Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ, θέλει να δωρίσει όλη την περιουσία του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ, ο οποίος διαδέχτηκε τον Στιβ Τζομπς σκοπεύει να δωρίσει όλη την περιουσία του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού πληρώσει για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση του 10χρονου σήμερα ανιψιού του, όπως δήλωσε στο περιοδικό Fortune. Η τρέχουσα αξία της περιουσίας του 54χρονου Κουκ ανέρχεται σε 785 εκατομμύρια δολάρια (725,8 εκατ. ευρώ).

Το Fortune, το οποίο κυκλοφορεί την 1η Απριλίου, σε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Κουκ αναφέρει πως ο ίδιος φιλοδοξεί να αλλάξει κάτι στον κόσμο, να αποτελέσει «το πετραδάκι στην λίμνη που προκαλεί τις αναταράξεις για την αλλαγή», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο εκατομμυριούχος δηλώνει στο περιοδικό πως επιχειρεί να προσεγγίσει συστηματικά την φιλανθρωπία, πέρα από την υπογραφή επιταγών. Η φιλανθρωπική του δράση έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τους φορείς.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ