Έγινε κι αυτό! Αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και στο κρίσιμο ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Αθηνών, θα έρθουν δύο… φίλοι από τα παλιά να διαιτητεύσουν τον αγώνα. Ως «άρχοντας» του ματς ορίστηκε από την ΚΕΔ ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε, σύμφωνα μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του σύνολο του Τύπου, είχε αδικήσει κατάφωρα την ΑΕΚ στο πρώτο ματς Κυπέλλου φέτος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και από την άλλη ως 4ος ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημητρόπουλος.
Η ΚΕΔ λοιπόν, ορίζει αυτούς τους διαιτητές στο ματς της ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ, με τον Λαμπρόπουλο να έρχεται φυσικά για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς της Ένωσης μετά το 1-1 του Φαλήρου. Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω διαιτητής μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ (στον οποίο ξανά θυμίζουμε είχε σφυρίξει 100 – 0 έδρα) εντελώς… συμπτωματικά διαιτητεύει κάθε Κυριακή.
Από την άλλη ο γνωστός σε όλη την πιάτσα πια, Δημητρόπουλος λίγες ημέρες μετά την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έρχεται στο ΟΑΚΑ να κάνει τον 4ο!
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η οργάνωση, τώρα στα τελευταία της, προσπαθεί να κάνει μία επίδειξη δύναμης, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτά τα δύο «πουλέν» της να… εργαστούν αύριο στο ΟΑΚΑ. Από την ΑΕΚ, πάντως, δεν έχει γίνει κανένα σχετικό σχόλιο, για τον ορισμό των Λαμπρόπουλου και Δημητρόπουλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ειμα σιγουρος οτι οι παικτες μας το βλεπουν σαν τελικο ... θα μπουν να ριξουν 3 γκολακια - το ενα ισως το ακυρωσουν - δεν πειραζει τη δουλεια τους θα κανουν οι " ανθρωποι " ... εμπρος αιτε δικεφαλε ... παμε ΑΕΚΑΡΑ μου !!!
ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΛΑΟ, Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ. ΑΛΛΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ 2 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ 5΄΄ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΝΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, Ε, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ;
Πράγματι είναι κρίσιμο το παιχνίδι αύριο... Για το αν θα βάλουμε ακόμα μία 4άρα ή όχι... Πολύ κρίσιμο..
Ο μόνος τρόπος να εμποδίσουν την άνοδό μας είναι με την αφαίρεση βαθμών.
Επειδή ξέρουν ότι διαθέτουμε στις τάξεις μας έναν αριθμό ακατοίκητων, θα προσπαθήσουν με τέτοιες προκλητικές κινήσεις και με τη ...βοήθειά τους να μας κόψουν το δρόμο.
Όσα μέτρα κι αν πήραμε στο παρελθόν δεν μπορέσαμε να εμποδίσουμε τα ακατοίκητα, οπότε ούτε στο μέλλον θα μπορέσουμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε...
H XOYNTA KALA KRATEI...
Προς Αεκ365!!!!εχω καιρό να γράψω μόνο και μόνο επειδή μικρέ ετσι την ΑΕΚ με αυτά...όπως λέει και ο φιλος πιο πάνω αν θεωρείτε το ματς με τον Απόλλωνα κρίσιμο τότε μάλλον έχουμε θέμα !!!
Μην αγχωνεστε και μην σας φανει παραξενο αν σε καποια φαση ευνοησουν την ομαδα μας.Ξερουν οτι φτανει το τελος τους και ισως αρχισουν να σκεφτονται διαφορετικα.Οι κολοτουμπες στην Ελλαδα εχουν γινει πλεον μοδα.
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αφησουμε τα οτεtv και τα livestreaming
και να ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ!
και η ομαδα θα παρει το αποτελεσμα οπως το πηρε στο καραισκακη με ολα εναντιον της
ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΓΡΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Re paidia, sta teleytaia tous einai oloi aytoi - den a3izei kan na asxoloumaste... ki an ftasame na leme "krisimo" to matsaki (entos edras me kosmo) me ton Apollwna, tote exoume megalytera problhmata.
kalws ta paidia....ante extra kinhtro na rthei perissoteros kosmos...;)..!!!
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ...
Έπρεπε η ΠΑΕ να βγάλει ανακοίνωση και να λέει "Δεν θα δεχτούμε υπόδικους διαιτητές στα παιχνίδια μας στα play-offs". Και εφόσον μας αγνοήσουν (όπως κάνουν τώρα) να κάνει η ΠΑΕ παράσταση στον Κοντονή και στον Εισαγγελέα διαφθοράς και να ζητήσει να ανατραπεί η απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΟ. Εφόσον δεν μιλάμε, καλά μας κάνουν.
Καλά σε αυτή την πρόκληση δεν έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε την εξαίρεση τους! Έλεος πια με την "μαγειρική" της ΚΕΔ και τους καμικάζι κόρακες.
[εκεί-εκεί-εκεί στη φύ-λακή
x 90 λεπτά και θα τους φύγει η πατούσα !
μαζί με την υπό-λοιπή την έ-γκλημά-τική]....