοια θέματα, το παλεύεις στα δικαστήρια και δεν βγαίνεις δεξιά και αριστερά να φωνάζεις ότι έχεις δίκιο και όταν πας στους θεσμούς την κάνεις "γαργάρα" και λουφάζεις. Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ένα πόρισμα του πως δημιουργήθηκε και διογκώθηκε το χρέος της χώρας για να ξεπεράσει το 12,5% του ΑΕΠ και να παρθούν σκληρά και επαχθή μέτρα και η χώρα να χάσει ουσιαστικά τα κυριαρχικά της δικαιώματα ούτως ώστε οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της αλλά και τα εδάφη φιλέτα να σκυλευθούν από τους δανειστές και ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα γι' αυτό παρά σέρνεται από τους δανειστές σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για συμφωνία κλπ κλπ. Άρα η κυβέρνηση θέλει και τα παθαίνει, αλλά σε τι φταίει ο λαός να πληρώνει συνέχεια το μάρμαρο.
Και να τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για το τι μας επιφυλλάσει το εγγύς μέλλον.
Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Στουρνάρα και αφού ξαναγίνουμε καλοί μαθητές, εκλογές και πρωθυπουργός και ταυτόχρονα εθνοσωτήρας ο Σαμαράς. Και θα πούμε ότι τα μέτρα που παίρνει θα είναι και πολύ σωστά και στη σωστή κατεύθυνση και ότι είναι και πολύ light. Αν φυσικά ενδιάμεσα δεν έχουμε κανένα θερμό επεισόδιο με τους γείτωνές μας τους Τούρκους, οι οποίοι ευκαιρία περιμένουν για να εφαρμόσουν το σχέδιο των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, πάρουν κάνα δυο νησιά και άντε να τους βγάλεις από εκεί.
Θα διακινδυνεύσω να πω, ότι άρχισε να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την παταγώδη πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!!
Έτοιμαστείτε για εκλογές και προσοχή απο 'δω και πέρα, όχι άλλες μ@λ@κίες στην κάλπη!!!!!!!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!! Ζητω η σταθεροτητα και το πρωτογενες πλεονασμα του Αντωνακη... ΝΑΙΙΙΙΙ παμε να τν ξαναβγαλουμε! Ειμαστε μαζοχιστες ναιιιι!!!