Ήρθε η ημέρα για τους παίκτες της ΑΕΚ. Μετά από 11 μήνες στα γήπεδο, από σήμερα... εξαφανίζονται. Μετά το τέλος της χθεσινής γιορτής οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι έως τις 6 Ιουλίου, όπου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία.
Οι περισσότεροι από τους παίκτες δεν θα χάσουν χρόνο και από σήμερα νωρίς - νωρίς το πρωί φεύγουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για να δουν τις οικογένειές τους. Αυτή θα είναι η πρώτη... στάση και κατόπιν την τιμητική τους θα έχουν κάποια νησιά.
Ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε πάντως και χθες το βράδυ στα Σπάτα να πει σε έναν - έναν ξεχωριστά "να προσέχετε και να ξεκουραστείτε".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ελπίζω όλοι τους να χαρούν τις διακοπές τους αλλά να μην το παρακάνουν σε κάποια θέματα και να γυρίσουν για την προετοιμασία δυνατοί και να δείξουν καθ'όλη την διάρκεια της, ότι είναι ομάδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.