Δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας footmercato.net αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει νέα προσφορά στη Τσέλσι για τον Γκαέλ Κακουτά.
Την Παρασκευή υπήρξαν δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον 23χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό να “κλείνει” στη Σεβίλλη και μάλιστα ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Μόντσι, υποστήριζε πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά.
Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται, όπως σημειώνεται στο γαλλικό δημοσίευμα, για νέο μπάσιμο και θα κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Τσέλσι από τη στιγμή που ο Κακουτά ακόμα δεν είναι παίκτης της Σεβίλλης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
