Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Να κρατήσει τον τίτλο του αρχισκόρερ ο Μπακαούκας

Στο ματς με τον Ποσειδώνα θα ξεκαθαρίσει η πρωτιά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον αγώνα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, θα κριθεί εάν ο Χριστόφορος Μπακαούκας θα κατακτήσει την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος 2015. Μετά από 21 αγωνιστικές, ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει σκοράρει 129 γκολ και ακολουθεί ο Γιώργος Πέρρος με 127 και με τους δύο αθλητές να έχουν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Το Σάββατο λοιπόν θα ξεκαθαρίσει η πρωτιά σε αυτόν τον τομέα.
Αξιοσημείωτο ότι τα πέντε τελευταία χρόνια ο τίτλος καταλήγει σε έναν από τους δύο αθλητές, αρχικά στον αρχηγό της Ένωσης (2010, 2011, 2012) και στη συνέχεια στον πλέι μέικερ του Ποσειδώνα (2013-14).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ