Έπειτα από 915 ημέρες, η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται ξανά στο σπίτι της, με το "Καμπ Νόου" να ανοίγει τις πύλες του, μετά από τις εργασίες ανακαίνισης.
Για το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάτι παραπάνω από 45.000 φίλοι της πρωταθλήτριας Ισπανίας γέμισαν τις εξέδρες, για να είναι κοντά στην ομάδα τους σε αυτή την ιστορική στιγμή. Η διοίκηση ελπίζει πως η χωρητικότητα θα μπορέσει να αυξηθεί στις 60 χιλιάδες πριν από το τέλος του έτους.
Την στιγμή που οι παίκτες των δύο ομάδων έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, ο ουρανός «βάφτηκε» στα χρώματα της Μπαρτσελόνα υπό την ανάκρουση του ύμνου της ομάδας από χορωδία. Συγκινητική η στιγμή πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, όπου δύο από τα μακροβιότερα μέλη του συλλόγου, ο Χουάν Κανέλα Σαλαμέρο και ο Τζόρντι Πένιες Ιμπέρι, έδωσαν το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα. Αμφότεροι, ήταν παρόντες στα εγκαίνια του Καμπ Νόου πίσω στο 1957!
????????????????????????????????????????????????
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) November 22, 2025
Así suena el himno del FC Barcelona en el nuevo Spotify Camp Nou
@Aparicio_L pic.twitter.com/zb07qdo7oW
Juan Canela Salamero dan Jordi Penas Iberri, yang sudah hadir di peresmian Camp Nou pada tahun 1957, melakukan tendangan kehormatan untuk pembukaan kembali stadion tersebut. pic.twitter.com/fFuQhlHQxh
— Barca Stuff Indonesia (@barcastuff_idn) November 22, 2025
???????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????? !!! pic.twitter.com/88FlqrmqEp
— Actu Foot (@ActuFoot_) November 22, 2025
Spotify Camp Nou aerial view pic.twitter.com/jen2Gg2xvO
— BarçaTimes (@BarcaTimes) November 22, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

