Οι τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανή μια 20χρονη κοπέλα επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια!
Η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, αποκάλυψε ότι η 20χρονη Ζαχούρ Κάτι ήταν το θύμα αυτού του φρικιαστικού εγκλήματος, το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στο Ισλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με την Μπανγκούρα, οι τζιχαντιστές υποβάλλουν νεαρά κορίτσια και γυναίκες σε σκληρές σεξουαλικές πρακτικές παρά τις υποτίθεται αυστηρές ηθικές τους αρχές.
«Διαπράττουν βιασμούς, αναγκάζουν γυναίκες να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά όργια και άλλου είδους διαστροφές και τις εξωθούν στην πορνεία καθώς και σε άλλες πράξεις ακραίας βαναυσότητας», περιγράφει χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή η εγκεκριμένη ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ περιγράφει πώς «όμορφες παρθένες» πιάνονται αιχμάλωτες από τους τζιχαντιστές και πωλούνται σε δημοπρασίες.
«Εισβάλλουν σε ένα χωριό και αφού εκτελέσουν αγόρια και άνδρες άνω των 14 ετών, αιχμαλωτίζουν τα κορίτσια από τις μαμάδες τους, τα γδύνουν, ελέγχουν αν είναι παρθένες, μετρούν το μέγεθος του στήθους τους και την εξωτερική τους εμφάνιση. Διαλέγουν τα νεαρότερα κορίτσια καθώς και αυτές που θεωρούνται "όμορφες παρθένες" και στη συνέχεια τις πωλούν σε υψηλές τιμές στα παζάρια της Ράκα».
Στην πώληση υπάρχει ιεραρχία: «Πρώτα διαλέγουν οι σεΐχηδες, μετά οι εμίρηδες και τέλος οι μαχητές. Πολλές φορές ο κάθε «αγοραστής» παίρνει τρία ή τέσσερα κορίτσια, τα οποία κρατά για ένα μήνα ή μέχρι να τα βαρεθεί και στη συνέχεια τα μεταπουλά», αναφέρει.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο πραγματικός αριθμός γυναικών αιχμάλωτων από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους παραμένει άγνωστος, ωστόσο υπολογίζονται περίπου στις 3.000 έως και 5.000.
«Η κτηνωδία σε βάρος γυναικών και κοριτσιών είναι κεντρικό μέρος της ιδεολογίας τους» συμπληρώνει ο ΟΗΕ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα ζώα. Πρέπει να σβήσουν από τον πλανήτη....