Μία μεγάλη μεταγραφή για να «σφραγίσει» την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και ενόψει της νέας της συμφωνίας με την Adidas ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο στόχος έχει βρεθεί. Σύμφωνα με την «Telegraph», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση «μαμούθ» στη Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 135 εκατ. ευρώ, προκειμένου να φέρουν στο «Ολντ Τράφορντ» τον Γκάρεθ Μπέιλ. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη είδηση, τότε ο Ουαλός θα παραμείνει η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ? ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΕ 26 ΜΥΡΙΑ!