Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε η νέα διοίκηση της ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια, ήταν να αγοράσει το πούλμαν της ομάδας και να του αλλάξει ριζικά το look. Με στόχο ακόμη και το λεωφορείο της Ένωσης να... στέλνει μηνύματα, αποφασίστηκε να το κοσμεί το σύνθημα «Ερχόμαστε». Πλέον, όμως, η ΑΕΚ... ήρθε. Έτσι η εμφάνιση του πούλμαν θα πρέπει να αλλάξει εκ νέου κάτι που θα γίνει άμεσα, καθώς στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα... αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα περιμένει την ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ήδη, έχουν επιλεγεί τα νέα σχέδια και έχουν εγκριθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Να μείνει και φέτος το ¨Ερχόμαστε" απλώς να είναι πάνω σε έναν χάρτη της Ευρώπης ή να γίνει "Ευρώπη Ερχόμαστε"!
Το μόνο που δε μου άρεσε, και το είχα διατυπώσει και πριν δύο χρόνια, ήταν το είδος αετού που χρησιμοποίησαν. Το συγκεκριμένο είδος λέγεται καραφλαετός και τον συναντούμε στην Αμερική. Ελπίζω να μη ξαναχρησιμοποιήσουν τον ίδιο. Πιστεύω πως δε μας ταιριάζει.
ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ Γ@Μ@Σ@ΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
Αλλάζει το... «Ερχόμαστε» σε ...
Θα ελεγε και το "εμπρος αετε" για φετος..!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ; ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ!! ΤΙ; Μ@%#ΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό με το "...εσύ κ ο γρυλος σου."" το ξέρεις?
ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ
ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ''ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣΤΡΑ''
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΜΕΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΑΥΡΟΤΡΟΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΜΕΛ ΕΔΩΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ!
Είχε γίνει διαγωνσιμός και ο καθένας έστελνε το σλόγκαν του...πληροφοριακά...
και πολυ σωστα εγινε!!εδω τους εφταιγε εχθες στη γιορτη το χρωμα των καρεκλων !!γιατι δεν τους ρωτησαν ??? χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΛΟΓΚΑΝ..ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ..ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ
Ε ναι αλλα να μη πει ο καθενας την π@π@ρι@ του ?
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΥΡΟΤΡΟΛ Η΄ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΗΛΑΣ!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΜΕΛ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ!