Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η ΕΠΟ να σταματήσει το bullying»

Φουλ επίθεση για τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΕΠΟ και την εμπλοκή των μελών της με τη δικαιοσύνη, εξαπέλυσαν οι Χατζηαποστόλου και Γραμμένος κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη, στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας! Η «σιωπή των αμνών», ο «μοντελοπνίχτης» και η έμμεση δωροληψία!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε αντιπολιτευτικό λόγο και μάλιστα σε υψηλούς τόνους επιδόθηκαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου.
 
Η κριτική τους αφορούσε κυρίως τις δικαστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και τα πεπραγμένα της διοίκησης, τόσο επί Γκιρτζίκη όσο και επί Σαρρή.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ