Ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας, κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έσπευσε να τον αποχαιρετήσει.
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, είπε τα εξής: “Ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε. Ό,τι πέτυχε ο Κλοπ εδώ είναι κάτι το φανταστικό που ποτέ δεν είχε συμβεί. Ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και επέστρεψε το χαμόγελο”.
Με τη σειρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε: “Δεν είναι τόσο σημαντικό το τι πιστεύουν για σένα όταν έρχεσαι, αλλά τι άποψη έχουν για σένα όταν φεύγεις. Ό,τι και αν συμβεί, πάντα θα θυμόμαστε τον καιρό που ήμασταν μαζί”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
