Η Μίλαν συμφώνησε με τον Κρίστιαν Πούλισικ στην επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά ο Αμερικανός επιθετικός έχει βάλει έναν όρο.
Ποιος είναι αυτός; Η συμμετοχή της ομάδας του Μιλάνου την επόμενη σεζόν στο Champions League, καθώς φέτος έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μόνο έτσι συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
Η διοίκηση έχει αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 27χρονο εξτρέμ, που λήγει τον Ιούνιο του 2027, και να μην τον παραχωρήσει, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα «Calciomercato». Ο Πούλισικ είχε και πέρσι μια καλή σεζόν, με 12 γκολ και τρεις ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος σε εννιά ματς έχει έξι γκολ και δύο ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

