Σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας αναγκάστηκε να μπει εσπευσμένα ο Λούκα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Κρισιούμα, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 3 εβδομάδες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Για να μη μοιασετε στον Π ρ ω τ α θ λ η τ η, που εγραψε ότι ο Πριντεζης, υπεστη(!)..θυμα γαστρεντερίτιδας(!),να γραφετε σωστα.Εγινε αφαιρεση σκωληκοειδούς αποφυσης. Γιατι, σκωληκοειδιτιδα σημαινει φλεγμονη του οργανου , όπως π.χ αμυγδαλιτιδα.Δεν αφαιρεις την αμυγδαλιτιδα, αλλα τις αμυγδαλες.Αυτα, γιατι ο τυπος πρεπει να είναι και μορφωτικος και όχι ...παραμορφωτικος.Καλημερα σε ολους.