Η εφημερίδα SPORTDAY σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Σωκράτης Φυτανίδης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ηρακλή.
Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο διάρκειας 2+2 χρόνων, αλλά δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν. Έτσι, ο Ηρακλής έχει έρθει σε επαφή με τον Φυτανίδη ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται πως ακόμα ένας παίκτης του Ατρομήτου φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ηρακλή. Πρόκειται για τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
