Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρεκόμπα: Θέλω πίεση και κίνητρο

Αυτοί ήταν οι λόγοι, σύμφωνα με τον ίδιο, για τους οποίους έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του με το Νέο Πανιώνιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παίκτης που πέρασε και δεν ακούμπησε από την Ελλάδα, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο «Τσίνο» έλυσε το πρωί της Τετάρτης το συμβόλαιό του με το Νέο Πανιώνιο και όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, η έλλειψε κινήτρου και συνεχούς πίεσης από το σύλλογο, ήταν ο λόγος του μέτρου περάσματός του από τη χώρα μας.

«Θέλω να πάω σε μία ομάδα με σημαντικό πρότζεκτ, γιατί έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπου υπάρχει πίεση, γιατί έπαιζα σε μία ομάδα όπου ήταν το ίδιο είτε κερδίζαμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι είτε χάναμε και ένας παίκτης πρέπει να νιώθει την πίεση για να νικά. Θα ήταν η εύκολη λύση για μένα να επιλέξω μία ομάδα που αγωνίζεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου», ήταν τα λόγια του 33χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του έχει ξεκινήσει τις επαφές με τη Πενιαρόλ, ώστε να συνεχίσει εκεί τη καριέρα του, ομάδα από την οποία πέρασε το 1997.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ