Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βούρβαχης: Ρώτησα για τη πυραμίδα και κοιτούσαν τον ουρανό

Για τις αλλαγές στη ΚΕΔ μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την αποκλειστική ευθύνη για τη ΚΕΔ την έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διαιτητική πυραμίδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Για την επιλογή του Τσαχειλίδη: "Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο πρόεδρος ο οποίος μας ανακοινώσε ότι η πρόταση είναι αυτή. Δεν εξήγησε γιατί έγινε η επιλογή αυτή των ονομάτων. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν εξέφρασε αντίρρηση. Δυστυχώς αυτή είναι η διαδικασία.

Ας τους αφήσουμε να δούμε θα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ τους έχω εμπιστοσύνη. Ειδικά ο κ. Τσαχειλίδης νομίζω ότι είναι έντιμος και σωστός. Ας τους δούμε και ας περιμένουμε το έργο τους να τους κρίνουμε.

Για τον Χιου Ντάλας: "Του έγινε μείωση στις 90.000 στις αποδοχές του. Προσπαθήσαμε να μην του δίναμε και τις 170.000 ευρώ. Βλέπετε έχει συμβόλαιο. Εάν τον διώξουμε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και τότε θα πάρει όλο το ποσό.

Ηταν μια λάθος κίνηση. Τώρα πια θα γίνουν πολλά μαζέματα και περικοπές. Εδώ και χρόνια θα έπρεπε να έχουν κάνει περικοπές. Η ΕΠΟ ξοδεύει πολλά λεφτά κάτι που είναι πρόκληση για την κοινωνία με τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα».

Για τη διαιτητική πυραμίδα: "Ρώτησα χθες και κοιτούσαν στον ουρανό. Από το προηγούμενο συμβούλιο κάτι είχε πέσει στην αντίληψή μου. Τότε είχα ρωτήσει γιατί στα μπαράζ μπαίνουν διαιτητές από συγκεκριμένες Ενώσεις. Υπάρχει διαιτητής που έχει πέντε ματς. Ποιος; Ο Τσουκάκης. Δεν πήρα καμία απάντηση για αυτό. Κάποιοι συνάδελφοι χαμογέλασαν. Από φήμες γνωρίζω ότι είναι διαδεδομένη στην Κρήτη σε κάποιους νομούς".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ