Quantcast
NEWS
28 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συνάντηση με Λαφαζάνη ζήτησε η ΑΕΚ

Η Ένωση ζήτησε επίσημα ραντεβού με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ, για το θέμα της «Αγιά Σοφιάς»

Όπως διαβάσατε χθες, η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις που θα... ζωντανέψουν το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας και θα προκαλέσουν εξελίξεις. Η πρώτη κίνηση δεν άργησε να γίνει, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ζήτησε επίσημα συνάντηση με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκειμένου να συζητήσουν για την «Αγιά Σοφιά»

 Θυμίζουμε ότι το ΥΠΑΠΕΝ (πρώην ΥΠΕΚΑ) είναι του Υπουργείου μέσω των υπηρεσιών του οποίου θα εκδοθεί η άδεια για την έναρξη των εργασιών του γηπέδου, συνεπώς ο κ. Λαφαζάνης είναι ο πλέον αρμόδιος να βοηθήσει για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση στο αίτημά τους, προκειμένου να γνωστοποιηθεί πότε θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνάντηση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ