Quantcast
NEWS
18 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Για τα... μάτια του κόσμου η δίωξη σε Περέιρα, Κασάμι

Βάσει του κατηγορητηρίου... κινδυνεύουν με πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς δεν τους ασκήθηκε δίωξη για έργω εξύβριση (VIDEO)

Η είδηση της άσκησης πειθαρχικής δίωξης στον Βίτορ Περέιρα και τον Παϊτίμ Κασάμι για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, προσέφερε αρχικά μια ηθική ικανοποίηση. Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες που αφορούν το κατηγορητήριο, δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για μια κίνηση... για τα μάτια του κόσμου, που γίνεται μόνο και μόνο επειδή -παρότι έχουν περάσει 15 μέρες- συνεχίζονται οι αντιδράσεις, ενώ υπήρξε και καταγγελία της ΑΕΚ για τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς.

Συγκεκριμένα, η δίωξη που ασκήθηκε στον προπονητή και τον παίκτη του Ολυμπιακού αφορά απλά την κατηγορία της δυσφήμησης, η οποία τιμωρείται με πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν ασκεί δίωξη ούτε για «έργω εξύβριση», παράβαση που προβλέπει δύο αγωνιστικές τιμωρίας. Προφανώς, δεν θεωρήθηκε έργω εξύβριση η χειρονομία του Πορτογάλου προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, ούτε το γεγονός ότι ο Κασάμι έδειχνε τα γεννητικά του όργανα από το κόρνερ μέχρι τη φυσούνα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ