Quantcast
NEWS
25 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Από τα χωράφια στο πρωτάθλημα»

Οι Δημήτρης Ανάκογλου, Βαγγέλης Πλατέλλας και Ηλίας Βούρας μιλούν αποκλειστικά στο aek365, θυμούνται πως ένιωσαν αυτά τα δύο χρόνια, ενώ και οι τρεις ξεκαθαρίζουν: «Τώρα πάμε για πρωτάθλημα»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Του ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Δύο χρόνια πέρασαν, με την ΑΕΚ στις χαμηλές κατηγορίες. Το πώς πέρασε αυτή η διετία το ξέρει ο καθένας μέσα στην ψυχή του… Τα βιώματα του καθενός είναι σίγουρα ξεχωριστά. Το aek365 επιχείρησε να πιάσει το σφυγμό τριών παικτών που έζησαν στην ΑΕΚ αυτά τις δύο σεζόν στα… χωράφια. Ζήτησε από τους Δημήτρη Ανάκογλου, Βαγγέλη Πλατέλλα και Ηλία Βούρα να μας εξηγήσουν πώς βίωσαν οι ίδιοι αυτές τις περίπου 730 ημέρες που ήταν η ΑΕΚ μακριά από τη Σούπερ Λίγκα. «Δύσκολα», θα πουν και οι τρεις και θα συμφωνήσουν σε κάτι ακόμα: στη συγκλονιστική παρουσία και στήριξη του κόσμου σε κάθε… χωράφι από την πρώτη ημέρα έως το τέλος του τούνελ.

Από εδώ και πέρα όμως τι; Πρωτάθλημα λένε με σιγουριά και οι τρεις. Τουλάχιστον γι’ αυτό διψούν, γι’ αυτό ονειρεύονται. Για μία ΑΕΚ ανταγωνιστική, για μία ΑΕΚ δυνατή που θα πρωταγωνιστεί και πάλι στα ψηλά πατώματα…

Οι Ανάκογλου, Πλατέλλας και Βούρας λοιπόν μιλούν στο aek365 αποκλειστικά:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ

«Ήταν δύο δύσκολα χρόνια για την ομάδα και για όλους. Και για τον κόσμο. Το θετικό είναι πως αυτό που είχαμε ως στόχο, από τότε που ξεκινήσαμε να παίζουμε στη Γ’ Εθνική, το καταφέραμε. Πλέον η ομάδα έφτασε εκεί που της αρμόζει. Ήταν ιδιαίτερα αυτά τα δύο χρόνια. Ο κόσμος καταλαβαίνουμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να έρχεται και να βλέπει την ομάδα να παίζει με τέτοιους αντιπάλους, όταν συνήθιζε να βλέπει την ΑΕΚ να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήταν όμως εκεί, σε κάθε γήπεδο, παντού κοντά μας! Τέλος αυτή η διετία όμως, κοιτάμε μπροστά».

Για τη νέα σεζόν και το μέλλον;

«Όπως είπαμε η αποστολή μας αυτή τελείωσε. Από εδώ και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Όσοι μείνουν στην ομάδα να δώσουν το 100% για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ και να πάμε για πρωτάθλημα».

 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ

«Ήταν δύο δύσκολες κατηγορίες. Δύο δύσκολα χρόνια για την ομάδα, τα οποία όλοι ξέραμε τι πρέπει ο καθένας για να βγει η ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, γιατί τα γήπεδα δεν ήταν έτσι όπως τα περιμέναμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε πολύ καλά και φέραμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Το θετικό είναι πως ο κόσμος ήταν δίπλα μας αυτά τα δύο χρόνια. Πέρασε γρήγορα όμως αυτή η διετία. Δύσκολα ήταν, αλλά ευτυχώς πέρασαν. Ήμαστε χαρούμενοι γιατί στηρίξαμε την ομάδα στα δύσκολα και θα παραμείνουν».

Για την επόμενη σεζόν και το μέλλον;

«Η επόμενη χρονιά θα μας βρει σε μία άλλη κατηγορία. Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα που θα πάμε να πρωταγωνιστήσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ ο πρώτος και βασικός στόχος είναι βγαίνεις πρώτος σε όποια κατηγορία κι αν παίζεις».

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΡΑΣ

«Η παρουσία του κόσμου μου έκανε εντύπωση αυτά τα δύο χρόνια. Από τα πρώτα φιλικά εκεί στο Βόλο, εκεί στην προπόνηση στο Πήλιο. Σαν να ήμασταν ομάδα Σούπερ Λίγκα νιώσαμε. Δεν μας χαρίστηκε κανείς. Δεν πέρασαν εύκολα αυτά τα δύο χρόνια. Μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα όσο μπορούσα για να επανέλθει η ΑΕΚ στη θέση της. Γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα τίποτα όταν μου έγινε πρόταση.

Αυτά τα δύο χρόνια δεν θα ξεχάσω το φιλικό με τη Ρόμα, όπως και την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ το Θεό που βίωσα να δω το ΟΑΚΑ γεμάτο το ΟΑΚΑ. Δεν υποτιμήσαμε ποτέ και κανέναν αντίπαλο. Ακόμα και στη Γ’ Εθνική παντού μας σεβόντουσαν. Δεν πίστευε κανείς ότι έχουν την ΑΕΚ απέναντί τους. Ότι η ΑΕΚ πήγε στο γήπεδό τους και την αντιμετωπίζουν».

Για την επόμενη σεζόν και το μελλον;

«Πρώτο και βασικό είναι να τελειώσει το θέμα το γήπεδο. Περίμενα ότι θα ήταν έτοιμο. Εμείς θα τον βρούμε τον δρόμο μας και θα είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν, όπως αρμόζει σε αυτήν την ομάδα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ